Recenze Mazda 5 2.0 MZR-CD
“Maximální spokojenost.”

Autor recenze: Marek (36 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:2,0 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:8 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: 6-8 l/100 km Vloženo: 27. 7. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Vectra combi 2,0 TDI

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Bohužel jsem jeden problém měl: (jednalo se o výrobní vadu na součástce v motoru, takže auto zůstalo na dálnici stát), naštěstí byl tento problém vyřešen v servisu Mazda k mé spokojenosti.

Jinak ja auto bez závad.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem velmi spokojen, obzvláště s dieslovým motorem (143k,360n/m). Se spotřebou se ve městě pohybuju 8-8,3l, mimo město pak spotřeba rapidně klesá až na 6,5l/100km a to hlavně díky 6st převodovky.

Vozidlo jsem zakoupil v polovině března, dnes mám najeto 8 500 km a koupil bych si ho znovu. Co se týče cena / výbava, myslím že ve srovnání s jinými (domácími) auty je již v základním vybavení vše, co u jiných aut musíte doplácet.

Takže to shrnu: jsem rád že jsem si toto auto pořídil !!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 5

Vložit komentář

zavada

koupil sem auto mazdu 5 rok -v 2005 z italie problem je že to žere hodne oleje najel sem 400 km oleje se stratil kontrolka oleje svit potrebuji radu dekuji

17.06.2017 | 08:39:05 | jan strasser  | 85.71.159.* Reagovat

mate nejak malou spotrebu, ne?

Mazdu 5 jsem koupil pred cca pul rokem, mam 1.8 v benzinu a v Praze mi bere prumernych 11,5 litru na 100 km. Mereno na dvou plnych nadrzich a ujetych kilometrech...Ted na podzim si rika i o 13...kua...asi mi nekde tece...

26.10.2008 | 09:24:32 | To je jedno Reagovat

Po dvou letech

Tak uplynul další rok soužití s naší 5,dnes mám najeto 37tisíc,jsem po druhé garanční prohlídce a nadále jsem spokojen,zjistil jsem pouze jednu vadu-palubní počítač není nastaven správně a ukazuje průměrnou spotřebu 7.4l/100,skutečnost je 9.4/100 podle ujetých km a dotankovaných litrů,již jsem na tuto věc upozornil servis a zatím je to v jednání,jinak vše ok,vše pracuje tak jak má-toto auto i nadále mohu doporučit.

02.03.2008 | 21:32:29 |  Reagovat

Super auto

Měla jsem možnost už s pár auty jezdit, ale tohle je vážně super. V osmém něsíci s dvojčaty jsem se ještě vešla za volant a ten kufr, kočár na dvě děti se tam vejde naprosto s přehledem. Neocenitelné jsou i posuvné dveře. Když máte jedno dítě v sedačce a nějaký šikula zaparkuje tak natěsno že normální dveře vpodstatě neotevřete tak milé dítko posadíte na sedadlo z druhé strany, jenže když máte dvě tak smůla. Už se mě to to několikrát sakra vyplatilo. Hlavně když jezdím sama nemůžu nechat dvou měsíční dítě v sedačce na silnice než vyjedu tak abych otevřela dveř. Manžel je také spokojený ten dvoulitr uspokojí jeho potřebu rychlého auta.

23.07.2007 | 00:09:08 | Bára Reagovat

mazdička

Tak s naší jezdím jen dálky,(do města mám prcka) a jezdím na spotřebu a ta se zastavila na 5,8l/100 takže paráda, ps 220 jsem si už taky skusil :-)

04.06.2007 | 15:13:19 | ondry Reagovat

Taky bude ...

25.03.2007 | 09:36:37 | mirekj Reagovat

Po roce

Tak právě uplynul rok od zakoupení mé Mazdy 5.Mám najeto něco málo přez 20000km,tedy jsem i po první prohlídce+výměny oleje(7600kč).Auto jezdí bez problémů,bez závad.Hlavně jsem unešený z motoru(naložený v 6 dospělích lidech,2rakve na střeše a ten krouťák je prostě znát-360nm,Francie tam a zpět 2500km za 7,3l)Jinak celková spotřeba na pal.poč.ukazuje 6,9l/100,je to tak půl na půl město a dálnice,nejezdím na spotřebu,zapnutá klima po celý rok,auto si vychutnávám,hlavně na dálnicích(jěště mě nechytli).Max.rychlost je 220,pak nastupuje omezovač.Na třetí řadě sedadel je dost místa i pro lidi 190cm,ale pak je lepší,když před nimi sedí někdo menší.

17.03.2007 | 10:18:43 | Marek Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Mazda 5