Autorecenze BMW X5 4,4 Litru - NO COMMENT. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze BMW X5
 
 

Recenze BMW X5 4,4i
“NO COMMENT.”

Autor recenze: Stanislav (34 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:4,4 Litru Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:365 342 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 18 l/100 km Vloženo: 30. 4. 2005

Hodnocení inzerátu: 12 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

1
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: BMW 750 iL BMW 850 Ci Jaguar S-Type Mercedes-Benz ML

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto je za celých 5 let zcela bez závady. Žádný problém, porucha ani závažnější. Pouze v roce 2003 bylo nutné vyměnit lcd panel navigačního systému. Jinak jezdím na pravidelný servis-vyplací se to. Každou chybičku - třeba jen odřeninku laku hned opraví a auto pak vypadá stále jako nové.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Super zátah, výkon pohodlí, kvalita zpracování, zvláště u 4,4i. U předchozích BMW co jsem měl to bylo obdobné, ale X5 je prostě něco výjímečného. Mužu vřele doporučit !!! SUPER VŮZ, který si ještě hodně hodně dlouho nechám.

Ale uvažuji o koupi faceliftovaného modelu, který nabízí samozřejmě hodně změn.... Možná časem...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 12


Komentáře uživatelů k recenzi BMW X5

Vložit komentář

Tak, a X5 ide z domu:)),

dúfam, že si ju kúpi ďalší blbec, ktorý sa nechal zlákať reklamnými drístami o "športovom" aute váhy Avie:))

Media a marketing.... záhuba zdravého rozumu.

04.08.2011 | 11:43:21 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

RE:Tak, a X5 ide z domu:)),

Ty si mal X5 ? Nepáčila sa ?

04.08.2011 | 11:53:38 | Matúš  | 78.98.137.* Reagovat

RE:RE:Tak, a X5 ide z domu:)),

Mal, našťastie iba na chvíľu, kúpil som ju stiahnutú z leasingu. Za tú cenu som nič neriskoval..., ale: je to SUPER auto na diaľnice a na DOBRE cesty.

Inak to vrzga horšie ako stará 405, 607 je po našich tankodr.a cez 350.km tichšia a LEPŠIE spracovaná..:((, ale čo už môžeš chcieť za 84.000 eur..., nová.

Inak vynikajúci motor, záťah ako stíhačka, ale bežná jazda, mimo diaľnic, svižne zajazdená, spotreba cez 11-12l, pričom priemer na konci 10,5 l/ priemer 73 km/h...:)), na svojich mám o min. 4 litre nižšiu spotrebu.

A tankovať skoro každý deň za 100 eur a viac...., pričom servis je iná liga.

Ale pre málo jazdiacich, tak do 20-30.000 km/ročne, s vysokým posedom, nižším sebavedomým a plnou buksňou...:)) ako stvorené.

Najmä v žltej koži je vééééľmi pekné.

04.08.2011 | 12:40:08 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

RE:RE:RE:Tak, a X5 ide z domu:)),

A čo ma privádzalo do zúfalstva-šialenstva, je ovládanie palubných funkcií cez menu, kde sa kvôli hociakej blbosti človek vyvalí, lebo nastaviť niektoré funkcie je bez zastavenia a študovania asi 250 stranového manuálu priam nemožné..:((

Absencia budíkov-teploty oleja, vody...., o nejakom tlaku oleja ani nehovoriac.

04.08.2011 | 16:47:52 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

RE:RE:RE:Tak, a X5 ide z domu:)),

Takové krásné auto. :o)
Náhodou paráda
1) tyhle auta neklesnou pod 100 tisíc, protože se budou stahovat do ruska a už o nich neuslyšíme, takže nečekejte až to klesne.
2) Tohle je rodinné auto, do kterého se vleze taky kočárek. A taky lidi vzadu, viděl jsem novýho Touarega a bylo mi líto i 4 letýho kluka, který vzadu seděl v sedačce, samosebou zašpiněné spolujezdcovo opěradlo zezadu, protože si ten kluk neměl kam dát nohy, zlatá Octávia a to jsme třídou a cenově někde jinde.
3) Tohle je dělané pro toho, kdo chce jezdit v bezpečným autě pro rodinu, ženu a děti.
4) Motor diesel, jako odpůrce BMW dieslů říkám, naopak do tohodle se hodí. Krouťák jak z ojetý M3, spotřebu si spočítá i malý, když diesel bere 10l a benzín 18l i když repase jednoho vstřiku stojí cca 12 tisíc(je jich 6 a dělá se to co cca 200tkm), a výměna filtrů a oleje(každých 10tkm) vyjde bez práce cca nad 5 tisíc. Ale jsou podnikatelé, kteří to dají do odpočtů, včetně leasingu a stát může utřít nos.
5) Zajímalo by mě, kolik mělo najeto na tachometru 3 roky staré BMW x5? cca do 60tkm?
Vídal jsem auta stažené z leasigovky v exekučních dražbách a vím svý. Lepší je dávat do kupy lehkou dovezenou bouračku. Ale byl bych raději se pletl, ono za 3 roky to ten provozovatel asi nestihl odrovnat.

05.08.2011 | 06:58:46 | svlastik  | 82.117.130.* Reagovat

RE:RE:RE:RE:Tak, a X5 ide z domu:)),

Tie nové kraksne, od roku 2007 sa dajú kúpiť niečo pod 1 mil. SKK/33.000 eur-DPH, a nižšie.

Ale búranu X5, ani náhodou, stráca na cene. Zatiaľ čo stiahnutá z leasingu, s PLNOU serviskou, pričom veľká prehliadka, nové kotúče, brzdy+ servis/nový vankúš/ vyše 5.000 EUR, EUR, nie SKK....

BMW bez riadnej servisnej histórie nekupovať, alebo potom musí ísť POD cenu. Nejakých 100-150.000 km na 3.0 je nič, žiadnych trysiek sa netreba báť, ani repasu.

Prvý majiteľ je vždy NAJPOCTIVEJŠI, v 99% prípadov, aj toto bolo iba ručne umývané, inter. ako nový, vyše 120.000 km.
Ale 10litrov/100 km je už fakt dosť.

Ale aj tak ma najviac s..lo, že žiadna kontrolka teploty vody, oleja, ani stretávacích svetiel... NIČ.

Iba sprostý merač okamžitej spotreby, ktorý je úplne na h..0, lebo sa podľa neho nedá vôbec riadiť.

Ak by X5 mala o nejakých 400-500 kg menej, tak je to super vozenie.

05.08.2011 | 09:07:30 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

RE:RE:RE:RE:Tak, a X5 ide z domu:)),

mám dojem,že málo ceněný je RS9,za všech okolností podávál špičkový výkon, Pokud tu někdo navrhuje snížit váhu o 400=500 kg,dá se toto řešit včasným odchodem na WC

12.01.2013 | 15:46:05 | dedek  | 109.81.252.* Reagovat

X5 3d

Dobrý den tak jsem ujel na převodovku 30ooo km po G opravě a opět ko.jde o americký automat který byl ve starších vozech e53,nesnáší přidání plynu a ti co maji ZF smůžou klidně spát i jezdit.

29.08.2010 | 01:02:29 | doktorholec Reagovat

Toyota vs BMW

Pred rokom som vymenil Toyotu RAV4 za nové X5, takže môžem porovnávať. RAV4 bol nezmar, ktorého mi nebolo ľúto ničiť v akýchkoľvek podmienkach. Najazdil som s ňou takmer 400.000 km bez vážnejšej poruchy, kým so ju predal. X5 je schopné zapadnúť aj v niekoľkocentimetrovom blate. O komforte hovoriť nebudem, tu je víťaz jasný. A aj v image, ktorý pri reprezetovaní firmy potrebujem BMW vysoko vedie. Ale pomer cena vs užitková hodnota určite vyhráva Toyota.

12.01.2010 | 23:21:42 | Bubo Reagovat

X5

Ja viem, lexus je tiez paradne auticko ale ked mne ta X5 ucarovala pripada mi ked ju vidim ist ako dake nadauto neviem je to len moj dojem.... ale tak ak niesu X5 dake zavadove nemam co riesit X5 s trojlitrom je podla mna idealny stroj na akukolvek trasu,ci uz na cesty do prirody alebo do ruchu velkomesta.... len sa musim rozhodnut medzi benzinom a naftou , neviem fakt co je lespie ale asi dam predsalen prednost nafte ...to vies spotreba, aj ked sa vravi "kto ma na X5-ku ma aj na palivo do nej" ale mne ide o spotrebu dost...

27.09.2009 | 19:30:02 | DAN Reagovat

RE:X5

Spotreba je v X5 relatívna, momentálne si vozím zadok v 2008, posledný model, 173 kw, dá sa zmestiť do 9 litrov mimo mesta, pri priemerne svižnej jazde, t.j. na diaľnici občastné výlety k 150-160/km/h, mimo do 100-110, priemerka pri pr. rýchlosti 89 km/h bola cca 8,8 l/100, teraz, po krátkych jazdách a mesto, priemerka cca 74 km/h, spotreba 9,4, posledných cca 400 km, od vynulovania./ pri naozaj svižnej jazde cez 10 je aj ťažké sa dostať..., treba pridávať s rozumom, najmä zrýchlenie ako v lietadle, to naozajláka.

Ale spotreba je u tohto auta asi to posledné:)), ostatné náklady sú fakt dosť vysoké.

Mimochodom, aj túto som kúpil stiahnutú z leasingu, kúpená ako nová v SR, za cenu lepšiej Oktávie.

Ale aj tak pôjde do sveta. Vozenie je naozaj príma, SUPER sedadlá/ najmä vysúvateľná opierka stehien, RIADENIE, SVETLA-bixenony, aj keď rozdiel medzi diaľkovými a stretávačkami je dosť malý,famózna prevodovka.... ale stále je to Avia so silným motorom:))

31.07.2011 | 17:31:52 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

to dan

Jak chces, jsou to tve penize.Ja osobne bych radeji bral Lexus RX300, ale X5 taky celkem ujde.A vypada bozsky...

27.09.2009 | 13:34:09 | jamieson Reagovat

BMW X5 3,0i

Zdravím Vás páni, ako pozerám okolo X5-ky je tu velky rozruch musim povedat ze X5 je skutocne nadherne a este raz nadherne auto v ktorom ked sa preveziete tak vas dostane.... Uvazujem o X5 3,0i spotreba tohto vozidla zalezi hlavne od toho ako mate tazku nohu na plyne myslim ze v poho sa s nim da cez mesto za 12 mozno 13 na 100 ale aj za 18 skutocne to zalezi od stylu jazdy, len po par konverzaciach si niesom isty tym ze niektore X5 jazdia cely "zivot" bez poruchy a niektore su v servise ako doma nemate niekto dake vacsie skusenosti s tymto modelom? Ak by ste opisali jeho dostatky/nedostatky pripadne zavady a spotrebu? Dakujem Dan

27.09.2009 | 12:48:05 | DAN Reagovat

Týmto pozdravujem dementa ,

nedopatrením majiteľa, al. vodiča X6, bielej farby ZV-NIKA 4, /al. NIKI 4/, ktorý dnes predviedol okolo 14.15 na ceste medzi BB-ZV, tak v šóre na peniaze u Pánbožka bol, keď mal ísť pre rozum, tak sa na to vysral. Podobne ďalší majiteľ X5, našťastie X5 s ZV NIKI 2 už trochu viac rozumu pobral.
Biela X6 sa bezdôvodne ťahala v ľavom rýchlom pruhu. Keď som na neho blikol, najprv uhol doprava, potom, keď zbadal, že to nebliká jemu podobný šašo, tak bez smerovky prešiel doľava a začal sa hnať. V závese za ním ďalšie 2 X5. Keďže som sa naozaj ponáhľal, tak som musel trochu aj pridať. Držalo ho to do 190-200 km, potom prudké brzdenie a odbočil na Sliač...., cca 5-7 km...
P.S: TOTO V IT, al. v DE by sa nestalo. Nikto nie je zvedavý na Vašu haraburdu zvanú X5, X6 a podobne. A ak neviete zniesť, že sa Vašej šunky dokáže držať stará 607, tak si dajte vyvetrať hlavu. Najlepšie 9 mm. Kým niekoho nezabijete. Za toto by som Vám dal doživotný zákaz šoférovania.

09.09.2009 | 18:56:25 | ľuboš Reagovat

X5 3d

mám doma 525 d a super žádné opravy,pouze běžné opotřebení a oleje. Jsou to tři měsíce co jsem koupil X5 2002 3,0d automat.super jízda super požitek jen né chiptuner.Je to měsíc co jsem ho čipnul v běchovicích a co ejhle.do kopce podřadila a konec.nouzový mod dojezdu.dnes ji otvřeli a co celé soukolí je ko.oprava 45000,- stálo to za to? těď již vím že né a po opravě letím na podchipování do původního stavu.

28.08.2009 | 15:42:12 | doktorholec Reagovat

drahosch

zas plno trotlů, diskuze o bmw a skončí se kecy o toyotě...navíc předpokládám že kolega myslel toyotu srovnatelnou s bmw.....čili lexus....no zaprvé motory lexusu, hlavně hybridní, jsou a dlouho, ne-li navždy, budou před všemi kteří auta dělají, a výbava?...u lexusu máte v základu vpodstatě vše za co můsíte u němců připlácet...srovnejte si ceny se stejnými výbavami u LS a MBS....a prosím nepište sem nesmysly...tohle má být server, který pomůže normálním lidem vybrat si podle zkušeností SKUTEČNÝCH!!!!!!!!majitelů ne podle keců"stará Blažková povídala že........." takže si své"moudra" nechejte k staropramenu do hospody jezedáci....

19.07.2009 | 23:49:23 |  Reagovat

to andrej

Co presne se tam porouchalo ? Jen se ptam, protoze kamarad ma BMW X5(ale 4,4, nikoli 3,0 D jak tvuj kamarad) taky, a za 3 roky zadnej problem.Myslel jsem si, ze X5 je kvalita, ale mozna to az tak celkem pravda neni...Co se tam s prepacenim posralo ?

17.06.2009 | 16:17:18 | jamieson Reagovat

BMW X

Zaujala ma tato diskusia... skusenost z reality, kamarat si kupil pred rokom a pol novy funglac X5 3.0D, nadherne auto, previezol som sa, zasoferoval som si, bol som uzasnuty... po roku a pol vykonanych 15 /slovom patnast - citas spravne/ zarucnych oprav.... neuveritelne, ak by to bolo po zaruke, mozem sa odstrelit... uz studujeme moznost odstupenia od zmluvy... ale inak je neskutocne nadherne... len to same asi nestaci...

17.06.2009 | 14:42:51 | andrej Reagovat

Anonyme.O "tojote" jsem neslysel ani ja.Zato o Toyote ano.Neni to cinsky delo, ale japonska znacka, ktere uz klesla v posledni dobe kvalita (alespon co jsem slysel), ale takovy kvalitativni prepad se udelal u takmer kazde znacky vratane BMW.Zadna vybava ? Kup si Lexus ! Nevykonni motory ? Prober se ! Treba Supra ma vykonu na rozdavani ! Ve srovnani s BMW neni Toyota az tak premiova, ale ve srovnani s Lexusem je to jine.Ja bych bral drive Lexus, ale ani BMW neni plecka...

08.05.2009 | 17:51:17 | jamieson Reagovat

znacka je iba BMW

Prosim Vas co je to ta spominana tojota? Mikdy som o tom nepocul? To bude asi cinske delo, ze? BMW je auto a to...pardon uz som zabudol na nazov toho sikmookaca. Vybavy ziadne, plasty v interiery otrasne, motory nevykonne co mi to pripomina... aha japonec fuuuj nikdy. Iba BMW.

20.04.2009 | 23:29:30 |  Reagovat

V 3.0D jede..

Ahoj, taky mám Xku, miláček, ale v 3litru dieselu. 4,4 musí být neživitelná, ne ? Já tu mou nechal nachipovat u chiptuner cz a je to živější, žere o litřík méně, ale i tak město 13 není žádný údaj....

04.02.2009 | 16:31:20 | Honza Reagovat

Velky vuz maly penis,nebo je to jinak

08.01.2009 | 21:31:14 | Karel Reagovat

ty jsi ale ubozak a nevis o tom,treba ti to nekdo rekne

05.12.2008 | 14:45:27 |  Reagovat

15. února 2008 | 09:06 | Anonym

Podpantoflisto, blbej...

11.05.2008 | 16:15:13 | mrdám ti mámu Reagovat

a co Volvo XC 90? Váhám mezi bmw a volvem. BMW jasně lepší vzhled,ale dát stejný peníze za 2001 BMW jako 2005 Volvo asi rozhodne. Páč sehnat neodježděný,nestočený bmw asi nepůjde. Nikde sem nanašel nic o spolehlivosti volva. Nevíte někdo aspoň trochu?

11.05.2008 | 09:19:14 |  Reagovat

Volba

Zdravím, rád bych se také připojil, nejsem žádný profík, ani nemám BMW nebo Lexus, ale myslím si že obě automobilky, jak BMW tak Toyota, jsou na velmi vysoké úrovni a je volba každého, co mu více sedí. I když já osobně bych se přiklonil asi k Lexusu, podle tvrzení mnoha lidí jsou to velmi špičková auto na nejvyšší úrovni kvality zpracování.

23.04.2008 | 00:04:16 | Boro Reagovat

Tuším tu je hádka :D

Neviem, čo by som k tomuto povedal... Azda si pozrite dáke to video na youtube... Tam uvidíte :D Ten bavorák trochu sklamal.... Bo zapadol na mokrom šústí :D Kdežto starý Land Cruiser prešiel... Ale ono to je asi len také auto pre pánov a manažérov :D Preto tie veľké kolesá :D

08.04.2008 | 15:19:24 | nufko Reagovat

pro titi

ja jsem tak rad, ze mam bmw, tak raaad :-)
toy..? co? to jsou ty plastovy hruzy? To ma byt interier? A tachometr uprostred palubky za nejakou lupou u yarise, to je jako dezYnk nebo? A lex..e? to je takovy to s tema zlatejma vozdobickama? uf, zdravim k chocholouskovi nebo ke kolotocum .... zvlastni je, ze clovek tak nejak neslysi, tra od znamyho, ty voe, jel jsem ted novou toy... a to je ti nadhera...slysis to? Blbost, neni to slyset, protoze to se proste nedeje :-D kdezto o zkusenostech s bmw je slyset neustale, je radost to zazivat, je radost o tom mluvit... a priklad s afrikou je peknej, jednak tam ta auta jezdi od dob, kdy offroad v africe byl bud rover nebo toyota (sice furt hnusna kopie jeepu, ale funkcni), tzn. traďyce (..jak dlouho bmw vyrabi offroady??) a za druhy, uz vidim jak si nejakej africkej supak, kterej huntuje svyho prisernyho pick-upa s logem ze zkrizenych elips, v prachu, vedru, humusu, kterej si i treba na mistni pomery relativne dobre zije, jednou rano takhle rekne, parada, ten muj shit, kterej nejakej evropan titi sice obdivuje, me uz ňák sere, hodim to ze skaly a koupim si bmw rady X. Pak proda nekolik vesnic a za utrzene penize koupi listek na velblouda a vyrazi do mnichova pro auto. Nechtel jsem tohle psat, toyota je urcite kvalitni, coz je jedina vlastnost, kde se muze k bmw zacit z dalky blizit, ale co se tyce designu a jizdnich vlastnosti? Toyotu a lexuse pro pááprdy .....a sympatakum bmw.

17.03.2008 | 01:11:39 | bodie Reagovat

Musim taky přihodit..měl jsem BMW 325i coupe a Toyotu Celicu 2.0 GTi 129 kW,a jednoznačně mohu potvrdit že Celica je mnohem lepší,BMW už bych si nekoupil,měl jsem možnost svezení se Suprou a M3 oba rok 94,M3 hodně zaostává oproti Supře od vzhledu až po jízdní vlastnosti a o životnosti ani nemluvim.Toyota je pořádná automobilka a to odpovídá i počet prodaných aut za rok,BMW je hooodně daleko za ní,takže si myslim že není o čem mluvit.Kdybych si měl vybírat mezi X5 a Land Cruiserem tak jednoznačně Land Cruiser vyhraje.Třeba by mě zajímalo proč v Africe nejezdí terénní BMW ale jsou tam vidět většinou jenom Toyoty a na to je jednoduchá odpověď potřebují tam kvalitní a spolehlivý auta s největší životností a to jsou Toyoty,protože tam servis jentak nenajdete!A ty nový Lexusy např. GS,LS,IS,RX kam se na to hrabe BMW a ty otřesný interiéry u nových BMW to je hrůza jako kdyby tam dali prkno,ale Lexusy to je nádhera!A také mnohonásobně kvalitnější,taky Lexus LS byl zvolen jako nejkrásnější limuzina světa,prostě Toyota!Jenom když se řekne mít Lexus to je něco,ale BMW?Normální tuctovka.

15.02.2008 | 11:28:41 | titi Reagovat

heh směju se, toyotu mám, předtím bmw, a nedá se srovnat...toyota je křáp...srovnávám yarise 2001 a BMW 316i 1994 haha...Bohužel jsem ustoupil manželce.8 let rozdíl a BMW 100krát lepší i v tom věku.Mělo to dokonce i o jeden airbag navíc a klimatizaci a el. okna,zrcátka atd..Ten manželky chudáček nemá nic...A to stál 140 tisíc zgarb jeden.Výkonově to stojí taky za...

15.02.2008 | 09:06:04 |  Reagovat

No nevim ale ja bych Toyotu s BMW docela srovnával,protože mi jasně vyjde najevo že ve výsledku jsou Toyoty mnohem lepší vozy a z vlastní zkušenosti to mohu potvrdit!

14.02.2008 | 22:34:57 | Tom Reagovat

to bill:
vůbec nevím o čem je tvůj komentář?!

14.02.2008 | 20:07:03 |  Reagovat

Nerad bych se pouštěl do diskuze, zdali je lepší BMW nebo MB, jenom vím, že BMW nejde srovnávat s Toyotou. Toyota je normální tuctovka od pick-apů po nudné sedany, ktrá chrlí pomalu nejvíce aut na světě, které jsou beze sporu nadprůměrně spolehlivé. Aby vůbec byla schobná šlapat na paty BMW, Audi, MB vyrukovala s povedeným Lexusem, ten už je vcelku srovnatelný/ záměrně nemluvím o evropských superautech tipu 30 000 000Kč/kus- na ty made in Japan prostě nemá ač se o to snaží/

27.10.2007 | 12:10:41 | Bill Reagovat

vidis a existujou jini, kteri to same napisou o MLku, ze je horsi nez X5

30.04.2006 | 18:22:37 | krakatit Reagovat

tak to jsi měl kliku,x5 jsem jezdil 2 roky a samá závada,porucha ,...pak převodovka,jen motor držel. koupeno nové v čr.ted mám NEW ML 2005 a tam jsou přece jen dál. SHRNUTO X5 4,4i NEDOPORUČUJI

23.03.2006 | 15:24:42 | dandi Reagovat