Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 34430x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 25483x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 23711x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 22700x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 21089x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Tundra

Dobrej blábol

04.11.2017 | 14:48:21 | Jan | Recenze: Toyota Tundra 4.7 V8 iForce (2005)

mohu potvrdit nečekané vypínání motoru - servis nainstaloval nový software, odírání C sloupku posuvných dveří také, ale trvání opravy od nahlášení 6 týdnů!!! 2 týdny servis sháněl informace, další vadou byla chyba airbagu, po tom co nám to po 3 týdnech oprav servis vrátil, tak se po 20km jízdy závada projevila znova, zkušenosti ze servisem /třinec/ špatné, nedávají sami od sebe zakázkový list, člověk se musí skoro doprošovat, po ukončení reklamační opravy nedotankovali palivo, výsledek reklamace dopsali na zakázkový list rukou...

01.11.2017 | 07:03:48 | xxx | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

Cau, tak to mame diametralne odlisny pristup: auto moze vyhrat miss bikini, dostat cenu za dizajn od akehokolvek novinara, uspiet v ankete akehokolvek media, ja mam vlastne kriteria vyberu a tam je dizajn na poslednom mieste. Ak je ergonomia subjektivne vyhovujuca, zvyknes si na akykolvek dizajn.

19.10.2017 | 14:32:43 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

každý chvali svoje auto mne sa toyta nepáči ani jedna interier 10rok pozadu exterier tiež prístrojová doska otras po 2 min som vystúpil a povedal som si toto preboha nie ved každé europske auto je peknejšie a to som porovnával interier z Daciou tod moj nazor na toyotu PS:auto može bit dobré ako chce ked sa mi nepači!

17.10.2017 | 09:07:04 | peter | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: Toyota D-CAT 4 - spravna kupa?

Dobrý deň, tiež som majiteľom Rav 4 D-Cat 130KW, pri cca 150 tis. km som mal podobný problém a spotreba 11,2 L. Obrátil som sa na servis AT-ZA kde problém poriešili. Od vtedy spotrba leto 8,4 zima 9,2 jazdím 90% mesto. Od SUV tejto triedy je nereálne očakávať 5,0 l spotrebu. Auto má za sebou 193 tis. a som max. spopkojný.

20.09.2017 | 23:25:01 | MM | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

Hned mi bylo jasné, že s tou závadou to nebude jen tak. Toyota a závady? Inu, kdo chce kam, pomožme mu tam. Jestli se chce Toyota zahrabat, jako jiní Japonci, tak ať dál experimentuje s francouzi. Motory v ProAce jsou totiž ze stáje PSA (Peugeot - Citroen) a asi si od tamtud přinesly nějakou virovou nákazu. Tak Japonci, neblbněte, zůstaňte věrni svým inženýrům! Pro nevěřící Tomáše stačí načíst článek:

www.auto.cz/zkusili-jsme-toyotu-proace-a-proace-verso-odveze-nabytek-nahradi-mpv-98045

11.09.2017 | 12:54:14 |  | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: spolahlivosť?????????

kup si VW a budes chodit peso za dva tyzdne...

24.07.2017 | 16:44:35 | MAREK | Recenze: Toyota Land Cruiser 3,0 D4D (2004)

Auris 1.33

Ahojte, mám trochu problém s Aurisem 1.33 1NR-FE za studena mi chcípá motor, jakoby nedržel volnoběh, po zahřátí je v pořádku, jen za studeného startu mi to dělá a když se rozjíždím, něco mi klepe pod motorem nebo někde u výfukové soustavy. Občas tomu dám na frak, jinak o motor řádně postaráno, každých 10 tkm měním olej a všechny filtry při každé výměně. Jednak jsem si všiml, že mi prská olej skrz těsněni-bufero na jedné z váček, jak je přípojka na časování na víku. Asi špatně těsnění, olej nedolívám, jen prostě mi to prská skrz to těsnění a mám akorát umazaný řemen. Nevíte někdo co s tím, Jednak momentálně najeto kolem 70 000 km. Jestli má cenu jít do Toyoty ať se na to podívaj, nebo si to dokážu vyřešit i sám, ale i kdybych to hodil na jámu, stejně nemám co poznat.. Poradí někdo, hlavně mě štve ten volnoběh za studena a to klepání u tý výfukový soustavy při rozjezdech a startu, takřka při každý vibraci.

15.07.2017 | 04:26:29 | Adam | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: tetris

Hej zmiznú, si pobavil.. :-))
Ako vravím, ak často prevážaš macaté veci v kufri tak kombi je fajn. Ja viac prevážam macatých ľudí, preto auris neprichádzal do úvahy. Ja sa za volantom vyslovene vyvalujem a za mňa by v aurise sadla asi len detská obeť nášlapnej míny. Chatu mám už dávno plne vybavenú takže krámy sem a tam neprevážam, syna mám 12 ročného takže kočík neriešim, na výlet do HR sa traja aj s krámami vôjdeme v pohode do corolly. Lyže patria na strechu, telku z Nay dovezú zadara... Práve som si spomenul, že som z Asko raz viezol skriňu v demonte - dve škatule 40cmx15cmx220cm a šlo to, len si manželka musela sadnúť dozadu za mňa a škatule boli až po palubku. Ešte som si vravel že fasa že mám automat lebo boli aj nad riadiacou pákou. Každopádne ponúkali v Asko odvoz za 10 eur ale až o dva dni len sme nechceli čakať.
Skúšali sme aj mazdu 3 ale to bol ten istý problém - za mňa nikto s nohami proste nesadne.

12.07.2017 | 09:57:54 | Toky | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

tetris

A este bacha pri tom tetrise, lebo ak zaplnis celu sirku kufra tak ti tie veci v tom rade zmiznu )

11.07.2017 | 12:20:26 | mariner | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)