Autorecenze - recenze vozidel a osobní zkušenosti s nimi
vložit recenzi na
facebook
Vytisknout Poslat e-mail
 
 

Recenze Volkswagen Passat 2,5 TDi
“Super auto.”

Autor recenze: (33 let) , Ústecký kraj všechny recenze tohoto autora
Rok výroby:1999 Typ motoru:2,5 TDi Stav km při koupi:90 000 km Stav km nyní:135 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 6. 5. 2005


Informace od autora recenze

Předchozí auto:

Ford Mondeo

Koupili byste další auto tohoto výrobce?

ano


Hodnocení vozidla autorem

Spolehlivost

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Jízdní vlastnosti

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Komfort

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Provozní náklady

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)
Hodnocení celkem 9.6

Závady a opravy na autě

Super auto.

Hodnocení a zkušenosti s autem

Značku už neměním, mám s Passatem velmi dobré zkušenosti. Je to prostě super auto. Je to pohodlné rodinné auto a oproti Fordu Mondeo je uvňitř velmi prostorný a pohodlný. Už se těším na Bé sedmičku.

U 2,5 mě potěšila síla vozu, se svými 150 PS je to velice silný rodinný vůz.

A též Tiptronic je velice dobrá věc, je to kompromis mezi automatem a sekvenčním řazením.

Takže může ho vlastně řídit kdokoliv, ale začátečníkům bych doporučil spíše normální jízdu a ne sportovní vyžití.



Hodnocení inzerátu: 2 Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:

Vybíráme z nabídky autobazarů

Zobrazit všechny inzeráty Volkswagen Passat >
Vložit komentář
Komentáře uživatelů

Wv passat 4X4 2.5 TDI r.v 2003

Zduř lidičky,jaké máte zkušenosti s automatickou převodovkou.Bohužel mi klekla a vezu už to do třetího servisu a neví si tam rady.Při rozjezdu,to nereaguje na nic.Až po delší době mi zabere a pak se až rozjede.Děkuji za každou radu na email....zeltrans@email.cz

25.09.2012 | 00:19:48 | Michal  | 46.135.89.* Reagovat

For Džard

Ak je 2.5 TDI 120 (132) kw najspoľahlivejší motor sveta, tak zožeriem mydlo.

04.06.2010 | 09:13:02 | Matúš Reagovat

110 KW SHIT

2.5 tdi V6 ve verzi 110 - 114 kw je naprostý shit, nejhorší motor v historii dieslů, verze 120 a 132 je pravý opak, ale můžete si koupit nejspolehlivější motor světa a stejně se může rozsypat

03.06.2010 | 21:22:08 | Džard Reagovat

Nemá chybu

Užívám passat 2,5 TDi, 4x4 s tiptronic cca. 4 roky a mám s ním velmi pozitivní zkušenosti. Velice pohodový, komfortní a tichý vůz. Náklady na běžnou údržbu nijak nepřevyšují ty na Škoda Octavia, výměny rozvodů nebo větší opravy jsou srovnatelné s jakýmkoliv jiným vozem stejné kubatury a vybavení. Spotřeba v mém případě odpovídá a nijak se nevymyká použité technologii ( tiptronic, 4x4). Kromě vhodnosti spíše na delší trasy než každodenní městské pojíždění do 5 km, což je problém asi všech "silnějších" dieslů, zatím jednoznačně převládají klady.

03.09.2007 | 13:29:26 | uživatel Reagovat

celkom dobra kara

Nie je nejak extremne silny, motor patri medzi lenivejsie, ale nie je to ani zle. Ma totiz dost velku turbodieru a taha az od vyssich otacok. Spotreba je vzhladom na vahu a tiptronic uspokojiva. Horsie je to s vyssimi nakladmi na udrzbu, napr vymena rozvodov cca 20-25tis SK, problemy s vackami u motor kde bol pouzivany longlife olej, predna naprava casto potrebuje vymenu ramien.... Celkovo vsak pomerne zvladnutelne, odporucam, ale treba pamatat na o nieco drahsiu udrzbu oproti 4-valcom.

07.03.2007 | 23:18:55 | airbone Reagovat

2.5 tdi NEBRAT

auž vůbec né v kombinaci s tiptronikem

13.01.2007 | 16:31:05 | Hanousek Reagovat

Vstřik.čerpadlo II

Ruce pryč od 2,5tdi.

15.04.2006 | 18:14:38 |  Reagovat

čerpadlo

počkej až ti odejde čerpadlo, což u 2,5 tdi je normální

16.03.2006 | 18:06:25 |  Reagovat

naprosto souhlasim

K tomu neni co dodat, Passat 2,5 TDI je proste dokonaly!

01.08.2005 | 08:16:28 | L.K Reagovat

RE: naprosto souhlasim

Kecalek

30.03.2012 | 10:42:45 | ico  | 217.12.62.* Reagovat


Vložit recenzi

Další recenze vozů Volkswagen:

Volkswagen Passat (2010) autor: mirus   30x
vloženo:24. 12. 2011
Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond   17x
vloženo:27. 8. 2008
Volkswagen Passat (2004) autor: Michal   13x
vloženo:5. 10. 2011

reklama



Reklama

Auto inzerce na cars.cz

Na Cars.cz nabízíme jak ojetá auta od autobazarů, tak nové a skladové vozy od českých a moravských autosalonů. Nabídka aut je doplněná o velké množství soukromé foto inzerce na prodej automobilů. Nabízíme nové i ojeté vozy všech druhů: osobní auta, terénní auta, užitkové vozy, nákladní auta a nechybí ani čtyřkolky a moto inzerce. Online prodej automobilů zde nabízejí auto bazary a auto salony z celé ČR. Za obsah a správnost zveřejněných auto inzerátů zodpovídá vždy konkrétní prodejce.