Recenze Peugeot Boxer furgon
“katastrofa model”


Rok výroby:2007 Typ motoru:2,2 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:101 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 29. 12. 2008

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.8

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: laguna

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Peugeot Boxer nový model. Takže aby sme začali pekne poporiadku . Tento okrem toho ,že je to nekvalitne vozidlo tak je to aj požierac nervov. Kupoval som ho ako nové. S pociatku mi nanom odchadzal EGR ventil asi trikrat, potom na 60 000 km zhruba prepalilo piest . Stanovisko predajcu: vymenime len tento jeden piest . Co nasledovalo:motoro akoby niekto zaklial . Vymena vstrekovacov 3ks vyjadrenie servisu nekvalitne palivo. Potom odisiel regulator tlaku paliva dovod zase nekvalitne palivo.Pri vymene vstrekovacov zle utesnené potrubie nafta tiekla skoro zovsadial- odpalilo alternator, rozleptalo hadice chladenia . Servis si svoju vinu uznal no ale potom to začalo: tvrdenia bola tak postavene proti mne ako zakaznikovy za všetko nesiem vinu ja . Ja som nevahal zobral som auto do ineho servisu podotykam takisto autorizovaného technik sa vyjadril zanedbaná práca predchádzajúceho servisu a nevidi tam žiadny dovod aby vozdilo nebolo opravené v ich sieti . Lenže predchodzí servis chcel samozrejme zakryt svoje chyby tak dal echo dalej a vozidlo ma zakaz servisovania v akejkolvek sieti Psa. Záruka neplati auto je nepojazdne a mne zostáva sa sudit o svoje prava . Kedze vieme ako to na slovensku fungujem zo sudnictvom rozhodol som sa vymenit vstreky a ventil na vslatne náklady urcite to bude kratsie ako súdne tahanice . Lenze auto fungovalo nie dlho . Momentalne je motor zadrety a Psa tvrdi ze som nieco porusil pretože som objednal náhradu co je blud a robil to nekvalitny servis-takisto blud pretože to menieli v Citro... ta ista znacka ta ista firma . Na vozdilo vyhotovení znalecky posudok sudneho znalca a jeho tvrdenie je jednoznacne: zanedbana a neodborna práca pri odstranovaní chýb . Moja skusenost posledne auto značky Peugeot čo vlastne nie je ani Peugeot lebo je tam motor od Fordu typu Puma . Ten menovany servis je v Ke a moje skusenosti s týmto servisov su viac než hrozné . Zatlkaju za kazdu cenu a vobec sa nechcu k tomuto vozu postavit korektne . Podotýkam memená riadiaca jednotka a nepomohlo .


Hodnocení a zkušenosti s autem

Brutalne zlá a servis este horsí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot Boxer

Vložit komentář

PEUGEOT BOXER 2,2 HDi motpr Ford- Totálne lajno

Kúpil som PEUGEOT BOXER 2,2 HDi motor FORD auto bolo vyrobené v 2013-tom malo na tachometri 184000 používam ho len minimálne 5000 ročne mám ho rok stál ma 10 000€ a už som do neho vrazil 1700€ mimochodom 3x som ostal visieť 300 km od domu auto jednoducho na benzínke nešlo naštartovať zákazník čakal , takmer som prišiel o zákazku ďalej mi vypadli posuvné dvere s držiakov ostali iba visieť pár cm od zeme šťastie že sa mi to stalo doma a nie niekde na ceste a ako by toho nebolo dosť v septembri 2017 mi odišlo vstrekovacie čerpadlo ktoré uvoľňovalo kovové piliny do vstrekov teda odišli aj tie auto bolo v servise takmer 3 mesiace ja vedieť toto pri kúpe že je tam motor FORD tak to auto v živote nekúpim s takým autom sa nedá reálne podnikať a jediný kto zarobí sú servisáci a ešte si z Vás robia aj dobrú srandu toto auto je hotová katastrofa poučte sa na mojej chybe ,

02.12.2017 | 23:49:37 | Jogo  | 90.64.116.* Reagovat

tak to teda fakt iba úprimnú sústrasť..:((

toľko peňazí a toľko porúch. aký bol, či je štýl jazdy?

25.01.2015 | 14:48:45 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat

Tym co maju do 200 000 km a chvalia...

Mam Jumper r.v. 2007. Ma najazdene cca 700 000 km... Nebojte, nevydrzalo tolko s jednym motorom... Je tam treti motor, piata spojka, kopec EGR ventilov... po cca 200 000 km treba menit vstrekovace... Niekedy ani to nepomoze a motor sa totalne znici... Ako u mna...
Peugeot detto... Pri cca 200 000 km sa totalne znicil motor... 8 dni!!! po zaruke... Cena 7 700 eur s dph... Drzte sa kto ma moderne dodavky a potrebujete vela jazdit... Generacie aut predtym davali 500 000 km aj viac v pohode...

25.01.2015 | 13:42:03 | Jano LM  | 85.237.234.* Reagovat

mudrci PSA+servis KE

Počuj anonym.tá výmena oleja dopadla tak že to bolo kontrolované pred aj po výmene tam priamo v servise ale preberací technik tvrdil niečo iné z auta bol odobratý olej na expertýzu a nič.Ja netvrdím že každý kus toho džadu je džad,ale stými čo som sa rozprával si myslia to isté. Auto na podnikanie by malo slúžiť na zárobkovú činnosť aby mi zarobilo žetony, ale toto auto požieralo aj to čo sme stým zarobily.Motor 100 pro Ford.

11.03.2011 | 21:17:37 | vodič Reagovat

Jezdím na skoro nejmenším- L2H1, 2,2 HDi 120k, a nemá od výroby (3/2007) sebemenší problém. Jezdím s tím od stavu tacho cca 61tisíc, až doteď, co má 305 500 km. Jen olej. A velká tečka. Chybí mi digiklima(má manuální) tempomat , ASR i další věci, ale spolehlivost je supr. Výkon taky ok, v kopci i naložený 140 udrží

14.12.2010 | 23:01:40 |  Reagovat

vyborny

ja mam boxera rozvozove auto 196000 km r.v. 2008. lepsie auto som nemal . menim olej po 20000km. a davam letny aj zimny VIF aditiv a ziadny problem. raz odislo abs ložisko a teraz idem menit spojku a lave ložisko kolesa. absolutna spokojnost

20.10.2010 | 20:06:00 | buko Reagovat

ford ???

musim sa smiat... tak ford puma hej ??? do fordu puma sa daval 2,5 hdi motor alebo 3litre !!!to je chore.

14.04.2010 | 16:57:57 | jan Reagovat

RE: ford ???

MOTOR FORD, TYP PUMA. NÉ Z FORDU PUMA. TO SI PLETEŠ!

14.02.2012 | 05:46:22 | TOM  | 213.195.211.* Reagovat

mam boxera 2,2hdi 130000km. a jedina zavada odisiel egr ventil. podotykam auto je rozvozove a ma 14 mesiacov. absolutna spokojnost.

14.09.2009 | 18:36:35 | maro Reagovat

boxer po roku 2007 nikdy viac

mam s ním podobné skúsenosti ako autor "katastrofa model".
najprv sa mi po 2 týždňoch po záruke prepálil piest a odišlo ložisko na kľuke. to sa mi stalo aj po oprave - znova sa prepáílil piest - nedošiel som ani na zvolávačku koli preprogramovaniu motora t.j. 25 km do najbližšieh Peugeotu. teda znova výmena piestu tentoraz aj poškodený valec, takže aj nová vložka valca. Po oprave som radšej dal odtiahnuť auto na zvolávačku do peugeotu. tam ho naprogramovali a vyhlásili, že je všetko ok. mal som už zakúpený vstrek keby náhodou ho trebalo meniť. servis oznámil: vstreky sú spárované všetko ok. Nechcelo sa mi to veriť že je to také jednoduché a ja som sa s tým tak trápil... Prešli sme 1000 km a sme tam kde sme boli.... v ri.... motor je zadretý!!!!!!
Je to to najhoršie auto aké som kedy mal!!!! a mal som ich celkom 9!

14.09.2009 | 10:54:19 | martin boxer Reagovat

Cau lidi , Peugeot Boxer je pro mě velkým sklamáním . koupil jsem ho nove před 2 roky mám 92tis a motor 2,2 hdi 120kobyl. takže co bylo nebo mám v komatu--- 3x egr ventyl
nová spojka( nic ji nebylo jen se v servisu sekli) novej setrvák, ruční brzda (pakny utržený), vstřik, lanovod spouštění rezervy, žárovky měním každej měsíc(velké kolísání napětí.lak v lemech odpadává(už jednou stříkané). zadní dveře svěšené a praskají v bocech (taky vržou a dělaj hrozný zvuky).
Dvakrát svolávací okce od peugeotu jednou vystuha střechy po druhé nějaky kryt alternátoru + baterie

takže závěrem-- motor dobrý
zbytek je to katasrofa (auto mě přijde hodně ošizené)

přístup servisu-- samé vymluvy (neustále voláte a posíláte fotky a emaily než vám vubec něco uznaj na záruku)


zdravím a pěkný den

21.08.2009 | 10:45:51 | Pazout Reagovat

no..

Já jezdím na boxeru maxi z roku 2007 motor 3,0 HDi , jede jako pilka, málokterá dodávka mě i v táhlém kopci dá(některý MB sprinter, VW...nepočítám, osobáky typu fabie 1,4 apod. vůbec ne)...má najeto 84 tisíc a bez poruchy..Jede až 190 podle tacho(tacho do 180 a ), spotřeba kolem 12 litrů, super.Výbava jak v osobáku-digi klima, orig. rádio a multivolant, ASR atd. atd..a bez poruch..jen -hučí už ložiska, což mě přijde brzo..ale jinak...OK!

14.05.2009 | 22:53:09 | Jesep Reagovat

RE: no..

Tak jasne že ide ako pilka máš tam dobrý motor IVECO. Ked si niekto kupuje takú dodavku tak treba si aj vybrat motorizaciu 2,3 88kW a 3,0 IVECO. Ta 2,2 je hnoj

01.01.2017 | 18:18:30 | VolodaZV  | 185.140.31.* Reagovat

Anonym ty máš asi známych, ktorí sa správajú ako tí mechanici v tom peugeote.Nechcu si priznať, že kúpili auto ktoré nestojí za nič a tvrdia ti, že je super.
Takých ,,týpkov" poznáme.
Kěď máš s nami problem najdi si známeho v peugeote a ten ti povie, že nový boxer je po 307 druhý pruser za posledných desať rokov

14.05.2009 | 21:03:46 | pmixak Reagovat

Zajímavé je že se ty auta serou jenom čobolům. V čechách má boxera jumpera nebo ducato spoustu mých známých a nikdo nemá vážnější problém!

10.05.2009 | 20:57:46 |  Reagovat

RE:

je zaujímavé, že boxera má kopec tvojich známych, ale ty čítaš o chybách toho geplu!!! Peugeot - NIKDY VIAC!!! Zlaté 903.ky MB. Ten francúzky brak čo mám ( 360 tis) druhý motor, prepálený piest, egr ani neviem koľko, regulátor tlaku paliva, turbo, elektrika .....- jedna katastrofa. Mali ostať pri bagetách, tie vedia robiť.

03.06.2015 | 19:48:29 | nepoviem  | 90.64.95.* Reagovat

Je asi rozdiel mať v boxeri motor z fordu puma,alebo motor pomenovaný ,,puma" alebo nie?každopádne je to totálny šit.v servise sa mi rehotali, že pri 150 tis sa mení celý boxer a nie len otoče, ktoré som potreboval už mimo záruky vymeniť aj ked som sa potom dozvedel, že ich menili v rámci záruky bezplatne.a ešte pozor:pikoška.na začiatku výroby urobili chybné prevodovky v počte 20 000 tisíc kusov a nemenia to, menia iba tým, ktorým sa to rosype v záruke.ked sa rosype po záruke máte smolu.tak držím palce.a hlavne sebe, lebo mám tiež z prvých kusov.mali by ich pozatvárať, že si takéto niečo dovolili poslať na trh a po troch rokoch výroby s tým neurobili žiadne zásadné zmeny, čo znamená že ten kto si ho kúpi dnes bude rovnako zúfalý z neho ako mi všetci ostatní.

07.04.2009 | 13:46:07 | pmixak Reagovat

Servis v Ke

Plne suhlasim s tymto nazorom. Servis je ubohy. Mne nechceli uznat na P boxere ze mi prefukuje cez okno, aj ked som im ukazal video na ktorom mi skoro zhasne ohen na zapalovaci. Povedali ze to nieje mozne. A takto to natahovali kym mi neskoncila zaruka. Za priplatok som si vybral spec.farbu no mam na aute tri odtiene tejto farby,lebo niektore casti striekali tu v Ke. Namiesavali ju iba odoka.Pokusal som sa dovolat importera v Ba, no nikdy mi tam nedvihli telefon a ked tak ma prepojili niekde kde nikto nieje. Takze z toho vypliva Peugeot= nikdy viac a urcite nie v Ke

20.03.2009 | 20:50:14 | Ronin Reagovat

je tam vazne motor ford puma

xxx.cz/test_boxer_ducato_jumper_-_tri_kralove_z_italie-2745.html

17.02.2009 | 08:44:55 | yura Reagovat

Jednoznačne do

sporu..., síce niečo Vás bude stáť právnik, znalecký, ale kým je auto v záruke, tak VYHRÁTE!! Pomáha napísať zopár teplých listov centrále..., súdy sa obyčajne priklonia k zákazníkom, lebo aj sudcovia sú len ľudia a bývajú aj oni nas...tí na servisy...
.P.S. Ešte si môžete nárokovať aj ušlý zisk. Náklady na právnika, znalecký Vám zaplatia.Ale nesmiete hovoriť, ako jazdíte. Občas ma predbehne dodávka v 150-tke, tak na to motor nie je naozaj stavaný. Hrať slušného, pracujúceho vodiča..., snaťte sa nemať priestupky, ešte aj to môže protistrana zneužiť...Dajte vedieť.

02.01.2009 | 23:13:09 | ľuboš Reagovat

boxer novy

v boxeri je naozaj motor od Fordu ak si myslis ze je to blábol tak si pod neho lahni a otvor oci .

02.01.2009 | 21:52:51 |  Reagovat

jejejejj

Ja myslim že francouzi by měli vyrabět jen vino a syr,v tom jsou dobry....

30.12.2008 | 20:29:31 |  Reagovat

Francúzi by viacej mali investovať do servisných služieb, to je pravda. Veď vedia robiť aj spoľahlivé autá napr. Peugeot 207

30.12.2008 | 00:52:12 | Angel_M Reagovat

Totál blábol

Ak si v kľude prečítaš čo si napísal,asi pochopíš že je to totálny nezmysel.Ten motor, tzv.Ford Puma=Boxer....nestojí za ďalší komentár.Podľa mňa sa auto k tebe správa rovnako,ako ty k nemu,nemáte si čo vyčítať.

29.12.2008 | 17:41:48 | 07 Reagovat