Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 30575x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 23361x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 20598x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 19813x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 19519x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: co??

Souhlasím. Když to vezmete z hlediska bezpečnosti, tak určitě. Když si představím situaci, že předjíždím kamion (a mám to jen tak tak) a na jeho úrovní zrovna přestane motor pracovat díky prasklému řemenu a já se nemám kam zařadit, tak vzniká životu nebezpečná situace a těm by se zcela určitě mělo předcházet.

04.12.2016 | 16:20:09 | Julo | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE: co??

Obecne to je tak, ze Toyota motory se nepotkaji, pokud to jsou DOHC. 4E-FE je DOHC a tudiz by se potkat nemel, ale menit rozvodak pravidelne ve stanovenych intervalech bych doporucoval i tak.

04.12.2016 | 15:57:36 | stafík | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE: co??

U Toyoty s tímto motorem se není čeho bát, jedna vačka je poháněna ozubeným soukolím a druhá rozvodovým řemenem. Předpokládám, že majitel s tkto starým vozem jezdí jen kolem komína, tak když řemen nevydrží tak jen nedojede do cíle, ale motoru se nic nestane ( nepotká se). Nový řemen stojí od 500,-Kč a měnit napínací kladky u takto malého nájezdu km není potřeba. Původní japonské díly jsou natolik kvalitní, že vydrží daleko větší nájezdy km. Toyota asi při konstrukci motoru zapomněla na to, že se i servisy musí živit. Co se v dnešní době děje kolem rozvodů u nových a zánovních vozů je až neuvěřitelné. Je jedno jestli motor má rozvody řetězem nebo řemenem vždy je to problém. A proč asi?

03.12.2016 | 17:49:17 | Julo | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

Toyota nemá předepsanou výměnu rozvodu ? :D

02.12.2016 | 16:53:23 | Nick406 | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

co??

Toyka má 20 let...s původními rozvody!!!to zavání pořádným malérem...s tímto bych se ani nechlubil.

Ptáte se proč?...to zjistíte,,,a nebude to možná ani tak dlouho trvat!

02.12.2016 | 14:20:08 | stafík | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

Nafta

Nenechte si nakecávat od mechaniků a servisů, že je špatná nafta! To je nejjednodušší hodit to na naftu a zkasírovat fakturu auta v záruce. Ať servis nechá udělat rozbor(s vaší přítomností na pumpě, kde tankujete) a pak ať kecá. To ale žádnej neudělá, protože by se nic závadnýho nenašlo. Nenechte si líbit tyhle žvásty a chtějte fakta. Pokud tankujete u prémiových značek, tak můžete být klidní, naftou to fakt není. Moderní auta (diesely) jsou sračky v vyhnaným Eurem (od Euro 3) a na kvalitní techniku není čas.

16.11.2016 | 22:01:16 | David | Recenze: Toyota Land Cruiser 3,0 (2004)

RE: Auris po 60 000

https://cs.wikipedia.org/wiki/Identifika%C4%8Dn%C3%AD_%C4%8D%C3%ADslo_vozidla

12.11.2016 | 12:57:58 | m-arek | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Super auto

Ahoj chtěl bych si pořídit Ravku 4d cat a potřeboval bych poradit na co si dát pozor a tak. Má to najeto 102000km moc pěkná v kůži a tak. Chtěl bych znát váš názor protože nemám s tímto autem žádnou zkušenost. Nerad bych se spálil protože pod pěkným kabátem může být nějaká past. Díky za rady

30.10.2016 | 11:26:32 | Miky | Recenze: Toyota RAV4 1995 (2002)

RE: Zklamání...

Myslím, že Vám neměli dávat občanku.

22.10.2016 | 01:16:37 | radek | Recenze: Toyota Avensis 1.8/benzín (1998)

RE: Kvalita

Ty máš nejakú extra Toyotu tuším,turbo vychádza na 800eur nové menili mi ho za 100 aj s výkonnostným testom ty si kupoval pozlátené?

21.10.2016 | 20:26:03 | Boris | Recenze: Toyota Avensis 2,2 150 (2006)




Reklama

Reklama

Reklama