Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 15083x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 12706x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 11921x
4,0Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: Franta Přečteno: 11078x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 11009x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: vychodnar

ne tak úplně, liší se ve skryté části za hvězdičkou

22.11.2014 | 08:08:09 | m | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: vychodnar

ako je možné, že sú 2 rovnaké IP adresy ?!

22.11.2014 | 00:40:54 | ľuboš | Recenze: Toyota Verso (2014)

vychodnar

Še nezapre.... predpokladam ked od Torysy... super auto super poviedka nech slúži dalej...

21.11.2014 | 12:31:07 | miki | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE:

Velmi som sa zasmial. O Verse je popisane uz tolko, že moc dobre nejde nic prevratneho napisat. Je jasné, že som chcel citatela hlavně pobavit. Mám pritom v recenzii údaje o prevádzke, ktoré nikde inde nie su. Vsetko vztahujuce sa k pocitom je subjektivně a preto nic nevypovedajuce. Recenziu ako mi navrhujete nenapisem, také uz su. Kolkokrat ste videli fotku Versa s 3 dětskými sedackami. Kolkokrat ste citali o prejave motora Versa při roznych trasách a jazdnych režimech? Nadejam sa, žerecenzia pisana formou humoresky zaujme aaspoň niekoho a nestrati sa v záplavě zazitej pre mna nudy. Aby som ale urobil ustretovy krok, přidám toto: Verso na prevodovy stupeň x točí y a spotřebuje z. Dohoda?

19.11.2014 | 16:27:33 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)

Bylo by milé, kdyby pan autor napsal ještě jednu recenzi, ale tentokrát se před psaním vystříhal požití alkoholu, marihuany, nebo houbiček či jiných opiátů.

19.11.2014 | 15:55:03 |  | Recenze: Toyota Verso (2014)

Recenzia

Ale no, ja som sa pobavil. A pravdu dští pán autor. Auto si kupujem pre seba, nie ako objekt záujmu kritikov na nejakom blbom fóre. To znamená, že si ho navolím podľa svojich preferencií a peňaženky. A ak sa niekomu na mojom výbere niečo nezdá, kľudne nech si trhne nohou.

19.11.2014 | 13:52:26 | Toky | Recenze: Toyota Verso (2014)

kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

.

19.11.2014 | 12:26:24 | ľuboš | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Úplně súhlasím, mam rovnaky názor, nemcov a speciálně das auto uz nikdy.

14.11.2014 | 22:40:07 | simplynever | Recenze: Toyota Corolla (2013)

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Vůbec se nenech vyvést z míry nějakým fanatickým majitelem TDi, protože i ten nejposlednější japončík byl, je a bude vždy lepší, než nejnovější koncernový zázrak. Co je to kvalita a spolehlivost nemůže Das Auto vědět. To pochopí jen ten, kdo jezdí s japoncem třeba 8 roků a nepotřebuje nic opravovat. Pro majitele koncernů jen nesplnitelný sen. Tak užívej spolehlivé a vychytané japonské technologie, a těm ostatním se jen usmívej. Je totiž úplně jedno, jakej máš obsah motoru. Kvalitní jsou všechny stejně. Pojem "kvalita" má v japonské mentalitě úplně jiný obsah než v Evropě, nebo Americe.

14.11.2014 | 21:41:45 |  | Recenze: Toyota Corolla (2013)

Kufor

Tato corolla sa mi velmi paci v ciernej farbe. Mam model 120 v combiku a uvazujem o vymene. Jedine co ma odradzuje je ten kufor. Ake mas s nim skusenosti?

14.11.2014 | 18:13:29 | Miro | Recenze: Toyota Corolla (2013)




Reklama

Reklama

Reklama