Recenze Chrysler Grand Voyager 3,8i V6 AWD LE
“Jsem nadmíru spokojený”

Autor recenze: Jarda (23 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:3,8 EGH Stav km při koupi:187 000 km Stav km nyní:237 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 12,8 l/100 km Vloženo: 3. 4. 2010

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Frontera 2,3 TD

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vadný rejdový čep - 474kč
Opotřebovaný plochý řemen - 600kč
Výměna brzd. kotoučů a destiček vpředu - nainstalovány kotouče ATM (dvojité, vrtané, drážkované) - 3030kč
cca 1,5l ATF4+ cca 300kč (doplnění převodovky).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vůz mám rok a najezdil jsem s ním cca 40000km, za tuto dobu jsem neměl žádnou vážnější poruchu, ve voze je nainstalován systém sekvenčního vstřikování LPG, tudiž je provoz levný. Motor V6 o objemu 3,8 litru dodává autu slušnou dynamiku, automatická převodovka řadí měkce a pohodlně, systém pohonu všech kol AWD se systémem TCS funguje překvapivě dobře na sněhu a namrzlé, či mokré silnici auto perfekně drží stopu a vyjede téměř všude. Jedinou špatnou vlastností je malá světlá výška, u této verze ještě snížená plastovými nástavci prahů. Co se týče interiéru vše funguje jak má, aktivní audiosoustava Infinity o celkovém výkonu 506W dodává silné a měkké basy a čisté výšky. Kožené čalounění je odolné a slušně zpracované stejně tak i palubní deska a přístroje. Výbava je celkove poměrně bohatá např.vyhřívané, elektrické sedačky, vyhřívané přední okno, dvouzónová klimatizace, tempomat, el okna a zrcátka s vyhříváním, kapitánké sedačky, dřevěné obložení, palubní počítač, CD měnič, alarm, centrál. na DO a další.

Jízda je pohodlná, přispívá k ní poměrně výkoný motor viz. výše, rychle a plynule reagující převodovka a tempomat. Příjemný podvozek atd.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář