Autorecenze BMW X5 3,0D, 160kW - ....má své mouchy, ale kdo se sveze, neodolá :-) - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze BMW X5
 
 

Recenze BMW X5 3,0D
“....má své mouchy, ale kdo se sveze, neodolá :-)”

Autor recenze: honza (36 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:3,0D, 160kW Stav km při koupi:140 000 km Stav km nyní:180 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 30. 11. 2010

Hodnocení inzerátu: 17 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: od A do Z

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Rozbitý dálkový ovladač - 5500 Kč., uražené zrcátko - 29.000 Kč., spodní rameno 5500 Kč., laser v navigaci - raději jsem koupil přenosnou, poziční žárovička 8W za bratru 750 Kč (nikdo jiný ji nedělá). K cenám dílů musíte připočíst hodinu práce v BMW - 1 hodina 1800 Kč + DPH, nebo spravovat v garáži.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je to skvělé. Originální servis příšerný. Jízdní vlastnosti - na SUV skvělé, v porovnání s osobáky průměrné. Auto je spíše tvrdší, ale nečekejte kostitřas. Vnitřní prostor pro delší vzdálenost - dva dospělí, dvě děti. Kufr - hůře dostupný díky vyklápěcímu spodnímu dílu zadních dveří. Kvalita materiálů, životnost - skvělé zpracování i kvalita s vyjímkou životnosti povrchu měkčených plastů. Pohon 4*4 - je určitě výhodou, ale zázraky se kvůli velké šíři kol nedají čekat - hodnotil bych stejně jako Audi A6 starší generace. Elektronika se nerozbíjí a funguje, což je dnes čestná vyjímka.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 17


Komentáře uživatelů k recenzi BMW X5

Vložit komentář

X5 Recenze

Za mna osobne su dnesne X5 o mnoho zaujimavejsie aj ked mozno na ukor spolahlivosti: https://petrolhat.net/manufacturer/bmw/model/x5

09.11.2020 | 14:04:51 | jHanak  | 193.37.158.* Reagovat

Vaše problémy s E53 /160 kw X5?

nechápem jednú vec, ak je E53 kraksňa, nespoľahlivá, drahá s vysokou spotrebou a proste všetky tie opísané nedostatky prečo si to kupujete?
predpokladám podla tých odborných diagnostik, že všetci ste inteligentný na vysokej technickej úrovni a predsa nebudete tak sprostý aby ste si kupovali takéto auto ...alebo je to opačne?! Na trhu je veľa značiek kvalitných a spoľahlivých navrhujem začať pre niektorých napr. Dacia Sondero, Renault Thalia, myslím že budete mat o čom debatovať.

22.11.2018 | 22:10:24 | brano  | 91.127.97.* Reagovat

Mam x5 3,0d e53 r.v 2002 mam ho týden zdá jse my že do kopce moc netáhne asi problém s turbem nebo nevim?DÍKY ZA RADY

19.04.2016 | 19:55:31 |   | 178.255.168.* Reagovat

Boží. Tak tomu se říká povídat si sám se sebou. Jsi jednička Luboši. Očividně nikoho nezajímáš, tak si pokecej sám. Ale nic ve zlým. Víš proč to tak je? Protože je to tady samej kretén a nic vážného je nejen nezajímá, ale ani tomu nerozumějí. Hlavně že mají starost o to, co napsal nebo nenapsal ňákej Standa.

20.04.2014 | 21:12:49 |   | 89.102.228.* Reagovat

RE: co to zase preboha melieš ?!

dal som info na značku a auto , ktoré som min. rok predal, vídavam ho, majiteľa poznám, tak mám aj z prvej ruky informácie o poruchách.

Motorček od stieračov odchádza aj na 5 rade, BMW, chlap už menil všetky žhaviče!!, popraskané a polámané pružiny sú vraj u X5 "bežné".., originále ceny sú šialeé, ale ako som písal, dajú sa zohnať, len netreba pátrať po pôvode...:(, bohužiaľ.

nie si náhodou osamelý ? :)), ja sa snažím dať akú takú cenu môjmu ďatlovaniu. na rozdiel od Teba.

21.04.2014 | 09:34:33 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: co to zase preboha melieš ?!

Vždyť je to pitomec, z nudy kope kolem sebe, o autech poslední týdny nepíše nic a brečí, že se mu říká Standa. Jen ho nechme, ať se vybrečí, je to pro něj taková terapie...

21.04.2014 | 13:52:17 | Venouš  | 193.86.8.* Reagovat

RE: co to zase preboha melieš ?!

Taky jsem se snažil, a kdo mi to všechno vždycky bezdůvodně posral? Hádej, můžeš jednou.

21.04.2014 | 17:17:22 |   | 89.102.228.* Reagovat

RE: co to zase preboha melieš ?!

Nechám se podat...

23.04.2014 | 06:37:05 | Venouš  | 193.86.8.* Reagovat

X 5, ktorá je už u nového majiteľa,

chválabohu, aj ked so stratou vyše 7000 eur, najdrahšie vozenie v živote, keďže ho vídavam:

- odišiel motorček od strieračov,
-popraskali predné PRUŽINY !! a úlomky postupne vypadávali na zem,
-zadný vankúš spúšťal,
-nové žhaviče / to všetko okolo 180.000 km

Má spotrebu 8 litrov,dokáže aj pod 8, rekord mal 7,7 !, normálne mi padla sánka. nebyť vyšších nákladov na servis a niekedy absurdnú poruchovosť, veľmi dobré auto.

ešte šťastie, že sa dajú diely zohnať pomaly lacnejšie ako na Peugeota a majú ich v každej šope, len sa netreba zamýšľať, ako sa tam dostali..:((, že áno.

20.04.2014 | 06:27:09 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

Potrebujem zistiť, čo je LEPŠIE pri ťahaní prívesu za X5: Dať to do automatického modu,

alebo prehodiť na manuálne riadenie.

X5 môže ťahať 3.500 kg, tak ťahám, ale niekedy sa mi zdá, že prevodovka drží veľmi nízko otáčky, v automatickom režime.

Zároveň, či to ustojí tá kraksňa,lebo niekedy cítim rázy od ťažného až pod prednou nápravou/ pod nohami/, pri cúvaní, ked sú nejaké nerovnosti, či jamy, ked musím pridať plyn,aby som to vyšiel. X5/2007,E7O/.

Tí, ktorí ťahajú vozíky, prívesy: vydrží to prevodovka? Nie je to žiadny Nissan,či Toyota..., tak sa pre istotu informujem.

Dakujem pekne.

26.08.2012 | 15:03:44 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: Potrebujem zistiť, čo je LEPŠIE pri ťahaní prívesu za X5: Dať to do automatického modu,

Takže po chvíli skúseností si aj odpoviem:), možno to niekomu pomôže.

najlepšie je ťahať v "manuálnom" režime, držať vyššie otáčky, vtedy tak nehegá.

Ale: PODOZRIEVAM BMW, že si robí srandu z kupujúcich, lebo taký Nissan Teranno 3.0 benzín, manuál, s 110 kw motorčekom, v papieroch má tuším max. hmotnosť prívesu 2.200 kg/ z roku 1988/,,,m tak ten potiahne vozík ako nič, aj ked má natrieskané 4 tony a ani necítiť, že niečo je zapriahnuté.

Na X5 cítiť aj prázdny, cca 800 kg. Inak sa ešte modliť, aby tá prevodovka aj niečo vydržala, repas stojí baj očko 2-3.000 eur.

12.11.2012 | 21:14:12 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat