Nákladní
Užitkové
X
Citroën
Jumper
X
V provozu od - do: Cena vozidla od - do: Upřesnění modelu (např. TDI): Stav tachometru: Karoserie: Palivo: Počet dveří, počet sedadel: Výkon motoru od - do: Objem motoru od - do:






+ Výbava vozidla
+ Rozšířené parametry


Nebyla nalezena žádná vozidla odpovídající Vašemu výběru.

Citroën Jumper - historie značky auta

Citroën Jumper je lehké užitkové auto - dodávka, který je vlajkonošem francouzské firmy Citroën. Při jeho navrhování se uplatnily odborné znalosti tvůrců Citroënu a know-how získané během historie výroby jeho předchůdců.
Citroën Jumper se vyrábí od roku 1994 do současnosti a jeho výroba probíhá v továrně v Sevel Sud. Ve Velké Británii se prodával pod jménem Citroën Relay.
Citroën Jumper nahradil svého předchůdce Citroën C25.
Citroën Jumper je příbůzný modelům Alfa Romeo AR6, Peugeot J5, Citroën C25, Talbot Express, Peugeot Boxer, Zastava Ducato a Fiat Ducato.
Auto je opatřeno ochranným nárazníkem, širokými bočními lištami, zpětnými zrcátky velkých rozměrů a rozměrnými bočními a zadními dveřmi, které usnadňují nakládání a vykládání zboží, včetně celých palet, a vysoko umístěnými zadními světlomety.
Citroën Jumper je v nabídce v několika možných variantách a kombinacích. V nabídce jsou verze o užitečném objemu od 8 do 17 m3, ve čtyřech délkách, třech možných rozvorech náprav a třech výšek karoserie. Celková povolená hmotnost auta je od 3 do 4 tun.
Citroën Jumper - historie značky auta (dokončení článku)  »