Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 27830x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 22012x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 18814x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 18329x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 17295x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Yaris

Koupil sem yarise 1 generace rok výroby 2003 mám ji teprve 3 měsíce najel sem už skoro 6000 km a auto je ok po všech stránkách.Ale uvidíme všechno prověří čas.Auto má servisní knížku,je koupené v CR po druhé majitelce a má najeto 174500.Všechno funguje jak má i manuální klima.Tak uvidíme snad se nebude kazit ale toyota je spolehlivá značka.

22.06.2016 | 21:56:45 | rak0815 | Recenze: Toyota Yaris (2002)

Pohon 4x4

System pohonu 4x4 je vysvetleny zle.
Tri kolesa zaberaju a stvrte sa pripaja podla potreby-uplny nezmysel. Rav 4 ma staly nahon na vsetky kolesa a krutiaci moment rozdeleny medzi prednu a zadnu napravu v pomere 50:50. Ako taka musi mat medzinapravovy diferencial. Jeho uzavretie sa aktivuje tlacidlom na pristrojovej doske. Uzavierku zadneho diferencialu Raw 4 nema.

15.05.2016 | 10:41:46 | Jano | Recenze: Toyota RAV4 (1995)

Re: nájezd

Dobrý den, mám najeto necelých 150tis. a pořád maximální spokojenost.

14.05.2016 | 23:31:34 | Sevvy | Recenze: Toyota RAV4 1998 (1996)

ko..tina cela ravka

rav 4 2007 2.2 d cat je totalny chliev a ten chlap ma uplnu pravdu aj s tou oje...nou spotrebou aj servis a podobne ... nemalo by sa to predavat na slovensku ... bola to zivotna chyba kupit tu ko..tinu
pred tym som mal nissan x trail 2007 a ravka mu nesiaha ani po ventily na kolesach

12.05.2016 | 21:14:28 | japonec | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

Ja mám tiež túto Corollu ale combi, Má nabehaných 238000 km. Ale slape ako hodinky :) tiež jediné jedine čo potrebuje je olej a raz sme menili výfuk ale inak nič. Je to vekmi spoľahlivé auto :)

26.04.2016 | 11:02:09 | Adam | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE: Auris po 60 000

Ahoj ako spoznam,ze auto bolo vyrobene v Turecku?

20.04.2016 | 08:49:23 |  | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Spotřeba 5.5 litru u dvoulitrového benzínu?

Ahoj, doufám, že mi ta moje taky dá alespoň 300 tisíc km. Můj syn má Nissana Maximu, benzín 3,0 (r.v. 1995), má moji školu, nehoní to a jezdí okolo 7,5 l/100km. Přeji dlouhý život vždy s Toyotami.

15.04.2016 | 18:20:08 | roman | Recenze: Toyota Carina (1997)

RE: Spotřeba 5.5 litru u dvoulitrového benzínu?

Mozno by som mu aj veril....
Mam Carinu,avsak s motorom 7afe obsah 1.8. Jazdim dlhodobu priemerku 7,2. Pocitane z poslednych cca.110000km.
Ovsem v ziadnom pripade nejazdim na spotrebu,dajme tomu ,ze akurat s rozumom,moj motor je podstatme vylietanejsi (cez 400 tis. ) a tento priemer je z väcsej casti ovplyvneny maximalne neekonomickymi jazdami v meste ( 2km do skoly a 2km spät).Taktiez viac jazd celkovo je na zimnych gumach nez na letnych. Avsak aj za tychto podmienok s tymto dokazem dat dlhe trate s podobnou spotebou. Total minimum som mal 5,15/100.
Teda ak je niekto "maniak" na spotrebu a ma k dispozicii auto ako toto s motorom od Yamahy ( ano,tieto motory v Carinach ,typ 3sfe naozaj urobila Yamaha) s priebehom ako Roman udava ( v tomto pripade to smelo mozem povazovat za "novy" motor) a pouzivane vo väcsine na dlhe trate - potom je priemerka 5,5 kludne realna.
Len preto,ze ja nieco nedokazem,memozem predsa povazovat dany udaj u ineho za nemozny. Totiz par " maniakov" som tiez stretol ( patril l nim aj moj otec) takze viem ze sa daju ine "zazraky".

13.04.2016 | 18:51:13 | Jarson | Recenze: Toyota Carina (1997)

RE: Mám to samé akorát v černé

Edit:
Stale jazdime. Medzicasom sa mi podarilo ( napriek smiesne miernej zime) vymrazit motor. Zmes v chladiacej sustave,ako sa ukazalo,bola len do minus7,takze noc s teplotou minus 18 to neprezilo. Tvrde na kamen ( clovek by cakal maximalne "kašu", ale nie,fakt uplne na kamen zmrzle.Kazdopadne auto to rozchodilo len s vymenou vodnej pumpy a vsetko slape dalej. Ako sa zda opät sa toyota ukazala nie len spolahliva ale hlavne " blbovzdorna".

13.04.2016 | 18:17:43 | jarson | Recenze: Toyota Carina 7AFE (1996)

Koupe Toyota Rav4

Dobry den
Mam moznost koupit Toyotu Rav 4 z 1998, 3 dvere za 2.800EUR. Najeto ma skoro 200 000km. Tak jsem se chtela zeptat jak vam slape ta vase a kolik mate najeto. ja se do ni uplne zamilovala, ale vsichni me od koupe odrazuji, ze je to stare auto a mam moc najeto. Jenze ja si myslim, ze muze najet jeste jednou tolik.

20.03.2016 | 11:38:04 | Zdenka  | Recenze: Toyota RAV4 1998 (1996)




Reklama

Reklama

Reklama