Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 26390x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 21178x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 17765x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 17428x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 16476x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Ja mám tiež túto Corollu ale combi, Má nabehaných 238000 km. Ale slape ako hodinky :) tiež jediné jedine čo potrebuje je olej a raz sme menili výfuk ale inak nič. Je to vekmi spoľahlivé auto :)

26.04.2016 | 11:02:09 | Adam | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE: Auris po 60 000

Ahoj ako spoznam,ze auto bolo vyrobene v Turecku?

20.04.2016 | 08:49:23 |  | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Spotřeba 5.5 litru u dvoulitrového benzínu?

Ahoj, doufám, že mi ta moje taky dá alespoň 300 tisíc km. Můj syn má Nissana Maximu, benzín 3,0 (r.v. 1995), má moji školu, nehoní to a jezdí okolo 7,5 l/100km. Přeji dlouhý život vždy s Toyotami.

15.04.2016 | 18:20:08 | roman | Recenze: Toyota Carina (1997)

RE: Spotřeba 5.5 litru u dvoulitrového benzínu?

Mozno by som mu aj veril....
Mam Carinu,avsak s motorom 7afe obsah 1.8. Jazdim dlhodobu priemerku 7,2. Pocitane z poslednych cca.110000km.
Ovsem v ziadnom pripade nejazdim na spotrebu,dajme tomu ,ze akurat s rozumom,moj motor je podstatme vylietanejsi (cez 400 tis. ) a tento priemer je z väcsej casti ovplyvneny maximalne neekonomickymi jazdami v meste ( 2km do skoly a 2km spät).Taktiez viac jazd celkovo je na zimnych gumach nez na letnych. Avsak aj za tychto podmienok s tymto dokazem dat dlhe trate s podobnou spotebou. Total minimum som mal 5,15/100.
Teda ak je niekto "maniak" na spotrebu a ma k dispozicii auto ako toto s motorom od Yamahy ( ano,tieto motory v Carinach ,typ 3sfe naozaj urobila Yamaha) s priebehom ako Roman udava ( v tomto pripade to smelo mozem povazovat za "novy" motor) a pouzivane vo väcsine na dlhe trate - potom je priemerka 5,5 kludne realna.
Len preto,ze ja nieco nedokazem,memozem predsa povazovat dany udaj u ineho za nemozny. Totiz par " maniakov" som tiez stretol ( patril l nim aj moj otec) takze viem ze sa daju ine "zazraky".

13.04.2016 | 18:51:13 | Jarson | Recenze: Toyota Carina (1997)

RE: Mám to samé akorát v černé

Edit:
Stale jazdime. Medzicasom sa mi podarilo ( napriek smiesne miernej zime) vymrazit motor. Zmes v chladiacej sustave,ako sa ukazalo,bola len do minus7,takze noc s teplotou minus 18 to neprezilo. Tvrde na kamen ( clovek by cakal maximalne "kašu", ale nie,fakt uplne na kamen zmrzle.Kazdopadne auto to rozchodilo len s vymenou vodnej pumpy a vsetko slape dalej. Ako sa zda opät sa toyota ukazala nie len spolahliva ale hlavne " blbovzdorna".

13.04.2016 | 18:17:43 | jarson | Recenze: Toyota Carina 7AFE (1996)

Koupe Toyota Rav4

Dobry den
Mam moznost koupit Toyotu Rav 4 z 1998, 3 dvere za 2.800EUR. Najeto ma skoro 200 000km. Tak jsem se chtela zeptat jak vam slape ta vase a kolik mate najeto. ja se do ni uplne zamilovala, ale vsichni me od koupe odrazuji, ze je to stare auto a mam moc najeto. Jenze ja si myslim, ze muze najet jeste jednou tolik.

20.03.2016 | 11:38:04 | Zdenka  | Recenze: Toyota RAV4 1998 (1996)

Corolla alá Portoriko

Jedna dobrá recenze na Corollu i s vtipem www.tipcars.com/magazin-toyota-corolla-2014-portorikanska-strela-8083.html

15.03.2016 | 13:33:58 | mačos | Recenze: Toyota Corolla (2013)

RE: Spotřeba

Ahoj. Chystam se pořídit naftovou verzi, ale bojím se strasaka jménem DPF, jaké s tím máte zkušenosti? Je to opravdu takový příšer?

12.03.2016 | 19:39:59 | Stepan | Recenze: Toyota Verso (2010)

RE: zkušenosti

A co DPF, jak šlape?

12.03.2016 | 19:34:00 | Stepan | Recenze: Toyota Verso (2010)

slubena najkratsia humoreska

Rybačka
Bol som chytať ryby (viac rokov dozadu), ako tak idem domov, stretnem bývalú, ona, že či so niečo chytil? Jasne, seba za zadok hovorím, hneď sa smeje, myslí, že srandujem. Ja som nesrandoval a aj keď odchádzala bol som k nej otočený tvárou. Jazvička už skoro nie je vidieť. Gate som zahodil. Našťastie moju rybačku nevidela. Ešte by si pomyslela, že chodila s nemehlom...

04.03.2016 | 11:41:03 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)




Reklama

Reklama

Reklama