Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 83652x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 64209x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 58759x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 46441x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Fábule

To věřím protože to jede dobře tak do 60-80 potom tomu chce šlapat na krk.

14.10.2017 | 09:35:47 | Nick406 | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: Fábule

Souhlas .Zlatý auto a tomu dávám někdy sakra za uši.Mám taky 2005 12v Hatapku.

10.10.2017 | 15:08:08 | Hunt | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

Jestli se sem ještě Standa někdy podívá, zajímalo by mě, kolikrát byl generálkovaný motor a po kolika km.

08.10.2017 | 21:51:45 | Itall | Recenze: Škoda 125 1274 (1989)

RE: Vtipne a prakticky

diky..som rad, ze si povedal jablka s jablkami a nie hruskami.

05.10.2017 | 14:31:50 | jan | Recenze: Škoda Fabia BMD (2005)

Vtipne a prakticky

Mám naozaj rád takto napísané recenzie. Porovnávajú sa jablká s jablkami (felicia, junior, iné HTP), a pritom sa súčasne podnecuje fantázia (5 100kg chlapov a Junior, ci závody do vrchu s kubaturami okolo litra). Ta predstava je smiešne, no zároveň pre potenciálnych kupcov slušne praktická. Pobavil si, palec hore. Pripomínam pre istotu, ze nie som ironicky.

05.10.2017 | 13:43:01 | simplynever | Recenze: Škoda Fabia BMD (2005)

Fobie

O Fabii platí, že čím větší výbavu má, tím více se sere a tím spíše, když se nájezd začne blížit 200tkm. V rodině byla jedna 1.4/50kw s bohatou výbavou a šla díky poruchovosti z domu. Navíc byl motor dosti línej a aby slušně jel muset se dosti vytáčet. Manželka chtěla ale zase Fabii, protože si na ní zvykla, tak mě ukecala a koupil jsem ji už s motorem 2.0/85kw, který jsem měl kdysi v Octávce a ten motor byl hodně povedený. Ovšem druhá Fabie po najetí 200tkm se začala sypat úplně stejně, jako ta první, takže to není chyba, ale vlastnost, pokud mají bohatou výbavu. Jinak u Fabii s motory MPi problémy nejsou, což o HTP říci zrovna nelze, nicméně elektronické a mechanické součásti ve Fabii odcházejí až neskutečně často. To i Renault je na tom se spolehlivostí mnohem lépe. Takže co ve Fabii není, to se na ní nemůže pokazit :-)

04.10.2017 | 02:52:15 | J.M. | Recenze: Škoda Fabia BMD (2005)

RE:

inak ja som nad inymi autami ani neuvazoval.. Viezol som sa ci uz vo forde fieste, audine a4, peugeote..ci inych autach podobneho rocnika ale zeby ma az tak oslovili, no neviem...Vtedy 2000 eur za taku octaviu bola dobra cena, len bolo treba pomenit veci, aj som bol zo zaciatku z toho zeleny, ale teraz slape ako diva.

03.10.2017 | 20:56:40 | jan | Recenze: Škoda Octavia 1.6 75kw (2002)

ospravedlnujem sa,

ale zle som doplnil recenziu ooctavii..ta mala byt k mojej recenzii co som volakedy pisal na octaviu..

03.10.2017 | 20:50:10 | jan | Recenze: Škoda Fabia BMD (2005)

Při čtení příspěvků na octávii 1,6 si připadám jako na fóru zoufalců. To je tedy panoptikum závad... Ale je mi jasné, že poctivý octávkáři budou tvrdit, že se jedná o běžný spotřebák, a že to je normální (u každého auta). Není, chlapi, kurva není! Ale to je těžké, hučet do dubu.

01.10.2017 | 22:18:31 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.6 55Kw AEE (1997)

RE: Svižnost

Nezbývá mě než souhlasit :) třeba jeden takový příklad je jedna paní tady ze sídliště tu když člověk potká na silnici tak to je tak opravdu dobrý se modlit tak doržuje předepsanou rychlost takovým způsobem že zapomíná na blinkry a přednosti :D a nejlepší že když se člověk za ní táhne na úseku kde se snaží dobrždováním vyrovnat 50 jede tak kolem 46 :D a takový jsou největší zlo na silnici horší jak tam projet normálně 60.

25.09.2017 | 17:07:17 | Nick406 | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)