Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 102813x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80052x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65394x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 62527x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 61396x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Ale je to senzace, kamaráde, je. Protože každej kdo si koupí tohleto (i jak říkáš jiný) velký auto, raduje se, jak si střihne dovolenou ve čtyřech až pěti lidech, a hlavně, co všeeechno naloží do to mega kufru... a vono houno... Proto to srovnání s aygem. To uveze cca stejně, ale nelže kufrem. Je jen tak velký, jak moc uveze.

25.01.2021 | 15:31:51 |  | Recenze: Dacia Duster 1,5 Dci (2011)

RE:

Mno, to auto je otypované na 5 lidí, tj. max.75kg kus i s botama, bez jakéhokoliv zavazadla a to se myslím ještě počítají zvlášť náplně, tedy třeba palivo v nádrži...další problém je velikost kabiny, protože když jsem do půjčeného kusu sedal, pravidelně jsem se praštil hlavou o horní oblouk nade dveřmi a to mám 182 cm....

25.01.2021 | 11:02:21 | Vašek | Recenze: Dacia Duster 1,5 Dci (2011)

RE:

A co jako.Hledáš senzaci,kde není.Je úplně normální,že se užitečná hmotnost liší s motorizacema a výbavám a i u Dacie to není jinak.Normální je od 400 do 500kg a nehledal bych v tom Kolíně.

24.01.2021 | 20:53:31 | Jirka | Recenze: Dacia Duster 1,5 Dci (2011)

Detail:
Užitečná hmotnost nového Dusteru (tedy nosnost) je 375 kg. Ví to vůbec někdo z jejich majitelů? Znamená to, že v ní neodvezeš ani 5 dospělých chlapů, jinak ji přetížíš. A při čtyřech můžeš vézt zavazadla do 50 kg. Dobrý asi jako Aygo, jen velký...

24.01.2021 | 13:23:31 |  | Recenze: Dacia Duster 1,5 Dci (2011)

Blb nejvíc

Kdo Subaru nerozumí tak ať na něj radši ani nekouká,o koupi nemluvím,sám mám několikáté,jedno shnílo,bylo 95,jedno mi zničilo zvíře,potkat jelena ve škodovce tak sem tuhej.Když ho někdo neumí koupit tak ať neplaká,doporučuju shade tdi a nebrečet.

22.01.2021 | 19:52:29 | Kovista | Recenze: Subaru OUTBACK (2005)

po třinácti letech

Nevím, jestli tento komentář ještě někdo bude číst po těch letech, ale je mě to srdečně jedno. :). Z obou synů jsou nadšení autíčkáři, kteří rádi vzpomínají na začátky s Fiátkem a oba opravdu dobře řídí, aspoň dle mého soudu. Myslím i díky tomu, že měli stanovené jasné a vyžadované pravidla, jak s ním mohli jezdit, bavilo je to a užili si ho. Když umřel ten na obr. koupil si mladší syn z úspor(odkud asi :) ) druhého a ten měl dokonce TP na dva roky, tak jsme občas někam vyjeli a tam si po polňačkách pojezdil. Za ty prachy pořád lepší, než jim koupit Need for Speed na PC, konzoli atd. Všem, kdo mají rádi poctivá auta na benzín i naftu přeji pokud možno příjemný rok 2021. Rostislav



22.01.2021 | 19:50:28 | Rostislav | Recenze: Fiat 126 650 ? (1980)

RE: Land Rover Freelander td4 BMW 2.0

Maximálne súhlasím s tvojim názorom. Na uvedenom aute som urobil viac ako 400 000km a pokiaľ auto dostane všetko čo má, nie oleje s kauflandu a naftu z tesco pumpy niet sa tu o čom baviť !

22.01.2021 | 18:29:59 | Igor | Recenze: Land Rover Freelander 2,0 (2002)

RE:

:-)Trefné

20.01.2021 | 14:17:10 | Vašek | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

Podle recenze mám dojem, že autorovi někdo držel při nákupu vozu pistoli u hlavy a nebo to kupoval online podle obrázků :-D
Jinak ten start/stop pokud má deaktivační tlačítko, tak jej stačí přemostit pomocí zpožďovacího relé (dá se koupit i hotové) za pár stovek a pouze připojit a je po problému. Jednoduché s možností opětovné původní funkčnosti S/S pouhým odpojením pojistkové odbočky, což se hodí třeba před plánovanou garančkou.

20.01.2021 | 06:27:41 | Marex | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

Holt koncern VW. Měl jsem průběžně od nich 5 vozů a od té doby mám i slušně vybavenou garáž, protože to byla nutnost :-D Pak jsem přešel postupně na Japonce a Korejce a nechal jsem si z nostalgie jednoho Rencka, nicméně od té doby mě nářadí v garáží zahálí a nemám, co na autech řešit, kromě pravidelné výměny náplní a filtrů a to ani na tom Renaultu, kde jsem toho v minulosti dost poopravoval, ale proti těm koncernovkám to byla ještě pohoda.

20.01.2021 | 06:12:00 |  | Recenze: Seat Leon BSE (2006)