Auto recenze Acura - rozcestník pro recenze Acura

Nejčtenější auto recenze

8,4Acura MDX (2003) Acura MDX (2003) autor: PepeJose Přečteno: 2279x
7,6Acura RDX (2007) Acura RDX (2007) autor: Jirka Přečteno: 2117x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Luxusní odnož?

Automobily mají luxusnější výbavu interiéru. Značka se prezentuje jako americká, i když má japonské kořeny. Důvodem vzniku značky byl fakt, že Američané upřednostňují americké a evropské automobily před asijskými, které vnímají jako méně kvalitní. Pro tuto filozofii vznikly i konkurenti značky – Lexus od Toyoty a Infiniti od Nissanu.

25.06.2018 | 20:09:27 | wago | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

RE: Luxusní odnož?

blbost...

25.06.2018 | 20:05:58 | macek | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

RE: to mi ho teda vyndej

Asi ho chce prodat,tak na něj dělá reklamu.

20.04.2013 | 16:53:07 | Tom Clancy | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

Prostě Japonec !

Vlastním 2,5 roku, dovoz nové na objednávku z USA. Téměř bezchybný vůz / např. chybí el. sklopná vnější zpětná zrcátka, což je při jeho šířce velké mínus /, nezávislá trakce každého kola samostatně je bomba nejenom v současných sněhových kalamitách / vyjede naprosto bezproblémově kamkoliv ! /, ohromný vnitřní prostor, dostatečně luxusní doplňková výbava již v základu.... Spotřeba odpovídá 300 kobylkám pod kapotou, vozejk jen na město to určitě není / tam klidně přes 18 litrů, ovšem jezdím brzda-plyn :-) /, zato v plném zatížení : karavan 1800kg, na oji tři jízdní kola, na střeše box 900 litrů se zátěží 120 kg, čtyři lidi na palubě a kufr auta až po střechu.... a napříč Evropou průměr pod 14 litrů !!! Zatím naprosto bezporuchový, jen běžná servisní údržba. Srovnávám s kamarády / Tuareg a X5 /: prohrávám v žíznivosti a doplňkových zbytečnostech, vyhrávám v jízdních vlastnostech, velikosti zavazadl. prostoru a hlavně ve SPOLEHLIVOSTI / je už jejich stejně staré vozejky stihly "vyšplouchnout" :-) / Takže: vřele doporučuji, zkuste ACURU MDX !!

09.01.2011 | 19:15:22 | Evžen | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

Rad bych upresnil, ze Acura JE luxusni odnozi Hondy. V USA se samostatne prodavaji obe znacky a jednotlive modely Acury a Hondy nejsou stejne.
Jeste bych mel poznamku k pisateli, ktery pise o "snobskem pojezdeni" a vysoke spotrebe. Uvedomte si, ze se jedna o velke a tezke SUV s benzinovym sestivalcem a automatem. S jinou znackou se stejnym typem auta se na nizsi spotrebu nedostanete.

18.06.2009 | 22:59:09 | trek | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

Luxusní odnož?

Rád bych upřesnil, že Acura není luxusní odnoží Hondy, jako le Lexus u Toyoty. Acura je prodejní značka Hondy v USA.

22.10.2008 | 09:34:58 | zabza | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

Škoda že jste sem nedal fotku docela rád bych ji viděl.

18.09.2007 | 21:51:41 | ddi | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

pseudorecenze

Sdělení tohoto majitele nepovažuji za recenzi. O automobilu nic neřekl , ale řekl nám dost o sobě. Jinak přeji za tu spotřebu pěkné snobské poježdění.

20.07.2007 | 23:23:40 |  | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)

to mi ho teda vyndej

Tak to je reklama jak prase....

19.02.2007 | 13:27:55 |  | Recenze: Acura MDX 3600 (2003)