Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 32039x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 24211x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 21392x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 20898x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 20282x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Dle TP pouze a jen 155/65 x 14. Bohužel, nic víc (platí pro první generaci). Jiný rozměr = přestupek, a důvod k odebrání OTP. Při nehodě silně přitěžující okolnost - vozidlo neodpovídá homologaci výrobce a tudíž je neschopné provozu. Legalizace jiného rozměru je jen zbožné přání - nikdo to nepodepíše. Mám vyzkoušeno.

28.01.2017 | 21:02:45 |  | Recenze: Toyota Aygo 1.0 (2007)

RE: autor a spol.

Zdravím,koupil jsem si aygo na dojíždění do práce a jsem velmi spokojený.Mám i mithubishi outlendr. S tím bych do práce určitě nejezdil.To je auto na jiné účely.Proto budu aygo hájit.

28.01.2017 | 20:24:16 | Koudy | Recenze: Toyota Aygo 1.0 (2007)

mini vs. krabice

Užitečná hmotnost maličkého ayga (P 107, C1) je 390 kg. Při čtyřech osobách, na které je vůz homologován je to 4x 80 kg = 320 a zavazadla 70 kg (váha skoro ještě jednoho dospělýho).

Užitečná hmotnost podstatně větší KIA Soul je 377 kg. Otypovaná pro 5 osob, tedy 5 x 80 = 400, takže je ani neuveze. Pátá osoba smí mít do 30 kg. Bez zavazadel. I ve čtyřech uveze míň, než miniauto.

Docela zajímavý detail, že?

24.01.2017 | 17:12:29 |  | Recenze: Toyota Aygo 1.0 (2007)

generace 7 Celica -- dodatek

ješte dodatek monoho celik je v německu za par eur ale pozor jsou jen pětikvaltové orig se vyrábělo jako 6ti kvalt

22.01.2017 | 04:53:29 | VLASTA | Recenze: Toyota Celica 1.8 VVTi (2000)

generace 7 Celica - pokrač.

ještě bych rád dodal pokud koupíte auto od howada který např olej jen dolejvá je to těžky pak kupovat olej např v lidlu to je taky o ničem pochopitelně že do motoru se 400tisícema nebudu dávat 5w-40 kupujte do toho 10w-60 jsou to suprové oleje maže to i ve vysokých teplotách navíc nezapomínejte taky vy co máte hodně nalítano vyměnit také olejové čerpadla neni to tak cenově hrozný navíc jak se o to staráte tak to bude jezdit , asi každej bude mít jinej názor nežli já ale o tom jsou tady ty recenze o zkušenostech a praxi.Někdo kdo koupil auto od debila tady bude psát něco jiného ale zato já nemůžu někdo tady psal že chce jaguára hm jen si to kup akorát se modli aby ti fungovala dobře ta elektro výbava včetně čidel atd lidi do toho nechtějí investovat mnohdy i desítky tisíc tak se různě spojují drátkyaž to prodá protože už si s tím neví nikdo rady ,je to super kára ale zase záleží od koho to koupíte.Tak ND i do toho jaguara jsou dnes na hladině oktavie akorát záleží kdo vám to dělá a za kolik vám to prodá s prací behá to tak že si každej druhej myslí že majitel jaguaru je naftový magnát a třeba spojkové ložisko vám dá s prací za 6000 přitom to ložisko už s hydraulikou se dává do opelů atd a stojí okolo 1400 ale to už je jiná kapitola jsem rád kdo se tady dočetl co chtěl a a u koho jsem třeba kokkkot názor respektuji ahoj

22.01.2017 | 04:43:49 | VLASTA | Recenze: Toyota Celica 1.8 VVTi (2000)

generace 7 Celica

Tak jsem si to navzdory recenzí že to žere olej atd nakonec koupil v německu od prvního majitele staršího pána za par babek akorát bych tady napsal že stav km při koupi byl 375tis nyní po čtyřech měsících 382 co jsen vyměnil byla spojková sada a rozvody kompletní celkem za 5700.- práci jsem si udělal sám.
Čítaval jsem tady že na 1000km to že spotřeba oleje až 4l na ja do toho po 5tisících nalil 0.4 litru a při delších cestách spotřeba 5.2-5.8 litru na 100 km pokud jsem ji dal za uši tak je pravdou vzala i 9 ano mam tu slabší verzi 105kw , je pravda že člověk s výškou nad 180 ma problem jinak je to úžasná motokára žívé to je ale musíte se točit kolem 6ti tisíc , někdo psal že musí stavět že je jak domlácenej , neni to pravda jel jsem Barcelonu non-stop a neměl jsem potřebu stavět kúli tomu že jsem rozlámanej.Pak se píše že na semaforech je tdi živější no heledte něco na tom je zase dieselové motory jsou pracovní stroje bez turba to nejede kdo má benzin s turbem ví jak to jede
navíc nafta po 400km na 90% výkon ani neujede s benzínem navíc pokud máte nějakej 2.4 litr uplně v pohodě ja s motokárou jsem v německu jel od Chebu do Mnichova jel 180- 200 zkoušel jsem jak to pojede a počítal jsem že budu muset vyměnit motor ale cesta byla super jel jsem teda jako vždy v noci tak s benzínovíma motorama nikdy problem nebyl naftu bych nechtěl ani za dara jezdí to za 5 litrů ale to je všechno.Skočím teda z WV do TOYOTY kamaradi co je mají tak taky chrochtaj díly tak drahý nejsou hezky se to opravuje proti fiatu nebo dieselovím WV je to den a noc kdo nad tím přemýšlíte tak celica se do čr nikdy nedovážela musíte do německa jinak u hodně toyot se vykazuje chyba na diagnostice 0420 pokud se vám to tam kkáže jen takto je to palivem a rozsvícená kontrolka po natankování dobrého paliva po cca 50 km sama zhasne to mě teda vyděsilo jinak pokud by byl katalyzator v tahu byla by tam chyba 0420 , 042x atd vícekrát jinak maximálně je to jedna z lambdasond.Kamarád ma avenssis 1.6 z roku 99 ma nalítáno 4400 tis za celou tu dobu jsem mu měnil stabilizační tyčky jinak neví že má auto tak jsem tady snad napsal z toho základu vše jinak mužu říct že jsem se japonců vždy bál ale po zkušenostech s hondama , toyotama a nisanama do toho jdu taky , hlavně to funguje po elektronické stránce což se hlavně po francouzích říct neda ty mi dávaji práci kdybych dělal jen japonce tak bych asi umřel hlady.A WV ten už je taky na dně navíc je k tomu takovej přístup že to dělam jen když nemam do čeho píchnout protože se mi do toho vubec nechce.

22.01.2017 | 04:17:26 | Vlasta | Recenze: Toyota Celica 1.8 VVTi (2000)

S 8,5 litru opravdu borec.

Pokud jezdím s téměř dvojnásobnou spotřebou, neznamená to, že jsem vemeno, které neumí řídit, ale že jsem strašnej machr :-)

15.01.2017 | 10:11:36 | Salvo | Recenze: Toyota Auris 1,6 dual VVTi (2009)

RE: check vsc, 4x4 ..

Ja mam ten isty problem. Vymenil som vstrekovace auto uz startuje za studena ale kontrolky stale vyskakuju. Ale po par km zmyznu a potom znova vysvietia. Co by sa s tym dalo urobit?

31.12.2016 | 11:49:07 | Lubo | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: co??

Souhlasím. Když to vezmete z hlediska bezpečnosti, tak určitě. Když si představím situaci, že předjíždím kamion (a mám to jen tak tak) a na jeho úrovní zrovna přestane motor pracovat díky prasklému řemenu a já se nemám kam zařadit, tak vzniká životu nebezpečná situace a těm by se zcela určitě mělo předcházet.

04.12.2016 | 16:20:09 | Julo | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE: co??

Obecne to je tak, ze Toyota motory se nepotkaji, pokud to jsou DOHC. 4E-FE je DOHC a tudiz by se potkat nemel, ale menit rozvodak pravidelne ve stanovenych intervalech bych doporucoval i tak.

04.12.2016 | 15:57:36 | stafík | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)




Reklama

Reklama
Reklama