Auto recenze Dodge - rozcestník pro recenze Dodge

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

lidi co resite spotrebu u americkych aut,to nejsou auta ale srdcovky,zrali,zerou a zrat budou,jsou to nakladaky,ale ten pocit v jinem aute mit nebudete,zvuk design a kazdy se otoci i odpurci,pokud chcete jen resit spotrebu tak hura do japoncu co vic dodat

07.06.2014 | 17:01:43 | jarin | Recenze: Dodge Ram 4700 ccm (2002)

Ram 2004 4.7L 4x2

..tak tento model mam 3,5 roka a som s nim max.spokojny..neviem o com to tu kecate,ze sa s nim neda jazdit a je nespolahlivy..:-))to auto je tank..lepsie auto som este nemal a to som ich pred nim vystriedal asi 15..v tomto aute sa clovek citi konecne ako v aute a ma zazitok z jazdy..proste super..spotreba priemer 16,okrem oleja,filtrov a remena nepotrebovalo nic..max.spokojnost..

21.12.2012 | 20:53:21 | onkel | Recenze: Dodge Ram 4700 ccm (2002)

RAM

Užasnej nakladák,motor jedině ten skoro 6ti litr hemi v8 ,nic slabšího to je škoda a postradá smysl .V lpg se stim da celkem vyžít,vychazí to 3-3.5 kč na km,ale možna to jde mín,motor je fakt perfektní,odpojuje si 4 válce když nejsou potřeba,časuje si ventily a buchví co ještě ,za to co to auto nabídne je to super v poměru s cenou.Je to nakladák neni to oktávka ! Určitě to chce mít k tomu i vlek a využití,utáhne to bagr,loď a všechno na co si člověk vzpomene.Todle je fakt auto co člověk nestrhá.U většiny kár brečí převodovka už někde při 2t vletu.Doporučuju 4x4 ,protože mimo silnici ma ta 4x2 při tažení celkem problém a brzo to začne pod hrabávat.

03.01.2012 | 02:06:52 | petr | Recenze: Dodge Ram 4700 ccm (2002)

RE: krasavec

Jde myslet srdcem i ekonomicky... já mám 5.7 hemi na lpg a když tankuješ dobrej plyn tak je rozdíl proti benzínu minimální.... bere to kolem 16-20ti litrů plynu podle váhy nohy takže jezdím za nějakých 3 kč/km což je nádhera.( jeep 3.0 CRD bere 13 l/100 což je 4.30 kč/km.)





16.11.2011 | 17:03:28 | kzok | Recenze: Dodge Durango 5701 (2007)

ram

Joo super auto až na ten motor 4.7 s motorem 5.7 se dá jezdil s menší spotřebou.... navíc ten motor 4.7 je celkem k ničemu. Nic neutáhne a nedá se s tim ani moc předjíždět. Navíc se spolehlivostí to taky není nejlepší.... když motor do ramu tak jedině HEMI 5.7 kterej má desítky let stejnou konstrukci a ohromnou spolehlivost.

16.11.2011 | 16:45:13 | kzok | Recenze: Dodge Ram 4700 ccm (2002)

kontakt

Ještě také kam zaslat, viď.?. Je vidět, když se daří, tak se daří...Takže: karmarsik@seznam.cz

12.03.2011 | 19:28:06 | Charlie | Recenze: Dodge Durango 5701 (2007)

kontakt

Ahojky,
spotřeba skutečně - dálnice 14-15l, město i 22l/100km, běžně jezdím mezi 16-20l/100km.
Radime, můžeš mi poslat na sebe nějaký kontakt ?? Dáme řeč..Díky..

12.03.2011 | 19:26:29 | Charlie | Recenze: Dodge Durango 5701 (2007)

durango spotřeba

Zdravím, i já na tohoto mazlíka šetřím je to super jsem ho byl projet v bazaru a vím o něm snad všecko. olik vám to zpraxe bere paliva?? každej říka něco jíného jeden 18 litrů druhej 14 litrů a někdo 16 litrů tak nevím. díky

26.01.2011 | 21:10:13 | medved321 | Recenze: Dodge Durango 5701 (2007)

krasavec

Sám vlastním Dodge Durango HEMI 5.7 Limited a je to fakt super auto.Tak,jak píšeš.Je to náš mazel.Až na tu spotřebu,jenže tohle auto si to zaslouží a jestli chce člověk zažít něco takového,nesmí myslet ekonomicky ale srdcem.Mám ho v červené barvě a sháním někoho v Česku,kdo vlastní stejný.Zatím o červeném SUV nevím.Všem majitelům Dodge mnoho šťastných kilometrů .a zážitků

05.01.2011 | 22:01:54 | radim | Recenze: Dodge Durango 5701 (2007)

krasavec

Nadhera, jen at slouzi mnoho dalsich kilometru. Ten zvuk a predeni motoru proste nelze nicim nahradit.

17.12.2010 | 09:18:51 | Jirik7 | Recenze: Dodge Durango 5701 (2007)