Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 18386x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 15583x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 13424x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 12426x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 12368x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

jaký typ/výrobce LPG systému

prosím - co máte za typ/výrobce lpg systému - BRC, lovato, landi renzo, elpigaz, aptp?

17.04.2015 | 19:14:45 | toyota-club | Recenze: Toyota Corolla Verso 1.6i (2005)

Auris po 60 000

Auto jsem koupil v přeznu 2011 a v létě se mě projenila závada občas se rozsvítil symbol otevření kufru.Problém byl v tom že auto nejde dálkově zamknout pokud máte otevřené jakékoliv dveře.
Po výměně zámku bylo vše OK.Momentálně mám najeto cca 60 000 a objevila se vůle v řízení.V servisu mě řekli že je to opotřebená hřídel řízení.Po 60 000 km je opotřebovaná jedna z nejdůležitějších součástí auta !!! To mě dost zarazilo.Máte někdo stejný problém ?Mám také YARISE z roku 1999 najeto 270 000 a na tomto autě jsem ještě nemusel nic měnit.Možná je to tím že bylo vyrobeno v Japonsku a zmiňovaný AURIS byl vyroben v Turecku.Po zkušenostech s YARISEM jsem koupil AURIS a asi to byla chyba.Nevím co můžu čekat za další závady.

17.04.2015 | 11:03:40 | Jarda | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Konecne

Ja som chcel vazne najma pobavit, neplatenu reklamu Toyote robiť nebudem. Mám ju cca rok a nemenil by som. Este viac ako autam sa venujem pisaniu humoresiek, toto bola pre mna výzva, či nápisem humoresku staby test. Vsimni si tu pisane recenzie, často 80 % textu su emocionalne dovody pre kupu, zvysok opisane subjektivne nadsenie. Stojím si za tým, že som ponukol informácie ako nikto a fakt, že sa stracaju je preto, lebo to malo prioritne rozosmiat, alebo aspoň uvolnit. Moje humoresky, to je také zachodove čítanie, kratke, hned k veci a umyt ruky. Tato je tak min. 5 nasobne dlhšie ako ostatne (cca 60 kusov).

05.04.2015 | 23:37:31 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)

Konecne

Konecne niekto pochopil a povedal nahlas aka je kazda recenzia subjektivny pohlad na vec. Pre niekoho je na Renaulte prasknuta ziarovka zavada lebo je to srot francuz a pre niekoho je zhorena spojka na BMW iba malickost, lebo sa to stalo iba nahodou, pretoze konstalacia hviezd to zapricinala sama spolu velkou biozatazou v dany den a mozno na vine bol aj horoskop. Recenzie na tomto fore nemaju velku vypovednu hodnotu nakolko odbornikov je tu az prilis vela. Kazdy si z recenzi skor odnesie len to svoje co chce pocut. Je to ako s vtipmi, 50% je pravda, ostatne je len okolnostiam prisposobeny nezmysel. Tiez zvazujem zadovazit si tuto Toyotu, pripadne podobne MPV, to skor bude zalezat na ponuke jazdeniek, kedze na nove som sa stale neodhodlal. Dik za recenziu

01.04.2015 | 11:56:26 | Martin | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

ja mam takisto 1,6 pomaly rok a aktualne nieco cez 12tis.km, spociatku v zabehu mi nechcela papat viac ako 7,4 ani za nic a bola aj lenivsia, ale prisla zima a studena po meste si pyta aj 8,3, ale to je uz extrem - chlad dost ovplyvnuje spotrebu aspon u mna, jazdim denne po meste do prace - nemam moznost rozumneho obchvatu a teraz sa zmestim pod 8 litrov. na dialnici 130km/h je reálnych tych 7,5, na obchvatoch a medzimesto 6,5, pri setrnej jazde aj menej. Este na okraj, mam to v automate - CVT.

19.03.2015 | 16:09:09 | jk! | Recenze: Toyota Corolla (2013)

Mám to samé akorát v černé

a musím napsat že recenze je přesná ...... to auto mám rád

20.02.2015 | 12:08:56 | Tekiler | Recenze: Toyota Carina 7AFE (1996)

RE: Spoľahlivosť za 10 a pritom je to podľa porúch rovnaká haraburda ako nejaký Renault,

Takže: kontrolku, resp.teplotu motora bmw x5 ukazuje, ale treba to vyvolať takým divym spôsobom z menu. PC, že ten Nemcur nemohol byť normálny, čo to vymyslel.

10.02.2015 | 18:35:07 | ľuboš  | Recenze: Toyota Land Cruiser 3,0 (2004)

Toyota Land Cruiser 120 - poruchy

Pro mne moje Toyota Land Cruiser 120 (Prado) do značné míry sklamání. Kupoval jsem ji z autobazaru Toyota Tsusho v Praze. Na tachometru bylo při koupi 110 000 km. Nevím, jak jezdil první majitel, ale já ji šetřil a šetřím. Ještě v půlroční záruce odešlo jakési těsnění na předním kole a párkrát mne to hodilo do nouzového režimu, pravděpodobně pro chyby ve vstřikovacím systému. Toyota Tsusho to vyřešila v rámci záruky. Co udělala s tím vstřikovacím systémem nevím, protože to neuvedli na reklamační fakturu.
Pecka byla, když mi při 150 000 km úplně odešli oba přední brzdiče. Oprava v oficiálním servisu za cca 60.000,- CZK.
Teď mám cca 170 000 km a mám zase problémy s nouzovým režimem, zejména v těžkých podmínkách...na horách a při zatíženém autě. Automechanik si myslí, že je to špatná nafta. Nakupuji na OMV v ČR a SR. Prý je ale jedno, kde tankuji. Všude naftu šidí. Začal jsem dávat aditivum, tak uvidím, co to udělá. Je to fakt nepříjemné, když Vám auto klekne někde v horách několik stovek km od domova.
Kdybych šel znovu kupovat auto, tak bych se dost hluboce zamyslel, jestli znovu Toyotu Land Cruiser.
Co se ale týče pohodlí a jízdních vlastností, tak to je TLC perfektní.

10.02.2015 | 12:37:39 | Miro | Recenze: Toyota Land Cruiser 3,0 (2004)

RE: Ještě jezdí

Ahoj, nene, Felda jezdí -)

10.02.2015 | 11:56:08 | Cobrak | Recenze: Toyota Celica 1600cm3 (1993)

RE: celková spokojnosť

Prevodovku mi opravili v origo Toyota servise.

08.02.2015 | 12:05:43 | Marian | Recenze: Toyota Auris 1.4 D4D (2007)




Reklama

Reklama

Reklama