Recenze SsangYong Rexton 270XVT
“BEST MONEY VALUE”

Autor recenze: mia všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru: Stav km při koupi:157 000 km Stav km nyní:188 000 km Způsob řazení: Palivo: Diesel Vloženo: 23. 12. 2013

Hodnocení inzerátu: 25 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Silné stránky

motor
excelentne radiaca prevodovka
staly pohon 4x4
pozdlzny priestor
nizka spotreba bez vacsich vykyvov
komfort jazdy, ani 1200km trasa nerobi problem
ceny nahr. dielov (v porovnani s inymi terenakmi)
velky bat. priestor
v najvyssej verzii vybava v ktorej nechyba ani ESP

Slabé stránky

pre niekoho image
relativne tazsia dostupnost nahr. dielov-do 7 dni
relativne mensi priecny priestor
niektore typicky azijske ergonomicke nedostatky
pre niekoho absencia pal. PC

Závady a opravy na autě

Iba spotrebný materiál


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vozidlo som nadobudol od 1. majitela, ktory sa o vozidlo prikladne staral pravidelnou navstevou autorizovanych servisov. Som na rozdiel od typickych beznych uzivatelov, ktori vedia len brat a nic davat (investovat), skutocny milovnik vozidiel. Preto aj napriek vyssie spomenutej udrzbe som na aute nasiel iste nedostatky. Tie vsak vyplyvali z prevadzkovania vozidla niekym, kto sa v tom nevyzna a spolieha sa na to, co mu vymenia (lepsie povedane skor nevymenia) v aut. servise. Z tohto dovodu som hned po kupe investoval do vymeny spotrebneho materialu (diely podvozku, brzdy, naplne).
Investicia sa rozhodne oplatila, auto slape ako hodinky. Pouzivam ho denno-denne ako moje sluzobne vozidlo. Nad 5C startuje na brnk bez zhavenia, pod tuto teplotu je nutne 2 sekundy pred startovanim pockat kym sa rychlozhavice zn. Beru aktivuju. Nasledny start sa v chladnom obdobi za tu dobu, co vozidlo pouzivam podaril vzdy (aj pri teplote cca -23C). Je to bezpochyby zasluha aj isteho nemenovaneho zimneho aditiva, ktore v zime pouzivam. Nasledny rozbeh je velmi svizny, subjektivne porovnatelny s vozidlami rovnakej kategorie, avsak s objemnejsimi (vykonnejsimi) motormi.
Vo vozidle pracuje licencny 5-valcovy motor obsahu 2700cm3 od Mercedes-Benz, v tychto vozidlach oznacovany ako 270 CDI. V Rextone II ma v najvyssej vybave oznacenie 270XVT. To znamena, ze tento agregat je dalsia-finalna verzia povodnej 120kW verzie. Je "vyslachtena" na konecnych, velmi solidnych 137kW (186k). Z hladiska udrzby a iste aj spolahlivosti je nezanedbatelny fakt, ze sa vyfukovy system zaobisiel bez filtra pevnych castic. Pravidelna regeneracia (sprevadzana zvysenou spotrebou paliva), nutnost dodrziavania specifickych rezimov ci nachylnost na nezanedbatelne problemy z toho prameniace, tu teda nehrozia. Spojenie tohto skveleho, rokmi vyzreteho agregatu s dalsiou libôstkou-5 rychl. automatickou prevodovkou ZF povazujem za to najrozumnejsie, co mohli konstrukteri tohto vozidla spravit. Motor s prevodovkou si rozumeju dokonale. Prvy prevodovy stupen je velmi "dolahka", vozidlo po rozbehu okamzite radi vyssie. Je to nepochybne zamer, taketo sprevodovanie ma suplovat chybajucu redukcnu prevodkovku (v niektorych modeloch, podobne ako v Mercedesoch ML sa vyskytuje). Mozem vsak zodpovedne prehlasit, ze 400Nm v kombinacii s takto silnou jednotkou redukciu nepotrebuje, bez problemov zvladne aj hodne prudke stupanie. Treba si totiz uvedomit, ze gen. II je vdaka 4-prvkovej!!! zadnej naprave ovela blizsie k typickemu SUV, ako offroad-u pri gen. I (pouzivala tuhu zadnu napravu). Z tohto dovodu preto absenciu redukcnej prevodovky ako nedostatok nepocitujem, prave naopak: o nejake to kilecko a dalsi clanok nahonu o ktory sa treba starat menej.
Dalsi bonbonik je samotny STALY pohon 4x4, bez vacsich spekulacii adaptovany typ 4ETS. Ten opat pochadza od Mercedes-Benz. Funguje bezchybne a tiez bez nutnosti zasahovania vodicom. Az prekvapivo dobre supluje uzavierky diferencialov, o com som sa mohol X krat presvedcit pri situaciach, kde bezne a pseudo 4x4 ostali bezmocne stat s do kriza sa pretacajucimi kolesami.
Celkovo, vo vozidle je pouzitych viacero casti, ci dielov od tejto automobilky. Niekto by mohol namietnut, ze su uz "za zenitom", ale v dnesnej dobe narychlo vyvinutych technologii testovanych na samotnych zakaznikoch, mi pouzitie tychto rokmi preverenych agregatov pripomina pitie vyzreteho vina...
Apropos spotreba: dlhodobo cca 10L/100km vzhladom na nemalu hmotnost, trvalu 4x4, aut. prevodovku ci valive + aerodynamicke odpory sa da honotit ako vskutku skvela. Jazdim svizne, preto tu neuvediem minimum, ktory by "dochodcovskym" stylom jazdy mozny urcite bol. Co je vskutku pozitivne, tak som nezaznamenal ziadne velke vykyvy ani pri tahani privesu s nalozenym vozidlom. Takato konfiguracia mi ani pri najhorsom zimnom pocasi nepresla cez cca 11.4L. Kto tahal za offroadom tazky prives, tak urcite teraz velmi neveri. Ubezpecujem vas vsak: vazeni priatelia, ano. Je to skutocne tak nizka hodnota, merana od plnej nadrze k plnej, ziadne odratavanie ciseliek na palubnom pocitaciku...
Ak by som to mohol nejak zhrnut:
kombinacia viac ako dostatocnej svetlej vysky, vyzreteho agregatu, pohonu 4x4 a neobycajne hladko radiacej automatickej prevodovky tvori skvele namiesany koktejl. Ten sa vdaka nizkym cenam tychto vozidiel na trhu jazdeniek stava mimoriadne atraktivnym pre potencialneho kupca.
Teda stal by sa, keby v nasich republikach nebolo tolko kokotov, ktori su tak silne konzervativni az si skodia. A pritom ani nevedia ako.
SsangYong?
A co to je?
Cinsky nazov boha pomsty? Hehe...
Tak asi takto zneju najcastejsie reakcie, kamkolvek sa pohnem pri ktorych musim uviest nazov vyrobcu. Bohuzial sa situacia nemeni ani u dodavatelov aftermarket nahradnych dielov, kde by clovek cakal vacsiu profesionalitu. Aj tam skoro vzdy natrafim na stado zadubenych sedliakov, ktori sa v tom lepsom pripade pouskrnu, v tom horsom nemiestne tuto znacku ci model komentuju. Pritom o tom vedia hovno, v zivote v tom nesedeli, neviezli sa a cely svoj obycajny zivot plny predsudkov prejazdia na MHD...
Preto moje zle skusenosti paradoxne nie su s autom ako takym (za tie male peniaze podla mojho nazoru nema prilis konkurenciu), ale so spolocnostou ktora sa akosi rychlo "namlsala" a teraz ma vseobecne ovela vacsie oci ako vysku svojich moznosti.
Do toho ten nechutny konzervativizmus/strach z nepoznaneho.
Ako si inak vysvetlit trebars to kvantum vyfajcenych 8 a viac rocnych kramov typu Touareg od VW, ktore sa aj napriek vseobecne znamemu mnozstvu fatalnych poruch prameniacich povacsine zo zlej konstrukcie, veselo predavaju za cenu omnoho mladsich (a technicky dokonalejsich) Rextonov II a tie - naopak ostavaju bez povsimnutia?????

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 25


Komentáře uživatelů k recenzi SsangYong Rexton

Vložit komentář

Pekná recenzia, tá spotreba je fakt dobrá, motor overený, v prevodovke by sa patrilo

vymeniť olej.
asi sú to NEDOCENENE autá, ľudia v Europe kupujú hlavne podľa marketingových rečičiek, málokoho zaujíma čo je pod kapotou...

ten motor je nesmrteľný, Korejci vedia robiť autá, to len my si namýšľame, že sme pupok sveta.nech slúži.

28.03.2015 | 15:56:36 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat

Milý autore recenze, v ssangyongu jsem nikdy neseděl, takže jsem ko*ot. Ujišťuju tě ale, že i přesto v něm nikdy sedět nebudu, a to ani kdyby se rozdávaly zadarmo. A přesto, že jsem v něm nikdy neseděl, nejezdím MHD. Je totiž nejmíň několik set jiných značek automobilů, tato čínská obluda není jediná. Naštěstí.

27.08.2014 | 14:53:37 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Milý autore recenze

Tymto komentarom si chcel co dokazat? ze si ignorant a zaroven kokot? to sa ti podarilo,gratulujem

18.06.2017 | 18:37:00 | Kuzion  | 89.173.237.* Reagovat

RE: Milý autore recenze

Milý hlupáku, než budete někoho urážet, zjistěte si, o co vlastně jde. Autor recenze napsal, že protože jsou všichni kokoti, nekupují si Ssanyongy. Takže pozor, abyste tím kokotem nebyl také vy. Myslím, že jste sáhl vedle. A to jsem Vám pochválil Vaši Thálii. Já kokot.

18.06.2017 | 22:45:32 |   | 89.176.46.* Reagovat

Čínský SUV 4x4. :D

Ano tak tohle je vyloženě auto pro někoho kdo chce ukázat, že je Alfa samec, tedy borec co uživí SUV 4x4 a přitom ho VŮBEC NEPOTŘEBUJE. :D
Čínský Mercedes, ten Mercedesácký SUV, který je slavný mezi exekutory, jako že pravidelně jednou do měsíce se ukáže jeden skvost za pár šušňů, např. ML a už ani o tu ojetinu pomalu nemají zájem jako celek?
Hlavně, když se něco pokazí, tak si zajde dotyčný na internet do čínského e-shopu a pomocí google překladače zakoupí náhradní díl, který mu dorazí za měsíc samozřejmě s dopravou zadarmo, ale za další měsíc bude čekat, než mu to proclí celníci a doplatí nejen CLO, ale i DPH a ještě lítat ke všem čertům a řešit formuláře, dále přemlouvat lidi, kteří mu to budou montovat. Fakt úžasná představa. :D
Ano jako auto, které stojí skoro nepojízdné před barákem třeba i měsíc, čekající na náhradní díl z Číny, je pro závist sousedům jako dělaný a třeba jako 3 auto je to tak akurát. A když vyjede jednou za čas, udělat třeba technickou, tedy aby vyvrátil tu nedůvěru sousedů ve schopnost jestli vůbec jezdí to plně postačí, jen ať se sousedi poserou...:D
Ale nebojte prodat to určitě půjde. Kolik majitelů MB SUV budou prahnout po takovém autě, parádní na náhradní díly, celá druhovýroba na kolech, no nekupte to. :D

27.08.2014 | 09:37:22 | svlastik  | 82.117.130.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

to vlasticka ci vlastik: je to korejec nie cinan.....sedlaku....:-)

03.09.2014 | 21:04:48 | Matvej  | 212.26.189.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Od roku 2004 měli největší podíl SY číňani a vlastnili jej do roku 2009, tedy v období tohoto auta. Pak jej převzali indové. A díly sehnat? neoriginál? A číňani tu určitě zajišťovali dealery po evropě. :D Hezký, tak v tom období bylo ještě horší sehnat díly než na čínské auto, neznámý korejec a bez dealerů, kolik jich je v ČR? 9, na SK 3 a jaká pravděpodobnost, že tam naleznete odborníky na toto auto? :D
Auto a za takový peníze? Se picnu, Dacia by v Dusteru za ty peníze udělala lepší vnitřek!
A pracant? 2 tunový kolos je to. Tenhle kolos stojí více než MB GLK v základu, a v plné náloži Rexton překoná i cenu základní čtyřkolky Mercedesa GLK :D.

A třída G u Mercedesu už něco doopravdy znamená!!!

Poruchové jsou M kové, hlavně ML první výroby, ze kterého to auto pravděpodobně vzniklo. Vzít nejporuchovější Mercedes co přišel poprvé na trh, pak z něj udělat sociál edici v jiném kabátu.
Tohle auto, tedy ojetinu si koupí opravdu jen ten co chce nevyjetý motor 270cdi do 150tkm a napasuje to do svýho MB éčka a to mu vydrží pak třeba milion km. :D
Best money value. :D

04.09.2014 | 07:21:58 | svlastik  | 82.117.130.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Kurňa, autora těchto slov si představuju minimálně v bavoráku! Slova jako "social edice" a kritika auta za milion mi nesedí na člověka v Kii Sephia... majitel je prostě spokojenej, tak co pořád řešíš? Děláš, jako bys mu to platil ty sám. Já bych Ssang Yonga taky nechtěl, ale pokud se pro něj někdo rozhodne, tak je to jeho volba. A prosimtě, nepleť si GLK a G, jsou to dvě různý auta..

04.09.2014 | 08:19:33 | Venouš  | 193.86.8.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Pardon, máš vlastně Shumu...

04.09.2014 | 08:23:02 | Venouš  | 193.86.8.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Nepletu si je, ty si pleteš, mluvím o poruchovosti vozu, slyšel jsi něco o poruchovosti GLK? Já tedy moc ne a o řadě M? Ne? tak to jsi v motoprůmyslu mimo oblast, ty auta se serou tak, že je ani na východě nechcou. :D
Sociál edice znamená taky imitace toho lepšího a co je to tady? :D
A pak se někdo diví, že srovnávám BMW s Rollsem? Kdo je tu soudný? Kdo nadává do kokotů? Ti odpovím autor recenze... :D
Bavím se nad autorem, který si myslí, že našel poklad a ještě nadává ostatním jací jsou hloupí, že si nekoupí takový střep. Vůbec nejde o vzhled, ale o to, že pochází z MLka. :D

Ale že ty obhajuješ takové ichtyly, kteří jen nadávají, tak
se k nim přiřaď, a srovnávej člověka s tím jaké má auto Ty Alfa samče! :D

04.09.2014 | 08:40:48 | svlastik  | 82.117.130.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Nikoho neobhajuju, jen říkám, že si ho prostě vybral a hotovo, ty s tím nic neuděláš, kvůli tvým kecům ho nepoběží hned prodat. Já lidi neposuzuju podle aut, nevím, kde jsi k tomu přišel. Ale nebudu někomu kritizovat auto, na který si v životě nevydělám, jako ty. Ano, majitel je vůl, ale když chce jezdit v SY, tak ať si jezdí. Nad urážky je lepší se povznést, obzvláště na netu..

04.09.2014 | 08:52:46 |   | 37.48.42.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Prodat, to auto klesá co rok to 100tisíc. Investice dobrá max. do ojetiny do 150tisíc a zrenovovat jí vlastníma rukama. :D
Tohle auto z roku 2007 má teď hodnotu cca 200tisíc?
Dále narveš do něj neskutečnou sumu za renovaci podvozku buď poloviční s vlastní montáží, nebo dvojnásobnou, vše originál. :D
Stálý pohon 4x4 nelze udělat, zvláště né na tomhle voze, něco vepředu určitě praskne, vždycky se to musí na dálnici nad 50km/h vypnout. Je to podobné jak u Nissana Terrano. Tady je v tom zádrhel. To vám nikdo nenapíše! Je to starý systém předělaný na automatiku, která musí být upravena na mechaniku, protože se to rychle opotřebovává a cosi odejde do xkm. :D

04.09.2014 | 09:40:26 | svlastik  | 82.117.130.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Achjo pořád dokola...:D ještě že tohle nemusím řešit a jen jezdím nebo spíše ještě mám jiný starosti:D

04.09.2014 | 14:51:49 |   | 62.245.124.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Tak když Rextona tak poctivou 2,9, dát mechanický volnoběžky a na autě nic neřešíš. Díly jsou v ČR v pohodě dostupný a za rozumnou cenu. Já bych Rextona bral všema deseti. Hlavně má tažný na 3,5t (což potřebuju) a není nijak finančně náročnej, zkrátka bytelný auto. A i pneumatiky maj chytrý rozměr, který není zbytečně drahej.
Podvozek do 2005 předimenzovanej, žádný typický bolesti.
A hlavně motor - 2,9td nesmrtelná klasika.

Ale znám tyhle keci rádoby znalců, zažil jsem si je, když jsem kupoval Opel Astra - netočil jsem na něm 80tis kn za 4roky, absolutně bez problémů - jen spotřební servis (destičky, oleje, filtry, žárovky) Pak i u Peugeota 607 2,2HDi kterého stále mám. Na tom zatím otočeno 60tis km - jediné závady - prasklý kroužek ABS na poloose - výměna kroužku za 350kč, čepy řízení - vyšli i s geometrií na 1500kč, no a pak olej a filtry - jednou za rok 1500kč. Jo a xenonová výbojka, 220kč/ks.

Jelikož mám potřebu tahat 3,5t vlek, rád do rextona skočím. A vím, že to bude držák a né kasička na peníze jako Land Rovery, LandCruisery, Touaregy, X5, Q7 a podobně.

11.02.2015 | 11:07:57 | Charlie  | 80.250.30.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Jen doplním, aby si někdo nemyslel, že ty auta jsem měl od nova - astra koupena s 86tis km, ale to už byla stočená min. o 80tis km.
o
No a Peugeot měl při koupi 72tis, odjel jsem na něm 60tis a podle zkušeností majitelů - né rádoby znalců, ten motor v pohodě udělá 400tis km bez velkýho servisu.

11.02.2015 | 11:14:09 | Charlie  | 80.250.30.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Mechanický volnoběžky jsou na nic když máš zadní náhon, achjo. :)))
Potřebuješ mezinápravový diferenciál. :D

12.02.2015 | 06:41:22 | svlastik  | 82.117.130.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Tak Rextony jsou 4x4 - připojitelný předek, a jelikož originál podtlakový volnoběžky odcházejí, tak se mění za mechanický, který jsou bezproblémový. A navíc mají výhodu, dá se používat redukce jen se zadním náhonem - prima třeba při couvání s těžkým vlekem.

09.06.2015 | 16:21:21 | Charlie  | 90.177.73.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Xenonová výbojka stojí 220 Kč, a to jako opravdu?

28.03.2015 | 10:31:17 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Možná nějaká Čínská opotřebovaná...nevím jak tohle auto ale řekl bych že 1000Kč bude běžně minimum alespon v případě kompromisu ceny a trochu kvality.

28.03.2015 | 17:22:57 |   | 62.245.124.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

neviem, neviem, či toto auto má vôbec xenonové svetlomety...., tá žiarovka nebola na 100 % xenonová, iba zafarbená na modro.

29.03.2015 | 09:34:44 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

..ani to nemá odstřikovače světel což je u xenonu povinné a hlavně ta cena 220kč odpovídá spíš žárovce než výbojce.Výbojky jsou pořát kolem 1000kč.Možná si myslí že když má čočku ve světle tak je to xenon.

29.03.2015 | 10:45:23 | pavel e36  | 37.48.40.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Psal jsem o Xenon výbojce na svém Peugeotu 607 2,2HDi - ano xenon výbojka stála 220Kč/kus, měnil jsem obě dvě, aby yla stejná barva světla. Oproti originálu svítí naprosto stejně. Už jsou na autě 2roky a bez problému.

09.06.2015 | 16:19:55 | Charlie  | 90.177.73.* Reagovat

RE: Čínský SUV 4x4. :D

Jako opravdu, stačí trochu hledat na netu, mají odsvíceno bez problému 2roky a stále funkční, ale i kdyby nedosáhli životnosti originálu, tak cenově se to sakra vyplatí, vyměnit častěji.

09.06.2015 | 16:22:57 | Charlie  | 90.177.73.* Reagovat

Diky

Som rad ze tu konecne niekto napisal pravdive hodnotenie tohto auta a nebal sa /priblblych/ komentov typu: co to je za znacka, ake skarede je to auto a podobne infantilne chujoviny... Clvek potrebuje aby auto sluzilo jemu a nie naopak. Coho sa bojite,ze si dakto kupi to auto a bude mat pozitivne hodnotenie na SY. Mam Audi A6 3.0 TDI Quattro 2011,Skodu Supreba 2012 a viete co? Zene som kupil SY 2010 aj kvoli velkosti aj kvoli detom a nasim trom 50 kilovym psom /no do Audiny by som ich asi nestrcil.../,pacilo sa jej,mne nie!Viete aky mam problem teraz? To auto je uplne v pohode,dokonca som si ho aj oblubil,co nerad priznavam,servis je v pohode nakolko cela platforma je MB,takze s dielmi nieje problem. Kazdy sikovnejsi mechanik v servise si s tym poradi. Nebojte sa a nekritizujte pokial si to naozaj na vlastnej kozi neodskusate.

27.08.2014 | 00:26:15 | Matvej  | 212.26.189.* Reagovat

no, je to asi to najškardšie auto aké som kedy videl, ešte hiunday matrix, lancia thesis,

renault thalia 1.generácie, či honda city 1.generácie..., tie sa tomu čudu môžu merať.

doživotné auto, ťažko predajné.

24.12.2013 | 11:37:53 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: no, je to asi to najškardšie auto aké som kedy videl, ešte hiunday matrix, lancia thesis,

LANCIA THESIS?....nádhera!!!....to je italský skvost!!!!!!!!!!!

VIA LANCIA...

24.12.2013 | 15:30:54 | stafík  | 85.135.92.* Reagovat

škoda

že sme sa okrem toho že tí ktorí nepoznajú ssangyong sú kokoti veľa o aute nedozvedeli. Napr. o mieste vpredu, vzadu, o výbave, o palubovke, o variabilite interieru, o veľkosti a využiteľnosti kufra, o cene náhradných dielov, o tom kde sa dá takéto auto oficiálne servisovať, o korozii.... takže sme sa dozvedeli že ste s ním spokojný, že ostatní sú idioti a tak nám ostáva pogratulovať vám že ste génius a našiel ste najlepšie auto čo kto kedy vyrobil.

24.12.2013 | 09:38:30 | miki  | 87.197.138.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • SsangYong Rexton