Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 82206x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 63088x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 58223x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 45650x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

zlata fabka

Mam fabku 1200 r.v.2003 najeto 125000 km z toho 105000 na LPG. Deně do prace narvaná materialem.Zatim bez problému,za 10 litru plynu. Paráda.

14.08.2017 | 22:11:31 | franta | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

Už asi nemáš co?Četl jsem tvé recenze a pořád slouží jak má.

13.08.2017 | 21:13:56 | Nik | Recenze: Škoda Octavia 1,6 FSI (2005)

hm

kupil som juniorku manzelke. Ja mam octaviu ale rad sa vozim na juniorke..je to taky mensi pracant.Mne osobne sa na nej dobre jazdi, proste mi sedi. Na octavke mam ovela viac konov, samozrejme vacsiu vybavu ale vela krat si rad zajazdim na juniorke.Minule som sa troska na parkovisku namakal, ale dalo sa. Ja toto auto nehanim.

31.07.2017 | 22:42:53 | sicis | Recenze: Škoda Fabia 1000 (2001)

RE: levný provoz SDI???

S přístupem k naftě v práci? Už vidím jak nosíš plyn v kanystru ?

28.07.2017 | 15:30:46 | Dino 39 | Recenze: Škoda Fabia 1.9 SDI (2005)

RE: spojka

vim ze je clanek uz stary,ale i tak mi to neda, Autokelly nejdrazsi dily co jste chteli, v kelly je to o 100 procent drazsi nez jinde,podotykam za stejne dily. dvouhmota je draha, spojkova sada se da poridit za slusne peníze jen ne v kelly, a co se tyce dvouhmoty,je to akorat k hovnu,jelikoz je to vec co vydrzi tech 200/250 tisic a pak draha vymena, a to nejen u dvojkove octavie ,takze pan tady nadava zybtecne na skodovku. Je to u vsech aut problem co maj dvouhmotu, spojka zalezi na tom jak clovek jezdi, ani zenska nemusi byt shumacher aby byla spojka po dvouset tisicich na vymenu. Posledni co bych dodal je,zlatej obycejnej setrvak a autokelly nebrat :)

24.07.2017 | 15:51:40 | dvouhmota | Recenze: Škoda Octavia 1,6 74 KW benzín (1998)

Skoda Fabia 1.4 16V

Já mám asi rok Fábii 1.4 16V, zatím do toho rvu jen prachy, takže hrůza. Zlatá felda 1.6Mpi. Když to vezmu paušálně, tak Fabia jako taková není povedený auto.

21.07.2017 | 17:04:50 | Milan | Recenze: Škoda Fabia (2002)

RE: volně se protáčející brzdový kotouč

Měnil jsem přední, protáčí se volně ložený kotouč.
Asi bylo materiálově neúnosné ten kotouč fixovat jedním šroubkem.
Nicméně čert to vzal, až na ty zvuky to auto celkem slouží ke spokojenosti, ale srdcovka to nebude..

17.07.2017 | 13:33:44 | scaletom | Recenze: Škoda Superb (2002)

volně se protáčející brzdový kotouč

Ked zatiahnes rucnu brzdu tak aj vtedy sa to pretaca? A ak je cele auto vo vzduchu tak predne sa budu tocit vzdy, ale ak mam jedno koleso na zemi, tak diferencial to druhe drzi.

A co sa tyka tych nechcenych zvukov v aute, tak pri takom veku auta a tolkych km (mozno aj stocenych) niet divu.

17.07.2017 | 08:18:42 | mariner | Recenze: Škoda Superb (2002)

RE:

Nezvrtla , zkrátka, když se to prodá dráž, proč by měla automobilka prodávat za nižší cenu? To je trh.

20.06.2017 | 07:39:39 | Vašek | Recenze: Škoda Rapid 1.2 (2013)

Octavia

Mé v pořadí už 11 ojeté auto.1.6 74 kw.Na tomto autě je super pouze motor.Ač má najeto skoro 240 000 t km,přede jak hodinky.Nulová spotřeba oleje,spotřeba benzínu podle stylu jízdy 6,5-10 L.Co se týká auta jako takového příšerný vergl.Pořád se na tom něco sere.Stahovačkama počínaje,ložiskama v kolech po pár km konče.Po delsí cestě z toho vylezete jak po výprasku.Vyšší cestující vzadu trpí ještě víc.Výhoda tohoto auta je pouze velký kufr.Jinak nic.Měl jsem auta které měli najeto daleko víc než tenhle křáp,ale s žadným jsem se tolik nenatrápil.

16.06.2017 | 15:20:37 | wili | Recenze: Škoda Octavia 1,6 benzín (2000)