Auto recenze Toyota - rozcestník pro recenze Toyota

Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 35906x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 26332x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 25489x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 23725x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 21567x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Recenze

Souhlas na 100%... Jezdim zlutym mazlikem 3 roky a plna spokojenost. Motor super, brzdy gumove i po vymene kotoucu, desticek a trmenu... Vyhled do zrcatek jsem vyresil pridavnymi zrcatky mrtvych uhlu. Nejlepsi ze vseho je zvuk motoru v kombinaci s TRD vyfukem 😁

15.04.2018 | 22:43:33 | Nuno | Recenze: Toyota FJ 4.0-liter V-6 (2009)

RE: Kufor

Prosímtě, můžu se zeptat, co provozuješ za řemeslo, že nakládáš 120ti kilový chlati do kufru?

27.03.2018 | 13:08:43 | Tomiq | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

Spolehlivé auto

Mám 2,2 D-4D 100kw, spotřeba dle jízdy. Město 6,5-7,5 l/100 km, dálnice 130 km/hod spotřeba do 5,5 l !!Skutečnost. Velmi pohodlné a komfortní auto. V mrazech startování okamžitě! Bez problémů. Chce to jen pravidelně měnit KVALITNÍ olej , filtry atd. Doporučuji všem.

01.03.2018 | 16:11:58 | Pavel | Recenze: Toyota Corolla Verso 2,2 D4D (2007)

RE: ??COROLLA 1.8 DIESEL

MAM COROLLU LIFTBACK 1.8 DIESEL 1990 NAJETO 268000KM. PUVODNÍ JSOU KLADKY ROZVODU A PUMPA MENĚN JEN ŘEMEN PO 100000KM.KROMĚ ZADNÍHO DÍLU VÝFUKU VŠE PUVODNÍ.MĚNĚNY POUZE DESTIČKY,KOTOUČE A PAKNY,OLEJ A ŽÁROVKY.NENÍ GARAŽOVANÁ A STOJÍ V PRAZE.JEZDÍ PO CELE REPUBLICE I PO DÁLNICI.BYLY STŘÍKANÉ DUTINY A PODVOZEK.SPOLEHLIVĚJŠÍ AUTO NEZNÁM JE TO NEZMAR.

17.02.2018 | 19:14:07 | JIRKA | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

Toyota FJ cruiser cabrio

Vlastním také FJ a mám stejné pocity. Navíc jsou umocněny hydraulicky zavírací plátěnou střechou a s vynikajícím vnitřním rámen. Dodělal jsem ještě přední mlhovky se světly pro denní svícení, nové audio-video, přední parkovací senzory, zadní kameru, nové loketní opěrky atd.U tohoto auta je spotřeba naprosto nepodstatná.

12.02.2018 | 15:50:58 | Ivan Babinec | Recenze: Toyota FJ 4.0-liter V-6 (2009)

RE: Tundra

Dobrej blábol

04.11.2017 | 14:48:21 | Jan | Recenze: Toyota Tundra 4.7 V8 iForce (2005)

mohu potvrdit nečekané vypínání motoru - servis nainstaloval nový software, odírání C sloupku posuvných dveří také, ale trvání opravy od nahlášení 6 týdnů!!! 2 týdny servis sháněl informace, další vadou byla chyba airbagu, po tom co nám to po 3 týdnech oprav servis vrátil, tak se po 20km jízdy závada projevila znova, zkušenosti ze servisem /třinec/ špatné, nedávají sami od sebe zakázkový list, člověk se musí skoro doprošovat, po ukončení reklamační opravy nedotankovali palivo, výsledek reklamace dopsali na zakázkový list rukou...

01.11.2017 | 07:03:48 | xxx | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

Cau, tak to mame diametralne odlisny pristup: auto moze vyhrat miss bikini, dostat cenu za dizajn od akehokolvek novinara, uspiet v ankete akehokolvek media, ja mam vlastne kriteria vyberu a tam je dizajn na poslednom mieste. Ak je ergonomia subjektivne vyhovujuca, zvyknes si na akykolvek dizajn.

19.10.2017 | 14:32:43 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

každý chvali svoje auto mne sa toyta nepáči ani jedna interier 10rok pozadu exterier tiež prístrojová doska otras po 2 min som vystúpil a povedal som si toto preboha nie ved každé europske auto je peknejšie a to som porovnával interier z Daciou tod moj nazor na toyotu PS:auto može bit dobré ako chce ked sa mi nepači!

17.10.2017 | 09:07:04 | peter | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: Toyota D-CAT 4 - spravna kupa?

Dobrý deň, tiež som majiteľom Rav 4 D-Cat 130KW, pri cca 150 tis. km som mal podobný problém a spotreba 11,2 L. Obrátil som sa na servis AT-ZA kde problém poriešili. Od vtedy spotrba leto 8,4 zima 9,2 jazdím 90% mesto. Od SUV tejto triedy je nereálne očakávať 5,0 l spotrebu. Auto má za sebou 193 tis. a som max. spopkojný.

20.09.2017 | 23:25:01 | MM | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)