Recenze Subaru Impreza Subaru Impreza 2.0 GX
“Kto nejazdil nevie :)”

Autor recenze: Braňo (21 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:2.0 benzín Stav km při koupi:125 000 km Stav km nyní:133 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 11 l/100 km Vloženo: 19. 3. 2010

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Subaru Justy

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Áno
Zatekanie cez vodičové dvere priamo do elektroniky (Zhorené zamykanie dverí)
Inak za tú dobu žiadne chyby (6 mesiacov)


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto bolo kúpené jazdené v autobazáre. Je to Impreza sedan r.v. 1999 a mala najazdené 125 000KM. Bolo dovezené z Portugalska. Nikdy by som neveril že si práve od tejto značky zakúpim imprezu. Ale od prvej testovacej jazdy sme si padli do oka. Tmavá modrá metalíza, zlaté elektróny, malé krídlo, zaujímavé obrysy prednej kapoty a predné svetlomety znázorňovali že pred autom treba mať rešpekt. Príjemné nastupovanie, dobre tvarované sedačky mojej postave super sadli, dostatok miesta na nohy, lakťová opierka veľké budíky dobre osvetlené a podla môjho gusta, digitálny tachometer na ktorý som nebol zvyknutý a veľmi zaujímavé tlačidlo "Bright". Dobré a prehľadné ovládanie klimatizácie, dobrý zvuk z autorádia (chýbal mojim ušiam subwoofer), všetky okná v elektrike a na dotyk mäkký gumový volant z logom subaru po ktorým sa skrýva jeden z dvoch airbagov. Po tom, čo som dostal konečne ku skúšobnej jazde kľúče zasunul do zapaľovania potočil ma prijemne prekvapil bublajúci zvuk Boxer motora z pod kapoty. Po prejdení prvých KM som si musel zvyknúť na klasické subaru riadenie ktoré je tvrdšie ako u ostatných áut. Pohyb a rev motora bol príjemným prekvapením a zatlačením plynového pedálu na podlahu zatlačí do sedadiel a ani sa nenazdám a mam 100ku na tachometri. Auto sedí na ceste v skutku famózne. Je dobre ovládateľné aj vo vyšších rýchlostiach a pohon 4x4 veľmi dobre sedí na zákrutách. Taktiež som si všimol že, s týmto autom nemusíte v kopci "šaškovať" s ručnou brzdou a taktiež prestupovať pedále v zlomku sekundy. Stačí v kopci držať brzdu vyradiť rýchlosť pustiť spojku, zase spojku pritlačiť zaradiť rýchlosť a pustiť brzdu a auto stojí. Asi tento výrobca v tom roku myslel na všetko. Po najazdení svojich prvých KM sa mi auto viac a viac páčilo, veď u nás také auto na ceste často nevidíte a tak s čim to potom konkurovať? Spotrebu si auto vypýta dostatočnú a to po meste aj tých 11L / 100KM keď je ťažká noha kludne aj 14 - 16L / 100KM (Dôvodom mojej spotreby je mierne zvýšený výkon výfukovými rozvodmi) Mimo mesto je "Reza" schopná zobrať tých 8.5L / 100KM bez klimatizácie. Brzdy: Klasické vpredu kotúčové vzadu bubon. Mne neostáva nič iného ako toto auto odporúčam len ľuďom ktorí majú vzťah k tejto značke a vedia čo od tejto značky čakať. Netreba sa v prvom rade báť náhradných dielov či vyššej spotreby. Ako každé auto sa bude správať tak ako sa majiteľ správa k nemu. Hold Subaru.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Subaru Impreza

Vložit komentář

125 tis

Nevim proc si kazdej trouba mysli ze se neda koupit auto po deseti letech a mit najeto 100tis km...ne kazdej jezdi 20-30 tis rocne..Moje sestra najede rocne tak okolo 5 tis..ja kopil Mondeo 2004, 9 let stary 94tis km na tach..ale potvrzeny..ve fordu mi rekli ze je vse jak nove..taky tak vypada, pac jsem ho koupil po dedkovi co ho jezdil jen v nedeli:)) vsecko se da kdyz si clovek pocka a nekoupi prvni sunku..pekny den.

23.12.2013 | 06:16:28 | Kopy  | 188.207.170.* Reagovat

Ty máš ale štěstí,koupit auto z 99 roku a zase má najeto 125tis km.Jako ty ostatní auta v českých autobazarech.

22.03.2010 | 21:09:07 | Baník Reagovat