Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 80817x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 61788x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 57736x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 44852x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Nezvrtla , zkrátka, když se to prodá dráž, proč by měla automobilka prodávat za nižší cenu? To je trh.

20.06.2017 | 07:39:39 | Vašek | Recenze: Škoda Rapid 1.2 (2013)

Octavia

Mé v pořadí už 11 ojeté auto.1.6 74 kw.Na tomto autě je super pouze motor.Ač má najeto skoro 240 000 t km,přede jak hodinky.Nulová spotřeba oleje,spotřeba benzínu podle stylu jízdy 6,5-10 L.Co se týká auta jako takového příšerný vergl.Pořád se na tom něco sere.Stahovačkama počínaje,ložiskama v kolech po pár km konče.Po delsí cestě z toho vylezete jak po výprasku.Vyšší cestující vzadu trpí ještě víc.Výhoda tohoto auta je pouze velký kufr.Jinak nic.Měl jsem auta které měli najeto daleko víc než tenhle křáp,ale s žadným jsem se tolik nenatrápil.

16.06.2017 | 15:20:37 | wili | Recenze: Škoda Octavia 1,6 benzín (2000)

RE: SDIčkaři my vime sve!

2 roky jezdím Polo SDI najeto 30 000. Spotřeba od 3,9 do 6,5l Na dálnici to jede 150-160Km ale řve to potom tak, že ani rádio to nepřehluší, ale jede. Když jedu sám a mohu si řadit tak je to v pohodě. Co nedává je předjíždění. Hlavně kolem 70Km/h to není žádné žihadlo ani když se to vytočí. Rozjezdy jsou pro mě v pohodě táhne to od volnoběhu. Chci to auto jezdit dokud neumře, protože provozní náklady skoro 0 a spotřeba minimální.

16.06.2017 | 13:06:01 | warcz | Recenze: Škoda Octavia 1.9 (2000)

RE: beto sk

Tenhle motor máme ve firemní Fabii. Jako po městě dobrý. Ale zrovna v pátek jsem byl velice smutný z toho, že mě ve stoupacím pruhu v buchlovských kopcích předjel kamion a já plyn drtil na podlaze. Ve větší a těžší oktavii bych to opravdu nechtěl.
Ale zase musím uznat, že na delší cestu s lehkou noho se dá jet opravdu za 4 litry. V porovnání s mým osobním autem je to o litr méně (Alfa 147 1.9 JTDm)
Do firemních flotil proč ne. Jako motor pro sebe nikdy.

10.06.2017 | 19:51:51 | Temp | Recenze: Škoda Octavia 1.9 (2000)

RE: beto sk

hele to ze toje raketka nedelej si z nikoho srandu to auto je stav eno na usporu a ne na rychlost jestli chces rychlost tajk si kup sportak a nekomentuj picoviny

10.06.2017 | 15:09:28 | blbec | Recenze: Škoda Octavia 1.9 (2000)

old timer

Dobrý den,
předně bych uvedl,že vlastním š1203 valník ještě dnes a auto plnohodnotně pracuje.
Je po opravách,vyvařeno a svépomocí zušlechtěno.
Teď v roce 2017 kdy už jich je jako máku slouží jako reklama firmě a já osobně na sebe svrhnu víc pozornosti při jízdě v centru Prahy než Ferrari F40 (kterých taky moc není).

Je to auto, které mi vrací čas a zákazníky vždy rozmluví,rozesměje a to mi dělá neskutečně dobře,je to krásná škoda 1203,je totiž naše a i když neoplývá kvalitami tak v ní jezdím rád a velice často.

10.06.2017 | 14:00:29 | Martin V. | Recenze: Škoda 1203 1500 (1989)

Mám od nova stejné auto, taky z r. 2009. Aktuálně má 90 tis. a zatím musím jen chválit. Závady žádné, vše originál. Na STK vůbec nic, motor prý jako nový, ostatně jako celé auto. Měnil jsem jen stěrače, žárovky, svíčky a olej v motoru + jedna vzpěra pátých dveří.

08.06.2017 | 00:09:18 |  | Recenze: Škoda Fabia 1,2 l HTP 3 válce (2009)

RE:

Vůbec nemám důvod jakkoliv mlžit s informacemi, pak by totiž všechny ty recenze byly úplně k prdu. Bůhví jak vylítaný kus jsi měl půjčený. Spotřebu si kontroluji po každé jízdě. Ano počítač může taky trochu kecat, ale o tolik rozhodně ne. Auto mám zatím jen 3 měsíce, ale po zjišťování dotankování jsem jednou zaznamenal nejvýše 0,2 rozdílu v neprospěch počítače, ale většinou je to méně až skoro stejně. Nakonec v takových minihodnotách se už ani nešťourám. Ale pokud nevěříš, co píšu, přijď se podívat :-)

29.05.2017 | 13:58:16 | Zdeněk | Recenze: Škoda Rapid (2016)

Stav vozidla po 89 tis.

Přihlásit se stále nějak nejde, tak doplním poznatky opět takto. Fabia právě po STK, závady O,O,O. Najeto 89tis., stáří téměř 8 let. STK proběhla bez problémů. Zajímal mě zejména stav podvozku, výfuk, brzdy. Všechny čepy bez sebemenší vůle, včetně tzv. kostí. Manžety na poloosách jako nové. Výfuk pouze velmi mírná koroze trubky mezi středním a posledním dílem. Brzdy bezvadné, na monitoru při měření účinku byla jen jedna ručička. Co se motoru, res. emisí týká, naměřené hodnoty hluboko pod normou. Celkově tedy Fabia stále v bezvadné kondici. Jako závadu považuji jednu unavenou vzpěru pátých dveří. Jinak od začátku provozu nic. Servis spočíval v pravidelné výměně oleje a filtru a to 8x. Jednou byly měněny svíčky a stěrače a ještě vzduchový a kabinový filtr. Abych nezapomněl, ještě pár žárovek. To je zatím vše. Auto v provozu denně a ještě se nestalo, aby nenaskočil motor na první otočení ( baterie originál). Fabie je po celou dobu garážovaná, kde nemrzne. Když to shrnu, zatím naprostá spokojenost násobená tím, že jsem nebyl ani na jedné servisní prohlídce, včetně garanční a tím ušetřil dost peněz za předražený servis. Haťapku z 08/2009 mohu i nadále všem zájemcům doporučit.

25.05.2017 | 20:14:13 |  | Recenze: Škoda Fabia (2009)

Nelzi se spotrebou. Mel jsem dvy tydny z pujcovny fabia s timto motorem kdyz jsem mel lehkou nohu do sta kmh 5.9 ok spotreba. Normal 6.5 az 7 a pod plynem 8.8. A ze jede 180 a vic. Kdyz jsem se dostal na 160 kmh na zbytek rozletu bych to asi musel hodit ze skaly. Nad 5 tis otacek se to tak trapilo ze to nemelo zadnej smysl.

25.05.2017 | 06:27:49 | jirka | Recenze: Škoda Rapid (2016)