Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 20179x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 16799x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 14291x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 13715x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 13264x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Dobré auto

Velká škoda, že už je nevyrábí v provedení kombi, určitě bych ho už měl doma. Jsou to velice dobrá a nenáročná auta. Přeji hodně km bez problémů.

30.07.2015 | 20:42:24 | Bebe | Recenze: Toyota Camry 3,0 V6 3VZ-FE (1994)

krásne auto

ja som naň veľmi dlho pozeral a špekuloval či ho nezobrať a keď som sa rozhodol bolo fuč... tak gratulujem ku krásnej klasike, dnes takéto autá fakt nenájdete a v takom stave na Slovensku to je ako zázrak.

27.07.2015 | 20:51:41 | miki | Recenze: Toyota Camry 3,0 V6 3VZ-FE (1994)

RE: Ach jo

Zřejmě ženský servis.

26.06.2015 | 06:15:42 |  | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: Ach jo

Žena vymění gufera a podepíše se pavel.

24.06.2015 | 18:15:27 | acko | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: Ach jo

...já myslím že toyoťácí mají tendenci k vychvalováni protože jsou s auty opravdu spokojeni,těžko bude někdo vychvalovat auto na kterém by se mu pořád něco sypalo,zvlášť u toyoty kde všechno stojí balík.S těmi nafťáky souhlas,ale je potřeba objektivně říct že za 90% závad na motorech D4D může nevalná kvalita nafty v čr obecně,stejně tak u nás "trpí" i boxer diesel od subaru,apod.Je ale fakt že novější toyoty už nejsou tak bezporuchové jako produkce z 90tých let,alespoň podle mě.Minulí měsíc jsme měnily na avensisu 1.8 benzín rok 03 gufera ventilů(pro nadměrnou spotřebu oleje) už ve 205tis km což pro mě bylo překvapení jelikož majitel jezdí s autem velmi slušně,potom to bylo na dvou corolách 04 rok a 02 výměna zadního brzdového třmene protože se i přes několikeré rozhýbávání,promazávání a opravnou sadu stále přidíraly-cena jednoho třmenu s držákem cca 11tis.Tři toyoty u nás na dílně během jednoho měsíce nepamatuju:)

23.06.2015 | 07:15:26 | pavel e36 | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: Ach jo

Trefné, Tyoťáci mají opravdu tendenci k nekritickému vychvalování značky. Mám s těmito vozy devatenáctileté zkušenosti. Vozy to jsou hodně dobré, ale mohou také hodně nepříjemně překvapit. Obzvláště pak nafťák. Navíc u nás se v servisech neopravuje, ale mění díly. Takže ceny oprav mnohdy přesáhnou hodnotu vozu a nevyplatí se. Běžně však v zahraničí, např v Polsku, pořídíte opravu - opravdu opravu - za cenu o dvě třetiny levněji.

22.06.2015 | 19:45:59 | kar202 | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: corolla

Nemusí...ale pro spousty aut je lepší plynulá rychlejší jízda než popojíždění ve městě.

20.06.2015 | 23:04:42 |  | Recenze: Toyota Corolla (2013)

corolla

preco by mal prevetrat auto na dialnici,???musi ist 160? preco???
Môj syn dostal starsie subaru 114 koni benzin no chcel vediet tak isel chvilku aj 180..inak je to hovadina ja jazdim tak 110-120 na dialnici- to uplne staci,setrim si auticko,nie je to lopta ze kopem don co najsilnejsie...

20.06.2015 | 20:32:11 | Mario | Recenze: Toyota Corolla (2013)

Pekné autíčko, ako je to s cenami servisu, periódou prehliadok u Toyoty?

13.06.2015 | 08:17:16 | Marián | Recenze: Toyota Corolla (2013)

RE: súhlas, z Talianska sú často autá v lepšom stave ako z ospevovaného Nemecka.

Taliani nerobia z aut modlu a malé autá sú fakt lacné.

29.05.2015 | 01:14:33 | ľuboš | Recenze: Toyota Yaris (2002)




Reklama

Reklama

Reklama