Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 28391x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 22312x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 19218x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 18672x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 17630x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Aygo x to je náš miestny guru, Standa, s ktorým je sranda..

....:-)

04.07.2016 | 18:13:02 | ľuboš  | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

RE: Aygo x to je náš miestny guru, Standa, s ktorým je sranda..

....:-)

04.07.2016 | 18:11:56 | ľuboš  | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

RE: Aygo x

Dlouho jsem se tak nezasmál... na trojku 150 za 5,4l... ubohé plechovkáře nechával za sebou... waaaau závodník s aygem.Ty seš dobrej komik, přihoď do placu ještě nějaký perly.Jen doufám že takovýho blba nepotkám na silnici.

03.07.2016 | 23:18:48 |  | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

RE: Aygo x

To by mě docela zajímalo, jak lze jet na krev za 10 litrů. S tímto autem. Není to jen populistický příspěvek, aby vás brali majitelé ostatních aut? Aby si jako řekli - no jo, on nekecá, on je realista on přizná jak to je, to je kabrňák - ??? Protože jestli někdo někdy jel s tímto NA KREV, tak jsem to byl já. 500 km stylem "plyn na podlaze", kde to jde, tak pořád naplno, kdo nejel 150 tak mi překážel, v obci samozřejmě max 60 - toto respektuji, víc ani ránu, ale hned u konce obce opět plyn na podlahu a 150 na trojku, ubohé plechovkáře kteří se mnou zkoušeli závodit jsem házel za záda, a při této šílené jízdě jsem měl spotřebu 5,4 litrů na 100 (měřeno po ujetí 500 km!) Takže pohádky o desetilitrové spotřebě si nechte pro majitele HTP, kterým jste se chtěl zřejmě zavděčit.

03.07.2016 | 19:39:21 |  | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

Yaris

Koupil sem yarise 1 generace rok výroby 2003 mám ji teprve 3 měsíce najel sem už skoro 6000 km a auto je ok po všech stránkách.Ale uvidíme všechno prověří čas.Auto má servisní knížku,je koupené v CR po druhé majitelce a má najeto 174500.Všechno funguje jak má i manuální klima.Tak uvidíme snad se nebude kazit ale toyota je spolehlivá značka.

22.06.2016 | 21:56:45 | rak0815 | Recenze: Toyota Yaris (2002)

Pohon 4x4

System pohonu 4x4 je vysvetleny zle.
Tri kolesa zaberaju a stvrte sa pripaja podla potreby-uplny nezmysel. Rav 4 ma staly nahon na vsetky kolesa a krutiaci moment rozdeleny medzi prednu a zadnu napravu v pomere 50:50. Ako taka musi mat medzinapravovy diferencial. Jeho uzavretie sa aktivuje tlacidlom na pristrojovej doske. Uzavierku zadneho diferencialu Raw 4 nema.

15.05.2016 | 10:41:46 | Jano | Recenze: Toyota RAV4 (1995)

Re: nájezd

Dobrý den, mám najeto necelých 150tis. a pořád maximální spokojenost.

14.05.2016 | 23:31:34 | Sevvy | Recenze: Toyota RAV4 1998 (1996)

ko..tina cela ravka

rav 4 2007 2.2 d cat je totalny chliev a ten chlap ma uplnu pravdu aj s tou oje...nou spotrebou aj servis a podobne ... nemalo by sa to predavat na slovensku ... bola to zivotna chyba kupit tu ko..tinu
pred tym som mal nissan x trail 2007 a ravka mu nesiaha ani po ventily na kolesach

12.05.2016 | 21:14:28 | japonec | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

Ja mám tiež túto Corollu ale combi, Má nabehaných 238000 km. Ale slape ako hodinky :) tiež jediné jedine čo potrebuje je olej a raz sme menili výfuk ale inak nič. Je to vekmi spoľahlivé auto :)

26.04.2016 | 11:02:09 | Adam | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE: Auris po 60 000

Ahoj ako spoznam,ze auto bolo vyrobene v Turecku?

20.04.2016 | 08:49:23 |  | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)




Reklama

Reklama

Reklama