Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 49038x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 34148x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 33118x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 32730x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 30325x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Max

Ahoj mám z roku 2013 najeto 180000 žádná závada krom jedné. Naštěstí jsem se vešel do 120t. Při 100T. Odešlo čerpadlo u motoru naftové a spadavala nafta. Bylo to v zimě.. třikrát v servisu vždy vrátili že je opravené druhý den jsem nenastartoval. Po třetím marnem pokusu jsem jim řekl že to nechci dříve než to opraví nastalo. Po měsíci volali ze přišli má závadu. Od té doby zatím klid... Ještě poznatek brzdy jsem měnil za doby záruky dvakrát od servisu Ford. Po záruce jezdím ke svému známému. A trochu auto vytunil. Mám brzdy Ate a jelikož jezdím poměrne dost naložený tak tyto brzdy vydržely již stejně km jako dvoje vyměněné orig. od Forda. A další věc, kterou jsem řešil.. únava tlumičů a pérování. Na predku a zadku jsou nová péra zdvojená na predku o něco silnějši. Na silnici se to chová mnohem lépe než orig.

15.08.2017 | 13:49:37 | Bluecool | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: Je to tak.

asi mys

11.08.2017 | 09:12:52 | klokan | Recenze: Ford Transit 2.4 TDCI 140 k (2006)

RE: Spokojený vlastník mondea

Koupil jsem si Mondeo 2.0 TDCI 2008 už mám najeto 345tis. Ja najel 145tis. a naprostá spokojenost :-) dávám mu pravidelný servis a šlape jak hodinky při koupi vozu me každý říkal hlavně ne Ford ale nelituji ze jsem si ho koupil je to super auto👍 prostor,pohodlnost,super jízdní vlastnosti,malá spotřeba,proste za me paráda👍

04.08.2017 | 22:37:11 |  | Recenze: Ford Mondeo (2009)

s-max

Uvažuji o koupi ojetiny Ford S-max. Rád bych se dozvěděl něco o spolehlivosti, spotřebě, přítomnosti filtru pevných částic, atd. u jednotlivých typů motorů. Děkuji. :)

25.07.2017 | 14:12:02 | kos | Recenze: Ford S-Max 2,0 TDCi (2006)

Spokonost

Fusiona mam uz roky a predtyh ho mali rodicia, ktory ho kupily ako uplne novy. Od roku 2008 kedy ho kupili sme menili iba brzdy a tlmice. Ma 190 tisic kilometrov najazdenych bez poruchy a to tahal vozik pocas stavby domu. Ja snim jazdim aj dlhe trasy kde sme 4 v aute + vozik a klima 110 na dialnici a ked predbieham kamion tak v pohode ma silu aby zrychlil tolko co mi vozik dovoli. Ale je to 1,6 tdci, neviem ako su natom 1,4 ale fusion je rozhodne skvele auto. Hlavne snim vsetko prejdem, chodievam vystupovat na hrady a dostane tam kde ine predohrabky nie, napriklad na havranok som vybehol celkom v pohode,len spojka dostala zabrat. Ak niekto uvazujute o kupe tak 1.6 sa urcite oplati.

18.07.2017 | 01:12:55 | Riso | Recenze: Ford Fusion 1,4 / benzin (2008)

RE: kvalita 85KW

tak nevím.Mám85KW rok výroby 05.Najeto 487 000km.Před 100 tis.výměna čerpadla,jinak vše původní.6 kvalt.Při 280 tis.výměna pouze lamely spojky-teklo gufero.Dvouhmota ,setrvák původní. Koupeno v I s 120000 km.Čip na 107 kW spořeba do 5 l nafty.Nějaké stejně spolehlvé auto za 100 tis.Kč?

17.07.2017 | 16:39:13 | vietnam | Recenze: Ford Mondeo 2.0/TDCi (2004)

RE: Vydrží

souhlasím, mám FoFo Ghia 2006, 85kW, při pravidelném servisu najeto 162tis. km, bez problému

25.06.2017 | 16:15:07 | Jan | Recenze: Ford Focus 1,6 85kW Ti-VCT (2007)

RE: Fusion?

Prosím tě podívej se na fusion web je nás tam přes 1300 registrovaných uživatelů z čech moravy a slovenska a nikde se tam od nikoho nedočteš že by vyhořel nebo o někom věděl ze svého okolí to je holí nesmysl a nebo závist na velice spolehlivý auto ve své třídě.

26.05.2017 | 23:31:54 | SEKYC | Recenze: Ford Fusion (2008)

RE: Fusion?

To byl c max.
m.autoojetiny1.webnode.cz/products/a2010-01-19-ford-focus-c-max-koroze-pricinou-pozaru-vozu/

14.05.2017 | 13:14:41 | Jirka | Recenze: Ford Fusion 1,4 benzin (2009)

Fusion?

Ano,pro staré lidi je zde výhoda pohodlného nastupování do vyššího auta.Ale,kvůli blbému autu si nenechám shořet střechu nad hlavou.Fusion stejně jako Focus má konstrukční vadu v elektroinstalaci pod palubní deskou a u několika procent těchto aut dojde k samovolnému pořáru při jízdě i u zaparkovaného vozidla.Pokud máte u hasičů známého,potom se zeptejte.

14.05.2017 | 10:46:17 | kelenda | Recenze: Ford Fusion 1,4 benzin (2009)