Recenze Ford Probe 3.0 V6
“Neuvěřitelný dravec.”

Autor recenze: Jirka (22 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:3000 Stav km při koupi:114 000 km Stav km nyní:141 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 12 l/100 km Vloženo: 2. 2. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit Renault R21

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nějaké tam byly: výměna poloosy ( ale s tím už jsem to kupoval)

vadná lambda sonda

odešel centrál

display palubního PC - dostala se do něj vlhkost


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to super auto, lepší svezení jsem nezažil snad kromě BMW 850i. Je to neuveřitelný pocit, to zrychlení atp. Těchto kousků je v ČR prý hodně málo. Jde o originál USA, je to 3.0 V6, má 230PS!!! Pořizovací cena je hodně nízká a taky se ví proč. Poviné pojištění se pohybuje hodně vysoko a spotřebu tam najdeme taky někde poblíž. Na tempomat se dá jet štreka kolem 8,5l/100km. Město s lehkou nohou kolem 10l/100km. Při hodně ostré jízdě není problém jít na 18/100Km. A když už se jede v takovým autíčku jen těžko se dá jezdit pomalu. Veškeré servisy jsou neuvěřitelně drahé a krom toho ani značkové servisy u nás nemají software pro tento typ vozů.

Spolehlivost tohoto auta je fascinující, původní majitel ho nechával stát venku nepřetržitě 1,5 roku, aniž by s ním vyjel. Akorát se vyměnila baterka a nastartoval asi na potřetí, trošku se vypálili usazeniny a teď poslouchá na slovo. Hodně lidí tomu říká Ford Problem, tak jsem asi narazil na dobrý kus.

Uvítal bych určitě ABS, trošku se divím že jej tam nepřihodili. Auto je prošpikovaný elektronikou ale takový podstatný věci jako ABS nebo Airbagy prostě chybí. To je ale asi tak jediný co se mu dá vytknout.

Kdo hledá finančně nenáročné auto, tak toto nebude to pravé ořechové. Rozum mi říká prodej ho, zbav se ho. Ale je to tak říkajíc srdcovka...
No až dojdou finance, nebo body tak se uvidí...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Probe

Vložit komentář

No jéje.Taky mám jeren takový kus doma.Je to"jen" 2.5 V6 ale stačí to.Super kára...

28.06.2007 | 18:52:26 | Wesker Reagovat