Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 106438x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 82738x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 66882x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 65638x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 63830x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: uj jej

V Číně se vyrábějí také a vozí do Evropy.

https://autobible.euro.cz/volvo-zacne-ve-svedsku-vyrobene-xc60-posilat-usa-evropy-zamiri-cinska-produkce/

17.05.2022 | 11:22:59 |  | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)

RE: uj jej

píšeš naprostý nesmysl.. nevím jak ostatní modely ale moje xc90 je ze Švédska z Goteborgu..

15.05.2022 | 21:58:07 | Cotan | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)

75000km

žiadne problémy, treba premazať vedenia bočných posuvných dverí,

premýšlam nad samostatnou výmenou oleja keďže auto už nie je v záruke. Tiež samostatná výmena filtrov kabíny, čistenie klimatizácie sprejom, výmena filtra nasávania motora, výmena olejového filtra, rád by som vymenil aj palivový filter ale zdá sa že sa nachádza priamo v čerpadle v nádrži (ešte si nie som úplne istý), na výmenu brzdovej kvapaliny nemám dostatok skúseností takže to si spravím asi u známeho, výmena chladiacej kvapaliny je otázna. Podobne aj výmena sviečok. Nie je to pre amatérov a chce to naozaj jemné a bezpečné zachádzanie. Uvidíme ako sa mi to podarí. Každopádne som kontroloval bločky zo sertvisov a diagnostika 30€ , práca 6hodín 110€, napr. filter olejový 36€ (na internete sa dá zohnať za 6€), olej do motora total quartz ineo first 0W-30 4,5litra za 81€ (na internete 5L za cca 35€)... nie je čo dodať...

11.05.2022 | 09:24:41 | Peter | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

RE: Olej

Doplňuji 5w-40.

06.05.2022 | 14:25:46 | Ital | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: pro C3

Nechapu že Češi jen reši spotrebu,asi jako jediny narod možna Skoti,panebože stači rict že žere malo,ano pri 90 km,na 5 jen 3.4 lit.a po městě aj 8 ale co,po dalnici do 6.6 lit a na max.nikdo nejezdi okolo 140 to už je těch 8,5lit.Tak když nebrzdite jak ko*ot a nerozjiždite se jako k...tak krasně de po okreskach v 60-80 km/h.jezdit za 5 litru,ale vy volove nechapete co znamena predvidava jizda,občas sundat nohu s plynu,plachtit s kopce atd.Ja jezdim za 5.6 ze Xsarou 1.8i 8v.ma lepši odpor vzduchu a nevytačim tolik...Takže tak vy všichni asi co tu melete budete jezdit za 6-6.4 lit(běžně ježděni-neuvažuji,nedivam se ..uf,kolo predemnou,brzdim,pak jedu po městě 50 a uf zelena -brzdim,pak jedu na rovině že 95 a najednou traktor..uf -brzdim...tak jezdi ko*oti.

06.05.2022 | 09:48:26 | ZUMA  | Recenze: Citroën C3 1,1i (2005)

viagra over the counter

viagra alternatives over the counter <a href=https://posviagra.com/>female viagra sildenafil</a> viagra price

06.05.2022 | 04:04:31 | Ematly | Recenze: Peugeot 107 998 (2008)

Olej

Zakoupil jsem v Auto Kelly olej Dynamic a jsem překvapen kultivovaností chodu motoru i jeho výkonem. Ono se to obvykle neslučuje, pokud se dá vyšší viskozita do malého tříválce, kultivovanost se zlepší, ale pružnost zhorší a naopak. U oleje Dynamic se zlepšila kultivovanost i pružnost.Tleskám. Byl dokonce ve slevě, takže za ty prachy😎.

05.05.2022 | 20:40:23 | Ital | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

Chtěl bych koupit čt

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je to na prodej chtěl byc se zeptat jestli by jste mi poslal těl číslo na e-mail matyasjirista@gmail.com

02.05.2022 | 08:12:54 | Zajemce | Recenze: Jinling (2011)

Škoda Roomster 1,6 LPG

Kupoval jsem výše zmíněný typ když tam bylo najeto 100.000 km, včetně již provedené přestavby na LPG za 160.000 kč (rok 2009) a za dva roky jsem najel 145.000 km, a teď tedy mám natočeno 245.000 km, a když počítám úsporu na LPG pohon oproti naturalu 95, tak mě to vychází za těch najetých 145.000 km (dle průměrné ceny LPG), při použití maximální sazby zvýšené spotřeby (+20%) LPG oproti naturalu 95, úspora na LPG za období 2018-2020 15,10,-Kč/100 km, tedy 218.950,- Kč, tedy úspora převyšující cenu auta o 58.950,-Kč.

02.05.2022 | 00:20:49 | 2450000 | Recenze: Škoda Roomster 1.6 16V (2007)

RE: 125p

Dobrý den, mám ještě spoustu náhradních dílů na poláka 125p 1300,originál přední podběhy celé až do motor prostoru nové!!! Plus hromadu plastových dílů a příslušenství. Pokud máte ještě zájem ozvěte se mi na tel číslo 737778999 Milan Sajfrt Hradec Králové.

01.05.2022 | 08:21:02 | Milan Sajfrt  | Recenze: Polski Fiat 1300ccm (1977)