Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 47989x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 33895x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 32414x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 32158x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 30041x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Vydrží

souhlasím, mám FoFo Ghia 2006, 85kW, při pravidelném servisu najeto 162tis. km, bez problému

25.06.2017 | 16:15:07 | Jan | Recenze: Ford Focus 1,6 85kW Ti-VCT (2007)

RE: Fusion?

Prosím tě podívej se na fusion web je nás tam přes 1300 registrovaných uživatelů z čech moravy a slovenska a nikde se tam od nikoho nedočteš že by vyhořel nebo o někom věděl ze svého okolí to je holí nesmysl a nebo závist na velice spolehlivý auto ve své třídě.

26.05.2017 | 23:31:54 | SEKYC | Recenze: Ford Fusion (2008)

RE: Fusion?

To byl c max.
m.autoojetiny1.webnode.cz/products/a2010-01-19-ford-focus-c-max-koroze-pricinou-pozaru-vozu/

14.05.2017 | 13:14:41 | Jirka | Recenze: Ford Fusion 1,4 benzin (2009)

Fusion?

Ano,pro staré lidi je zde výhoda pohodlného nastupování do vyššího auta.Ale,kvůli blbému autu si nenechám shořet střechu nad hlavou.Fusion stejně jako Focus má konstrukční vadu v elektroinstalaci pod palubní deskou a u několika procent těchto aut dojde k samovolnému pořáru při jízdě i u zaparkovaného vozidla.Pokud máte u hasičů známého,potom se zeptejte.

14.05.2017 | 10:46:17 | kelenda | Recenze: Ford Fusion 1,4 benzin (2009)

Fusion?

Jelikož tyto auta rády začnou hořet pod palubní deskou,tak jsem nákup tohoto stroje zavrhl.Stačí se podívat na stránky hasičů,kolik bylo výjezdů k těmto autům,které za jízdy začaly hořet.

14.05.2017 | 10:40:48 | kelenda | Recenze: Ford Fusion (2008)

RE:

:-) :-) :-) Super, pozdravuje tě moje ségra :-)

08.05.2017 | 15:08:26 |  | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

RE:

No to ani náhodou blábol není, je to tak!! Já vedel, že se tady po letech objeví nenávistní komentár plný zášti vuči mému bratru, tak to bedlive sleduji a zasílám rozčílenou reakci. Ňoumo.

08.05.2017 | 13:47:32 | Véňa-starší bratr Jirku | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

RE:

No to je tedy blábol :-))) vím, vzhledem ke stáří příspěvku už nemá cenu o tom mluvit. Ale i po letech pobaví :-))

06.05.2017 | 18:01:46 |  | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

:-)

To jsou ale keci ...

05.05.2017 | 20:45:27 | Srnec | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

RE: jaké je CMAX auto

Ja mám 80kw 1.6 TDCi verziu, servisujem pravidelne v autor.serv. a nemám žiaden problém. A to tam mám orig.DPF ešte nevymienane. Jazdím väčšinou dlhé trasy a môžem povedať že je aj dosť živé na diesel. Stačí držať otáčky nad 1800 aby neprestávalo tlačiť turbo a pri výjazde z dediny alebo pri predbiehaní krásne zatlačí do sedadla a neprestáva v pohode aj do 4500 ot/min.

11.04.2017 | 22:36:22 | JuroK | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)