Auto recenze Dacia - rozcestník pro recenze Dacia

Nejčtenější auto recenze

3,0Dacia Duster (2012) Dacia Duster (2012) autor: ATR TEAM Přečteno: 49293x
8,8Dacia Sandero (2011) Dacia Sandero (2011) autor: Siola Přečteno: 35195x
7,8Dacia Duster (2011) Dacia Duster (2011) autor: Honza Přečteno: 21188x
7,6Dacia Logan (2004) Dacia Logan (2004) autor: david Přečteno: 14879x
9,2Dacia Sandero (2012) Dacia Sandero (2012) autor: Béda V Přečteno: 12615x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: sandero

Komiku ..:-)))

06.08.2019 | 07:55:55 | Vašek | Recenze: Dacia Sandero (2016)

sandero

Ted jsem našel na netu článek ve kterém je žebříček 20-ti nejpomalejších aut.Je tam i Sandero.Povím to asi tak.V tom žebříčku by měli být hlavně ti majitelé svých aut co jezdí mezi Valaššskýma Kloboukama a Brumovem-Bylnicí 70km/h.Někdy dokonce i mín.A to jsou auta typu Passat,Octavka,BMW.Takže nekritizujte Sandero.

05.08.2019 | 22:32:45 | jirka | Recenze: Dacia Sandero (2016)

RE: Dacia

Levná škoda, s levnými náhradními díly, a s levným servisem. Další ze zakořeněných nesmyslů.

02.08.2019 | 19:31:37 |  | Recenze: Dacia Logan 1,5 DCI (2009)

RE: Dacia

Levný Škody!!!! Mein Gott....

02.08.2019 | 07:50:46 | Vašek | Recenze: Dacia Logan 1,5 DCI (2009)

RE: Dacia

Technicky 10 let za současnejma? Ano, ale v tom já vidím spíš výhodu, nepotřebuju v autě milion asistentů a dalších kazících se volovin, stejně tak DPF, start-stop systém, kontrola tlaku v pneu...... pro mne je u auta hlavní spolehlivost a cena provozu, což mají ale ty současný zbytečně složitý auta na úplně jiným levelu....... auto má sloužit mě a ne abych s ním já za nehorázný peníze objížděl servisy a tohle jednoduchá Dacia na rozdíl od těch současných do puntíku splňuje.....

01.08.2019 | 14:42:05 | Henry | Recenze: Dacia Logan 1,5 DCI (2009)

dacia sandéro 1.6 mpi 2008

výborne auto po 10 letech najeto 55000km žádná závada jen nové rozvody po 8 letech a nové svíčku žádná složitá elektronika levné auto pro toho co che dojet z bodu A do B proti jiným autum v této třídě velký prostor

28.04.2019 | 09:18:06 | re | Recenze: Dacia Sandero 1,6 (2010)

RE: za kazdu cenu SUV

:-) Některým zde rozhodně stačit nebude...…..

28.01.2019 | 17:20:10 | Vašek | Recenze: Dacia Duster (2012)

RE: za kazdu cenu SUV

mám Duster 2014 po 80.000 vada motoru- v terenu neježděn nehoněn- v autorisovaném servisu odmítli opravu- STAČÍ netřeba dalších konetářů

28.01.2019 | 11:01:34 | klimorv | Recenze: Dacia Duster (2012)

odpoved

Zdeavím. Ja osobne mám dustera kúpeného medzi prvými. Nikdy opakujem nikdy ma nikde nenechal presiel kadekolvek momentálne má 300000 km je uplne v pohode. Denne s ním jazdím tahám vozík ktorý kolkokrát váži cez tonu a stále ide. Jedine výmeny oleja,po cca.200000km spojka tlmiče s čapmy a ramenami čo je podla mna úplne normálna životnosť.

17.01.2019 | 18:53:28 | majo | Recenze: Dacia Duster (2012)

RE: po deseti letech

Horste..... ono je asi podle tebe normální, aby se převodovka poroučela po 10-ti letech, resp. 135 TKM? To snad ne?
A do takového vraku bych také nekupoval novou za 75 tisíc, to zdvojnásobíš cenu auta..., a že nechtějí podat techn.informaci mne už ani nepřekvapuje, zažil jsem totéž....zkrátka nejraději by zákazníka na servisu oholily na kost - stará dobrá strategie renault, nic se nezměnilo.

14.01.2019 | 08:40:22 | Vašek | Recenze: Dacia Logan 64kW (2007)