Recenze Ford Fiesta 1.4 TDci
“Dobré auto,nic moc servis.”

Autor recenze: miras (37 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1.4 TDci Stav km při koupi:79 000 km Stav km nyní:89 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 4,5 l/100 km Vloženo: 7. 3. 2008

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Nissan Primera

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Nedávno byl problém s motorem,při startování nechtěl chytit a když už chytil,tak jakoby na tři válce.Musel se vypnout a znovu nastartovat.Někdy se to povedlo napodruhé,někdy až na počtvrté.

Poté mi někdo poradil,že stačí resetovat počítač odpojením baterie.Od té doby startuje napoprvé.Doufám,že se to již nebude opakovat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto celkově působí kvalitním dojmem.Pro naši čtyřčlenou rodinu stačí.Dá se s ním jezdit kolem 4,5 litru.Dobře sedí v zatáčkách,ale podvozek je spíše tvrdší.Uvnitř nic nevrže a neklepe,dílenské zpracování je také dobré.Jen sedačky by mohly být větší a pohodlnější.

Motor je na diessel velmi tichý a na udávaný výkon docela živý.Není problém s ním zrychlovat i na pětku do táhlého stoupání.Je ale dost choulostivý na kvalitu nafty.Pokud se natankuje nekvalitní,může dojít až k poškození vstřikovačů,což není zrovna levná záležitost.Nebýt těch problémů s motorem,tak nemám co vytknout.Snad ještě jenom cena náhradních dílů.

Třeba palivový filtr stojí 1900kč,což se mi zdá docela dost.Také servisy nic moc.Když jsem se ptal ohledně problémů s motorem,tak by mně nejraději vyměnily vše,ale konkrétní závadu neodhalili.V tomto směru opravdu velké zklamání.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Fiesta

Vložit komentář

"Když jsem se ptal ohledně problémů s motorem,tak by mně nejraději vyměnily vše"
Tak nejezděte k ženským.

09.12.2012 | 19:54:22 | zj  | 217.75.222.* Reagovat