Auto recenze Audi - rozcestník pro recenze Audi

Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 32370x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 23759x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 23060x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 23028x
6,6Audi A3 (2004) Audi A3 (2004) autor: Marián Přečteno: 21877x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: audi a2

Kdo se v tom autě nesvezl,nepochopí.
Kecálkové s Ochcávkou si k tomuto autu nemůžou čuchnot ani k výfuku.
Máme najeto 310 000km a v pohodě.Nic nerezne nic nerachotí a hlavně jede jak čert.Technické bez závad.Co chtít víc.Jak říkám,kdo v tom autě neseděl a nesvezl se ať mlčí.

07.05.2018 | 19:39:58 | Mirda | Recenze: Audi A2 1422 (2001)

Audi100A6 2.5 TDI 5VALEC

CHCEM KUPIT AUDI100A6 2.5TDI 5-VALEC ALE MAM STOHO OBAVI CI SA MI OPLATI KUPOVAT AK STYM AUTOM MA NIEKTO NEAKE SKUSENOSTI NECH MI PORADI AKE JE TO AUTO SPOLAHLIVE.

07.05.2018 | 13:48:17 |  | Recenze: Audi 100 2.5 tdi (1995)

RE:

tak, tak

03.05.2018 | 20:58:24 |  | Recenze: Audi A2 (2001)

RE:

Pokud někdo napíše, že Wolker je nejlepší firma co vyrábí výfuky, nemá už ani cenu číst dál jeho bláboly.

27.04.2018 | 14:39:00 |  | Recenze: Audi A2 (2001)

PFUJ

Fakt skvělě objektivní recenze, všechno na tomhle autě 10/10 že?
Tvl ten vzhled je horší než fabia v sedanu, tohle auto bych si koupil jedině k tomu, abych to poslal z útesu. FUJ!

24.04.2018 | 22:32:28 | PFUJ | Recenze: Audi A2 (2001)

Audi A6 je suprový vůz

Audi A6 je suprový vůz a motoricky a nápravově naprosto nesmrtelný, nesmí ale člověk kupovat nafťáka ale benzín a manuál. Chtěl jsi TDI a tak se ti to začalo srát, já mám A6 v benzínu RV 1998 a naprostá spokojenost. Nafta patří do lokomotivy a do traktoru a né do auta, Chtěl jsi ušetřit na spotřebě a vymstilo se ti to a dobře ti tak.

25.01.2018 | 19:46:10 | Petr | Recenze: Audi A6 (2004)

avnt

jaky olej do motoru a6 poradte

03.01.2018 | 17:06:21 | avant | Recenze: Audi A6 2,5 TDI (1998)

Pro ty co neumějí číst či jezdit!!!

Po vzhlédnutí některých komentářů bych těmto komentátorům doporučil číst pořádně, než začnou psát nesmysly.
1) mnou udávaná průměrná spotřeba je 8,5l na 100 km, nikoliv 5-6l
2) spotřeba mezi 5-6 litry byla dle pal. počítače a víceméně
seďěla. Abych byl přesnější, bylo to tuším nejméně 5,4l ale to
bych už s odstupem času kecal. Dojezd však byl 5,6l což mohu
uvést s naprostou přesností, jelikož jsem si to tehdy i natočil
kamerou. Šlo o cesty dálkové Chorvatsko apod. Pokud bych s ní
jezdil jako blb brzda plyn, dal bych zapravdu i těm, kteří jezdí
za 20.
3) Za cestu do Prahy se stydím, jelikož dnes mám již více rozumu a
jak se říká,, raději ztratit minutu v živoťe než opačně. Tehdy
jsem však musel.
Opět těm, kterým se to nezdá ( dnes to už snad ani nejde, více
se stojí než jede), dalo se to za tři opravdu i s Feldou, jak
píše někdo níže.
4) konec hádání a vše nej do r.2018.

02.01.2018 | 20:23:11 | Petr | Recenze: Audi A4 1789 (1996)

Oprava

Audinka ne pusinka. Telefon pos....!

02.01.2018 | 19:38:08 | Petr | Recenze: Audi A4 1789 (1996)

Tak po pár letech užívání .....

Ahojte, Pusinka stále jezdí, najeto +- okolo 160000km. Je stále v rodině 😉. Jezdila vcelku denně, teď již jen občasně. Výskyt závad ojedinělý, odešlo palivové čerpadlo, výměna těsnění pod chladičem oleje, prasklý vlnovec- zbytek výfuku původní. S autem jsme stále spokojeni, výkom stále dostačující, navíc v době mikroobsahů více než dostačující. Chystaná výměna krycího plechu nádrže ( za pravým zadním kolem) jelikož je prohnilý. Karosérie a zbytek auta naprosto bez koroze. Interiér bez opotřebení, až na levou bederní opěrku řidičova sedadla kterou likvidujou babské kabelky, pásky a nevím čím vším to ty baby likvidují🤔. Olej nežere, spotřeba stále stejná v průměru do 8,5l. Podvozek i na dnešní dobu jistý, na cestě je jak přilepená. Jo, jo stará kvalita.

02.01.2018 | 19:34:32 | Petr | Recenze: Audi A4 1789 (1996)