Nejčtenější auto recenze

8,4Fiat Punto (2000) Fiat Punto (2000) autor: Krecula Přečteno: 29643x
9,0Fiat Ducato (2000) Fiat Ducato (2000) autor: Cukrouš Přečteno: 21959x
9,0Fiat Stilo (2004) Fiat Stilo (2004) autor: Andee Přečteno: 21351x
3,0Fiat Punto (2006) Fiat Punto (2006) autor: Martin Sabo Přečteno: 20304x
8,6Fiat Croma (2007) Fiat Croma (2007) autor: cache Přečteno: 18544x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

F.Punto 188 - 1.9 JTD - 59, KW 80 h

Môj prvý diesel,. pred tým som uprednostňoval benzínové motory, ale v Nemecku je benzín drahý, tak som sa rozhodol pre Punto. Ramená + guľové čapí za 58,€ som kúpil v DE. Auto naozaj jazdí svižne, spotreba v meste sa pohybuje okolo 5,l na 100 km. Najviac mi vadí použitý tvrdý plast na palubovke, inač auto ako stvorené do mesta.

10.08.2017 | 19:34:38 | Elo.K. | Recenze: Fiat Punto 1910 (2001)

RE: 5,5l/100 km ???

Já přidám mojí zkušenost se spotřebou. Na trase Tábor Minská oblast v Bělorusku (1440 km), tak jsem měl spotřebu 4,8L/100, a když jsem jel nazpátek (plnější), tak jsem měl 5,6L/100. Takže pán, co píše o tom, že by kde jakou škodovku strčil do kapsy, tak to má vcelku pravdu.

31.07.2017 | 19:10:11 | mirek.76 | Recenze: Fiat Marea JTD (2001)

RE: Sedici

čistě japonská technika u toho auty není, některý věci navrhovali Italové, a nemyslím tím jen dieslové motory.

31.07.2017 | 10:25:49 | Pavel | Recenze: Fiat Sedici 1.6 (2010)

Mařenka

Kdysi sem měl také Mařenku, slapala tak krasne ze když sem ji ne vlastní vinou sesrotoval (nehoda, protijedoucí to do mne poslal) bylo mi lito ze ji nemam. Teď jezdím sice Ford Fiesta 1.3, ale chci zpátky Mařenku. Jízdní vlastnosti perfekt, spotřeba 6,5l/100km.... Rozhodl sem se vrátit k Fiatu.... Jezdi Mařenky pořád skvěle. Je lepší než moderní Octavia.... Nemají system srtart/stop.... Nejlepší auto co může byt Fiat Marea 1.9 TD

08.07.2017 | 21:09:27 | Adam | Recenze: Fiat Marea 1.9 TD 100 (1999)

RE: Je to možný?

Přesně tak, jak se říká, i vzduch je tam slaný.

10.06.2017 | 07:23:10 |  | Recenze: Fiat Brava 1,4 benzín (1997)

RE: Je to možný?

Ty jsi oslík až to bolí experte, byl jsi někdy u moře? Na pobřeží je sůl doslova všude, protože se tam dostává z vody.............

09.06.2017 | 13:40:53 | Vašek | Recenze: Fiat Brava 1,4 benzín (1997)

RE: Souhlas

Motor 1.4 12v byl opravdu velmi špatný.

06.06.2017 | 13:43:00 | magic | Recenze: Fiat Brava 1,4 benzín (1997)

RE: Je to možný?

Z Francie nebo Itálie přivýzt prosolený auto - tak na to je skutečně potřeba super talent. Zdá se, že ten Vy teda máte, ale z těchto zemí se auta vozí hlavně proto, že se tam nesolí...

06.06.2017 | 13:41:34 | Rejpal | Recenze: Fiat Brava 1,4 benzín (1997)

RE: ...

Tak určitě. Jenom je to naopak. Auto je nejnespolehlivější nové a pak ve fázi šrotu.

06.06.2017 | 13:39:31 | magic | Recenze: Fiat Brava 1,4 benzín (1997)

RE:

Opět problém servisu, diagnostika nemůže nic neukázat. Nic neukázala pouze paměť závad, což není žádná diagnostika, ale pouze informace, kterou ŘJ má nebo nemá k dispozici o nějaké špatné funkci. Pokud jsou všechny funkce pro ŘJ v pořádku, znamená to, že závada bude nejspíš na vstupu (pravděpodobně nějaký převodník, nejspíš teplotní nebo objemový) a proto ji ŘJ nemůže vyhodnotit jako chybnou.

06.06.2017 | 13:31:24 | magic | Recenze: Fiat Brava 1,6 16V (1996)