Recenze Lada 2103
“O. K.”

Autor recenze: Josef všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1979 Typ motoru: Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 14 let Palivo: Benzín Vloženo: 6. 8. 2011

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.6

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

3
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Lada 2103

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zdravím!
Jsem odkojený Ladou 2103, necelých 15 let. Již dávno tomu, co jsem ji prodal a využil odchodu sovětských vojsk...
Jak letěl čas, jel jsem v nisanu, saabu, hondě, laguně... Ale to jsou vozy firemní... Nyní v klidu chalupy koukám po koupi auta, a koukám po Ladě - Priora kombi, kéžby byla i ve výbavě Lux.
Český dovozce mne svojí prezentací Lad vůbec, ale vůbec nenadchl, zašel jsem tedy k Rakušanům (doporučuji shlédnout jejich prezentaci: www.lada.at/). Dívám se, kolik je v Rakousku prodejců Lad... Zvážím-li, že Rakušanů je ca 8 miliónů, tak odpor k ladám bude spíše povahou českého člověka než kvalitou vozu.
Zatím sleduji a hltám, co se kde šustne, hlavně jaké jsou zkušenosti, poruchy, závady, vychytávky (nesnáším tato slova, ale pro jednou...).
Můj Ugadaj (tak jsem svoje vozidlo nazýval) mne nenechal ve stehu (štychu), pravda, svých 10 litříků bral, ale, ruku na srdce, v každé rodině někdo chlastá... U mne to byl Ugadaj...
Doufám, že se zmátoří především dovozce a bude se opičit po Rakušanech, také třebas jejich ofertami pro firmy. Pánové, vy nejste obchodníci, jenom čekáte se založenýma rukama, kdo si přijde pro auto a ještě koukáte, kde byste kupce pumpli...
Polepšete se, ať si mohu zase koupit Ugadaje...
Zdraví Josef


Hodnocení a zkušenosti s autem

O. K.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Lada 2103

Vložit komentář

Super dělník

Starou dobrou patnáctku jsem měl od svých 18 let po dobu čtrnácti let,při koupi 97000 km,při prodeji 270000km.Za celou dobu spolehlivé,topení ještě dnes pomalu nepřekonané,na tu dobu i rychlé auto(dvojitý Weber a s tím to bylo dělo,až na spotřebu)Rád na to auto vzpomenu a myslím že kdo měl žigula,ví o čem mluvím!

17.01.2012 | 14:42:16 | Marcus  | 89.102.78.* Reagovat

Lada 2103

Taky jsem byl pyšným majitelem tohoto vozu. Tato Lada 2103 byla opravdu skvost v té době kdy jezdívala. Jízdní vlastnosti skvělé, velice propracovaný interiér, který se neopotřebovával, přehledný, topil. Startoval kdykoliv, uvezl cokoliv. Přestavba na plyn mu nedělala žádný problém.
Jinak ohledně té Lady je fakt, že se tu jakoby Lada neměla prodávat, nejsou zde žádné akční balíčky, či výhodné slevy, přitom koruna posiluje a dle kurzu můžou zahraniční vozy spadnout na reálnější cenu. Snad jen tu bude větší možnost koupě v zahraničí.

08.08.2011 | 09:59:17 | svlastik  | 82.117.130.* Reagovat