Recenze Dacia Solenza
“Supr auto za ty prachy.”

Autor recenze: jarda (50 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1400 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:20 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7.5 l/100 km Vloženo: 18. 9. 2006

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 1.8

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

3
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: ww.golf

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Dacia je poměrně dobré auto za málo peněz. Dosud nemělo žádné zavady. Spotřeba se pohybuje na 7l-7.5l a to i v zimním období.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Dobře sedí a i v zimě má dobrou postupnost terénu. Bydlím v kopcích a projíždím i neudržované úseky bez větších problémů. Zavazadlový prostor jepoměrně velký a má i dostatečně velký otvor pro nakládku zavazadel.

Ve větších rychlostech se projevuje hlučnost vozu ale dá se sním jet i 170 km v hod. za stejnou spotřebu. Auto je zatím bez známek koroze. Předností je bezúdržbový provoz, dle pořekadla za málo peněz hodně muziky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Dacia Solenza

Vložit komentář

Super vozítko na nákupy :)

Měřím 190 cm a mám 120 kg.
Solenzou jezdím jen občas, ale na dálky ( 300km+) je to extrémně nepohodlné auto kvůli malému prostoru na nohy jak vepředu, tak vzadu.

Do obchodu, do práce, na dojíždění je super.

19.03.2017 | 21:06:43 | Václav  | 93.99.198.* Reagovat

For Anonym

To asi každé auto.

13.03.2010 | 14:50:13 | Matúš Reagovat

Dacia Solenza se při nesprávném zacházení stane velmi nespolehlivým vozem

13.03.2010 | 14:31:31 |  Reagovat

to Anonym

Hmm Lagunu a 8 letou starou .... vis jak se ji rika prasatko, sezere te i s chlupama. Tak rekni sousedovi od babky at zacne setrit .....

11.11.2008 | 08:18:53 | Honza Reagovat

cena

solenza 2004 se prodává za cca 50000 kč to asi o něčem svědčí...za 59 tisic koupil sused babky lagunu z roku 2000 s vybavou kterou bych tady musel dloho rozepisovat

10.11.2008 | 23:00:23 |  Reagovat

tunit

hahaha

10.11.2008 | 22:43:31 |  Reagovat

TUNIT dacii????
(pan je asi kokot)

10.11.2008 | 20:17:08 |  Reagovat

Všimol si niekto, že tie hodnotenia spoľahlivosti, jazdných vlastností, komfortu atď. sú opačné? Veď 10 má byť najlepšia známka. Takto si recenzia a tieto údaje odporujú

24.08.2008 | 14:39:17 |  Reagovat

petr

Paradni kara!!mam ji a snazim se ji tunit,neni to tak jednoduche jak fabii ceskou

19.06.2008 | 09:36:20 |  Reagovat

Solenza

Solenza po Loganu docela zapadla..bazarový kousek by byl za rozumnou cenu..ale nikde vidět nejsou.Souhlas..Lada je s kvalitou jinde,Dacia má přece jen v zádech Renault

10.07.2007 | 20:56:58 | Kubik Reagovat

Aha...

Tak po 20 000Km by mělo být auto jako nové...ale u kamaráda jsem viděl novou Ladu a ta je o tom že detail se stratil a uvolněné,neslícované a časem padající díly mi připomínají kolo Favorit u kterého bylo nutné si všechno přetáhnout a zkontrolovat. Myslíte že Dacia je opravdu kvalitní kus??? Rád bych tomu věřil, ale pochybnosti se vkrádají. Kdo sedne z horšího auta do lepšího je zpravidla nadšen, ale opačně?!

26.01.2007 | 08:52:40 |  Reagovat


 

Reklama
 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Dacia Solenza
Reklama
Reklama