Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 14332x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 12294x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 11580x
4,0Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: Franta Přečteno: 10822x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 10663x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

85000km

uz dlhsiu dobu som neprispieval, ale nebolo ani co. Sme na 85000km, dalsie dieta a dalsia sedacka vzadu :).
Ziadna porucha. Dali sme si tmave folie dozadu kvoli malej a mozem oporucit, tlmi slnko aj teplotu v lete, v noci neoslepuju zozadu.
Prva kozmeticka chyba - niekto nam suchol bok :(.
Aktualna spotreba na palubnom 5.9 litra.

22.09.2014 | 13:15:59 | crosk | Recenze: Toyota Auris 1.33 (2011)

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

Já to auto mám, 1.6l. 1.3 nebrat, je hrozně líná, 1.6 taky není žádný sportovec, ale když se vytočí, tak jede velmi slušně. Motor do takových 3.000 otáček prakticky není slyšet. Mám ujeto necelých 6.000km, hlavně krátké trasy, příměstský provoz, spotřebu mám 5.8l/100 km a brzdou provozu rozhodně nejsem. ŠVagr si ji koupil taky, byli s tím ve Francii, cesta tam ( dálnice a Alpy) tak to dali za 5.4l/100 km, plně naložený auto i s 2 dětmi. Výrobce uvádí kombinovanou 6.0l/100 km, tam se dá vejít v pohodě, tedy žádný hodnoty ala VW. Ve městě bere samozřejmě víc, 7-8 l/100 km. Výhrady mám k brzdám v nižších rychlostech, na to sem si nezvykl. A taky mi vadí laciný plast v předních dveřích. Jinak spokojenost, prostorný, pohodlný, již v základu super vybavený.

05.09.2014 | 23:21:10 | bubbax | Recenze: Toyota Corolla (2013)

doplnenie 4

auto ma 120 tis km, druha stk bez problemov (nebola vytknuta žiadna chyba v protokole stk), na aute bola bezna udržba - vymena oleja svojpomocne, pneu letne original-vymenim v r. 2015, platničky a disky vpredu OK ( ešte nejakych 15 tis km), bateria povodna, vymena zadneho ložiska na zadnom kolese a zvaranie presknuteho rozvodu s katalyzatora, inak všetko OK. Auto používame cez vikendy ako rodinné auto pre 4 osoby, po sklopení sedačiek kosačka na zahradu, naradie, ozdobne tuje, obkladačky atd., skratka využité auto aj na bežné jazdenie cez tyzden do prace. Nelutujem jeho kupu je to skratka auto makac ako moja zahradna kosacka husqvarna - pri pravidelnej udrzbe sa vam odplati uspornou prevadzkou a spolahlivostou.

23.08.2014 | 17:52:39 | RAMA | Recenze: Toyota Yaris 998/1,0l (2008)

Najeto 300 000 - 4A-FE

Auto mám stále, najeto 300 000 Km, ale kvůli rzi musela ze silnice do stodoly, stojí tam druhým rokem. Pravidelně chodím startovat. Motoricky naprosto bez problému, na motor 4A-FE 77kw budu vždy vzpomínat. Neodolal jsem a koupil jsem ještě další E9, ale 1,3ccm, jezdí svižně, ale žádný stíhač to není, 55Kw , motor 2ee. Tenhle motor exceluje spotřebou. Poslední spotřeba při cestě z moravy na Vltavu do Vyššího Brodu 5,68l / 100km - ve dvou, zadní sedačky sklopené, auto narvané až po střechu :)) Po dálnici 110km/h. Slušně ale zdržují různá omezení na naší skvělé D1

11.08.2014 | 10:22:37 | dr.knedlo | Recenze: Toyota Corolla 1,6 16V 4A-FE (1991)

RE: neverim vlastnym ociam

Konečně někdo , kdo má auto na jezdění a né na parádu a rozumí tomu. Když kupuju ojeté auto tak jde první na opravu všeho opotřebovaného. Přece na starém padáku bez udržby taky nikdo bez mozku neskáče. Mám r.v. 2002 a jede parádně, až budu chtít auto do těžkého terénu tak si koupím patrola ravku mám na silnici a louku.

02.08.2014 | 10:39:09 | rad | Recenze: Toyota RAV4 1995 (2002)

RE: som s RAV D-4D spokojný

detto.. prave rozmyslam, ze idem do d4d (nie dcat). testoval som cca 60km (Pezinok-Vinicne-Senec-Bratislava (po dialnici)-Vajnory-Grob-Pezinok) s lahkou nohou a vysledna spotreba 5.1L

21.07.2014 | 20:16:26 | Miso | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: Spotreba RAV4

toyota avensis 2,2 D-CAT neexistuje vo verzii 4X4 :-)

21.07.2014 | 15:26:20 |  | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: môj mili mitokros

VY NEJSTE MAREK,VY JSTE J A N E K

06.07.2014 | 01:14:06 | HÁDEJ | Recenze: Toyota RAV4 1995 (2002)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

Oprava, tak ta 1,2 je bez turba. Docela rozumné.

28.05.2014 | 13:47:33 |  | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

Nový Renault Twingo vypadá jak Fiat 500, ale že by byl podobný kolíněti to ani náhodou. Maximálně tím, že je tak malý. Nebýt internetu tak bych řekl, že to dělal ital, profil auta to je celý Fiatek buclatý předek, kliky dveří jak z alfy, světla i zadek atd.
A Rozdíl je velký když člověk bude sedět za volantem. Tak u kolíněte, interiér vozu, tam se na vás budou tlačit plechy kolem dveří a místo plechů na palubovce třeba lesklý plast aby to aspoň jako ladilo leskem. Vepředu kulatý budík rychloměru, to ještě jde. A teď se podržte, celé to vepředu před váma odporně zapuštěný obrys přístrojové desky.
To má být jako co???
Mě na tom zapuštění chybí nějaké barevné plastové orámování od volantu směrem ke středovému panelu do ztracena trošku z pod volantu a zas do ztracena a navíc tolik těch drážek a tvarů navíc a ventilace neladí. Středový panel uprostřed jak tuzing výbava doplněna profi extérní firmou na přání. Ono to celé u řidiče vypadá jak designová práce kompletace NULA a tady to působí dojmem POUZE okrytování jednotlivých zařízení za volantem a kolem a zapuštění prvků a nezájem ladění celku třeba do ztracena k celému interiéru. Tady není co hodnotit. Jen můžu zvýraznit, že se tím nikdo nezabýval a to je pro někoho nejdůležitější na autě tedy jak zapůsobí vůz prvním dojmem.
Renault Twingo má třeba komplet tapecíry a zakryté plechy, design interiéru to je dobře zpracované v místě u řidiče a má to aspoň tu snahu a je to dokončená práce. Je to zvláštní, ale jde to i známkovat. V dnešní době se auta kupují očima(z 30%) a technickými parametry, protože většina dílů pochází od stejnýho zdroje.
Navíc předchozí generace Twinga byla dost úspěšná a kvalitní. Renault malé auta umí už od dob R5.

28.05.2014 | 10:44:21 | svlastik | Recenze: Toyota Aygo (2012)




Reklama

Reklama

Reklama