Recenze Chrysler Grand Voyager 3,3
“Pohodlné auto pro nás ženy.”

Autor recenze: petra (38 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:3.3 6V Stav km při koupi:88 000 km Stav km nyní:112 500 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 13,5/12 l/100 km Vloženo: 11. 10. 2008

Hodnocení inzerátu: 15 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Escort Combi 1,8 D,Renault Espase Škoda Felicia Combi 1,3 MPI

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Prasklý termostat Kč 260,--
běžná údržba - olej výměna, gumičky stěrače, servis klimatizace, stejné věci jako u předchozích aut.

Plyn 32000,--, Závěs asi 3000,--


Hodnocení a zkušenosti s autem

Velmi pohodlné auto, teprve nyní jsem poznala to, co znamená Amerika. Vše jde velmi lehounce a je výborný výhled. I pérování je velmi příjemné. V autě není skoro slyšet motor.
Měla jsem strach z automatu, ale po pár kilometrech jsem změnila názor, hlavně ve městě. To neustálé kvedlání s řadicí pákou mi ani trochu nechybí. Už nikdy nechci auto s manuálním řazením. Také rozjíždění a couvání do kopce mi díky automatu už nedělá problémy.
Vzhledem k tomu, že je auto ohromné, jak na šířku tak na délku, trochu mi dělalo problémy parkování. Hlavně v podzemních a patrových parkovištích. Jsou dělaná na cvrčky. Momentálně to řeším po svém. Hledám parkoviště kde je víc místa.

Kufru, dá-li se tomu říkat kufr, se nedá nic vyčíst. Je ohromný a hlavně vzadu rovný. Bez problémů do něj dám své kolo, dětské kolo, nákup a ještě bagáž.

Topení je rozložené dopředu i dozadu a dá se ovládat od řidiče i od pasažérů, stejně tak klimatizace. Výborná jsou i tmavá skla, nemusím je dětem zakrývat různými záclonkami.
Jezdím hlavně po městě a na krátké vzdálenosti. Se spotřebou je to horší, papá okolo 13.5 litrů naturalu. Na dálky to jde okolo 10 litrů. Auto umí také Ethanol 85 (ten se u nás bohužel nedá sehnat). Nechala jsem to předělat na plyn s nějakým přímým vstřikováním, nádrž mi dali mezi přední sedačky, světe div se, spotřeba je dokonce nižší, 12 litrů plynu, + 60 l benzín tak na 6500 km. Zdá se, že to jezdí stejně dobře i na plyn, máme ho asi půl roku.

Měli jsme Renaulta Grand Espace, sice s nižší spotřebou (okolo 9,5 l na 100), ale byl to třaslák a pořád tam něco blikalo.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 15


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář

Voy

chce to použít kvalitní hadice a spony
Co se týče LPG - krom moderní systémů se sekvenčním vstřikováním z těch starších zlobí skoro všechny....

07.11.2008 | 10:12:05 | marty Reagovat

přechválení

Tak jsem ho trochu přechválila, za poslední měsíc mi praskla už druhá hadice na vodu, sice opravy za pár korun, ale je to nepříjemné. Taky s plynem byl problém, museli mi něco dělat s nádrží, najednou nešlo natankovat víc jak 30l do 56l nádrže, ale bylo to na záruku.

07.11.2008 | 00:00:03 | petra Reagovat