Recenze ARO pick-up
“Spolehlivé vozidlo do nepohody.”

Autor recenze: jerry kanadan (44 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1987 Typ motoru:1.4 Stav km při koupi:35 000 km Stav km nyní:44 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 20. 5. 2009

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Nissan Terrano 2.4 i

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jako každé jiné 20ti leté vozidlo. Jsou to jen drobnosti, žádné nákladné opravy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Odveze kam potřebujete, díly nakoupíte, nahradíte, seženete za dobré ceny. Je třeba vozidlu věnovat svůj čas, a potom nezklame. Na svůj věk disponuje dostatečným komfortem. Jízdní vlastnosti jsou ke kvalitě našich cest výborné, jelikož připomínají terén, pro který je vůz stvořen. Spotřeba záleží na těžké noze a šířce pneu, průměr kolem 10ti litrů - je třeba brát zřetel, že není denně v provozu, jen o víkendech.
Když je potřeba, není problém využívat vozidlo denně, potom je třeba více se věnovat údržbě.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi ARO

Vložit komentář

ARO 10.4.

Vlastnil jsem ARO 10 už 2x. Jako u všech starších aut platí, že záleýí na předchozí údžbě. Smůla těchto aut je v tom, že téměř bez výjimky byla provozována v těžkých podmínkách bez odpovídající péče. Pokud ale narazíte na nezničený vůz, případně na přestavbu z 90. let, není to špatné vozítko. Záměrně říkám vozítko, ne auto. Ve srovnáví s Nivou je o dost prostornější, možná i hezčí. Průchodnost je dobrá, ale motor 1,4 je poměrně slabý, je to spíše na takovou pohodovou jízdu. Tak jako jiná auta sovětského bloku požaduje pernamentní údržbu a péči. Antikorozní ochrana nulová, nutno ošetřovat. Hůře se na něj shánějí levné náhradní díly, je taky dobré najít servis, který má s ARO zkušenosti. Je to zábavný vůz, ale spíše jako koníček nežli cokoli jiného. Na denní užití bych volil spíše Ladu Nivu.

15.03.2010 | 19:31:52 | citizenCZ Reagovat