Recenze Ford Kuga 4x2
“Jednoznačně koupit”

Autor recenze: lahvin (44 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2009 Typ motoru:2,0 TDCi Stav km při koupi:7 km Stav km nyní:2 136 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 7,3 l/100 km Vloženo: 3. 12. 2009

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Roomster

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vzhledem k tomu.že je auto staré pouze několik měsíců,je auto bez závad.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Přemýšlel jsem o koupi nového vozu pro rodinu a volba padla na SUV.Měl jsem možnost vyzkoušet několik značek Santa Fe,Nisan nebo renault.Nakonec volba padla na Kugu.Získala si nás na první pohled vzhledem a po úspěšné předváděčce a nabídce slevy 20% z ceny jsme se dohodli.Výbava Trend je dle mého názoru dostatečná.Doplnili jsme ji pouze o 17 kola a vyhřívání předního skla.Vzhledem k tomu,že máme dvě 4-leté děti,tak jsme posuzovali i vnitřní prostor a kufr.Vše je tak akorát.Motor je známý 2litr 136k a zatím je vynikající.Jak akcelerace,tak spotřeba jsou velice dobré.Děti občas při nastupování mají připomínky,že lepší by byl mustang,že je nižší.Při výletech oceňují vyšší posezení a další výhodou je možnost přepnout rádio na zadní reproduktory.
Jízdní vlastnosti si zase získaly mne a spotřeba je zatím celkem dobrá 7,4l je na toto auto celkem slušné a myslím,že to snad půjde dolů.Na tomto autě mne ještě zaujaly velice pohodlné sedačky, jak řidiče,tak spolujezdce.Po ujetí cca 250km záda ok a únava žádná.Musím říct,že moje recenze je pouze kladná a auto doporučuji.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Kuga

Vložit komentář

Kuga

28 let jsem věrný autům Ford. Vyzkoušel jsem všechny modely, ale převážně jsem jezdil Mondeem. Byl jsem naprosto spokojen. Neměl jsem nikdy problem. Ted mam novou Kugu 4x4 ve výbavě Titanum Plus. Z auta jsem nadšený.

04.07.2019 | 09:58:36 | Milan  | 193.35.102.* Reagovat

kuga

Musím pouze souhlasit , mám kugu od loňského července a zatím samá pozitiva. Super auto.

17.03.2010 | 21:30:35 | Robert Reagovat