Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 88382x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 67686x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60129x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 48695x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

octavia 2 FL combi1.6 tdi

Mám tuto octavii již 2. rok (r.v.2010 naj. 185000)...někteří chvástali mi tvrdí jak jezdí s 2.0 tdi za 4.2L, nechápu :D
Tankuji pouze Benzina Verva Diesel. Má spotřeba s lehkou nohou ve 2 lidech město/mimo město/dálnice - 6.2/4.7/5.8 L Pokud plně naloženo i s boxem na střeše 7/6.3/6.8
Jsem s ní spokojen až na pár drobností co se týče rozmezí mezi jednotlivými kvalty převodovky o městě cca 3 stupeň 40-60 km/h, 4 60-80 km/H, 5 80 - výše

po dálnici při 130 km/h na 5 točí cca 2900 ot/min

Opravy při 170000
výměna komplet rozvodové sady, komplet filtrů, odvzdušnění brzd!



15.04.2018 | 07:30:33 | Michal | Recenze: Škoda Octavia 1.6 TDI CR (2011)

RE: Svižnost

A jeje další borec nakonec ...

11.04.2018 | 07:35:39 | svižnost 2 | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: porucha

Tohle tu myslíš jako vážně? Buď napiš jakého rázu je ta tvá porucha , nebo se zamysli nad významem tvého příspěvku

11.04.2018 | 07:33:52 | porucha 2 | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: | jamieson

Nie je dôvod nadávať, zas tak odveci to nie je. Pravda, 5ka je z iného spektra strednej triedy, ale tam, kde Sup cenníkovo končí, 5ka zhruba začína a tak môže byť občas dilema, či nafullovaný Sup alebo holá 5ka.

10.04.2018 | 12:25:54 | dr.dre | Recenze: Škoda Fabia 1,4 TDi 59kW (2008)

smutná pravda

Z recenze je vidět,že autor s autem opravdu jezdí. Já jsem bohužel neměl to štěstí, abych si mohl auto nejdřív dva roky vyzkoušet, takže moje zkušenost je bohužel zaplacená. Prakticky ve všem můžu s autorem souhlasit, snad jen doplním, že ani xenony tomu svícení moc nepomůžou, jediný jejich klad je, že umí svítit do zatáček. Ještě bych vyzdvihnul úžasné ovládání hlasitosti rádia na volantu. Kdo má, ví o čem mluvím. Jinak trefná recenze. Otlačené nohy od sedáku, ESP reaguje docela sportovně, parkovací senzory mě hezky varovali zhruba dvě desetiny vteřiny před nárazem, klima a tempomat taky sedí....

08.04.2018 | 22:21:00 | Zz | Recenze: Škoda Octavia (2010)

vybitá baterie

Přečti si tenhle článek a bude ti jasnější, proč je baterie tak málo dobitá :-( www.auto.cz/proc-stop-start-nici-autobaterie-tohle-byla-draha-uspora-113291

03.04.2018 | 11:12:23 | Marek | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: Roomster

U mě se to projevilo jednoduše. Páté dveře nešli zavřít a naopak při zmačknutí tlačítka otevření dveří tak se hýbal zadní stěrač. V předu mi přestalo jít vyhřívání zrcátek. Jinak původně jsem chtěl fábii, ale tohle je mnohem větší

02.04.2018 | 19:15:30 | Petr Zeman | Recenze: Škoda Roomster 1.2 HTP (2007)

RE: Zase z toho HTP nedělejte zázrak

Veru veru, bohužiaľ...dnes už nikde...precpané silnice a kopa radarov nedovoľujú vrkať viac než 160-180 na pár minút...viac dokonca len na vteríny.
V 95? Som urobil na Primere...praha-košice do hodiny.

DNES za hodinu neprejdeš ani cez zácpu.

02.04.2018 | 17:42:18 | buľoš | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: Svižnost

Sám jsi pitomeček. Jezdíš na spotřebu, 4,8 - 5,8 a většině závodníků ujedeš v serpentýnách... tak jo, zdravím tě pitomečku.

02.04.2018 | 07:21:10 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

porucha

Dobry den, mam rovnake auto a je poruchane. Neviete preco a ako ho opravit? Dik

01.04.2018 | 18:42:46 | džina lolobridžida | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)