Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 100878x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 78678x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64346x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61102x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60255x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Audi A8 2004 4.0 TDI

Ahoj chalani.. Možno to sem nepatrí ale chcela by som sa spýtať ci by ste mi nevedeli poradiť s tým Vy.. Pozerali sme poistky a z ničoho nič prestalo ísť spolujazdcove svetlo (hmlovka stetavacka aj diaľkové.) neviete čo to môže byť? Všetky Poistky sú O.K.

14.07.2020 | 21:45:10 | Majka | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE: Dodělej doma

Já to auto mám a naprostá spokojenost. Ty DoDo.

14.07.2020 | 16:22:37 | Standa | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Ale jdi ty brepto, dodělat doma si můžeš cokoliv, od Trabanta po Jaguára. Ale u normálního auta to nemá smysl. Proč bych to dělal? Jedině v případě, že to auto stojí za ho.no. Ale to bych ho zase raději vyměnil za jiné. Předpokládám, že za silnější.

10.07.2020 | 17:44:58 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Dodělej doma

Na druhou stranu, ano ! Je to jedno s posledních aut, které se DoDo dají. Proto mě baví zrovna tenhle Jeep.

10.07.2020 | 14:31:40 | Standa | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Stočenka

Jó, jó, sto tisíc ročně... tak určitě. Spíš dvěstě tisíc ročně, ne? Abychom ty poruchy omluvili. Prober se, zoufalče.

04.07.2020 | 19:59:15 |  | Recenze: Audi A6 AAT (1995)

RE: Stočenka

Hele, znalec, ale vo tom to s autem je. Majitel nechce platit, ale chce jen jezdit. Ovšem očividně přes německej krám cesta k tomuto řidičskému orgasmu nevede. Ovšem ten, kdo celej blbej život nekupuje nic jinýho, než vylítaný passaty a audiny, to nikdy nepozná...Konichiwa

04.07.2020 | 19:56:54 |  | Recenze: Audi A6 AAT (1995)

RE: Zase korejský HATE, kde se to v těchy lidech bere?

Asi toho o těchto autech moc nevíte. 500 tis. a víc km mají na vozech Kia najeto běžně taxikáři v Bratislavě.

02.07.2020 | 19:18:15 | Monika | Recenze: Kia Cee´d (2012)

RE: Zase korejský HATE, kde se to v těchy lidech bere?

Napsal jste to úplně výstižně...lépe bych to nenapsala. Mám už v pořadí 5-tou Kiu a spokojenost 👌👌👌.

02.07.2020 | 19:16:22 | Monika | Recenze: Kia Cee´d (2012)

Dodělej doma

Džípáci, vy jste divný. Není tady jeden jedinej příspěvek, kterej by nebyl z oblasti dodělej doma. Tak ten Jeep asi za moc nestojí, když ho doma bastlíte a čipujete...

02.07.2020 | 18:45:51 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Láska

Jeep Cherokee je moje životní láska mám od roku 2013 a jediný do čeho jsem v něm investoval tak to ozvučení. Ozvučení jsem dělal u https://www.2din.cz/reproduktory-jeep/ . Byl jsem rád jak ceně tak i změně ))

02.07.2020 | 14:37:22 | Daniel | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)