Recenze Chrysler Grand Voyager
“Stal se mým nejoblíbenějším autem.”

Autor recenze: Chrysler Grand Voyager (8 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:2,5 Stav km při koupi:102 000 km Stav km nyní:194 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 22. 3. 2011

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Seat

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

ucpaná tryska, jinak pouze běžná údržba


Hodnocení a zkušenosti s autem

Chrysler Grand Voyager je mým čtvrtým autem a musím říci, že mne mile překvapil ve všech směrech. Jeho prostor nemá konkurenci, je velice pohodlný pro všech 7 cestujících, na delší cesty naprosto úžasný. Denně s ním jezdím i po městě, opět bez problémů, do parkovacích míst se krásně vleze. Na to, že auto měří přes 5 m, je sedmimístné, prostorné a těžké, mám dlouhodobě spotřebu nafty 9l na 100 km. Nejdřív jsem se bála, že je to příliš velký vůz, ale i jako žena jsem se s ním srovnala v pohodě a dnes bych již jiný vůz nechtěla. Určitě mým příštím vozem bude opět Chrysler Grand Voyager, přestože mne mrzí, že se již nevyrábí s manuální převodovkou,ale pouze s automatickou, což mi nevyhovuje. Zkoušela jsem proto hledat auto podobných vlastností s manuální převodovkou,ale Voyager v prostoru a vnitřním vybavení prostě nemá konkurenci.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář

Děkuji za typ:-) Hondu Odyssey jsem jednou viděla na parkovišti a hned mne zaujala, stoupal jsem si schválně s Voyagrem vedle něj a připadala mi dlouhá dost. Tak jsem se po ní začala dívat, ovšem narazila jsem na to, že v celé naší republice se prodávala zrovna jediná, byla také v automatu a hlavně byla 3x dražší než Voyager bohužel:-( Možná je spolehlivější, ale za tu cenu se mi prostě nelíbí a já s Voyagerem fakt žádné potíže nemám, takže mi jeho spolehlivost stačí. Toyotu Siennu je taktéž obtížné vůbec sehnat a opět je v automatu - takže fakt nic, kdybych chtěla automat, určitě jdu do dalšího Voayagera a nehledám jinou značku.

Honzi my jsme o Transporterovi také přemýšleli, ale už je to přece jen veliké, my běžně využíváme těch šest až sedm míst, víc nepotřebuji, navíc s tím opravdu jezdím denně i po městě a Transporter už mi připadá míň jako osobák a víc jako dodávka....

04.05.2011 | 18:17:32 |  Reagovat

Ahoj, myslím si, že Honda i Toyota budou obtížně k sehnání s manuální převodovkou. Mazda MPV mi zase pripada celkem mala (asi jako Sharan nebo Espace)? Musim rict, ze po Grand Voyagerovi jsem se take koukal a byl jsem zklamany, ze v tak velkem aute neni 8 sedadel. Nakonec jsme skoncili u Transportera. Citroen C8 je byl moc kratky...

30.03.2011 | 10:15:20 | Honza Reagovat

konkurence je!

Jako skutečnou konkurenci lze uvést Hondu Odyssey a Toyotu Siennu.

Oba vynikající vozy, z hlediska kvality a spolehlivosti vysoko nad Voyagerem (měl jsem jej 5 let a několik dalších MPV).

Oba též ale také pouze s automatem a samozřejmě nutno pořizovat mimo oficiální prodejní síť, neb to nejsou evropské modely (ale jde to bez rizik, vč. záruky).

A dále ještě Mazda MPV. Vynikající technická úroveň, ale málo místa ve třetí řadě (délka "pouze" cca 4.8m).

Lekes

30.03.2011 | 03:01:36 | Lekes Reagovat

odpověď

Děkuji za Vaše připomínky. Toyotu Previu znám, bohužel proti Voyagerovi je fakt malá :-( posuďte sami už se zákl.parametrů: Voyager - délka 5143, šířka 1954, výška 1750, rozvor 3078, objem kufru při použití všech 7 sedadel 638l. Toyota Previa - délka 4760, šířka 1800, výška 1770, rozvor 1910 a objem kufru jen 495l.

K tomu, proč se mi nechce do automatu je to opravdu v tom, že ráda řídím a řadím a s automatem se prostě nudím. Na dálnici je to samozřejmě jedno, v kolonách výhoda,ale jinak je to pro mne nuda,nuda,nuda. Bohužel. Ovšem asi na tu nudu budu muset přistoupit, nechci-li se vzdát ostatních výhod tohoto auta, protože zatím jsem nenašla jiné,které by mu mohlo kontrolovat. Kdybyste někdo o nějakém takovém věděl, budu MOC ráda, když mi dáte typ. Předem díky :-)

28.03.2011 | 15:08:39 |  Reagovat

.

Jediná výhoda jsou ty kolony ,ale nevěděl bych co mám v autě dělat manual je manual.Mě by to řazení chybělo.

25.03.2011 | 16:03:33 | luke20 Reagovat

Proč?

Proč nechcete automat? Já tedy také vždycky říkal, že nechci automatickou převodovku, ale teď s ním jezdím už druhým rokem a jsem naprosto spokojený. Automat řadí naprosto hladce a v kolonách a při rozjezdech v kopci je k nezaplacení. :-)

25.03.2011 | 08:24:10 | Jerry Reagovat

Konkurence

Zkuste se podívat po Toyotě previa, ta by mohla mít zhruba stejně prostoru a dělá se i v manuálu.

24.03.2011 | 20:46:28 | Bebe Reagovat