Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Milý autore recenze

Milý hlupáku, než budete někoho urážet, zjistěte si, o co vlastně jde. Autor recenze napsal, že protože jsou všichni kokoti, nekupují si Ssanyongy. Takže pozor, abyste tím kokotem nebyl také vy. Myslím, že jste sáhl vedle. A to jsem Vám pochválil Vaši Thálii. Já kokot.

18.06.2017 | 22:45:32 |  | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Milý autore recenze

Tymto komentarom si chcel co dokazat? ze si ignorant a zaroven kokot? to sa ti podarilo,gratulujem

18.06.2017 | 18:37:00 | Kuzion | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

Motor

Chcem len ludi uviest na pravu mieru.... Kaydy pise, ze motor je Mercedes licencny 270 CDI. Tak toto je velka hlupost. Tento motor ma s mercedesackou 270 CDI spolocnych len zopar komponentov, to je vsetko. Starsie 290 TD boli naozaj licencne od MB, to znamena presna kopia. Motor 270 XDI vznikol presne z motoru 290 TD a nie z 270 CDI a aj to maju rovnaky iba zaklad.... Ostatne veci su vytvorom korejskych inzinierov, ktory na hrubom zaklade motora 290 TD od MB vytvorili motor 270 XDI. A viem o com hovorim, mal som to auto a tiez som ho naivne kupil vo viere, ze je to mercedes motor. Na pravu mieru ma uviedli az v servise... Inak auto docela kazive, nekvalitne spracovane a na diely sa caka a niesu vobec lacne. O kvalite spracovania svedci uz len samotny fakt, ze original liatinove disky su kvalitne asi tak, ze sa v nich tvoria male trhlinky, co ma za nasledok vyfucanie kolesa. Dosli mi na to az v pneuservise a behom dvoch rokov, sa to urobilo na dvoch kolesach. A aby som nezabudlo, je docela problem to predat...

17.12.2015 | 09:32:34 | Martin | Recenze: SsangYong Rexton 2,7 l 5 válec (2008)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Jako opravdu, stačí trochu hledat na netu, mají odsvíceno bez problému 2roky a stále funkční, ale i kdyby nedosáhli životnosti originálu, tak cenově se to sakra vyplatí, vyměnit častěji.

09.06.2015 | 16:22:57 | Charlie | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Tak Rextony jsou 4x4 - připojitelný předek, a jelikož originál podtlakový volnoběžky odcházejí, tak se mění za mechanický, který jsou bezproblémový. A navíc mají výhodu, dá se používat redukce jen se zadním náhonem - prima třeba při couvání s těžkým vlekem.

09.06.2015 | 16:21:21 | Charlie | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Psal jsem o Xenon výbojce na svém Peugeotu 607 2,2HDi - ano xenon výbojka stála 220Kč/kus, měnil jsem obě dvě, aby yla stejná barva světla. Oproti originálu svítí naprosto stejně. Už jsou na autě 2roky a bez problému.

09.06.2015 | 16:19:55 | Charlie | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

..ani to nemá odstřikovače světel což je u xenonu povinné a hlavně ta cena 220kč odpovídá spíš žárovce než výbojce.Výbojky jsou pořát kolem 1000kč.Možná si myslí že když má čočku ve světle tak je to xenon.

29.03.2015 | 10:45:23 | pavel e36 | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

neviem, neviem, či toto auto má vôbec xenonové svetlomety...., tá žiarovka nebola na 100 % xenonová, iba zafarbená na modro.

29.03.2015 | 09:34:44 | ľuboš | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Možná nějaká Čínská opotřebovaná...nevím jak tohle auto ale řekl bych že 1000Kč bude běžně minimum alespon v případě kompromisu ceny a trochu kvality.

28.03.2015 | 17:22:57 |  | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

Pekná recenzia, tá spotreba je fakt dobrá, motor overený, v prevodovke by sa patrilo

vymeniť olej.
asi sú to NEDOCENENE autá, ľudia v Europe kupujú hlavne podľa marketingových rečičiek, málokoho zaujíma čo je pod kapotou...

ten motor je nesmrteľný, Korejci vedia robiť autá, to len my si namýšľame, že sme pupok sveta.nech slúži.

28.03.2015 | 15:56:36 | ľuboš | Recenze: SsangYong Rexton (2007)