Recenze Fiat Panda 1,2 Dynamic
“Zatím bez výhrad”

Autor recenze: Jarocell (60 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2010 Typ motoru:1,242 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:5 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 18. 12. 2010

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Moskvič

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vzhledem k počtu km (5.000) zatím žádná.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Při odchodu do důchodu jsem si koupil moje první vlastní (neslužební) auto přiměřené mému věku a nastávajícímu společenskému postavení. Vyzkoušel jsem kvanta menších aut a Panda vyhrála hlavně proto, že se do/z ní velice lehce nastupuje. Nechal jsem tam kromě střešního okna namontovat všechno co se dalo, pouze klima není automatická, ale ručně ovládaná. Namátkou: elektrony, zatmavené skla, ovládaní vestavěného rádia + CD MP3 na volantu, dělená a posuvná zadní sedadla, výškově seřiditelné sedadlo řidiče, mlhovky, boční airbagy atd. Musel jsem si na ni počkat dva měsíce. Z jiných aut se vystupuje jako z podzemí, z Pandy stačí vysunout nohy. Vysoký posez má výhodu i v lepším výhledu, a ten je vynikající.
Poznatky zatím: ideální pro důchodce nebo druhé auto pro manželku. Posilovač řízení dvoupolohový, v poloze město se dá na místě protáčet volant dlaní jedné ruky. Na parkování ideální. Na zadních sedadlech už jsem v pohodě odvezl sporák i pračku, ani je nebylo potřeba sklápět. Pokud dám zadní sedadla uplně dozadu, kufr zůstane tak 25-30cm hluboký, ale čtyři lidi mají místa dost.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Panda

Vložit komentář

No, ono to auto stálo s celou výbavou trošku nad 10.000 €, tak jsem se bláhově domníval, že ten alarm by tam už mohl nebo měl být. Je spřažený s dálkovým ovládáním dveří, kufru atd. Co se krádeží týká, těhle autíček už bylo bylo vyrobeno přes 1,5 milionu, štěstí, že u nás jich moc nejezdí, ale začínám je potkávat čím dál tím častěji. A náhradní díly se vždycky hodí. Kromě toho parkuju v místě kde se dealuje, dům pod zvýšeným dozorem policie (nápisy na vratech, kamery na chodbách atd.) a skoro každej den tady nějaký to auto vykradou (rádia atd.) když mají málo peněz na svou dávku. Je mi jasné, že pako v absťáku udělá cokoliv, ale asi jsem alibista sám před sebou. Udělal jsem co jsem mohl...

15.02.2011 | 15:05:51 | JAROCELL Reagovat

To je pravda, auto ti vykradou s alarmem stejně jako bez něj, tomu se neubráníš. Pokud chceš aspoň psychologicky ztížit ukradení celého vozu, stačí vystavit na volant mohutnou zamykací žávoru, imobilizér v autě už je a máš klid. Puberťáci to neukradnou a profíci s podvalníkem takový pidiauta nekradou.

12.02.2011 | 17:54:42 |  Reagovat

nic v zlom ale aky ma vyznam ten alarm ? preco ste si ho davali montovat ? kto by to auto ukradol? kamarad mal alarm a aj tak mu vykradli auto (rozbili okno a zobrali vsetko co sa dalo) a pritom to auto hukalo asi 10 min na parkovisku za bieleho dna pred hypermarketom, lenze v obchode to kamarad nepocul a nez prisiel tak mal auto vybielene. Ja si naozaj myslim ze v dnesnej dobe je alarm do auta (hlavne do auta za 190 000 korun) uplne zbytocny, pretoze na parkoviskach kazdu chvilu huka nejake auto a ludia si to uz ani nevsimaju, a aj keby tak pre skuseneho zlodeja je alarm otazkou cca 4-5 sekund, nehovorim o tom ze na originalne alarmy (od vyrobcov aut) maju uz zlodeji spravene "udělátka" a kolkorazy sa tie alarmy pri kradezi ani nespustia. Naozaj nevidim dovod mat v pande alarm, kto by to auto kradol ? A aj keby tak alarm v tom urcite nezabrani. Vyhodene peniaze a zbytocne problemy, samozrejme ty fuseraci v servise by ma pekne nasrali. P.S.: Nez si vobec uvedomite ze vam auto hulaka a nez stacite dobehnut tak vam stihnu ukradnut pol auta.

12.02.2011 | 14:48:54 | visna Reagovat

První problém je tady:

Dodatečně na Slovensku v značkovém servise vedle prodejny aut namontovaný alarm -značkový Fiat. Zahoukal si a zablikal kdy ho napadlo. Napřed jsem vyletěl k oknu, ale 200 m okolo auta nikdo. Tak do servisu. Opravili, údajně. A ono zase. Zkrátím to: po páté (!) opravě volali ze servisu, ze si můžu přijet, že je to opravený. Za deset minut volali, ze se jim samo rozhoukalo na dvoře servisu, ať prijdu zítra. Přišel jsem, auto doma zaparkoval a jel na navštěvu raději autobusem. Druhý den ráno mě v domě nezdravila ani klika u dveří. Panda blikala a houkala s pauzama celou noc a já jsem nebyl doma. Akumulátor úplně vybitej, nastartovat to nešlo, tak jsem koupil power pack, nabil, nastartoval a jel do servisu. Opravili. Teď už jenom houká, nebliká. Skvelý úspech, naozaj. Úplně vážně uvažuju, že to auto vrátím. Ještě zkusím jinej garanční servis a potom dost. Kromě toho si za každou opravu v servise účtovali cca 200 €. Já jsem to neplatil, ale předpokládám, že jim to proplácí firma Fiat. A ty by to mohlo zajímat.
Resumée: proti autu jako takovému nemám nejmenší výhrady. Ale proti lemplům v servise spoustu. Rada kupujícím: nedávejte si nic dodatečně namontovat, aspoň ne v servise "Griff" v Bratislavě.

12.02.2011 | 13:21:51 | JAROCELL Reagovat

Skvělý auto. at slouží,

20.12.2010 | 08:20:57 |  Reagovat

panda

Panda je podarene "male-velke" auticko! Mne sa osobne velmi paci. V meste je ako ryba vo vode, ale myslim, ze ani mimo mesto sa tak uplne nestrati! Prajem vela stastnych Km!

20.12.2010 | 08:12:32 |  Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Fiat Panda