Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 13075x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 11547x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 10900x
4,0Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: Franta Přečteno: 10349x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 9935x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: som s RAV D-4D spokojný

detto.. prave rozmyslam, ze idem do d4d (nie dcat). testoval som cca 60km (Pezinok-Vinicne-Senec-Bratislava (po dialnici)-Vajnory-Grob-Pezinok) s lahkou nohou a vysledna spotreba 5.1L

21.07.2014 | 20:16:26 | Miso | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: Spotreba RAV4

toyota avensis 2,2 D-CAT neexistuje vo verzii 4X4 :-)

21.07.2014 | 15:26:20 |  | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: môj mili mitokros

VY NEJSTE MAREK,VY JSTE J A N E K

06.07.2014 | 01:14:06 | HÁDEJ | Recenze: Toyota RAV4 1995 (2002)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

Oprava, tak ta 1,2 je bez turba. Docela rozumné.

28.05.2014 | 13:47:33 |  | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

Nový Renault Twingo vypadá jak Fiat 500, ale že by byl podobný kolíněti to ani náhodou. Maximálně tím, že je tak malý. Nebýt internetu tak bych řekl, že to dělal ital, profil auta to je celý Fiatek buclatý předek, kliky dveří jak z alfy, světla i zadek atd.
A Rozdíl je velký když člověk bude sedět za volantem. Tak u kolíněte, interiér vozu, tam se na vás budou tlačit plechy kolem dveří a místo plechů na palubovce třeba lesklý plast aby to aspoň jako ladilo leskem. Vepředu kulatý budík rychloměru, to ještě jde. A teď se podržte, celé to vepředu před váma odporně zapuštěný obrys přístrojové desky.
To má být jako co???
Mě na tom zapuštění chybí nějaké barevné plastové orámování od volantu směrem ke středovému panelu do ztracena trošku z pod volantu a zas do ztracena a navíc tolik těch drážek a tvarů navíc a ventilace neladí. Středový panel uprostřed jak tuzing výbava doplněna profi extérní firmou na přání. Ono to celé u řidiče vypadá jak designová práce kompletace NULA a tady to působí dojmem POUZE okrytování jednotlivých zařízení za volantem a kolem a zapuštění prvků a nezájem ladění celku třeba do ztracena k celému interiéru. Tady není co hodnotit. Jen můžu zvýraznit, že se tím nikdo nezabýval a to je pro někoho nejdůležitější na autě tedy jak zapůsobí vůz prvním dojmem.
Renault Twingo má třeba komplet tapecíry a zakryté plechy, design interiéru to je dobře zpracované v místě u řidiče a má to aspoň tu snahu a je to dokončená práce. Je to zvláštní, ale jde to i známkovat. V dnešní době se auta kupují očima(z 30%) a technickými parametry, protože většina dílů pochází od stejnýho zdroje.
Navíc předchozí generace Twinga byla dost úspěšná a kvalitní. Renault malé auta umí už od dob R5.

28.05.2014 | 10:44:21 | svlastik | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

Vypadá spíš jako pracovní nástroj, který splňuje to co má splňovat automobil. Víc ani ťuk.
Je to takový polotovar. Díval jsem se nedávno na článek o těchto kolíňatech a opět jsem se pobavil. Interiér ani neukázali, pro jistotu. Z venku se mi P108 líbí. Citroen Taky. Francouzi vynikají skvělým designem. Toyota jako obvykle nezklamala, jejich design je příšerný jak u všech jejich aut, které nenapodobují, vyjma sportovných modelů.
Ale skutečné mini auto prodávají jen korejci a to Hyundai I10 a Kia Picanto. Nechci jim naddržovat, kvůli tomu, že výrobek není made in EU, navíc Picantu bych nevěřil kvůli jeho historii, ale bylo by fajn aby takhle vypadající auto zevnitř vyráběli i tady.
A jsem zvědav na cenu. I10 stojí od 230t a Picanto od 190t.

28.05.2014 | 06:47:52 | svlastik | Recenze: Toyota Aygo (2012)

Nejlepsi auto co jsem kdy mel a mit budu:Toyota Corolla 1.6 GTi.Super vuz,čistokrevný Japonec se neda nahradit,skoda ze se uz prakticky neda sehnat..

24.05.2014 | 21:28:05 | Romangti | Recenze: Toyota Corolla 1,6 gl (1987)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

C a P mi připadají tak nějak tuctově, snadno se dají zaměnit za nové renaultíky, fiatky, atd. Ale líbí se mi nové aygo. Ostře řezané, takové nindžovské :-) jen ta obrazovka na palubce není můj šálek kávy... já tydle vydle vymoženosti moc nemusím. Displaye, a tak, ale chápu, že je to přirozený vývoj a doba jde kupředu. Ta 1,2 to ukáže čas. Nemá řetěz, ale řemen - tedy myslím, a má turbo - tedy taky myslím, teď se mi nechce googlovat. Já bych zůstal u atmosféry, ale to je asi moje úchylka, ta konzervativnost.

22.05.2014 | 18:36:14 |  | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

Vypínatelnou vodní pumpu určitě mít nebudu ale dobrej vtip.Co říkáte na nové Kolínské trojčata?Já bych řekl docela dobrý a hlavně ta 1,2 by mohla jezdit dobře.

22.05.2014 | 16:19:13 | Anonym II | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: Zajímavé, ale trochu stručné

Můžeš mi říct, proč se neustále vracíš k něčemu, co už jsme dávno uzavřeli? odpovím ti sám: Protože s takovým idiotem jako jsi ty tady nikdo o ničem raději nediskutuje, tak to zkoušíš zas a znovu. A já ti zas a znovu říkám po sté, že moje čtyřdveřové kolíně NEMÁ, a nikdy NEMĚLO zadní blatníky. Jestli sis je vyfantazíroval ve svém chorém mozku, tak si je nakresli na zeď a onanuj nad nimi. S auty jsem jezdil, když tys visel mámě u cecku, tak si nech ty kecy o analfabetovi. Taky ti neříkám ( a nenuť mě k tomu) nic o tvém mentálním stavu.

22.05.2014 | 15:23:31 |  | Recenze: Toyota Aygo (2012)




Reklama

Reklama

Reklama