Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 96235x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 74472x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 62466x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 57554x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 57473x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

5. záručná prehliadka

Tak táto prehliadka bola najlacnejšia 126 E (olej som mal vlastný). Najazdené niečo málo cez 30 kkm. Stále používam viac služobné auto, takže prírastok km je pomerne malý.

22.05.2019 | 10:51:30 | Vlado D | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

Sprinte 312 je nejlepsi

Opravdu ten pán mele s.....!
Sprinter 312 mi shnil pod nohama ale jezdil furt. Sprinter je špatný od roku 2007 a to biturbo! A dnešní novéj sprinter s předním náhonem a motorem renault??? To je šílené!!!

21.05.2019 | 18:34:56 | Pavel | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

RE: Audi A8 4.0 TDI

Mohl by jste mi poslat kontakt na toho mechanika? TomasLinhartt@seznam.cz

21.05.2019 | 14:02:44 | TomášL | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: RAPID

Staci co vim nejaky blok B vymenit za blok C ktery ma nejakou listu, proti preskoceni roz- retezu.. zkus se o tom informovat..

20.05.2019 | 22:09:02 | Dak | Recenze: Škoda Rapid 1.2 (2013)

Babetta

Zvláštní. Já na ni loni najel zhruba 4000 kilometrů a nikde mě nenechala. Byli sice nake dřív Ne mouchy, ale vždy jsem dojel.

19.05.2019 | 21:01:29 | Lukáš  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

uz nikdy vice MB

Doplnuji bod 3/,jednalo se GLE 350,cca 15.000km najeto!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:06:50 | franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

uz nikdy MB

Mel jsem slabost pro MB,nevim proc.Ale po zkusenostech 1/6 mesicu nove ML DIESEL!!!!!! mi shorelo.2/Pravda uz dnes trochu starsi R63 AMG jen sama oprava,nic nefunguje!!!!!!.3/Zpusobill jsem nehodu zablokovanim jednotky v motoru!!!!!!!!!.Uz nikdy vice MB-pouze draha navonena bida!!!!!!!!!!

19.05.2019 | 12:03:45 | Franta | Recenze: Mercedes-Benz (1995)

RE:

Klídek, vždyť on to tak myslel - to se říká, Japonec nakonec. jakože vystřídáš nějaký ty plevy, o kterých sis myslel, že jsou to auta, a až si koupíš japonce, tak teprve poznáš, co to je AUTO. Takže je naposled, protože po něm už jiný nechceš.

18.05.2019 | 16:16:26 |  | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE:

Japonec až nakonec? To napíše jen absolutní debil který s japonskými auty najezdil hovno! Mám Hondu Legend r.v.2007 najeto 300000 km, Suzuki Swift R.V.2006 1.3GLX najeto 330000km a absolutně žádné problémy krom provozních záležitostí...

18.05.2019 | 09:38:32 | Lachtan | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE:

Čerpadlo zničilo vstreky? Achjaj, ty kurvy šikmooké.

17.05.2019 | 18:00:47 |  | Recenze: Citroën C5 2,2 (2001)