Auto recenze Fiat - rozcestník pro recenze Fiat

Nejčtenější auto recenze

8,4Fiat Punto (2000) Fiat Punto (2000) autor: Krecula Přečteno: 31956x
9,0Fiat Ducato (2000) Fiat Ducato (2000) autor: Cukrouš Přečteno: 23323x
9,0Fiat Stilo (2004) Fiat Stilo (2004) autor: Andee Přečteno: 22271x
3,0Fiat Punto (2006) Fiat Punto (2006) autor: Martin Sabo Přečteno: 21734x
4,0Fiat Ducato (2010) Fiat Ducato (2010) autor: Kubásek Přečteno: 20882x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

FIAT

ja mam tiez fiat brava 1.9 jtd 77kw kupuil som ho po jednom majitelovy cosa oto auto nestaral cize je spolujazcova strana zhnita ale ja mam cely podbeh tomi nevadi vana je derava stym mam problem nabehanych 180xxx motor brbloce ale od 1500 rpm ide pekne nestazujem sa mene ramena a zadne brzdy z fiat hgt kotucove som menil pasuje aj na jtd napravu

14.07.2018 | 22:27:08 | ľubomir | Recenze: Fiat Bravo 1795 (1996)

Marea 2.0 20v HLX rv. 2000 113kw sedan

Taky bych se rád podělil. Asi nikdo nechápe že to ještě dnes někdo vyzdvihuje ale nedám na to auto dopustit. Začal jsem na 1.6 16v kterou jsme měli 10let. Před dvěma lety jsem koupil mareu v auto esa. Na autě nebylo dělané téměř nic. Je to v plné palbě krom kůže a šíbru. Když jsem ji kupoval tak měla 145 000 km. Dneska má 177 000 km. Je to auto o které vím že se můžu opřít a zesměšním s tím a dokážu s tím zesměšnit hodně i dnešních novych aut. A jelikož jsem ještě mladší kus tak to nešetřím a jezdím s tím co to dá. Nyní je to chvilku po chipu na 125kw a kvalitní olej a všechno co se údržby týče tak má vždycky 1000% kvalitu protože si to zaslouží a o tom to je. Dále mám ještě weekenda 108 kw z roku 1996 a má 380 000. Tak kde je chyba. V autě asi nebude. Marea už není jenom vášeň, ale troufal bych si říct že je to už skoro můj život. Každý mě pozná ( což není vždycky úplně dobře 😂) ale kopu za mareu a tak tomu bude vždycky. Snad chybí jenom palubní počítač což je škoda. Takže za mě mareu určitě ano. ❤ It’s my life :)

11.07.2018 | 01:44:13 | Toretto | Recenze: Fiat Marea 2.0 (1998)

RE:

Takto je velký omyl, různé značky mají různé výhody i kvalitu a platí to napříč spotřebním zbožím, nejen u automobilů.
Nemá to nic společného s ojetinami, to je v současnosti velmi rizikový byznys a na značce opravdu nezáleží, ojetina je zkrátka z 90% problém...…., proto už přes 15 let kupuji jen nové vozy a ty rozdíly ve značkách jsou i tak markantní...ojetimu si podle mne dnes koupí jedině blázen nebo hlupák - omlouvám se kupcům ojetin, ale jinak to nazvat nelze.

07.07.2018 | 07:49:32 | Vašek | Recenze: Fiat Ulysse 1998 (2001)

RE:

Presne tak to je, nie je to o značke, ale o ľuďoch.

06.07.2018 | 11:10:52 | José | Recenze: Fiat Ulysse 1998 (2001)

RE: fiat multipla

řekl bych, že možná na vrakovišti. Bez motoru.

22.06.2018 | 22:13:04 |  | Recenze: Fiat Multipla 1,9 JTD (2001)

fiat multipla

kde se da koupit nejlevnejsi se zaplacenou ekodani.do 10 000kc.prosim poradte nekdo.dekuji petr svatos

22.06.2018 | 11:54:18 | pita19 | Recenze: Fiat Multipla 1,9 JTD (2001)

Po letech se pravda ukazuje

Fiatů jsem měl hodně. 2xUNO, 2xRitmo, 2xTipo 2xRegata, 2xCroma(tu jsem měl nejradši). Když jsem měl Ritmo, taky spoustu lidí mělo řeči, že je Fiat špatnej, ať si koupim radši favorita. Ritmo 1.5 se dalo točit do plnejch, a pořád zrychlovalo. Žralo do 6 litrů, oproti tomu jejich oblíbenej Favorit žral 9 litrů, a zrychloval od 2 do 3 tisíc otáček, a pak už jenom hučel. A reznul úplně stejně. Navíc karoserii navrhl stejný člověk. Prostě někteří si budou mlít pořád svoje, i když ve fiatu nikdy neseděli. Dnes po letech nevim co ojetého koupit, už jsem chtěl jít o do golfa 5, že konečně vyzkouším co na tom mají. Ale když čtu ty recenze nestačim se divit. Všude píšou benzíny nebrat radši vůbec, jsou poruchový. A na naftu jedině 1.9 (která je jenom moc hlučná) u ostatních se schodují také na závažných závadách (třeba 2.0 103kw, 2.0 125kw)
Nechápu, jak někdo může vychvalovat automobilku co má asi ze sedmi motorizací použitelnej jeden motor.
Teď mě napadá v souvislosti s aférou diesel gate, že jsou rádi, když jim vůbec nějakej motor funguje, těžko můžou ještě snižovat emise. No nic vypadá to, že do Brava půjdu. JTD je v pohodě(bez těchto dětských závad), a vypadá líp jak zvenku, tak zevnitř.
Měl jsem i jiná auta. Třeba Audi 80 b3 1.8 benzín. Jezdila pěkně, ale motor se někdy taky choval divně. Když jsem zaparkoval předkem do kopce, tak pak několik kilometrů nemazal. Svítila kontrolka, a motor už úplně rachtal. Pak to zhaslo, a zase dobrý. Měla najeto 160tis.

21.06.2018 | 05:13:40 | Honza 001 | Recenze: Fiat Bravo 1.9 MJet (2007)

RE: prosba o radu

Mám najeto 246 000 bez větších problému sjel jsem sním celou Evropu je spolehlivý doporučuji.

22.05.2018 | 17:30:51 | Palda | Recenze: Fiat Stilo 1,9JTD (2003)

Co tu hejtujete :)

Maj BMW a kup si aj Fiat 500 ked sa ti to paci ) ja som to tak urobil.

13.04.2018 | 01:37:12 | Fiat 500 | Recenze: Fiat 500 1,2 benzín (2008)

Děkuji za pěkné počtení od člověka, který je srdcařem.

v době socialismu jsem vlastnil automobil Fiat 500, r.v. 1960. Koupil jsem ho jako nezkušený student, který chtěl honit holky na zápaďácký auto (kdo žil v socialismu, tak pochopí). Protože jsem vyučen v černém řemesle, tak mi problém s údržbou nedělal problémy. Problémy mi udělal až systém zásobování náhradními díly v té době. Jsem z Mostu a proto jsem jezdil do Mototechny do Litoměřic, kde , jak to bylo zvykem, nic nebylo k zakoupení a když bylo ,tak to bylo neuvěřitelně drahé. Takže jako student průmyslovky jsem byl vždy bez peněz. Fiátek však jezdil a od peněz mi ještě občas pomohli příslušníci VB z důvodu, dle jejich vyjádření, neuspokojivého technického stavu. Spíše to však byla závist, že mladý kluk jezdí ve Fiatu 500. No nic. Fiátka jsem měl do roku 1986 a tehdy jsem ho prodal, protože jsem potřeboval trochu peněz a do dnes toho lituji. Z toho důvodu jsem si koupil tento rok Opět Fiata 500, model F, r.v. 1971 s tím, že udělám kompletní rekonstrukci vozidla a poté s ním chci jezdit na setkání vozidel stejné značky. Fiátek je moje srdeční záležitost a pokud někdo se chce podělit o zkušenosti, tak napište na fiat500f@seznam.cz

02.04.2018 | 10:37:28 | Martin  | Recenze: Fiat 500 499,5ccm (1970)