Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 80018x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 60864x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 57462x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 44440x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Stav vozidla po 89 tis.

Přihlásit se stále nějak nejde, tak doplním poznatky opět takto. Fabia právě po STK, závady O,O,O. Najeto 89tis., stáří téměř 8 let. STK proběhla bez problémů. Zajímal mě zejména stav podvozku, výfuk, brzdy. Všechny čepy bez sebemenší vůle, včetně tzv. kostí. Manžety na poloosách jako nové. Výfuk pouze velmi mírná koroze trubky mezi středním a posledním dílem. Brzdy bezvadné, na monitoru při měření účinku byla jen jedna ručička. Co se motoru, res. emisí týká, naměřené hodnoty hluboko pod normou. Celkově tedy Fabia stále v bezvadné kondici. Jako závadu považuji jednu unavenou vzpěru pátých dveří. Jinak od začátku provozu nic. Servis spočíval v pravidelné výměně oleje a filtru a to 8x. Jednou byly měněny svíčky a stěrače a ještě vzduchový a kabinový filtr. Abych nezapomněl, ještě pár žárovek. To je zatím vše. Auto v provozu denně a ještě se nestalo, aby nenaskočil motor na první otočení ( baterie originál). Fabie je po celou dobu garážovaná, kde nemrzne. Když to shrnu, zatím naprostá spokojenost násobená tím, že jsem nebyl ani na jedné servisní prohlídce, včetně garanční a tím ušetřil dost peněz za předražený servis. Haťapku z 08/2009 mohu i nadále všem zájemcům doporučit.

25.05.2017 | 20:14:13 |  | Recenze: Škoda Fabia (2009)

Nelzi se spotrebou. Mel jsem dvy tydny z pujcovny fabia s timto motorem kdyz jsem mel lehkou nohu do sta kmh 5.9 ok spotreba. Normal 6.5 az 7 a pod plynem 8.8. A ze jede 180 a vic. Kdyz jsem se dostal na 160 kmh na zbytek rozletu bych to asi musel hodit ze skaly. Nad 5 tis otacek se to tak trapilo ze to nemelo zadnej smysl.

25.05.2017 | 06:27:49 | jirka | Recenze: Škoda Rapid (2016)

Skoda fabia 1,4 MPI 50KW

mam také skodu fabii je to srac všech sracu zlatej favorit

24.05.2017 | 18:07:29 | Petr | Recenze: Škoda Fabia (2002)

RE: Nechápem

K těm motorům, alternativa existuje, ale ne pro Evropský trh.Jedná se 1.8Valvematic a 2.0Valvematic. Motory jsou určeny pro trhy v USA, Rusko a jiné. Dvě corolly jsem viděl, mají jinou přední masku(určitě dovoz ze zahraničí). Toť vše.

23.05.2017 | 17:10:37 | Japan | Recenze: Škoda Rapid 1.2 TSI 77 kW (2014)

1.6 74kw

Zdravim mam problem ma 1.6 74kw benzin rano ked nastartujem ako keby dusilo motor menili mi uz sviecky,kable,cievku a stale to roby no ked sa mtor zohreje tak prestane to robit alebo ked plynule pridavam tak tiez to neroby viete poradit?

20.05.2017 | 15:20:19 | p.z | Recenze: Škoda Octavia 1,6 74 KW benzín (1998)

RE: Š Fabia 1.2 HTP-BBM-2008-LPG -123=== km

Od 110===km začal pomalu brát olej a to se stupňovalo až na 1 litr na 500km.následně upálená elektroda svíčky a upálený kus ventilu.Vozidlo jezdí 70% dálnice průměrem(140-150)km/hod a zbytek také v (jako) rychlostní normě.Když se hned na počátku výroby dostala na veřejnost informace že tyto motory v reálu nepřežijí 150000 km,tak jsem si myslel že jsou to jen kecy.Ale s odstupem času jsem zjistil že je to pravda.Co se týká motoru,tak je to nejhorší auto co jsem kdy měl.Samé poruchy,jak snímače otáček,zapalovací cívky,pera a teleskopy + dorazy,žárovky atd.

20.05.2017 | 14:06:31 | Miloslav Jurka | Recenze: Škoda Fabia htp (2010)

RE: sdi - spolehlivý pracant

Možná se zeptám blbě, ale co znamená ta zkratka VIF. Mám taky tuhle fabku a jsem taky maximálně spokojený.

18.05.2017 | 21:08:19 | Honza | Recenze: Škoda Fabia 1.9 SDI (2005)

Cukání

Ahoj všichni, mám Octavii 1.6 55KW Benzin, chtěla jsem se zeptat, zda byste mi neporadili. Při rozjezdu mi auto občas cukne, jako by se chtělo nadechnout a pak to až do přeřazení netáhne, pocit, jako by auto táhlo jen na jeden válec. Nevíte, co by to tak mohlo být? Ještě ke všemu mi vždy bliká imobilizér a musím minimálně 3x vyndat klíč a zandat, pak je to opět dobré. Děkuji za radu :-) Iva

17.05.2017 | 13:20:26 | Iva | Recenze: Škoda Octavia 1.6 55Kw AEE (1997)

Popis

Tak jsem narazil na svůj starý popis.
Auto jsem měl do nedávna. najel jsem na něm 240.000 km, takže 140.000 km od nákupu a bez jediného problému.
Brzdy, žhaviče, to není žádný problém. Fakt skvělá kára. Kam se na to hrabe vše ostatní.

16.05.2017 | 23:06:18 | marthass | Recenze: Škoda Octavia BXE (2007)

RE: Komfort? Velkost?

Tady je spíš problém, že třeba taková Fabie v combi taky jezdí, je stejně spolehlivá. Je jen o chlup menší a přitom jezdí mnohem lépe. Aby taky ne. Vzali podvozek z fabie a postavili na něm delší auto a on to ten podvozek úplně nedává. Fabia je stabilnější, pohodlnější, lépe se řídí. Na to člověk nepotřebuje jezdit v Lexusu. Stačí si sednout do obou aut a projet se s nimi.
Píšu jako člověk, který se na Rapida těšil a chtěl si ho koupit.
Tak trochu jsem očekával (možná naivně kvůli odkazu na sportovnější škodovku jménem Rapid z let minulých) hatchback s dobrými jízdními vlastnostmi a dobrým poměrem výkon/váha/cena.
Pokud by postavili Rapida na podvozku Oktávky, s 1.8TSI/2.0TDI, byla by to paráda.
Takhle je to klamání. Hraje si to na něco mezi Fabií a Oktou, ale je to krom místa v kufru ve všem o dost horší, než ta Fabie.

14.05.2017 | 20:24:04 | Temp | Recenze: Škoda Rapid 1.2 (2013)