Auto recenze SsangYong - rozcestník pro recenze SsangYong

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Nejlepší cesta jak zničit zadní diferenciál. Redukce se používá jen se zapojením 4x4!!

19.02.2018 | 00:07:29 | J | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

perfektní

Měla jsem toto auto 10 let bez jedinné závady no vlastně něco jo péro pod spojkou

14.01.2018 | 15:13:39 | jungová | Recenze: SsangYong Musso 2900 (1997)

RE: Milý autore recenze

Milý hlupáku, než budete někoho urážet, zjistěte si, o co vlastně jde. Autor recenze napsal, že protože jsou všichni kokoti, nekupují si Ssanyongy. Takže pozor, abyste tím kokotem nebyl také vy. Myslím, že jste sáhl vedle. A to jsem Vám pochválil Vaši Thálii. Já kokot.

18.06.2017 | 22:45:32 |  | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Milý autore recenze

Tymto komentarom si chcel co dokazat? ze si ignorant a zaroven kokot? to sa ti podarilo,gratulujem

18.06.2017 | 18:37:00 | Kuzion | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

Motor

Chcem len ludi uviest na pravu mieru.... Kaydy pise, ze motor je Mercedes licencny 270 CDI. Tak toto je velka hlupost. Tento motor ma s mercedesackou 270 CDI spolocnych len zopar komponentov, to je vsetko. Starsie 290 TD boli naozaj licencne od MB, to znamena presna kopia. Motor 270 XDI vznikol presne z motoru 290 TD a nie z 270 CDI a aj to maju rovnaky iba zaklad.... Ostatne veci su vytvorom korejskych inzinierov, ktory na hrubom zaklade motora 290 TD od MB vytvorili motor 270 XDI. A viem o com hovorim, mal som to auto a tiez som ho naivne kupil vo viere, ze je to mercedes motor. Na pravu mieru ma uviedli az v servise... Inak auto docela kazive, nekvalitne spracovane a na diely sa caka a niesu vobec lacne. O kvalite spracovania svedci uz len samotny fakt, ze original liatinove disky su kvalitne asi tak, ze sa v nich tvoria male trhlinky, co ma za nasledok vyfucanie kolesa. Dosli mi na to az v pneuservise a behom dvoch rokov, sa to urobilo na dvoch kolesach. A aby som nezabudlo, je docela problem to predat...

17.12.2015 | 09:32:34 | Martin | Recenze: SsangYong Rexton 2,7 l 5 válec (2008)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Jako opravdu, stačí trochu hledat na netu, mají odsvíceno bez problému 2roky a stále funkční, ale i kdyby nedosáhli životnosti originálu, tak cenově se to sakra vyplatí, vyměnit častěji.

09.06.2015 | 16:22:57 | Charlie | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Tak Rextony jsou 4x4 - připojitelný předek, a jelikož originál podtlakový volnoběžky odcházejí, tak se mění za mechanický, který jsou bezproblémový. A navíc mají výhodu, dá se používat redukce jen se zadním náhonem - prima třeba při couvání s těžkým vlekem.

09.06.2015 | 16:21:21 | Charlie | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Psal jsem o Xenon výbojce na svém Peugeotu 607 2,2HDi - ano xenon výbojka stála 220Kč/kus, měnil jsem obě dvě, aby yla stejná barva světla. Oproti originálu svítí naprosto stejně. Už jsou na autě 2roky a bez problému.

09.06.2015 | 16:19:55 | Charlie | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

..ani to nemá odstřikovače světel což je u xenonu povinné a hlavně ta cena 220kč odpovídá spíš žárovce než výbojce.Výbojky jsou pořát kolem 1000kč.Možná si myslí že když má čočku ve světle tak je to xenon.

29.03.2015 | 10:45:23 | pavel e36 | Recenze: SsangYong Rexton (2007)

RE: Čínský SUV 4x4. :D

neviem, neviem, či toto auto má vôbec xenonové svetlomety...., tá žiarovka nebola na 100 % xenonová, iba zafarbená na modro.

29.03.2015 | 09:34:44 | ľuboš | Recenze: SsangYong Rexton (2007)