Auto recenze Toyota - rozcestník pro recenze Toyota

Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 36919x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 26851x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 26609x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 24229x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 21880x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Mam Proace z automatickou prevodovkou. Sice len 2 tyzdne ale uz som odjazdil 4000km a nikdy mi bezdovodne nezhasol motor aby som musel manualne startovat (bezklucove startovanie) v mojom pripade funguje start-stop system bezchybne

01.08.2018 | 19:42:25 | George | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: Roman,Radek atd...

Ja mám Rollku E9 liftback rv 1991. Koupil jsem ji proto, jaká je. Spolehlivá, jednoduchá a poměrně hezká. Na nasich cestach jich moc neuvidíte. Inženýři Toyoty moc dobře věděli proč a co udelali jak udelali. Proto mi prijdou jakékoliv zasahy do motoru úplně zbytečné. A menit cokoliv v motoru je hloupost. Zvyšuje se tim poruchovost. Ne nadarmo jsou to téměř bezporuchova auta. Kvalita Toyota zustane kvalitou TOYOTA pouze pokud vse zustane tak jak bylo. Svetla vyska ktera dosahuje hodnot Audi Q5 a vysoko uložené narazniky maji taky neco do sebe. Audio, prosim.. to na funkci vliv nemá. Za mym autem se toci lidi i bez spoileru. Protože je zachovalé a nezprznene. Porad vypada jakoby právě opustilo Tuzex - diky jedinému předchozímu majiteli.. Je stavěné na to, aby vydrzelo. Ne aby se s nekym honilo. A tak je třeba k tomu pristupovat.

30.07.2018 | 15:37:29 | Bikepunk | Recenze: Toyota Corolla 1.6 (1991)

RE: yaris

Tak není to zase tak moc, ale na malé auto je to slušné, navíc, Toyota je známá nízkou poruchovostí a trvanlivostí...….

30.07.2018 | 09:47:12 | Vašek | Recenze: Toyota Yaris 1,3 (2006)

yariss

Ak by sa začal vyrábať znovu yaris z prvéj série,neváhal by som a kupil ho hneď.Tieto posledné modely sa mi nepáčia.Sú také utopené.

27.07.2018 | 14:24:01 | halki | Recenze: Toyota Yaris 1,3 (2006)

yaris

Ja mám Yarisa už 17rokov a som sním stále spokojný.Najazdné má síce 220 000km,ale šlape bez poruchy stále.Predtým som mal nemecké značky,ale z toho stále tiekol olej a opakované výmeny roznych súčiastok.

27.07.2018 | 14:19:04 | halki | Recenze: Toyota Yaris 1,3 (2006)

RE: Hm

Skoda test motoru 250 tis ford 500000 tis test z fabriky. Pul mega muze dat, pri spravnym zachszeni

24.06.2018 | 12:18:07 | Jirks | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: Hm

Hm. Já bych teda dvanáctiletý auto už taky asi vyměnil za novější. Ale říct, že litrovej tříválec má ve 200 000 km ještě mnoho před sebou je dost dobrá poklona. Počkej jak tě tady odpůrci tří hrnců ukamenujou, že tendle motor musí bejt po smrti už ve 100 000 :-)

24.06.2018 | 09:40:32 |  | Recenze: Toyota Aygo (2012)

Hm

Auto Co ma 200 tis km, jich ma Jeste hodne pred sebou. Viz na zacatku zivotnosti motoru.

24.06.2018 | 07:40:53 | Jirka | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: gratulujem k autu

Skusal som novu Corollu. Na sestke to stracalo rychlost v kazdom kopceku, aj tam, kde to HTP necitila. V 90-tke sestka, 2000 otacok (fuha, tolko ma Mondeo 2.5T s 320 Nm motorom), mierne stupanie na nadjazd, plyn v podlahe a auto nezrychluje, iba horko tazko udrziava rychlost. R1, vyjazd z Nitry smerom do Trnavy, tiahle mierne stupanie, patka auto na povolenych 130 nezrychlila. Dala to az stvorka za cenu revu motora nad 4000 otacok. Nechapem, ako moze mat niekto v rodinnom aute zabavu z vytacania motora v kazdom kopceku len preto, aby udrzal rychlost. V hothatchi to je samozrejme ina kava.
Niekto, kto bude tvrdit ze auto s rastucou rychlostou lepsie zrychluje je ignorant a klamar, vykon s rychlostou (ci vlastne otackami) sice rastie povedzme ze linearne, no poziadavka na vykon ide hore s tretou mocninou rychlosti :)

19.06.2018 | 13:55:01 | V12 | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

prosim o radu

Zdravim vlastnim toyotu raw4 2011 diesel 2.2 a prosim nekoho kdo ji ma zda tlacitko na 4x4 mu dela pri zmacknuti click..Zda se mi ze tlacitko nefunguje kdyz ho mackam neudela zadny zvuk a obcas vyskakuje chyba motoru ktera hlasi check 4x4 system dekuji za odpoved Lukas

11.06.2018 | 20:54:05 | Luka | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)