Nejčtenější auto recenze

9,6Audi A6 (2000) Audi A6 (2000) autor: Vlado Přečteno: 28286x
8,8Audi A4 (2003) Audi A4 (2003) autor: bilo Přečteno: 21277x
1,0Audi A8 (2004) Audi A8 (2004) autor: pavel Přečteno: 21204x
9,0Audi A4 (1999) Audi A4 (1999) autor: basche Přečteno: 20644x
6,6Audi A3 (2004) Audi A3 (2004) autor: Marián Přečteno: 20242x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: A6 2.5 TDI quattro

nestačim se divit,koupíte vrak a chcete aby to bylo jak u nového?mám A2 1.4TDI kupované z itálie při 110 tisících.dnes má najeto 308 000km a měnil se jen olej a rozvody,samozřejmně komplet brzdy,tyčky stabilizátoru a letos komplet podvozek(tlumiče,pružiny)krom filtrů nic víc.olej jen po deseti tisících ,a pořád to jezdí.Druhou audinu mám z německa,dovoz -najeto šedesát tisíc. při dovozu.dnes po dvanácti letech žádný problém-jasně brzdy ,oleje,filtry ,ale stačí se autu věnovat,a ono vám to vrátí,měnit oleje včas,netočit zbytečně motor,pořádně zahřívat a taky dochlazovat, a hlavně se k tomu chovat lidsky,vždyť jste si to pořídili za vaše.......

22.02.2017 | 00:57:37 | olík | Recenze: Audi A6 2,5 tdi 132kw (2000)

RE: Audi A6 Avant 2.5 TDI 132Kw quattro ( 2002)

koupíš si 2.5 litru a brečíš na 8,5.máš šest válců,ty nusíš nakrmit,si kup kolo,a nemusíš řešit spotřebu!!!!!!!!!a že zdravim

22.02.2017 | 00:39:45 | olík | Recenze: Audi A6 2,5 tdi 132kw (2000)

RE:

dobry den mel bych otazku,chci koupit audi q7 3tdi 171kw
automat rok 2006 ma najeto 236000 ,ale vaham .Bojim se ze na vazne opravy nebudu mit ,nechal jsem zvednout auto a mechy zatim funguji tak nevim a vaham muzete poradit diky

08.02.2017 | 21:21:40 | julliany | Recenze: Audi Q7 3000 (2008)

zkušenosti

Moje žena má A2 1,4 benzín 16V AUA r.v.2000. Výfuk a baterie ještě původní. Má ho již 10 let. Ve 130 000 měněn motor. Ten původní přestal mazat. Ve 120 000 měněno servořízení(únik oleje.)Odcházejí omezovače dveří.Jinak spokojenost. Podvozek a motor je vlastně Fabie. Takže bych se být zájemcem, vyhnul této motorizaci AUA, nejdou totiž opravit.

06.02.2017 | 00:01:50 | laco22 | Recenze: Audi A2 1422 (2001)

Audi a6 je super auto.

Serus.obraciam sa na profokov s radou,mam problem s motorovym olejom na 1000km mi zozerie asi cca 2litre.vymenil som rozvody plus turbo po repase a furt to iste.problem je v tom ze motor mi nedymi ked mu pridam a nic nemam mokre tak ak mal niekto taky problem dajte vediet.dik

05.02.2017 | 18:49:50 | Pista he | Recenze: Audi A6 2,5 TDI (1998)

Opravy

Dobrý den,
chci se zeptat jak jsou zhruba drahé náhradní díly.
Děkuji za odpověď.

22.01.2017 | 20:59:17 | Tomas | Recenze: Audi A8 3,0 tdi 171 kw (2008)

Audi A3 r.v. 1997

Kluci, ja mám Audinku r.v. 1997, 1.9 TDi, 66 kW, mám ji asi 8 let. Už ma najeto 359 tis. Zacaly me loni reznout spodky dveri, stropní tapecirung se odlepil, letosni mrazy dost špatně startuje, až asi zamrzla nafta a ja dojezdil. Teda jen prozatím. Neskutecnej tahoun, luxusní spotřeba, jezdim za 4,2 dalavy pri cca 100 km/hod. Dalnici vezme za 5,1 l pri rychlostech do 140 km, jizda po meste je horsi, tam se vyšplhá az na 7,2 pri kratkych popojizdeckach, motor se nestaci ani zahřát. Svezeni je nadherny, az na letosek jsem s ni nemel jedinej problém, už není nejmladší, takže ji odpustim těch par nedostatku a z ruky bych ji nedal...

12.01.2017 | 23:28:19 | Václav | Recenze: Audi A4 1900 (1995)

nemůžeš za to....

Koukám jak hned je někdo chytrej :-) Autora recenze znám . Jsou lidi kteří dokážou popisovat kde co. Proto autor sám napsal klidně se ptejte. Vždycky mě lidi jako vy vytočej.

03.01.2017 | 08:22:07 | John | Recenze: Audi S5 (2010)

best of

...ja tak isto mam auto r.v 2004 chipnuteod 89tisic km...jazdim na 5l..a ma 410nm.okolo 1841koni..NEochip!olej filtre paltnicky..a teraz ma 247000km..rozvodi a spojka..ale velmi super auto!!!!!

17.12.2016 | 19:11:31 | crn | Recenze: Audi A4 TDi (2004)

RE: Audi A8 4.0 TDI

presne tak

26.11.2016 | 01:41:25 | peter | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)




Reklama

Reklama
Reklama