Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 30782x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 22935x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 22508x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 22333x
6,6Audi A3 (2004) Audi A3 (2004) autor: Marián Přečteno: 21328x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

avnt

jaky olej do motoru a6 poradte

03.01.2018 | 17:06:21 | avant | Recenze: Audi A6 2,5 TDI (1998)

Pro ty co neumějí číst či jezdit!!!

Po vzhlédnutí některých komentářů bych těmto komentátorům doporučil číst pořádně, než začnou psát nesmysly.
1) mnou udávaná průměrná spotřeba je 8,5l na 100 km, nikoliv 5-6l
2) spotřeba mezi 5-6 litry byla dle pal. počítače a víceméně
seďěla. Abych byl přesnější, bylo to tuším nejméně 5,4l ale to
bych už s odstupem času kecal. Dojezd však byl 5,6l což mohu
uvést s naprostou přesností, jelikož jsem si to tehdy i natočil
kamerou. Šlo o cesty dálkové Chorvatsko apod. Pokud bych s ní
jezdil jako blb brzda plyn, dal bych zapravdu i těm, kteří jezdí
za 20.
3) Za cestu do Prahy se stydím, jelikož dnes mám již více rozumu a
jak se říká,, raději ztratit minutu v živoťe než opačně. Tehdy
jsem však musel.
Opět těm, kterým se to nezdá ( dnes to už snad ani nejde, více
se stojí než jede), dalo se to za tři opravdu i s Feldou, jak
píše někdo níže.
4) konec hádání a vše nej do r.2018.

02.01.2018 | 20:23:11 | Petr | Recenze: Audi A4 1789 (1996)

Oprava

Audinka ne pusinka. Telefon pos....!

02.01.2018 | 19:38:08 | Petr | Recenze: Audi A4 1789 (1996)

Tak po pár letech užívání .....

Ahojte, Pusinka stále jezdí, najeto +- okolo 160000km. Je stále v rodině 😉. Jezdila vcelku denně, teď již jen občasně. Výskyt závad ojedinělý, odešlo palivové čerpadlo, výměna těsnění pod chladičem oleje, prasklý vlnovec- zbytek výfuku původní. S autem jsme stále spokojeni, výkom stále dostačující, navíc v době mikroobsahů více než dostačující. Chystaná výměna krycího plechu nádrže ( za pravým zadním kolem) jelikož je prohnilý. Karosérie a zbytek auta naprosto bez koroze. Interiér bez opotřebení, až na levou bederní opěrku řidičova sedadla kterou likvidujou babské kabelky, pásky a nevím čím vším to ty baby likvidují🤔. Olej nežere, spotřeba stále stejná v průměru do 8,5l. Podvozek i na dnešní dobu jistý, na cestě je jak přilepená. Jo, jo stará kvalita.

02.01.2018 | 19:34:32 | Petr | Recenze: Audi A4 1789 (1996)

Nafťák je pro socky a bezmozky

Naftové motory mají sice nižší spotřebu, ale jsou poruchovější a dražší na opravu, preferuji jednoznačně atmosférický benzín s manuální převodovkou. Proč myslíte že jsou všude většinou k mání v bazarech k prodeji naftová auta a benzíny ne? Benzíny si pro svou spolehlivost a bezkonkurenční provoz každý rozumný člověk drží a neprodá a nafťáků se lidi zbavují protože už jsou před rozsáhlou investicí a raději se toho chtějí zbavit, hlavně že ušetřili na naftě a na opravu už nemají peníze. Kdo nemá na benzín do nádrže, ať jezdí MHD, nafťák je jen pro socky a bezmozky. Heslo majitelů nafťáků je, koupit auto, najezdit kilometry a ušetřit na naftě a pak ho dát do bazaru a čekat na dalšího tupce, který od--re tu největší investici na kterou neměl předchozí majitel. Automatické převodovky to je kapitola sama pro sebe, to je zase vymoženost pro tupce kteří neumějí řadit, prostě to je určené pro cvičené opice bez mozku.

24.12.2017 | 21:58:03 | Majitel benzínové audi A6 | Recenze: Audi A4 3.0 V6 benzín (2002)

RE:

Já mám Audi A6 2.4 121 kw benzín, manuální převodovku a motor bez turba a nemohu si stěžovat. Kdo si koupí naftu a ještě k tomu automat, tak ať trpí, nafta patří do traktoru a ne do auta a automat je pro blbečky co neumí řadit.

22.12.2017 | 19:34:45 | Přesně | Recenze: Audi A6 2.8 (1999)

RE: AUDI Q7

Ježíši, tak to snad vědí i malé děti.............

19.12.2017 | 08:47:01 | Vašek | Recenze: Audi Q7 3000 (2008)

RE: AUDI Q7

Dobrý den, prosím vás pri zapojení vozíku k autu sa vypínajú zadné velké svetlá? Moj kamarát si kupil q7 a nesvietia mu svetlá na zadných dverách okrem brzdového horného. Na nárazníku svietia. Tak sa chcem spítat, či to nemože byt v nastavení. Neviete prosím poradit?

17.12.2017 | 13:14:34 | Brano | Recenze: Audi Q7 3000 (2008)

RE: audi

vidis, ja zarabam celkom v pohode a nechcem ziadnu naftu ani drahe auto. Raz mi jeden ponukal za daco 16tisicove auto a ja mu na to, a naco by mi bolo? Ja si kupim lacnejsie :-))

21.10.2017 | 15:52:02 | jan | Recenze: Audi A6 2,5 TDI (1998)

audi

do kazdeho auta treba vrazat peniaze,ked zarabam malo tak si nekupim audi v nafte ale nejaku octavku v nafte.a ked zarabam totalne malo tak kupim lacne benzinove auto,felicia,cordoba a pod.ludia si kupia stare luxuxne auto za par penazi a potom nemaju na opravy a len sa ztazuju.

21.10.2017 | 14:28:31 | wiese | Recenze: Audi A6 2,5 TDI (1998)