Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 18010x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 15238x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 13264x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 12267x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 12151x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

ja mam takisto 1,6 pomaly rok a aktualne nieco cez 12tis.km, spociatku v zabehu mi nechcela papat viac ako 7,4 ani za nic a bola aj lenivsia, ale prisla zima a studena po meste si pyta aj 8,3, ale to je uz extrem - chlad dost ovplyvnuje spotrebu aspon u mna, jazdim denne po meste do prace - nemam moznost rozumneho obchvatu a teraz sa zmestim pod 8 litrov. na dialnici 130km/h je reálnych tych 7,5, na obchvatoch a medzimesto 6,5, pri setrnej jazde aj menej. Este na okraj, mam to v automate - CVT.

19.03.2015 | 16:09:09 | jk! | Recenze: Toyota Corolla (2013)

Mám to samé akorát v černé

a musím napsat že recenze je přesná ...... to auto mám rád

20.02.2015 | 12:08:56 | Tekiler | Recenze: Toyota Carina 7AFE (1996)

RE: Spoľahlivosť za 10 a pritom je to podľa porúch rovnaká haraburda ako nejaký Renault,

Takže: kontrolku, resp.teplotu motora bmw x5 ukazuje, ale treba to vyvolať takým divym spôsobom z menu. PC, že ten Nemcur nemohol byť normálny, čo to vymyslel.

10.02.2015 | 18:35:07 | ľuboš  | Recenze: Toyota Land Cruiser 3,0 (2004)

Toyota Land Cruiser 120 - poruchy

Pro mne moje Toyota Land Cruiser 120 (Prado) do značné míry sklamání. Kupoval jsem ji z autobazaru Toyota Tsusho v Praze. Na tachometru bylo při koupi 110 000 km. Nevím, jak jezdil první majitel, ale já ji šetřil a šetřím. Ještě v půlroční záruce odešlo jakési těsnění na předním kole a párkrát mne to hodilo do nouzového režimu, pravděpodobně pro chyby ve vstřikovacím systému. Toyota Tsusho to vyřešila v rámci záruky. Co udělala s tím vstřikovacím systémem nevím, protože to neuvedli na reklamační fakturu.
Pecka byla, když mi při 150 000 km úplně odešli oba přední brzdiče. Oprava v oficiálním servisu za cca 60.000,- CZK.
Teď mám cca 170 000 km a mám zase problémy s nouzovým režimem, zejména v těžkých podmínkách...na horách a při zatíženém autě. Automechanik si myslí, že je to špatná nafta. Nakupuji na OMV v ČR a SR. Prý je ale jedno, kde tankuji. Všude naftu šidí. Začal jsem dávat aditivum, tak uvidím, co to udělá. Je to fakt nepříjemné, když Vám auto klekne někde v horách několik stovek km od domova.
Kdybych šel znovu kupovat auto, tak bych se dost hluboce zamyslel, jestli znovu Toyotu Land Cruiser.
Co se ale týče pohodlí a jízdních vlastností, tak to je TLC perfektní.

10.02.2015 | 12:37:39 | Miro | Recenze: Toyota Land Cruiser 3,0 (2004)

RE: Ještě jezdí

Ahoj, nene, Felda jezdí -)

10.02.2015 | 11:56:08 | Cobrak | Recenze: Toyota Celica 1600cm3 (1993)

RE: celková spokojnosť

Prevodovku mi opravili v origo Toyota servise.

08.02.2015 | 12:05:43 | Marian | Recenze: Toyota Auris 1.4 D4D (2007)

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

dnes som sa previezol zo 200 km na P 508 sw, 103 kw, manuál a spotreba 4,7...:))

teraz večer som išiel vyložene ako dedko a spotreba 4 litre./sranda , že 2,2 Hdiv 607 v má podobnú, ak nie menšiu./

ale Vaša spotreba na 1,6 benzín je FANTASTICKA !!!, sakra, keby mala Toyota lepšie svetlá, neváham ani chvíľku.

03.02.2015 | 22:50:40 | ľuboš | Recenze: Toyota Corolla (2013)

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

Priemernú spotreb za tých 31000km mám 6,66litra na 100km. Brzdové doštičky vymenené vpredu aj vzadu pre pískanie. Inak všetko v cajku.

03.02.2015 | 13:57:52 | Toky | Recenze: Toyota Corolla (2013)

RE: je to šrot

Toyota rav 4 je jedno z najspolahlivejších aut na svete(samozrejme VVti),takže tu nepíšte taketo nezmysly!!!Elektronika a mechanika tohto auta je uplne fenomenálna! Ano naftove motory dcat niesu pýchou toyoty,ale odporučam pozriet na webe najhoršie motory na svete,a kupodivu ich malo najviac BMW!!!

02.02.2015 | 21:12:18 | Pterodaktyl | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

Felicia dojezdila???

26.01.2015 | 02:12:03 | Nezadán | Recenze: Toyota Celica 1600cm3 (1993)




Reklama

Reklama

Reklama