Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 90986x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 70011x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60864x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 50080x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Rapid - pseudooctavia

No zajímavý rozhodování při nakupování auta.. :D vybrat menší kvůli věcem v garáži to se nezlob ale to zní dost hloupě.

02.08.2018 | 22:38:47 | Nick406 | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: Spotreba 130 km/h

Jasně no tak zapnout GPS a z 232 bude 190 :D

02.08.2018 | 22:34:05 | Nick406 | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: Spotreba 130 km/h

Jistě, vysune křídla a ocas a jede...…………:-)))

30.07.2018 | 09:45:25 | Vašek | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: Rapid - pseudooctavia

Až po tobě blbečku.............,argument žádný,ale ramena - to jo...

29.07.2018 | 14:43:00 | Vašek | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: Rapid - pseudooctavia

Ani ja nemám rád veľké autá. Rok som jazdil na služobnom P607 a mal som ten istý problém s priestorom v garáži. Dtto s parkovaním v meste, kde sú na zemi načiarané boxy do ktorých sa možno zmestí bez problémov Škoda 1000 MB, ale nie trocha väčšie auto. A keďže jazdím prevážne po meste, kúpil som si ix20. Nebudem tu uvádzať prečo - koho to zaujíma, môže si pozrieť moju recenziu na tejto WEB stránke.

24.07.2018 | 13:00:51 | Vlado | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: Spotreba 130 km/h

Necápu, jak může někdo řešit u auta s motorem 1,2 nebo menším spotřebu na dálnici, tam tato auta nepatří. Kdo chce jezdit levněji po dálnici 150 k/h a více musí si koupit auto s motorem 2,0 a silnějším a neřešit jestli 1,2 bere ve 130/h 5 nebo 7 litrů.

24.07.2018 | 12:02:39 | řidič | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: Rapid - pseudooctavia

dej si pár facek a nešetři se

21.07.2018 | 23:19:33 | twl | Recenze: Škoda Rapid (2016)

Octavia sdi

Mam octaviu sdi r.v.2001 a ma naslahane 554781km menim len olej,brzdy,rozvody, proste len spotrebak. Neni to trhac asfaltu ale na bezne jazdenie staci. Ked mate trpezlivost da sa jazdit za 4.0lit na 100km. Je to podarene auto.

18.07.2018 | 08:53:16 | Peter | Recenze: Škoda Octavia 1,9 SDi (2001)

Pěkný vůz

Ahoj, gratuluji k Rapidu, doma mám 2016 1.2 TSI pětikvalt Spacebak. Ikdyž moc Škodovky nemusím, prakticky je vymyšlený perfektně a díky nízké hmotnosti jede překvapivě dobře.
ESP je opravdu nastaveno nějak ležérně, když to srovnám s Focusem II tak až nebezpečně. Bydlím v horách a vadí mi, než zareaguje v čas a děsí tak mě i manželku, že přestalo fungovat :-)

10.07.2018 | 14:14:59 | BobanHTP | Recenze: Škoda (2017)

.

Superb jsem kupoval jako horkou novinku v roce 2002. Byl srpen a venku vedro. Tak si říkám, jestli bych nezavolal Aleše. Aleš byl statnej chlap s chlupama i na zádech a já ho rád masíroval. Všude. Tak jsme se domluvili na setkání. On souhlasil. V té době jsem byl náměstkem podniku v Bílovci. Haly byli tenkrát zavřené a já měl klíče. Všechno se semlelo rychle, Aleše jsem ani nestihl svléct a už ze mně chvátal kalhoty dolů. Zajel mi na žalud a já vzrušením hekl. Začal mi ho kouřit až do konce a já byl v sedmém nebi. Pak do mně najel zezadu, přirážel... a to už si přes rozkoš nic nepamatuji. Superb slouží dobře až do dnešních dnů.

10.07.2018 | 13:56:41 | Pelištějec | Recenze: Škoda Superb 2.5 TDI (2002)