Auto recenze Alfa Romeo - rozcestník pro recenze Alfa Romeo

Nejčtenější auto recenze

8,2Alfa Romeo 159 (2006) Alfa Romeo 159 (2006) autor: espace Přečteno: 27777x
9,0Alfa Romeo 147 (2002) Alfa Romeo 147 (2002) autor: tom156gta Přečteno: 24568x
8,2Alfa Romeo 159 (2007) Alfa Romeo 159 (2007) autor: dups Přečteno: 20463x
9,8Alfa Romeo GT (2008) Alfa Romeo GT (2008) autor: petr39 Přečteno: 20328x
9,0Alfa Romeo 156 (2004) Alfa Romeo 156 (2004) autor: Jirka Přečteno: 19652x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

AlfaGTV 3.0 V6 24V

mam auto 10 let a nemohu se ho nabazit jeto muj milaček pri seslapnuti plynu citim adrenalin pod jazykem a simrani v podbřišku.....vsem doporucuji .....ps.a nerezne a bez zavad

16.04.2021 | 20:04:43 | fravic | Recenze: Alfa Romeo GTV 2998 (1997)

147

Pěkné auto pro ženu.Chlap v tomto autě bude podezřelý,že je ....

05.04.2019 | 11:27:10 | Roman | Recenze: Alfa Romeo 147 1.6 TS 120k (2002)

RE: DPF

Souhlasim stebou a kaslu na tyhle radoby chytraky,co delaji jak chteji rozumne debatovat a pritom jedou stale to svoje.ono dpf kurvitko nas vsechny zachrani :-D

08.03.2019 | 03:36:19 | Dzordz | Recenze: Alfa Romeo 159 (2007)

Po letech třech ... a něco :)

Alfu jsem trochu odvrhnul a jezdí s tím přítelkyně. To řazení robotické převodovky mi prostě nesedělo, čím dál tím víc. Je to fakt auto pro ženu - do města souhlasím opimální. Nebudu to rozvádět... Co jsem opomenul je SUPERVĚC vypnutí RAKOVINOVÉHO, TOTÁLNĚ DEBILISTICKÉHO START-POJEB SYSTÉMU na tvrdo. Omlouvám se za slova, ale normální řidič, který rád jezdí, by za tohle vraždil. Koupil jsem před týdnem Audi A4 Quattro a myslím, že by mne každý soudce ZA MORD TOHO VOLA, CO TO UVEDL DO PROVOZU osvobodil. Nemohu si na to zvyknout, okamžitě to půjde z auta vyprat jako špína, která tam kazí radost. Alfa má najeto asi 80 tis km. Odešlo v záruce v 70 tis Turbo, ale to vyměnil. Trochu divné, ale asi daň za nízký obsah s vyhoněným výkonem. Přítelkyně jezdí v klidu a podle předpisů. Divné ...Jinak vůbec nic.

24.01.2019 | 21:46:36 | Pitrs 50 | Recenze: Alfa Romeo Giulietta 125kW (2015)

RE: DPF

To je samozřejmě absolutní nesmysl. Třeba konkrétně právě tento motor Fiat 1.9, který se montoval do několika modelů Fiatu, AR, Opel, Saab atd. se montoval do vozů jak s DPF, tak bez DPF normálně v továrně. Sám jsem měl Opel Astra H s tímto motorem z továrny osazený bez DPF. A samozřejmě měl absolutně identický systém vstřikování, jako vozy s DPF.

01.11.2018 | 20:41:54 | x-f | Recenze: Alfa Romeo 159 (2007)

RE: 8 l na dalnici?

Vlastním AR 159 s motorizací 2.0jtd 170k a musím se ztotožnit se spotřebou spíše k 8l / 100km.Při jízdě po dálnici mezi 130-150km/h se spotřeba pohybuje někde kolem 6,8-7,3l/100km.Motor mám v kondici a filtr pevných částic podle měření z emisí rovněž.Jelikož je to moje již třetí alfa tak spotřebě kolem 5l moc neveřím.Dříve jsem měl motory 2,4jtd.Tam se spotřeba pohybovala kolem 7,5-9l podle stylu jizdy.
U modelu 156 se dala spotřeba udržet níže kvůli nižší hmotnosti auta proti modelu 159 a také kvůli absenci DPF.

23.10.2018 | 23:06:08 | Martin | Recenze: Alfa Romeo 159 2.0 JTD (2010)

protismyk

Protismyk nešlo vypnout. Protiskluz ano.

23.10.2018 | 21:20:48 | pitrs50 | Recenze: Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V (2008)

Rozvody

Jsi spis tele, to auto má předpis na rozvody 100 tis a ne 120 tis. A když už se ten motor potká tak není divu ze se to pak lagruje na klice.

20.10.2018 | 19:46:19 | Geodest  | Recenze: Alfa Romeo 156 2,5 V6 24V (1998)

8 l na dalnici?

... při dálničních 130km/h se pohybuje těsně kolem 8l/100km ... - nezlobte se, ale pokud pri predpisovych cca 130ti jezdite s timto JTDckem kolem osmi litru, tak absolutne neumite pouzivat auto. I prumerne (ne)schopny ridic pri techto rychlostech zvladne dalnice kolem 5.5 - 6.0 l na sto, schopnejsi i znatelne mene (ja kolem 5.1-5.2, realne zmereno podle tankovani).
Bohuzel dusledek teto Vasi informace pro pripadne zajemce je znacne zavadejici - vyplyva z ni vysoka spotreba teto motorizace, coz neni pravda.

30.09.2018 | 13:54:09 | JARV | Recenze: Alfa Romeo 159 2.0 JTD (2010)

147 JDT 103kw

Mám alfičku 14 rokov kupoval som ju ako 2ročnú. Je to vážne aj teraz auto do ktorého si sadám z úsmevom a vystupujem z úsmevom. Nech si hovorí kto chce čo chce, ale je to moje a mám to rád.

28.03.2018 | 10:49:35 | Grm | Recenze: Alfa Romeo 147 1910 103kw (2003)