Auto recenze Daihatsu - rozcestník pro recenze Daihatsu

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Moje Ferozka

jinak jede fajn do 120 seto vpoho da pak už huči motor ale jak řikam ja ji davam ********** hvězdiček

19.01.2020 | 15:04:42 | pavel | Recenze: Daihatsu Feroza 1.6 benzín (1996)

RE: Moje Ferozka

ten co to komentoval je totalni amater mam ji dal sem ji pořadně zabrat a super tank neni to zavodak a žadna leštěnka ale faro na ryby dolesa a na kratke vzdalensti super určitě sni nepojedu do chorvacka

19.01.2020 | 14:58:36 | pavel | Recenze: Daihatsu Feroza 1.6 benzín (1996)

RE: Ferda

Ahoj, máś pravdu. To není luxusná limuzína. Na to je Mercedes a pod. Feroza je do terénu a tam snad nemá súpera, proste fajn!!!!

02.12.2019 | 13:18:59 | Jurek | Recenze: Daihatsu Feroza 1.6 benzín (1996)

Vicospojka?

Pokud má auto trvalý pohon s mezinápravovým diferenciálem, k čemu je tam viskózní spojka která byla např. u starých volkswagenů?

31.05.2018 | 20:40:33 | Miro | Recenze: Daihatsu Terios 1.3 (2001)

pneumatiky

Podle manuálu přeloženého z angličtiny se foukají na 1,8 bar.

03.10.2017 | 15:11:50 | Zdeněk | Recenze: Daihatsu Terios 1.3 (2001)

Uplne v pohode

Uplne v pohode si davam s Ferozou i dlouhy cesty na hrubych offroadovych kolech Kumho Venture 235 75 15. Neboji se zajet z Brna do Frankfurtu a zpet. Autor clanku pise neobjektivni zvasty. Kdo se o auto stara, tak mu jede dobre. 120km/h a ani se nehne, v zatackach sedi, V terenu neprekonatelna. Stale mne prekvapuje co vsechno vyjede.

28.11.2015 | 09:41:11 | Stanley | Recenze: Daihatsu Feroza 1.6 benzín (1996)

RE: Náhradní díly

zdravim, mam menssi Daihatsu Move a da se bez problemu sehnat druhovyroba, vetsinou dily kompatibilni s auty od Suzuki. A jinak pan Jandak je velice ochotny clovek, ktery tu znacku ma taky rad.

02.11.2015 | 14:16:05 | bitkar | Recenze: Daihatsu Gran Move (1998)

Ferda

Tohle auto neni na nějaké velké cestování to je terení auto,a v terenu super

09.05.2015 | 22:18:31 | Franta | Recenze: Daihatsu Feroza 1.6 benzín (1996)

DAIHATSU TERIOS

Dobry den, viete mi napisat čim skor na kolko atmosfer sa fukaju gumy na Daihatsu terios 4x4 ??? Dakujem

19.04.2015 | 12:36:56 | Majitel | Recenze: Daihatsu Terios 1300 (1998)

Pneumatiky

Na kolko atmosfer sa fukaju gumy na DAIHATSU TERIOS 4x4

19.04.2015 | 12:34:42 | Majitel DAIHATSU | Recenze: Daihatsu Terios 1.3 (2001)