Nejčtenější auto recenze

8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 47434x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 33757x
6,0Ford Mondeo (2004) Ford Mondeo (2004) autor: Petr Přečteno: 32232x
9,8Ford Focus (2002) Ford Focus (2002) autor: Festr Přečteno: 31478x
7,8Ford S-Max (2008) Ford S-Max (2008) autor: Juraj Přečteno: 29899x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Fusion?

To byl c max.
m.autoojetiny1.webnode.cz/products/a2010-01-19-ford-focus-c-max-koroze-pricinou-pozaru-vozu/

14.05.2017 | 13:14:41 | Jirka | Recenze: Ford Fusion 1,4 benzin (2009)

Fusion?

Ano,pro staré lidi je zde výhoda pohodlného nastupování do vyššího auta.Ale,kvůli blbému autu si nenechám shořet střechu nad hlavou.Fusion stejně jako Focus má konstrukční vadu v elektroinstalaci pod palubní deskou a u několika procent těchto aut dojde k samovolnému pořáru při jízdě i u zaparkovaného vozidla.Pokud máte u hasičů známého,potom se zeptejte.

14.05.2017 | 10:46:17 | kelenda | Recenze: Ford Fusion 1,4 benzin (2009)

Fusion?

Jelikož tyto auta rády začnou hořet pod palubní deskou,tak jsem nákup tohoto stroje zavrhl.Stačí se podívat na stránky hasičů,kolik bylo výjezdů k těmto autům,které za jízdy začaly hořet.

14.05.2017 | 10:40:48 | kelenda | Recenze: Ford Fusion (2008)

RE:

:-) :-) :-) Super, pozdravuje tě moje ségra :-)

08.05.2017 | 15:08:26 |  | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

RE:

No to ani náhodou blábol není, je to tak!! Já vedel, že se tady po letech objeví nenávistní komentár plný zášti vuči mému bratru, tak to bedlive sleduji a zasílám rozčílenou reakci. Ňoumo.

08.05.2017 | 13:47:32 | Véňa-starší bratr Jirku | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

RE:

No to je tedy blábol :-))) vím, vzhledem ke stáří příspěvku už nemá cenu o tom mluvit. Ale i po letech pobaví :-))

06.05.2017 | 18:01:46 |  | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

:-)

To jsou ale keci ...

05.05.2017 | 20:45:27 | Srnec | Recenze: Ford Fiesta 1.25 Duratec (2010)

RE: jaké je CMAX auto

Ja mám 80kw 1.6 TDCi verziu, servisujem pravidelne v autor.serv. a nemám žiaden problém. A to tam mám orig.DPF ešte nevymienane. Jazdím väčšinou dlhé trasy a môžem povedať že je aj dosť živé na diesel. Stačí držať otáčky nad 1800 aby neprestávalo tlačiť turbo a pri výjazde z dediny alebo pri predbiehaní krásne zatlačí do sedadla a neprestáva v pohode aj do 4500 ot/min.

11.04.2017 | 22:36:22 | JuroK | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

Tak tady máme 160tkm,

a plánovaný servis, výměna rozvodů včetně vodní pumpy (předepsáno výrobcem), olej,filtry,výměna brzdové a chladící kapaliny,kontrola kde-čeho včetně tlumičů. bratru 16.000,- s DPH, kompletní přezutí na léto+všechny brzdové desky a kotouče (ATR) dalších 8.500,- s daní.
Se vším tímhle jsem počítal, takže OK , žádné opravy nad servisplan (na rozdíl od rencka)..........., možná bude třeba časem řešit sedla ventilů, motor je trochu hlučnější, ale zatím to nevidím jako problém. Jo a zase ho bude třeba po zimně uklidit, na to se fakt nikdy netěším............:-(

06.04.2017 | 11:54:06 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: prostor

:-) mám 2009, ten malinko menší kufr je daní za prostor na zadních sedačkách, který je luxusní na nižší střední třídu........., ale co mne na maxíkovi baví je hlavně podvozek :-)

06.04.2017 | 11:36:26 | Vašek | Recenze: Ford C-Max 2.0 TDCi (2007)