Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 89680x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 68768x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60512x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 49362x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Skvělá recenze

Velice krásně napsaná recenze, se kterou, až na pár výjimek, naprosto souhlasím. Vím, že od napsaní recenze už nějaký ten pátek uběhl, ale motor HTP je i dnes na hodně místech opovrhovaný a zesměšňovaný. Po třech letech ježdění s tímto autem můžu s klidem říci, že Fabia 1.2 HTP 1. generace je naprosto dokonalé autíčko na ježdění okolo komína a sem tam nějaké to zahraničí také zvládne. Kdo chvátá za výkonem a ujede ročně 30 000 km, pro toho toto auto opravdu není. A ať potom nenadává, že auto nejede a že děsně žere. Za tu dobu, co auto vlastním jsem do něj nevrazil ani korunu navíc - pouze za pravidelné výměny oleje, filtrů atd. Když s autem naučíte trochu jezdit a poznáte, co opravdu chce, nechá se s ním jezdit naprosto v pohodě do 5,5 l/100 km.

18.06.2018 | 20:44:31 | Johnny | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: Jirka nechápe

Prečo vôl? Niekto prechlastá a prefajčí 200eur mesačne a iný zas tie prachy radšej preleje cez trojliter. Za mňa určite lepšia investícia, či?

07.06.2018 | 09:39:21 | Toky | Recenze: Škoda (2017)

RE: Jirka nechápe

Tak to si úplně nemyslím, takový motor přežije věky a nejezdíme všichni jen po Práglu že? Ani s tou spotřebou to nebude tak tragické, měl jsem 2.0 DOHC v těžké Sieře kombi a spotřeba byla o dvě deci nižší než nyní s 1.6 v maxovi…...

07.06.2018 | 09:03:19 | Vašek | Recenze: Škoda (2017)

RE: Jirka nechápe

Třílitr do dnešního provozu si může dobrovolně pořizovat opravdu jen vůl.Ty ale stejně dobrovolně nepřiznáš co jsi.

05.06.2018 | 22:18:35 |  | Recenze: Škoda (2017)

RE: Jirka nechápe

Mam tu dve recenze, Honda prelude 2.0 Honda accord coupe 3.0 a Do roka pridam jeep grand cherokee 3.1 tdi a jezdil jsem i s Honda legend 3.5 ja uz nic pod tri litry nechci. Rad si taky prectu recenze. Ale radsi si koupim starsi ale plna vybava kuze posledni 4 roky. Vsichni neco preferujem.

04.06.2018 | 18:54:02 | Jirka | Recenze: Škoda (2017)

RE: Jirka nechápe

Jirko, nespletl sis stránky? Pán si koupil Rapida a popisuje právě Rapida. Moje představa by tedy byla debatovat o tomto autě, nikoliv o rozvinutém seznamu z tvých značek. A jestli si auto koupí jen do garáže nebo pro taxislužbu je nyní úplně jedno. Rád si přečtu jakékoliv upřímné hodnocení. Vytvoř recenzi s nějakou svou raketou a budeme mluvit o ni. Vlastním o generaci starší verzi Rapida s posledním 1,2 motorem a rád se dozvím, zda nový kus sebou přináší nějaké zlepšení...

02.06.2018 | 19:33:04 | Zdeněk | Recenze: Škoda (2017)

RE: Jirka nechápe

Jsem psal at si kazdej dela se svejma penezma Co chce. Nove Auto si mohu dovolit a nechci. Mam jeep grand cherokee 3.1 tdi. Spotreba 14 nafty a Resim Dilemma. Udelat z nej cisty off road coz jsou investice bez motoru cca 400 tis s Motorem cumins 6.7 litru Mio. Nebo na skudlit hummer h1 alpha a to je ranec tri Mio, tzn deset let a mohl by byt Doma. Vsichni Mame sve sny. Driv Honda legend 3.5 v6 Honda prelude 2.0 Honda accord coupe 3.0 v6. Ja s potrebu na aute resit nemusim.

26.05.2018 | 23:16:23 | Jirka | Recenze: Škoda (2017)

Jirka nechápe

Jirko, už konečně pochop, že x lidí má peníze a chtějí nové auto, i kdyby najeli 500 km měsíčně udělají líp, než následovně tahat ojeté šunky po servisech, obrovská ztráta času. Jde i o ten pocit nového auta, ty asi moc nevyděláváš, tak proto si nemůžeš dovolit nové auto, ale jak dospěješ, určtitě vybereš nějakou Dacii, bývají i v akci, hlídej si to, Sandero je pecka.🚙

26.05.2018 | 20:03:42 | Harry | Recenze: Škoda (2017)

No vyhodit par Set tis za nove Auto, ri najezdu 1000 km mesicne je Trochu ulet. Ale kazdej at si se svym penizem dela Co chce. Priklad Auto stalo jako min 10 ojetin a kazda s najezdem cca 50 Az 80 tis km bez investic. Takze u me Pokud s novym autem aspon neudelal 40 tis km Rocne a uziva i min 10 let se z meho pohledu nevyplati.

26.05.2018 | 14:26:51 | Jirka | Recenze: Škoda (2017)

RE: Začneme sa boviť normálne na úrovni bez urážania a provokácii

Já?

25.05.2018 | 08:16:08 | Vašek | Recenze: Škoda Octavia 2.0 MPi (2001)