Recenze Fiat Bravo Fiat Bravo 1.4 12v
“doporučit jen lze”

Autor recenze: karel (52 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1378 Stav km při koupi:106 000 km Stav km nyní:161 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7.5 l/100 km Vloženo: 11. 7. 2009

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vadná povrchová úprava klik dveří, vzhledem k najetym kilometrům byla nutná výměna zadní části výfuku, tlumičú pérování. Dále bylo nutné vměnit krokový motorek pro chod volnoběhu , výměna brzdového systému, dále bylo nutné vyměnit motůrek stěračú- předních-.Nutná byla též výměna rozvodového řemene a taktéž klínového.Jinak se dá hovoři o zcela běžné údržbě které potřebuje asi každé auto.Jedině co mně nyní čeká je výměna osvětlení ovládání topení na palubní desce. Nevím jaký bude přístup pro výměnu a pokud má s tímto někdo zkušenosti a poradí, budu velmi vděčen a předem dík.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Disign bych hodnotil jako nadčasový-ještě za pár let bude na co koukat, prostor v předu na nohy a zadní sedadla ocení i višší postavy.Výbava-vše v elektrice, včetně šíbru, 2 aerbeky.Brzdy včetně ABS jsou skvělý.Výkon motoru vzhledem k 1.4 je dobrý, výborně točí od 3 tis.ot. Startuje i v silných mrazech na šumavě.Na naše cesty necesty má tvrdší podvozek ale i při rychlém průjezdu sedí jak přilepený.Spotřeba asi 7.5 l.Pozink karos.-bez korose-Mlhovky o.k. ale přední světla díky svému profilu nic moc nesvítí.Jinak bych vůz hodnotil na svoji třídu jakou má Bravo 1.4 12v sx celkem skvěle.Pro 2 dobrý .společník.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Bravo

Vložit komentář