Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101840x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79385x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64752x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61786x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60873x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:Olej dolití

Může mně negdo poradit mam Opel Merivu 1.6 64 kW rok 2003 benzín jak je studeni motor nastartují bez problémů ale asi po pěti minutách nefunguje plinovi pedál motor běží otáčky pustí na 2000 tisíce

21.10.2020 | 21:03:52 |   | Recenze: Opel Meriva 1,6 64 kW (2003)

RE: Nevíte

aut onení tolik populární skus se podívat do zahranicnich bazaru

20.10.2020 | 10:51:44 |  | Recenze: Peugeot 607 2,7HDI (2006)

RE: Potrebuju radu..

taky se nam stav u pegeot 607 2,7v6 že sem tam problikl airbag .proste peugeot

20.10.2020 | 10:50:12 |  | Recenze: Peugeot 607 2,7HDI (2006)

Octavia 1.6i 75 KW + LPG

Zdravím, má toto autíčko v kombi verzii a ako tu už padlo,naozaj ten servis treba o to LPG naviac, ale v konečnom dôsledku to nie sú veľké investície. Olej mi skoro vôbec nežere (188 000 km), ale tento motor je stavaný na mesto a medzimesto - do 110 km/h rýchlosti. Ak motor dáte do otáčok dlhodobo nad napr. 3000 tak sa pripravte,že olej bude papať. Toto auto s týmto motorom s LPG je klasické rodinné autíčko na kľudnú jazdu. Ak sa vyskytne porucha,je ľahko a lacno opraviteľná a vďaka LPG jazdíte cca za 6,- EUR na 100 km.

20.10.2020 | 08:24:58 | keyb | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Spotřeba

to bude tím, že považovat se za dobrého řidiče a být dobrý řidič jsou dvě rozdílné věci. A umět jezdit ekonomicky bez zdržování ostatních je už vyšší škola

17.10.2020 | 15:50:22 | rohlik | Recenze: Kia Cee´d GDI 99 KW (2012)

RE: Dotaz

70 v, to naozaj?

12.10.2020 | 19:19:48 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

babeta je o tom sám si opravit na cestě poruchu....

ty máš dobře vybagrováno. celý život co vlastním motorová vozidla netoužím po ničem jinmém, než si na cestě opravovat poruchy :-) ty máš dost, chlapečku. Ty určitě ještě chodíš do školy.

12.10.2020 | 14:16:34 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

A ty hklupák :-)

12.10.2020 | 14:14:15 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

máš pravdu,káždý si kupuje mašiny na které nemusí dělat nic,kromě výměny oleje a baterie,ale babeta je o tom,sám si opravit na cestě poruchu a rozumět tomu motoru,babeta je prostě punk. :D

10.10.2020 | 20:19:30 | jiří | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

jsi amatér. :D

10.10.2020 | 20:12:34 | jiří | Recenze: Babetta 210 50 (1996)