Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 24276x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 19686x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 16482x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 16254x
7,6Toyota Avensis (2006) Toyota Avensis (2006) autor: tomas Přečteno: 15368x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Toyota Hi ace

Auto které nikdy neojedete,mám deviti místnou 2,4D 15let a najeto 300000km během celé doby jsem měnil jen olej po 10000km,brzdové destičky ,vzadu stále původní obložení,všechny tlumiče nové po 200000km.Nebýt počínající koroze tak mě vydrží až do smrti.Trochu víc žere cca9,5l/100km a je pomalejší než dnešní mikrobusy.

04.02.2016 | 11:17:42 | jose | Recenze: Toyota Hiace 2.4 (1999)

Rav4 - 06/2012 - 110kw

zdravím, mám Ravku, diesel, r.v.2012, 110kw, automat v plnej výbave, kúpil som ju pri 31 000 km, teraz 85 000 km, zatiaľ úplne bez problémov, bez porúch, v lete jazdím 7,4l/100km, v zime pri najväčších mrazoch 8,0l/100 km. Cez týždeň jazdím kratšie trasy, v pondelok a piatok cez 100 km diaľnica aj cesty I.triedy - musím povedať že zatiaľ max. spokojnosť, klíma vkuse pustená a v zime aj vyhrievanie sedačiek, hlavne spolujazdcova je stále vyhrievaná, nejazdím na spotrebu, poväčšinou som ten ktorý obieha a nie ten čo je obiehaný - ak bude takto držať aj naďalej, tak klobúk dole

01.02.2016 | 23:52:45 | marquez | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: Toyota rav4

Zdravím, mám taky RAV 4, ale 100kW, počítač mi hlásí průměr spotřeby v létě 5,3 a teď 5,5l na 100 km. Ale je to blbost!!!
Bohužel jsem minulý týden četl článek, který "představoval" 5 TOP nejhorších díslů a motory 2,2 CAT i 4D tam byl uveden taky!

01.02.2016 | 15:25:11 | Milan | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE: Toyota Camry

Tak ona ta Toyota Camry byla svýho času docela drahá a o cenách ND z druhovýroby radši nemluvím.Ale hezká je pořád i po tolika letech,takovej nestárnoucí a atraktivní design a hlavně nemá těžký sklony ke korozi jako drtivá většina japonských aut v 90.letech.Jinak Bmw je Bmw ale Audi od roku 1998 a vejš jsou komerční srágory.

30.01.2016 | 14:09:47 | Jan | Recenze: Toyota Camry 2200 ccm (1995)

LPG do Camry?

Mám Camru 1998, 2.2, plyn v ní mám 5 let, a nemám žádné problémy. Skvělý, téměř bezporuchový vůz.

28.01.2016 | 15:18:12 | Milan | Recenze: Toyota Camry 3.0 v6 (1997)

1.4 VVT-I

Přátelé, i já mám potřebu okomentovat Corollu.
Kdo jí kdy měl, ví co chci říci tímto psaním. Je opravdu velice poctivě provedeným a přesným vozem. Měl jsem pro manželku bazarovku (pro podvod na nájezdu KM jsem jí vrátil )a za ty dva roky ani ň, ale fakt nic. Sedla do ní tak 2x týdně a vždy v poho. Stal se ze mne Toyota fanouš. Teď, mám ale problém - po vrácení vozu do bazaru autorizovaného prodejce v Praze řešíme co jiného , když se nám první generace Aurisu nezdá jako vhodná a hlavně hezká a novou asi nedám. Uvidíme , chvilku jsem váhal nad Rapidem, ale nejsem pitomec. No a k těm chvalozpěvům na Japonce...v klidu, máme tu povětšinou Brita, Poláka a nebo Tureka, když né Belgičana :-( Ale stejně jde hlavně o ten způsob jak se ke konstrukci výrobce staví a ten je Nakamurácký a vo to jde....

28.01.2016 | 03:51:30 | fanda | Recenze: Toyota Corolla 1,4 benzín (2005)

RE: Auris

Este aby som vysvetlil - presedlal som z Lexus LS400 na Auris :))))

22.01.2016 | 13:30:36 | Peter | Recenze: Toyota Auris 1.33 (2011)

Auris

Auris , ako aj vsetky auta v tejto gategorii su len priblizovadla. Ak si kupis nieco ine od Toyoty (vacsie) alebo Lexus tak to pochopis :). Inak bol by som potom zvedavy na tvoj prispevok -to bude chvalenie do neba :)

22.01.2016 | 13:28:10 | Peter | Recenze: Toyota Auris 1.33 (2011)

RE: Spotřeba 5.5 litru u dvoulitrového benzínu?

Proč si nekoupíte naftu ?? kde můžete jezdit v klidu v porovnání s benzínem za polovic a nehuntovat motor který je dělaný převážně na delší trasy a jakožto atmosféra má radši vyšší otáčky a konkrétně nesnáší dušení jako to děláte.

02.01.2016 | 21:25:50 | Nick406 | Recenze: Toyota Carina (1997)

RE: Spotřeba 5.5 litru u dvoulitrového benzínu?

Tohle už bych spíše nazval notýskovou úchylkou a musí být opravdu žůžo vás potkat někde na cestě. Koupit si dvoulitr a pak jej takhle dusit pod krkem. Doufám, že své vozy aspoň vyjezdíte až na šrotoviště, protože chudák ten, kdo si po vás nějaký koupí :-)

01.01.2016 | 23:15:00 | J.M. | Recenze: Toyota Carina (1997)




Reklama

Reklama

Reklama