Recenze Ford Puma
“Nové auto si koupím nejdřív až se Puma rozpadne :-).”

Autor recenze: janicka (22 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1.6 16V ZETEC Stav km při koupi:56 000 km Stav km nyní:59 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 6,75 l/100 km Vloženo: 7. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Tipo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Absolutně žádné.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Super vozítko, které jsem si vysnila už kdysi a teď jsem si splnila sen. Podařilo se mi pumičku koupit pod cenu s porovnáním s cenami, za které se prodávají běžně.

Auto jsem si zamilovala ještě víc po první jízdě - jezdím hodně sportovně a pumina se ani nehne......v zatáčkách sedí jak přibitá a i ve 160kmh zrychluje okamžimžitě.....škoda jen, že ukazuje jen do 210km/h......:-).

Navíc jako jedna z vyvolených ji mám vevnitř celou v kůži, což oproti ostatním interiérům vypadá dost luxusně.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Puma

Vložit komentář

Dyk debata

No čas pokročil a čaja má teraz tuším 24? Ako je na tom Puma? a čaja? No ja celkom chápem tých čo chcú kopat do hlavy tých čo jazdia rýchlo no ja by som potom kopal aj tých čo jazdia až moc pomaly. Podlamna ale nejde o samotnú rýchlosť ale o skúsenosti a stav vozidla. Dalšia vec je že za volant nepatrí alkohol a poslanecká imunita či príliš vysoké ego majitelov BMW X5 , Audi, Mercedes, alebo aj na Octavkách combi. Robím donášku a priznám sa že jazdím rád športovo (plyn brzda motor v otáčkach podradovanie atd )to ale neznamená že nepustím chodcov cez prechod , alebo neumožním prejst ostatným vozidlám križovatku aj ked nemajú prednosť. Nemám možnosť jazdiť na uzavretej trati ani okruhu a je pravda že riskujem vodičák ale z vlastnej skúsenosti viem že ked vidím takú Tháliu z vidlákova musím si dat pozor , rovnako ako na šialených chodcov , ktorý si myslia že sú zo železa alebo čo, ked si prechádzajú a chodia po ceste jak chcú a večer preistotu dobre že na seba nedajú ninja oblek aby ich nebolo vidiet úplne. To sú horšie faktory ako len to že niekto ide po výpadovke 200 za hodinu, lebo má rád rýchlosť.Ja sa snažím si vychutnať jazdu práve tam kde je minimálne množstvo sviatočných aut z vidlákova, chodcov samovrahov a tupych holohlavych gangsterov na drahých autách, no riziko číha všade. Inak moje poznatky sú aj také , raz som si povedal ok , klud dám si pijánko....verte alebo nie skoro som sa zakaždým dostal do kolízie, nedalo sa tak íst, musel som hodiť "nepredpisové" tempo.Čo sa týka žien za volantom , dnes ich jazdí mnoho, vidím to na naších cestách a hoci je pravda, že niektorým to moc nejde a to vydím častejšie ako u chlapov, proste kixy na ceste (jedna ma búrala odzadu, dakujem pani za rozbyté čelo :)lebo jak správny donáškar som si nedal pás :) inak súkromne dávam) aj tak by som ich nehádzal do jedného vreca, videl som aj baby čo jazdia parádne .)

07.12.2011 | 21:59:55 | miiiooo  | 88.212.36.* Reagovat

Reakce

Věřím tomu,že by vás tahle holka strčila co se řízení týče do kapsy. Jak mužete soudit když absolutně netušíte jak vlastně řídí v autě jste s ní nikdy neseděly tak si tyhle povýšený kecy nechte od cesty.Je to dost trapný!A protože s tím lítá 220 to nic neznamená.

20.08.2011 | 21:15:48 | Drake  | 78.156.143.* Reagovat

brtník

Nebál bych se v tomto případě místo slova blondýna použít přímo výraz kráva, a to přinejmenším. No jen doufám, že se tato jistě velmi zkušená řidička (22let) rozmázne sama někde o strom, než se kvůli ní někdo zabije..

23.01.2011 | 11:47:28 | marne Reagovat

RE:brtník

ford puma a opel tigra tieto kvázi šporťáky si dokáže kúpiť len total vymetená hlava,raz som sa v tom viezol a to auto je na nič už vo dvojke ste namačkaný a jazdné vlastnosti horšie ako žiguli.škoda míňať železo na takéto ko*otiny.

20.08.2011 | 21:47:11 |   | 91.127.204.* Reagovat

pro Radek

obávám se,že váš příspěvek je zcela irelevantní.........napsat o Pumě že je "krám".......mimochodem,v jakém voze jezdíte vy?rychle si něco vymyslete,třeba Audi TT......a obvinit neznámou osobu(ženu,či dívku) z toho,že je "blondýna" je naprosto ubohé a sexistické....pane,jste chudák....tečka.

23.01.2011 | 01:49:24 | brtník Reagovat

Opravdu luxusní recenze...

Tohle je opravdu recenze jak víno:-).Dozvěděli jsme se akorát že si vysnila své auto a že ho má v kůži oproti ostatním:-).
Doufám že tuhle slečnu na silnici nikde nepotkám...
A auto ji opravdu nezávidím,jen si tady chci přečít normální recenzi a něco se o autu dozvědět.
I tak přeji mnoho šťastných km.při takové jízdě se ti to přání bude i hodit:-).
Jinak ať si každý jezdí jak chce,když neohrožuje ostatní!!!

25.03.2010 | 21:49:06 | Broon Reagovat

co to bolo

master no daj... co to bolo za karu ? alfa romeo ?....

30.12.2009 | 00:21:31 | hallo Reagovat

Blbost?

Napisat po mesiaci ze auto nemalo apsolutne ziadnu poruchu sa mi zda dost pritiahnute za vlasy. Je to azda dostatocne dlha doba na to, aby malo zmysel to tam pisat? Ja som mal auto, ktore mi 2 mesiace jazdilo uplne bez problemov, a potom sa to zmenilo na uplnu katastrofu

05.10.2009 | 22:36:08 | master Reagovat

Radku, nemusíš sa navážať do mladej

dievčiny....Boli sme múdrejší v 22 ? Asi ťažko. Inak, 2002 v dobrom a zlom stave urobí rozdiel aj 50.000,-, takže to nemusí byť zlá kúpa. A je mi podstatne Janička sympatickejšia, že radšej ušetrí na somarinách, ale zaplatí si sama auto. Ak by bola trochu "prítulnejšia", tak si vyleží nové auto od starého smradľavého capa... . Takže jej držme palce, nech jej to dobre jazdí. P.S. A Radku, dnes ženské strčia hociktorého chlapa do vrecka. Blondíny sú náhodou pekné a inteligentné tiež. To iba vtipy niekedy nie...
Jamieson: Áno, východ SK poznám až-až. Som z toho kraja pod Duklou rodák. A máš pravdu, takmer stále sú tam policajti.
Teraz sa u nás zabili 2 mladí chlapci na Felícii. Samozrejme, že chybu dajú vodičovi, ale dnes som na "roletách" / zvlnená cesta/, dostal taký šmyk pred Krupinou, až ma triaslo od zlosti. ESP svietilo, ABS nevedelo reagovať, keďže kolesá sa nedotýkali vozovky, až som sa na okraji "chytil" a musel som protipohybom volantu "prekývnuť" auto na cestu. Inak sa váľam v jarku. A to všetko až pri 90-100 km, mimo obce, akurát mi tam skočil pes do cesty, malý chlapec ho neudržal na bicykli.
Ak by som mal menej rokov, tak tam niekoho zabijem. Seba, al. chlapca. Že cesta je ako rolba, to by žiaden súd nezaujímalo...iba to, či mám nálepku...
A v Krupine kolóna 1 km, lebo nejaký cca 50-ročný pán si rúbal až 30-tkou. Opäť som riskoval papiere, lebo ani 1., ani 2. stupeň zaradiť...ako u bláznov. Ako na Slovensku.
A ešte sa nejakí papaláši sťažujú, že na SK nechodia turisti. Osobne by som každému turistovi praskol po čele kladivom už na hraniciach, nech si zvyká, lebo na SK po SK cestách môžu jazdiť iba masochisti...

01.07.2009 | 20:48:45 | ľuboš Reagovat

RE:Radku, nemusíš sa navážať do mladej

Tak to som teda fakt zvedavý, čím som urazil cteného admina, že ma vymazáva....:))

NEVIEM, až sa pamätám, ženskej som sa zastal, lebo by som to urobil aj dnes...., ale urážlivé ste nechali.

Škoda, dlabať na túto stránku.

20.08.2011 | 21:33:37 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

to Petrik

Rychlost je relativni pojem.Kdyz jsem mel starou š 1203, tak i jizda kolem 100 kmh byla dost o zivot.Dnes se i pri rychlostech nad 200 kmh citim bezpecneji.No nevim jak Yaris, ale v Passatu me pri rychlostech kolem 180,200 a vic, docela bocni vitr vadi.Neni to nijak hrozny ale prece to uz neni ono.Do tech 170-180 uplne v pohode, ale pote to uz je cejtit cim dal vic.Mozna je to jen muj subjektivni pocit, ale treba v BMW M5 je to i pri 250 kmh stabilni a uplne v pohode.Dalo by se rict, ze stabilita Passatu pri 170 se rovna stabilite M5 pri 250.Ovsem podvozkove je M5 nekde jinde.Tu Pumu jsem hledal pro svou pritelkyni a proto nizsi vykon nevadi.Ja osobne by jsem takove auto nechtel.Na mne moc male :-).Tech 90koni ji bohate staci.Vice se bojim celkovyho stavu vozidla.Auto z roku 2000 nemusi bejt starej kram i kdyz uz neco za sebou mit bude.Ja mam auto z roku 97 a lecktera zbrusu nova Fabie (zejmena HTP:-), mu nesaha ani po kotniky.Jak vybavou, tak motorem, prostorem...mozna je bezpecnejsi, ale pri narazu ve vysoke rychlosti to stejne asi nerozchodim, takze to neberu tak tragicky.Ovsem ta koroze u Forda mne trochu znepokojuje, to je fakt.

01.07.2009 | 10:19:45 | jamieson Reagovat

to Luboš

No ano, je to pravda s tema dalnicema.Sestprudovka by neuskodila.Nektere slovenske dalnice jsou fakt dost nekvalitni.Pokud poznas vychodni Slovensko a konkretne silnici mezi Prešovem a Kapušanmi tak tam je to super.Asi 8 km ctyrprudovka, navic uplne rovna.Neni vubec zadni problem jet tam 220-230 kmh i vice.Nevyhodou je ale fakt, ze policajti tam meri docela casto.U nas, v postkomunistickych statech, se jezdi docela rychle i po hroznych silnicich.Nemecti ridici jsou mnohem disciplinovanejsi, ani na dalnicich nejezdi agresivne.Samozrejme, vyjimky se najdou (zejmena ridici Ferrari, Lamborghini a pod.).U nas je to jinak jak v Nemecku.Nasim politikum nejde ani tak o znizeni poctu havarii.Driv im jede o naplneni statni kasy a snizeni poctu dopr.nehod je pro ne jen vedlejsi efekt.Alespon je to muj pocit.

01.07.2009 | 10:06:20 | jamieson Reagovat

Splátky na 6let za ojetinu a ještě takový krám. Slečno/paní, nejste blondýna?

01.07.2009 | 08:03:50 | Radek Reagovat

Vždyť to je jen obyčená 1,7 nebo 1,4 s max. výkonem tak 120 koní. To ani 210 nejezdí tak co to tu blábolíte. Navíc je hodně těžká.

01.07.2009 | 07:56:27 |  Reagovat

to jamieson

S tou rýchlosťou je to relatívne. V niektorom aute má človek strach pri 80-ke, tá istá cesta v lepšom aute aj pri 150 vyzerá v pohode. Nižším autám s tvrdým podvozkom nejak extra nevadí ani bočný vietor.
S Yarisom som išiel tri dni dozadu po BA obchvate cez 190 (o štvrtej ráno :-)) ) a úplne v pohode. Takéto cesty by mohli byť stále.
Puma so svojím podvozkom má predpoklady na celkom slušné športové zajazdenie, ale nie s 1.4. Navyše sa dá čakať, že kto mal Pumu, tak sa s ňou aj vybláznil a to sa na tak malom motore muselo "podpísať". Takže zohnať také auto v dobrom stave je asi vylúčené. Navyše ten model už nie je najmladší, lebo 1.4-ka sa prestala vyrábať v roku 2000. Ako poznám Ford, nie sú kamaráti s antikoróznou ochranou, takže to bude hniť. Mal som Fiestu XR2i a bola radosť tomu "nakladať", ale na pohodlnú jazdu pre pánov v rokoch treba zabudnúť.

01.07.2009 | 00:28:41 | Petrík Reagovat

Pane bože. Dať u nás neobmedzenú rýchlosť na diaľnici a riadne cez sto mimo obce, by znamenalo jedinú vec. Za chvíľu by sme boli najmenej obývaná časť Európy. Polovica ľudí tu jazdiť nevie, ale tak prečo by si to nevyskúšala, keď je to povolené. Cintoríny by nestíhali, ľudia (teda to, čo by z nich po nehode zostalo) by sa vyhadzovali na smetisko. Má to ale aj pozitívum. Nebola by nezamestnanosť, skôr naopak. Po čase by boli cesty takmer prázdne, všetky šroty na šrotovisku, hotový raj.

01.07.2009 | 00:14:04 | Petrík Reagovat

Jamieson: Dík, myslel som tým,

že sa nedá ísť na našich diaľniciach 120-130 práve kvôli hustote premávky. Na SK totiž staviame zásadne proti zdravému rozumu....užšie a iba s dvoma pruhmi. Ak by sme mysleli dopredu, tak už o cca 5-10 rokov budeme MUSIEŤ rozširovať pruhy na takmer celom SK aj CZ na 3 Tak, ako je to v DE, alebo aj v takom GR. Inak sa budeme všetci vliecť za najpomalšími v kolóne.
A je doneba volajúca drzosť žiadať od kamiónistov, aby stáli ako ko..ti na parkoviskách v piatok, alebo nemohli predbiehať, len preto, aby papaláši, ktorým platia mzdy, mohli byť skôr pri frajerkách, rodinách, kšeftoch...
Bohužiaľ, pekné okresky na SK prakticky neexistujú. Na ceste 1.triedy sú také výtlky, že už jazda 80-90 je o život. 140-150 občas dám, ale to je tak na pár km, alebo na úkor životnosti aut.
V DE je neobmedzená V na diaľnici. Ale nik tam nejazdí ako blázon. To len u nás si postkomunisti myslia, že všetko sa dá naordinovať príkazom, trestami. Ak by boli RIADNE cesty, tak nebude toľko havárií, mrtvych na cestách. Nový zákon akurát pomôže št. rozpočtu. Vodičom a bezpečnejšej premávke NIE.
A to ma serie najviac. A ľutujem každú nevinnú obeť. Lebo nik neverí, že sa mu to môže stať práve jemu....

30.06.2009 | 23:27:41 | ľuboš Reagovat

Luboši, bravo.Mluvis mi z dusi, mas naprostou pravdu.Ale to, ze cim je clovek starsi, tim je opatrnejsi.Ja mam 32, ale zebych byl nejak zvlast opatrnej...No nevim, mozna to raz prijde.Kazdopadne, muj otec ma 55 let, ale taky nejezdi dle predpisu (obec cca 80-90 kmh, mimo obci kde se kolik da, ale vyjmecne nad 140-150 kmh, na dlanici jezdi taky kde se kolik da , ale vyjmecne nad 200 kmh).Ja si taky spominam na cas, kdy jsem jako sestnacti letej kluk jel nekde na diskoteku, a cesty nebyly ani zdaleka tak plny jak dnes.Ovsem ne furt je to plne.I dnes se da jezdit celkem plynule.Ale minule, kdyz jsem byl v BA a sel domu kolem 16:00, tak premavka byla NESKUTECNA ! Nase mesto je proti tomu nic.Nesouhlasim s tvrzenim, ze na dalnicich se neda jet nad 120-130 kmh.To se stava podle mne, jen ve vyjmecnych pripadech, nebo pri kolonach.Kazdopadne nemecke dalnice jsou super, uplne v klidu se da jet i na delsi trasu plynule mezi 180 az 220 kmh.Jednim slovem balada.Na dalnici by jsem taky dal neomezenou rychlost, to baru.Avsak s rychlostma mimo obce a v obci si dovoluji nesouhlasit.Mozna me budete povazovat za blazna, nebo diletanta, ale myslim, ze na okresce by klidne mohla byt i 140 nebo 150 km rychlost, i vyssi.Na nekterych cestach prvni tridy by jsem taky uvazoval nad zrusenim rychl.omezeni.V obci by jsem max. rychlost stanovil alespon na 80 kmh, i kdyz pro me by bylo idealni tak 110 az 140.Problem vidim ale v tom, ze kdyby tak jezdili dvaceti lety typci s cerstvym ridicakem a Favoritem a podobny "poruchy", tak by bylo spatne.Mne osobne by mnou uvedene limity do urcite miry postacovali.

29.06.2009 | 17:32:06 | jamieson Reagovat

Janička, Janička, už ste druhá ženská,

ktorá kole niekomu oči. Prvá bola slečna s Toyotou Celica... . Km za mesiac tiež veľmi neverím..., 15.000, to už potom nič nemôžete robiť. Neviem, či Vám to vytiahne 200, 210, to je jedno. Je srandovné to, že čím je človek starší, tým je opatrnejší. Tak kedy sa môže vyblbnúť?! Dnes už je veľmi hustá premávka, ale na časy mladosti, kedy sa dalo jazdiť s prstom v nose 180-200, nostalgicky spomínam.
Po diaľnici 200 nie to pravé orechové. Ale na našich akože diaľniciach je to akčné až-až, niekedy nemožné dosiahnuť 120-130, ak by náš múdry parlament povolil 160, tak sa polovica áut vykotí kvôli cestám a profilu, ktorý máme na SK ZÁSADNE OPAČNÝ. Pred Berlínom sú diaľnice stavané za Hitlera, betónky, kde si môžete dať ruky za hlavu... v 200 km/h.
Ak by som mal tú moc, OKAMŽITE zruším obmedzenia rýchl. na diaľniciach, povolím 100, 70 v obci, 50 iba pred priechodmi a v centre. Mestské okruhy: 120. Som blázon? Ak sú blázni v Belgicku, Francúzsku, v DE, tak by sme ich mohli konečne kopírovať...v niečom rozumnom. Stavať dobré cesty, policajtov nahradiť kamerami.
Janka, nech Vám to jazdí, dávajte si bacha, neospravedlňujte sa, ani nemajte výčitky. Chráňte si zdravie, aj vodičák. Nech ešte dlho vrkáte...

29.06.2009 | 16:36:20 | ľuboš Reagovat

to Petrik

Chlape, za jistych okolnosti je i 200 kmh po rovince docela narocne.Napriklad pri bocnim vitru a pod.Samozrejmne, ze dost adrenalinu je i v o mnoho nizsich rychlostech.Znam cesty, kde staci jet 100-110 kmh a mas docela problem se nepocurat od strachu :-).Mimochodem, co rikate na Pumu 1,4 ? Je to solidni auto ?

29.06.2009 | 15:53:29 | jamieson Reagovat

Takychto Schumacherov a Schumacherky,co jazdia daleko za povolenymi rychlostami len nakopat do hlavy.

24.05.2009 | 21:23:48 | Kodiak Reagovat

L

Prečítaj si poriadne čo som napísal a potom reaguj znovu. Buď v tom máš bordel, alebo len skrátka nechápeš. Radšej by som bol, ak platí tá prvá možnosť. A ak je pre teba športová jazda to, že ideš 200 po rovnej ceste, tak o tom vieš hovno. Predpokladám, že tvoje šoférske schopnosti budú s tou slečinkou asi narovnako. Zaradiť 5, plyn na podlahe a držať rovno volant. To si hotový Schumacher.

14.05.2009 | 16:48:36 | Petrík Reagovat

jo..Tohle není určený jako věnovaný lidem co sem psaly..je to už skoro rok...spíš pro lidi co budou psát někam komentáře aby se zamyslely nad logikou kterou moc nepoužívají.....Cuz All

14.05.2009 | 16:45:21 | L Reagovat

to All

Nechápu proč tu všichni řeší 200km/h na dálnici...no a co?? je to rychlý ale není to rychlost zvuku..a na našich silnicích tak jezdí dost lidí i s horšíma autama..Pumu každý chválí jako auto s hodně dobrým podvozkem tak v čem je problém? Když majitelka má odvahu ( jako jedna z mála holek ) jezdit rychle ať jezdí a užívá si to...já to miluju taky takže ji chápu...nejde o to jestli je to holka nebo ne...znám kluky které bych neposadil ani na kolo! (TO PETRIK) --> a to o tom dítěti s hračkou...dítě nevim ale Puma hračka je..od toho byla vyrobená jako auto na zábavu...a jestli seš nějakej zakomplexovanej z rychlé jízdy které se asi bojíš nebo si ji nemůžeš dovolit tak to je sice smutné ale nechápu proč řešit skrz to jízdu jiných...ty ju řeš až do tebe ( nedej bože ) někdo napálí a budeš řešit pojistku...a ještě pro toho Anonyma...co je špatnýho na tomhle autě pro holku? děláš jako by to byla Modena....Jinak přeju jí i vám všem jízdu bez nehod, pokut a bodů:-)

14.05.2009 | 16:41:30 | L Reagovat

hfx

no okrem tych 3k este 15k v sluzobnom, netvrdim ze to je nemozne, ked odratam vikendy, tak to bude 750km denne sluzobne, co nie je nerealne, len malo pravdepodobne. Ale ak to je pravda, tak klobuk dole. Len nechapem co autorka v garazi opravuje, svoje auto, co doteraz nemalo ziadne poruchy, alebo to sluzobne co nastastie nie je jej...zeby ten fiát tipo

29.04.2009 | 15:05:16 |  Reagovat

to all.. :D

co je nepochopitelne na tom ze za mesiac prejde niekto 3k km.. uz len ked si pojdem do nemecka po pumku.. tak nabeham.. 1000km.. a to by som mal stihnut za 1,5dna.. a ostatnych 2k.. ked denne chodim do prace.. plus cez volne behanie na aute ako relax a zabava.. tak sa to da stihnut ako nic..

08.02.2009 | 16:31:50 | hfx Reagovat

jestli slečna janička najede 500 kiláků denně, tak je to hustý...ale podle mě kecá

19.04.2008 | 22:27:46 |  Reagovat

to Janička

Janičko, pokud si myslíš, že jsem Tě v čemkoliv podcenil, pak to nebylo ve zlém. Autíčko Ti přeju, a k tomu hodně dalších km bez nehod, jen si budu o něco více všímat vozů F-Puma kolem sebe a raději včas udělám místo-krásné dámy mají přece přednost...

19.04.2008 | 20:48:13 | Žížala Reagovat

nevěřím

nevěřím tomu nájezdu km, něco jsi plácla a ani sis nerozmyslela co..Jezdíš s kamionem nebo co?Víš co to je 15 tisíc km??To je cca 500 kilometrů denně včetně sobot a nedělí...Roční nájezd 180 tisíc..To bys asi nedělala nic jinýho než seděla za volantem...Píšeš že 15 tisíc se služebním, počítám že s pumou najezdíš ještě dalších 5000 :o))

19.04.2008 | 19:35:33 | jašin Reagovat

recenze

Vazeni, nevim, jak vy, ale me se zda, ze na portalu www.autorecenze.cz jsou nejzabavnejsi vzdycky tyhle debaty! Vazne, staci si precist komentare k Loganum a Octaviim a ted jeste tohle! Ford puma, recenze spociva v "poruchy absolutne zadne"(me to na recenzi staci, co byste tady chteli cist?), a vy o tom debatujete jak o zivot! parada, jen tak dal!

18.04.2008 | 12:51:18 | Honza Reagovat

NO NO NO

tak pro doplnění vašich "názorů a svoji obhajobu" musím dopsat asi tohle....jako malá jsem jezdila motokáry, zkusíla jsem i pár závodů do vrchu, jezdím od 18-ti oficiálně a navíc pracovně(měsíčně tak 15tis.km-naštěstí služebním, takže nelikviduju svoji kočičku), většinu času trávím v garáži a nebo na srazech, mám naježděno asi víc než většina z Vás, protože jsem v autě vlastně pořád, málo co mi opravují v servise(šetřím vlastně všude),.....Pumina je z r.2002, takže díky Petriku, že jsi to těmhle "expertům přes auta" objasnil....ví to jen málo lidí, takže si všichni myslí, že jsem prostě blbá kráva, která ani neví co má za auto.....dobrý finanční zázemí nemám....Puminu mám na splátky a to na 6 let!!!!Stála 150tis.(za auto v tomhle stavu,výbavou a r.v. je to pod cenu) A značkový věci nenosím, protože koupím radší něco na auto, než vyhodit 3litry za debilní boty-vydrží stejně jako ty za 3kila a vypadají stejně, jen tam není debilní logo....

18.04.2008 | 11:34:32 | janicka Reagovat

To ji to auto zavidite nebo jste si dlouho nevrzli?? asi oboji co

15.04.2008 | 21:38:02 |  Reagovat

to Žížala

Zareagujem v dvoch častiach. 1: 100 litrov bolo myslené v Sk, čiže u vás to bude asi 80 tisíc. Poznám ľudí, ako to Ty nazývaš s dobrým finančným zázemím, a takí ľudia majú neviem prečo potrebu ukazovať, že na to majú. To nie je prípad tohoto auta, už len pre jeho nadobúdaciu cenu a aj preto, že na tom aute je jeho nízka cena aj vidieť. 2: Tú časť, kde som pochyboval o obavách ostatných účastníkov cestnej premávky z kombinácie slečinka- 22 rokov - 100 koňové auto, som myslel ironicky. Preto, lebo z takej kombinácie treba mať obavy. Som presvedčený, že dievčatko by vyzametalo všetko okolo seba už len keby dostalo šmyk v rýchlosti 60 za hodinu a nie to ešte o 100 vyššej. Keby záležalo odo mňa, tak odstupňujem právo vlastniť auto s určitým výkonom podľa rokov praxe, alebo znížim povolené rýchlostné limity podľa toho istého vzorca. To druhé je však prakticky nekontrolovateľné a navyše je tu vraj demokracia, takže by to neprešlo. Pokiaľ si ale niekto myslí, že jazdiť športovo znamená 200 po diaľnici, tak je na omyle. Omyl je aj to, že ak tak niekto jazdí, už si myslí že to vie. A to je ešte horšie. Mimochodom, ísť po diaľnici 200 naučím za dva dni aj opicu z cirkusu a tiež o nej nikto nebude tvrdiť, že vie šoférovať. Aj keď správna reakcia na nepredvídateľné situácie bude v tejto rýchlosti u oboch spomenutých asi rovnaká. Je len na autorke, aby si uvedomila, že má toho za sebou veeeeľmi málo a ohrozuje nie len seba, ale aj ostatných.
A či dieťa dostalo hračku je nepodstatné. Autorka má 22 rokov, takže je možné, že na to už stihla zarobiť.

08.04.2008 | 23:00:12 | Petrík Reagovat

To Petrik

Autorka má 22 let, to není příliš, a ani na těch100 tis korun není zas tak málo peněz ,jistě chvíli trvá,než na ně člověk vydělá. A když na ně vydělá,auta si váží a rozmyslí si jezdit 200.
Na takovou rychlost by měl mít člověk něco naježděno. Nevím, nevím...22 let+ Ford Puma + 200km na dálnici = dítě dostalo hračku a baví se !

08.04.2008 | 21:49:24 | Žížala Reagovat

Kde ste zobrali, že sa 1.6 nerobila. Pekne po poriadku : Puma sa vyrábala v rokoch 1997 - 2002, pôvodne s motorom 1.4 (90 koní) a motorom 1.7 (125 koní). V roku 2000 bola jedna štvorka nahradená motorom 1.6 litra s výkonom 103 koní. To je aj prípad auta v recenzii.

08.04.2008 | 00:00:02 | Petrík Reagovat

já si u holky vážím už jenom toho, že napsala recenzi, to že místo 1,7 napsala 1,6 bych neřešil

07.04.2008 | 23:25:05 | jašin Reagovat

Je to bude 1,7 alebo 1,4. 1,6 sa nerobila...

07.04.2008 | 23:17:25 | olso Reagovat

RE: škoda, že jedno z mojich je 1.6, r.v. 2000.

Škoda, že jedno z mojich je 1.6, r.v. 2000.

19.10.2013 | 22:53:53 | michal  | 88.212.40.* Reagovat

holka, která má 22 let, HOLKA!!!!, nemá co dělat v takovémto autě!!!I když to je 1,6...

07.04.2008 | 23:10:57 |  Reagovat

Nechápem, prečo toľké obavy. Autorka recenzie má určite také bohaté šoférske skúsenosti, že sa jej prítomnosti na ceste báť nemusíte. A že tachometer neukazuje viac ako 210, nie je problém. Ono s výkonom 103 koní to viac ani ukazovať nemusí. A na rozdiel od Žížalu si nemyslím, že by človek s dobrým finančným zázemím sadol do niečoho podobného. Už len preto, že podobné kúsky sa dajú zohnať po 100 tisíc slovenských.

07.04.2008 | 22:20:26 | Petrík Reagovat

Nie ste pravny stat, tak ako ani my. Inak by take hovada ako ja a majitelka nemohli jazdit cez 160:-) a poniektori to este nazyvat "sportovne". Najhorsie na tom je, ze ist 200 po dialnici nema so sportovostou naozaj nic spolocne. Uff, to som sa rozpisal. Ale teraz vazne, Puma je podarene auticko, 1.7 je fajn. ale je to Ford a coskoro zacnu zadne lemy kvitnut, ak uz sa tak nestalo a to je skoda.

07.04.2008 | 22:08:31 | olso Reagovat

tak si na ten tachometr domaluj čísla do 300 ať se ti to rozletí pod zadkem a můžeš se rozstřelit někde o strom, nechápu lidi co po našich tankodromech jedou 200 a ještě v takovym provozu s lidima který se neumí chovat, v této zemi se dá jet rychle pokud je člověk na silnici sám, jinak musí mít oči vpředu, vzadu, vlevo vpravo a pořád hlídat ty cvoky kolem sebe co jezdí jak hovada a ohrožují ostatní

07.04.2008 | 21:48:21 |  Reagovat

předchozí auto - fiát tipo :)

07.04.2008 | 20:18:46 |  Reagovat

Není tu nic o autu, ale jetu něco o majitelce- jezdit v Česku 210, raději závidím,ale žiji ....
Auto je jinak designově i technicky velmi povedené a odsouzené k tuningu. Jeho využití je však velmi jednoznačné a omezené, je to kočkolap, jak se patří, avšak nic jiného. Pro akčního člověka ve značkovém sportovním oblečení a dobrým finačním zázemím je to správná volba

07.04.2008 | 20:15:28 | Žížala Reagovat

Skoda ze tu nie je nic konkretne o aute....

07.04.2008 | 19:07:15 | lakinooo Reagovat

RE: ?

puma nikdy nezradi

23.08.2012 | 22:07:24 | kovnakov  | 95.105.250.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Ford Puma