Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 32796x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 24579x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 21797x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 21705x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 20550x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Spotřeba

Nevím, jak je to u současných motorů od BMV, ale já mám dvoulitr r.v. 2011, najeto 140 000 km a žádný problém.

08.05.2017 | 18:21:20 | Pavel | Recenze: Toyota Verso (2010)

RAV4 - krasavice na prodej

Přátelé, jedná se o uživatelsky poslední příspěvěk, omladil jsem park, RAVka je na prodej. Všem přeju spoustu bezpečných kilometrů.... Sevy

06.05.2017 | 20:01:16 | Sevy | Recenze: Toyota RAV4 1998 (1996)

RE: Toyota VERSO nafta

Sorry jako...:-) , po takovým nájezdu ? To snad ne, to je přeci standard.........(tedy pokud neporovnávám s renckem, ovšem to už nejsou auta že..).

04.05.2017 | 09:35:34 | Vašek | Recenze: Toyota Verso (2014)

Toyota VERSO nafta

Výstižná recenze a musím se vším souhlasit. Mám VERSO dvoulitr naftu r.v. 2011 a najeto čerstvých 140 000 km. Nejvíc se mi na něm líbí, že i po takovém nájezdu má stále stejnou spotřebu a žádné závady.STK bez přípravy a bez závad. Předešlá auta jsem prodával v max. 120 000 km, ale věřím tomu, že s VERSEM udělám minimálně dvakrát tolik.

03.05.2017 | 18:32:47 | Pavel | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: Zklamání...

Asi tajný agent koncernu fauvééé :-))),nebo někdo kdo má totálně v rukách a hlavě víte co...,tohle snad ani není možné.Už to že si někdo nezkontroluje zda má odpovídající klíč na kola mluví za vše...

07.04.2017 | 23:09:29 | zombik | Recenze: Toyota Avensis 1.8/benzín (1998)

RE:

Dle TP pouze a jen 155/65 x 14. Bohužel, nic víc (platí pro první generaci). Jiný rozměr = přestupek, a důvod k odebrání OTP. Při nehodě silně přitěžující okolnost - vozidlo neodpovídá homologaci výrobce a tudíž je neschopné provozu. Legalizace jiného rozměru je jen zbožné přání - nikdo to nepodepíše. Mám vyzkoušeno.

28.01.2017 | 21:02:45 |  | Recenze: Toyota Aygo 1.0 (2007)

RE: autor a spol.

Zdravím,koupil jsem si aygo na dojíždění do práce a jsem velmi spokojený.Mám i mithubishi outlendr. S tím bych do práce určitě nejezdil.To je auto na jiné účely.Proto budu aygo hájit.

28.01.2017 | 20:24:16 | Koudy | Recenze: Toyota Aygo 1.0 (2007)

mini vs. krabice

Užitečná hmotnost maličkého ayga (P 107, C1) je 390 kg. Při čtyřech osobách, na které je vůz homologován je to 4x 80 kg = 320 a zavazadla 70 kg (váha skoro ještě jednoho dospělýho).

Užitečná hmotnost podstatně větší KIA Soul je 377 kg. Otypovaná pro 5 osob, tedy 5 x 80 = 400, takže je ani neuveze. Pátá osoba smí mít do 30 kg. Bez zavazadel. I ve čtyřech uveze míň, než miniauto.

Docela zajímavý detail, že?

24.01.2017 | 17:12:29 |  | Recenze: Toyota Aygo 1.0 (2007)

generace 7 Celica -- dodatek

ješte dodatek monoho celik je v německu za par eur ale pozor jsou jen pětikvaltové orig se vyrábělo jako 6ti kvalt

22.01.2017 | 04:53:29 | VLASTA | Recenze: Toyota Celica 1.8 VVTi (2000)

generace 7 Celica - pokrač.

ještě bych rád dodal pokud koupíte auto od howada který např olej jen dolejvá je to těžky pak kupovat olej např v lidlu to je taky o ničem pochopitelně že do motoru se 400tisícema nebudu dávat 5w-40 kupujte do toho 10w-60 jsou to suprové oleje maže to i ve vysokých teplotách navíc nezapomínejte taky vy co máte hodně nalítano vyměnit také olejové čerpadla neni to tak cenově hrozný navíc jak se o to staráte tak to bude jezdit , asi každej bude mít jinej názor nežli já ale o tom jsou tady ty recenze o zkušenostech a praxi.Někdo kdo koupil auto od debila tady bude psát něco jiného ale zato já nemůžu někdo tady psal že chce jaguára hm jen si to kup akorát se modli aby ti fungovala dobře ta elektro výbava včetně čidel atd lidi do toho nechtějí investovat mnohdy i desítky tisíc tak se různě spojují drátkyaž to prodá protože už si s tím neví nikdo rady ,je to super kára ale zase záleží od koho to koupíte.Tak ND i do toho jaguara jsou dnes na hladině oktavie akorát záleží kdo vám to dělá a za kolik vám to prodá s prací behá to tak že si každej druhej myslí že majitel jaguaru je naftový magnát a třeba spojkové ložisko vám dá s prací za 6000 přitom to ložisko už s hydraulikou se dává do opelů atd a stojí okolo 1400 ale to už je jiná kapitola jsem rád kdo se tady dočetl co chtěl a a u koho jsem třeba kokkkot názor respektuji ahoj

22.01.2017 | 04:43:49 | VLASTA | Recenze: Toyota Celica 1.8 VVTi (2000)