Nejčtenější auto recenze

8,2Alfa Romeo 159 (2006) Alfa Romeo 159 (2006) autor: espace Přečteno: 23244x
9,0Alfa Romeo 147 (2002) Alfa Romeo 147 (2002) autor: tom156gta Přečteno: 20142x
8,2Alfa Romeo 159 (2007) Alfa Romeo 159 (2007) autor: dups Přečteno: 17619x
9,8Alfa Romeo GT (2008) Alfa Romeo GT (2008) autor: petr39 Přečteno: 16503x
9,0Alfa Romeo 156 (2004) Alfa Romeo 156 (2004) autor: Jirka Přečteno: 16105x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Aktualizace 236.000km

Aktuáně na tachometru 236000km, začalo něco trochu pískat od motorového prostoru, dělal to klínový řemen. vyměněny komplet rozvody včetně klínového řemene, dále vzhledem k občasnému klepání od podvozku vzadu vyměněny vzadu všechny ramena. Cena opravy komplet 10.000,-
Co se týká spolehlivosti jsem opravdu spokojen.

29.08.2017 | 16:34:19 | Pavel | Recenze: Alfa Romeo 156 (2004)

predaj gtv

dal som do predaju moje ar gtv 3 liter, kupujuci sa ohlasil, že pride na druhý deň, nebol som nutný gtv predať, ale mam 65 a dôchodok slabý, napriek tomu, že som mal 45 odrobených rokov a ani minútu som nebol na úrade práce !!!
to čo som prežíval pred predajom bolo ako vedenie na popravu !!!
celú noc som nespal a čakal som na dohodnutú hodinu, kupec mal problém, a pre gtv v ten den neprišiel, mal som inz na autobazareu, neprišiel, proste šťastie v nešťastí !!! AR GTV 3,0 6v 24v v červenej koži stojí spokojne v garáži a inz som zmazal !!! proste nemohol som ju predať !!! srdce nedovolilo !!!

11.07.2017 | 23:51:42 | lutu | Recenze: Alfa Romeo GTV 2998 (1997)

RE:

Já mám nalítáno na AR 146 2.0 16V 114kW 240 000 km a v pohodě.

23.06.2017 | 13:53:51 | pechy | Recenze: Alfa Romeo 146 2.0 TS 16 v (1997)

RE:

Hlavně většina věcí, které autor měnil byly BOSCH made in Germany. A to je všem autům se stejnou elektronikou rovno, bez ohledu na značku. Jen výměna jednoho kloubu řízení mi přijde jako dost prasárna...

31.05.2017 | 13:50:20 | Integrale | Recenze: Alfa Romeo 146 1,6 Twin Spark (1998)

RE:

Rozvoďák je už vymenený, na novom najazdené cca 35.000km. Celkovo už 387.000km - paráda!

29.04.2017 | 20:23:21 | Vlado | Recenze: Alfa Romeo 145 (1999)

RE: Alfa

Nějak tak. Italská auta obecně jsou tužší, mají tvrdší uložení náprav a agregátů (protože jsou stavěny na silniční síť rozvinuté země pro rozvojové země s rozbitou či nezpevněnou silniční sítí mají jiné modely) a drobnosti v nelícováí interiérových plastů Italové neřeší, neboť auta nekupují kvůli plastům, ale kvůli ježdění (na rozdíl od jiných). Na druhou stranu mají nejlepší motory, jaké lze za ty peníze koupit, výborné jízdní vlastnosti, většina silnějších modelů i neobvykle dobré brzdy a jsou poměrně spolehlivá. Tvrdé uložení náprav a odpružení má tu nevýhodu, že při sebemenší vůli podvozek vydává odporné pazvuky, které se pak tužší karoserií bez zatlumení šíří. U německých a zejména francouzských aut se přitom i dvojnásobná vůle neprojeví zvukem, ale je zjistitelná až prohlídnou, což je dáno velkými měkkými silentbloky (díky kterým ale kola ztrácejí kontakt s vozovokou a mění rozchod a rozvor, tedy mají zhoršené jízdní vlastnosti).
Každé auto je kompromis, nejlepší jízda je ve WRC, ale novinářské hodnocení by bylo naprosto nevyhovující (vrže, klepe, píská a interiérové plasty jsou co nejmizernější mohou být).
Alfy jsou stavěny na řidiče a na jízdu a jízdní vlastnosti, nicméně u 159 je hodně kompromisů směrem k managerkchar a tak je to auto takový kočkopes.
Je na kždém, co je pro něho přijatelnější a jak má nastevený žebříček hodnot. Souhasím s tím, že úplně nejlepší je skutečnost, že si můžeme vybrat.

07.03.2017 | 13:09:03 | Integrale | Recenze: Alfa Romeo 159 1.9 JTD 16V (2006)

Alfu 166 2.4 jtd

vlastním Alfu 166 jtd najeto 340tis a žadne problemy čerpadlo a vstřiky puvodní jen turbo a spojka měněna ve 280tis zbytek normalni servis .Spotřeba 6.5l a tose neloudam.

06.03.2017 | 12:11:07 | Martin | Recenze: Alfa Romeo 166 2,4 jtd (2003)

RE: Alfa

Tohle jsou takové nicneříkající plácání fanoušků jednotlivých aut. A to píšu jako majitel Alfy.
Alfy vypadají dobře, mají svižné motory, dobré podvozky, málo reznou a člověku dokáží vyčarovat úsměv na rtech. Ale téměř všechna ta německá auta mají interiér z kvalitnějších materiálů. Interiér je prostě praktičtější a mimo jiné se i lépe uklízí. I v hloupé fabii je například převodovka přesnější než u většiny Alf a oproti jiným výrobcům mají o 1 - 2 litry větší spotřebu. 159 je třeba docela dost těžká.
Prostě jako každé auto má pro i proti a můžeme děkovat, že si můžeme vybrat podle toho, co kdo preferuje.

20.02.2017 | 21:51:04 | Temp | Recenze: Alfa Romeo 159 1.9 JTD 16V (2006)

Alfa

Na talianou neni a ani nebude nemecké autá sú chladné ako samotní nemci cest vinimkam alfa 159 nadčasové auto a mato aj čaro krása

18.02.2017 | 21:27:01 | Alfa | Recenze: Alfa Romeo 159 1.9 JTD 16V (2006)

RE: Dobrá logika

Nebuďte vztahovačný jak ženská během PMS. Prostě si autor uvědomil, že každá značka co by kupě z druhé (třetí, páté) ruky si vyžaduje investici. Ostatně málokdo se zbavuje bezproblémového auta, že...

25.01.2017 | 20:29:51 | Temp | Recenze: Alfa Romeo 159 (2007)