Auto recenze Daewoo - rozcestník pro recenze Daewoo

Nejčtenější auto recenze

4,2Daewoo Matiz (1998) Daewoo Matiz (1998) autor: renda Přečteno: 13708x
8,4Daewoo Matiz (2002) Daewoo Matiz (2002) autor: Janča Přečteno: 10940x
6,4Daewoo Nubira (1999) Daewoo Nubira (1999) autor: Marek Přečteno: 10682x
6,3Daewoo Kalos (2003) Daewoo Kalos (2003) autor: Přečteno: 10496x
7,0Daewoo Matiz (2002) Daewoo Matiz (2002) autor: Leon Přečteno: 9925x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Tico - veľa muziky za málo peňazí...

Mal som starý favorit a išiel ma užrať, 10l/100km bolo trochu moc. Zhoda okolností bola, že sa mi na favorite pokazilo palivové čerpadlo, a keď som šiel do predajne kúpiť nové, dal som sa v predajni do reči s predajcom, ktorý mi medzi rečou spomenul, že má kamaráta ktorý má daewoo tico a do roboty jazdí ako za darmo. Našťastie to bolo v dobe kedy som už bol rozhodnutý, že favorit musí isť preč, a rozhodne chcem len auto ktoré bude mať nízku spotrebu a nízku cenu. Začal som sa obzerať po ticu. Kúpil som ročník 1997, minimum hrdze, auto malo najazdené 102 tisíc, a motor je veľmi živý. Spotrebu mám pod 5l/100km a to jazdím prevažne v meste, ale som naučený jazdiť so super-ľahkou nohou z favoritu, netočím motor zbytočne do otáčok. Tico v ďaka svojmu hranatému tvaru maximálne efektívne využilo vnútorný priestor. Jeden môj kamarát ktorý prvý raz sedel v ticu mi povedal, že je prekvapený koľko miesta v tom aute je. Kamaráti neprajníci mi vraveli, aby som si nekupoval tico, vraj sa na tom v 20km rýchlosti zabijem. Stretol som chlapíka ktorý mi vravel, že bez škrabanca prežil čelnú zrážku v 80km rýchlosti v ticu. Mal som tico rozobraté a z prednej strany pod nárazníkom má deformačné zóny. Náhradné diely ma zatiaľ stáli nie viac ako na favorit. Servisovanie tica je zábava, netreba to odtláčať do špecializovaných servisov.

11.07.2018 | 20:17:59 | Ondrej | Recenze: Daewoo Tico 796/32kW (1993)

Daewoo

to ste vlastne vyrobili nové auto

12.03.2018 | 21:49:57 | vox_populi | Recenze: Daewoo Matiz M-TEC 0.8 SOHC MPi (2000)

RE:

Píše SEDAN! ten rozhodně malej kufr nemá....................

06.03.2018 | 09:03:29 | Vašek | Recenze: Daewoo Kalos 1399 benzín (2003)

Jediné co bych vytknul malej kufr

06.03.2018 | 01:46:28 | Kalos 2004 | Recenze: Daewoo Kalos 1399 benzín (2003)

RE: lanos stále jezdí !!!

25.2.2018 najeto 249 525 Km.
Klekla spojka, dva měsíce před technickou prohlídkou. Dále již opravovat nebudu. Auto pošlu na zasloužený věčný odpočinek. Původně jsem předpokládal, že bude jezdit tak 2-3 roky vedle nového Hyundaie, koupeného v roce 2010 !!! Jezdil 8 let. Protože se již začíná hlásit o údržbu nový!! Hyundai, nebudu strkat další peníze do starého a ojetého auta u kterého nevím, co vzhledem k jeho stáří klekne dalšího.

I tak po celou dobu užívání Lanose maximální spokojenost. Poslední roky mně chyběla klimatizace. Vzhledem k tomu že jsem s Lanosem jezdil pouze v zimě nevadilo to. Nicméně Hyundai je díky tomu velmi zachovalý.
Jsem důchodce a nemohu měnit auta každé tři roky!!!

27.02.2018 | 14:23:04 | mosoj | Recenze: Daewoo Lanos 1600 16v (1997)

mam doma auto matis chevrolet,kdyz je studeny tak to nechce jet, kdyz se zahreje jezdi dobre uz sem vimnenil svicky,kambele od svicek, landasondu, a furt to dela, je to txden co se nam rosvitil check a sviti porad poradi my nekdo co stim je

25.11.2017 | 11:58:54 | mats | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

RE: wack

Souhlasim já mám taky nubiru r.v 2006 a max spokojeny velký úsporný kombik do kterého vleze a nemusíte sahat

21.11.2017 | 22:31:42 | Rosta | Recenze: Daewoo Nubira 1,6 16V (2000)

RE: Doplnenie po ďalších 3 rokoch

dik za rady

16.10.2017 | 21:50:33 | Roman | Recenze: Daewoo Evanda 1998 (2003)

daewoo

Daewoo je najlepšie, mám aj ich mikrovlnnú rúru. Ohriať párok (nie svoj huhuhu) nie je problém.

24.08.2017 | 12:53:31 | doc. Ing. Žanetoš Kondenzovatec, PhD. | Recenze: Daewoo Espero DOHC (1997)

RE: Nejde mi to dohlavy

no teda tejto recenzii nechápem. Máme už 4 daewoo. Mali sme Nubiru sedan 1,6, Lanosa 1,6 16 V. Teraz máme Nubiru Combi a kupili sme aj Leganzu. Sú to perfektne auta, ktoré si vie sikovnz kutil opravit aj doma v garazi. Nubira je pracant na stavbe okolo domu. Kupovali sme ju v dost zlom stave nakolko byvaly majitel vedel o nej asi len to ze je to auto! Tiez je na LPG. Motoricky super. Odnesie cez 500 kg dlazby aj s cementom a nikde nas zatial nenechala v prúseri. Z vášho komentu mam pocit, že chcete jazdit na vzduch ( ten plac okolo spotreby, ze kolko vas to stalo pokial ste z benzinu prepli na LPG ), no bohuzial tak daleko sme este nedospeli. Ked nechcete platit za PHM tak si kupte kolobezku!

01.07.2017 | 07:23:01 | Mihalka | Recenze: Daewoo Nubira 1,6 16V (2000)