Recenze Seat Alhambra 1,9 td
“super rodiné auto i na volný čas. ”

Autor recenze: haladis (45 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1.9 Stav km při koupi:160 000 km Stav km nyní:350 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 4.5 l/100 km Vloženo: 7. 7. 2011

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: BMW 316 compact

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy skoro žádné pokud nebudu počítat výměnu destiček a kotoučů které musí měnit každý jen podle toho kolik najezdí tak podle toho je i interval výměn. jediné s čím mám stálé potíže je zadní brzdič. občas mi přobržduje kolo a o funkci ruční brzdy ba se také dalo pochybovat. nějak se šprajcuje klíč ruční brzdy ve válečku a zůstává viset destička a přibržduje a díky tomu jdou destičky asi za půl roku do popelnice. pak je problém s přihřívačem ale ten nefunguje už když jsem auto koupil. tak to ani neřeším , stejně to nebyl bufík ale jen přihřívadlo když běžel motor.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jinak auto je velice úsporné dokážu jet itálii za 4.5 litrů a tomu se žádný novější model nevyrovná. pokud táhnu přívěs s naložením dvou koní tak spotřeba kolem 8 litrů. auto je velice prostorné a pohodlné. jen u nového modelu mě trochu vadí sedačky co se zaklápí do podlahy a pak cokoliv vezete tak nakládáte na záda sedaček. V aute se pohodlně dá i spát pokud nechám sedačky doma. další vec co ocením je rozmrazování předního skla zmačknutím tlažítka vyhřívání skla. je to super vůbec neškrábu přední sklo. jen zapnu a po chvilce stěrače vše otřou.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Alhambra

Vložit komentář

To s tou zadní brzdou mi dělá stejná Alha také :-(

08.07.2011 | 15:35:22 | Honza Reagovat