Autorecenze Volkswagen New Beetle 2,0 - Masírka. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Volkswagen New Beetle
 
 

Recenze Volkswagen New Beetle 2.0
“Masírka.”

Autor recenze: cipis ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:2,0 Stav km při koupi:44 000 km Stav km nyní:49 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 12 měsíců Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 1. 5. 2006

Hodnocení inzerátu: 10 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: móóře

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Drobnosti - volný silenblok na předním stabilizátoru ( 500,- :-) ) jina bez poruch.

Díly dostupné bez problémů - jako O I. a G4.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Super kárka, nenechá nikoho v okolí v klidu. Velmi tiché auto s výbornými jízdními vlastnostmi - ESP - lepší než G4. Je třeba si z¨vyknout jen na velmi dlouhou příď - palubka má skoro metr hloubky +¨metr kapoty.

Nic moc výhled šikmo v před přes velmi široké sloupky A. Apetit okolo 8,5 ale ve městě si zbaští 10-11 jako fík. Zavazadlový prostor přesně na deštník a kreditku.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 10


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen New Beetle

Vložit komentář

:)

v utery si pro nej jedu,nejdriv jsem koukal neduverive,ale ted si rikam,ze je to super relax a pohoda. neni uzitkove a moc prakticke,ale je s nim zabava a super legrace :D

28.06.2015 | 19:51:59 | ziddi  | 213.226.252.* Reagovat

RE: :)

Je fakt, že mají konečně duhový kluci taky auta jen pro sebe :-)

28.06.2015 | 21:20:33 | Temp  | 78.45.78.* Reagovat

RE: :)

:D :D :D :D pravda že podle auta nějak člověka nesoudím ale zrovna tohle je v mých očích jak vyšitý čistě pro holku :)

28.06.2015 | 21:40:56 |   | 89.176.3.* Reagovat

:-)

Prene jak jste tady psali. Je to auto neprakticke a zrave, ale je stylove a emotivni. Vlastne pravy opak Octavie. Podle me je to cele o prioritach a ucelu, ke kteremu auto kupujete. Jako druhe auto do rodiny super :-)

19.03.2015 | 15:58:15 | BK  | 37.48.39.* Reagovat

RE: :-)

nové (2000+)VW? Stylové a emotivní? Really? :-DDDDD

19.03.2015 | 17:32:54 | Temp  | 78.45.78.* Reagovat

10-12 litrů

Proč to tolik žere??Mě to tak bere ten můj třílitr 140kW.Prostě té spotřebě berozumím. Btw. Aja, nevidím to rád, ženy za volantem, natož relativně drahého a relativně silného auta.

19.02.2009 | 22:56:16 | jašin Reagovat

Aja

Udělala jsem si radost a broučka s obsahem 2,0 si koupila, můžu s klidem říct, že si opravdu spapá 10-12litrů.Jízdní vlastnosti ujdou,kufr je opravdu malý. Ale proč hned něco kritizovat? Chtěla jsem ho, koupila jsem si ho, věděla jsem co kupuju. Copak se dá něčemu tak krásnému odolat? Každému se líbí něco jiného, tak tolerujte nás broučkaře a nekritizujte.

19.02.2009 | 21:48:09 |  Reagovat

Pro anonyma

Nevim jak mužes psat o tomhle auto tak hnusně Nuti ty ho někdo .Je to proste stylove auto a kdyz si ho budu kupovat tak se vsemi minusi .To auticko ma proste nostalgii . Ne jak škodovka nebo opel proste tohle auticko ma přiběh

15.02.2009 | 16:39:46 | Cruz Reagovat

Moje zkušenost

Ahoj, mám brouka z roku 2000, s motorem 1,8T (110kW/150k).
Co se týká praktičnosti, samozřejmě není vysoká. Ovšem u totoho typu auta to snad ani nikdo rozumný nečeká. Je to v podstatě auto pro dva. Byl jsem s ním na nejedné cestě po Evropě přes tisíc kilometrů, cestovali jsme ve dvou a měli věci třeba na 14 dní.. Hodit dvě velké sportovní tašky dozadu na sedačku místo do kufru bylo jediné "omezení". Cestování v předu je pohodlné pro jakkoliv velké a tlusté lidi, prostoru je skutečně dost. Horší je to s převodovkou, ta je aspoň v mém autě docela krátká a jízda po dálnici znamená držet motor v dost vysokých otáčkách, což má negativní vliv na spotřebu. Například při rychlosti 140km/h točí na pětku skoro 4000 ot. Šestka bohužel chybí.. A tak při jízdě po díálnici není problém při rychlostech kolem 190km/h dosáhnout spotřeby 12litrů.
Ovšem při umravněné rychlosti jsem měl průměr při dovolené Chorvatsku (cesta tam a zpět + několik výletů v místě) cca. 7 litrů a to jsem platil i pokutu za rychlost :o)
Jízdní vlastnosti jsou celkem slušné, ikdyž na 150 koní by mohl být podvozek o něco tvrdší. To se dá do jisté míry kompenzovat většími koly, nebo sportovními tlimiči a pružinami třeba od firmy Koni (asi 20tisíc). Také se ve vyšších rychlostech projeví vyšší odpor vzdzuchu a jízda je hlučnější.


Osobně jsem s vozítkem velmi spokojen, je zajímavé, nevšední a ikdyž není nejmladší dotěrné dojížděče a předjížděče často zpráská až se nestačí divit :o)

15.03.2008 | 18:33:33 | Mouse Reagovat

nevim, proč by to měl být nesmysl roku? Nepotřebuju ani kufr, ani v tom jezdit na dovolenou, ale je to jen tak pro radost. Na ostaní praktický věci používám jiný auta :-p. Až budu chtít být středem pozornonosti koupim si něco s minimálně 8 válci :-D

24.12.2007 | 22:34:21 | cippis Reagovat

pro anonyma

Kdes ty přišel na to, že je to lehký auto??? Vždyť je to jako tank! A jinak je to auto úplně k ničemu. Jestli to vyrobili jako nostalgickou káru pro milovníky brouků, tak se to teda minulo účinkem. Mnohem lepší by bylo na moderní podvozek postavit novou bezpečnou repliku starýho brouka. Ale tohle? To je hrůza. Žádný místo v kabině v zadu, žádný kufr, zvenku široký a uvnitř malý... A k čemu to je? Na nákup ne, na dovolenou taky ne, pro rodinu už vůbec (to raději C1). Takže pro blázna, kterej chce být středem pozornosti? Tohle auto by mohlo vyhrát titul "nesmysl roku".

27.09.2007 | 14:26:26 | Sally Reagovat

Jak může tak slabý a lehký auto žrát 8,5 litrů???Asi brutálně těžká noha...

17.04.2007 | 22:11:43 |  Reagovat

Já to autíčko chci a strašně mooooooooooc...už od mala sním o tom že si ho koupím..!! :)

17.04.2007 | 21:39:01 | Bamboocha.cz Reagovat

Co to je za hnus?

29.08.2006 | 15:08:17 |  Reagovat

RE:

Nedělej ze sebe hlupáka

07.02.2018 | 21:06:46 | Kamil  | 89.102.118.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Volkswagen New Beetle