Nejčtenější auto recenze

4,2Daewoo Matiz (1998) Daewoo Matiz (1998) autor: renda Přečteno: 11929x
8,4Daewoo Matiz (2002) Daewoo Matiz (2002) autor: Janča Přečteno: 9862x
6,3Daewoo Kalos (2003) Daewoo Kalos (2003) autor: Přečteno: 9377x
6,4Daewoo Nubira (1999) Daewoo Nubira (1999) autor: Marek Přečteno: 9365x
7,0Daewoo Matiz (2002) Daewoo Matiz (2002) autor: Leon Přečteno: 9114x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: leganza

mam 9 rokov a musim povedat že je najlep ši auto čo može byt kto to nepozná má smolu aka to je limuzina !!!!!!!

24.01.2017 | 18:43:02 | andy-mona  | Recenze: Daewoo Leganza 2.0i 16v DOHC (1998)

porucha

mam aj ja matiza na volnobech mi ide ale ked chcem pridat plin tak mi zdochina.aj bez toho že by som hodil rychlost .Možte my poradit?

09.01.2017 | 16:21:39 | imro | Recenze: Daewoo Matiz 800 (2002)

Nechcem brať ti názor ale ja si myslím že to auto je akurát tak raketa do hrobu.... Ak je ti život milý, tak by som to auto vymenil za nejakého úsporného,bezpečného spoľahľivého japonca (toyota,honda,mazda). Môžeš jazdiť akokoľvek bezpečne, stále natrafíš na nejakého k.k.ta na ceste. Stačí, keď do tohto auta narazí nejaký namachrovaný dement s čerstvým vodičákom v audine či v bavoráku a z tica ostane kopa šrotu. pozri na YT ako dopadajú nárazy s Ticom

29.12.2016 | 21:18:39 | Horror | Recenze: Daewoo Tico 796/32kW (1993)

RE: Reakce na lži

htp fabiu (47kw) som v minulosti jazdil firemnu 4 roky, dnes som sa bol previezt na Matize s 80tkm... Zarucene viem ze to htp nepredbehne - netaha to totiz ani dole kopcom :))) Uz 2 ludia su privelka zataz pre ten motorcek. Motor olejnicka. htp je ulet ale proti tomuto je relativne v pohode

22.10.2016 | 19:52:43 | Erik | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

nedochadza benzin

Zdravím mam problém s autom deawoo legnaz 2.0 16 V rok výroby 1998 nedochazda mi benzín do motora po vemene palivového filtra odrazu nechce naštartovať jak som vybral hadičku a skusal auto natocit tak stej hadičky benzín ide pekne ale neviem v com je problem zeby vtryskach mohol by mi niekto poradit ako to vycistit ? ďakujem.

09.08.2016 | 20:42:58 | Gryos | Recenze: Daewoo Leganza 2.0i 16v DOHC (1998)

RE: To hej hracka

svata pravda

08.08.2016 | 15:26:20 |  | Recenze: Daewoo Tico 796/32kW (1993)

Kdo to napsal?

Mám Nubiru 2.0 CDX Combi a jsem s ní spokojen. Normální jednoduché a spolehlivé auto.

Plusy ako pohodlný měkký podvozek a velký interiér.

V popisu recenze je nájezd 60 000 a 83 000. To mi chce někdo namluvit že za 20tisic najetého měnil 3x motor?

18.07.2016 | 13:04:46 | Ivan | Recenze: Daewoo Nubira 2.0 (1998)

RE: olej do motoru

Ahoj, co jsi tam měl dříve? Buď dát to samé nebo podle uvážení. Díval jsem se, dává se do toho často 5W30, tady si můžeš vybrat, co by si chtěl (cena, značka) www.carsshop.cz/naplne/oleje-a-maziva/motorove-oleje/5w-30.

Tak ať Matizek slouží :-)

24.06.2016 | 12:03:39 | Ringo | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

olej do motoru

poradte,mám po výměně motoru u matízka,a ted nevím jaký olej na kompletní výměnu?obsah 0.8 r.v 2000,děkuji moc.

23.06.2016 | 13:07:32 | šárka | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

RE: Souhlas

Prosím,kde je ten přepínač,letního a zimního startování.Odpověď prosím na mejl:pavelskolny@atlas.cz

12.04.2016 | 19:13:06 | Školný | Recenze: Daewoo Tico 0,8 (1996)




Reklama

Reklama
Reklama