Recenze Volkswagen Jetta Cat 1,3
“Automobil mám hrozně rád a plánuji se o něj výtečně starat - je skvělý.”

Autor recenze: WebCube (22 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1990 Typ motoru:1,3 benzín Stav km při koupi:143 257 km Stav km nyní:145 760 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 30. 4. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto jsem koupil s nedoléhajícím zadním nárazníkem, vadným zámkem zavazadlového prostoru a nefunkčním mlhovým světlem. Vše vyřešeno jednoduchou výměnou - nebyla ani drahá.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Automobil je můj první, zakoupil jsem jej v den kdy jsem dostal řidičský průkaz. Zajímavý byl přechod z autoškolové Fabie do automobilu o 14 let staršího. Převodovka je manuální pouze 4stupňová, ale chodí hladce a bez problémů. Předchozí majitelé se o vůz hodně dobře starali.

Auto má velice nízkou spotřebu i při sportovnější jízdě (nad 3000 ot./min.) se vlezete do 7L /100Km. Jediné co mi trochu vadí je hodně měký podvozek, který zapřičiňuje solidní náklon v ostře projížděných zatáčkách. Jakožto nezkušený motorista s pouhými 2,5tisíci kilometry na kontě však musím říct, že je to skvělý vůz.

Škoda, že jsem se nenarodil dříve abych jej mohl vlastnit jako čerstvé vozidlo z továrny. I dnes je vůz přes svou hranatou karoserii elegantní a ve své době musel vzbuzovat obdiv.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Jetta

Vložit komentář