Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 16440x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 13651x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 12488x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 11567x
4,0Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: Franta Přečteno: 11488x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Felicia dojezdila???

26.01.2015 | 02:12:03 | Nezadán | Recenze: Toyota Celica 1600cm3 (1993)

RE: celková spokojnosť

sú tie km naozaj pravé ?!! nechce sa mi veriť, že by Toyota mohla mať až toľko chýb za tak málo km. to 106,206 bola oveľa spoľahlivejšie vozenie.
sakra, už som špekuloval, že kúpim aurisa 1,6 combi, ale teraz neviem, také poruchové auto som ešte nemal žiadne.

tú prevodovku ste menili v of. servise, alebo garážovom?

25.01.2015 | 14:51:56 | ľuboš | Recenze: Toyota Auris 1.4 D4D (2007)

celková spokojnosť

Dodatok k recenzii: Na Aurise mám najazdených takmer 170.000 km. Nakoniec som dal opraviť prevodovku. V servise vymenili synchrónny krúžok a 2 ozubené kolesá. Spolu s prácou ma to stálo 540 Eur. Ak zhodnotím vozidlo, musím povedať, že som spokojný. Chyby pri kúpe ojazdeného auta mohli byť spôsobené zlým, nešetrným prístupom predošlého majiteľa k vozidlu. Na aute sa už nič nemuselo meniť (okrem prevádzkových kvapalín a filtrov). Dlhodobá spotreba (20% mesto, 40% okresky a ostatok diaľnice) je 5,2 l/100 km. Snažím sa dodržiavať rýchlostné limity.

24.01.2015 | 15:26:57 | Marian | Recenze: Toyota Auris 1.4 D4D (2007)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

O aute uz vies vela z inych recenzii a to aj na tomto fore. Chcel som hlavne pobavit, min. při tebe mi to nevyšlo. Spatne suhlasim, údaje sa v texte stracaju, no ako hovorim, ciel bol pobavit. Avšak: nikde, este raz nikde na ziadnom servery nenajdes info, ako auto ide v určitých rezimoch a kolko pri tom spotrebuje. Já nie som motoristický novinář, aby som to dával do tabulky. Nikde si nevidel, vsade iba cital a papier znesie vsetko, že do Versa sa naozaj zmestia 3 sedačky. Mám vari auto vytrapit při 7000 otáčkách len preto, aby si mal dobrý pocit po otevírání recenzie? Já ju este rozsirim o tabulku, ale pockaj, uznán sám, že nie som hej ty, povlak a pod sem, som iba obycajny majitel, ktorý sa z autattesi. Pockaj si na tabulku, bez tak mam v rezencii údaje, co nikto!

22.01.2015 | 22:32:10 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

chcel som si prečítať R E C E N Z I U auta, nie nepodarený sloh .
na Toyoty je ich celkovo málo, ale hovno som sa z nej dozvedel. a aj ked som premohol a prečítal, ani po 3-tom prečítaní neviem nič o aute.

14.01.2015 | 18:48:49 | ľuboš | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

Luboš-ty se nacpeš kamkoliv

14.01.2015 | 18:04:14 | jožo | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: Senzo Drive

Jak říkáte, je to vlastně automatizovaná manuální převodovka :-)

30.12.2014 | 00:20:18 | Jindra | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

RE: xxx

dobrý den i vám,,plně s vámi souhlasím,když se příspěvek smaže z dúvodú které uvádíte,,ale jak vidíte v mé reakci nikoho neurážím a ani nejsem vulgární,,napsal sem jen svúj názor,myslím že asi se už nebudem dále bavit o tomhle,,přeju hezký zbytek tohoto roku a štastné kilometre všem bez problémú,,,Mirek

29.12.2014 | 18:53:20 | Mirek | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

RE:

Dobrý den,
určitě nejde o mazání negativních recenzí, mažou se pouze příspěvky, kde jsou vulgarismy nebo někdo někoho uráží, což je v dnešní době zcela normální, bohužel.

Přeji hezký den

29.12.2014 | 08:28:00 | xxx | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

jak koukám,tak je tu cenzura příspěvkú,,které jsou kladné,tak tu zústanou.a ty které jsou negativní,se odstraní,,děkuju moc,

28.12.2014 | 20:52:07 | Mirek | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)




Reklama

Reklama

Reklama