Autorecenze Honda Prelude - prostě honda a jen honda zkusil jsem i jiné značky mám jasnou volbu. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Honda Prelude
 
 

Recenze Honda Prelude 2.0
“prostě honda a jen honda zkusil jsem i jiné značky mám jasnou volbu.”

Autor recenze: jiri (32 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru: Stav km při koupi:184 000 km Stav km nyní:198 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8.2 l/100 km Vloženo: 7. 10. 2011

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Honda Civic 1.4

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Silné stránky

Motor, podvozek, zpracování, karoserie nadčasová,

Slabé stránky

nemám ponětí

Závady a opravy na autě

Po koupi návštěva servisu na záruku vyměněna spínací skřínka na to mě upozornili že mám nárok jinak na přední nápravě nějaký gumičky u brzd a to bylo vše plus mě ještě čeká doladění geometrie.


Hodnocení a zkušenosti s autem

po předchozím civicu vcelku příjemné překvapeni. Hlavně svižné pružné i když by byla lepší 2.2 viti S s natáčecí nápravou ale jinak spokojen. Příjemná sedadla, dobré boční vedení, nechá se vodit dveřma na před do zatáček. Perfektně drží stopu i na dálnici super za hodku jsem odjel 190 km na dálnici. Spotřeba přijatelná. Provozní náklady taky. Brzdy velmi dobré. I plně obsazené auto jede slušně. Na to že je cca 14 let stará preludka na silnici předjíždění s podřazením není problém. Prohnal jsem i trochu porsche panamera jen díky tomu že se bál jet rychleji na mokré vozovce. Za tím mi nic na silnici neujelo. I audi Q7 jsem prohnal ale držel jsem se jen za kufrem na předjetí přeci jen málo síly. Jestli chcete sportovní auto vcelku usedlejší dobrá volba jinak šáhněte po 2.2

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Prelude

Vložit komentář

Tak co vyšla Integra? :) Kdyby byl zájem prodávám Accord type-r 2.2 vtec 156 kW za 100 tis, email: micody11@seznam.cz

11.08.2019 | 23:45:59 | Cody  | 89.203.150.* Reagovat

nekolik hond mi proslo pod rukama. Nemenil bych

Tak ten rok co jsem sem poslal recenzi mi ji na zadek zboril typek bez ridicaku davno je na vrakaci bylo ji skoda. Pak nasledoval accord coupe trilitr z roku 98 uzival jsem ho rok s najezdem 40 tis km sel z baraku potreboval jsem kacky. Pak civic vtec 115 koni toho jsem otocil na boudu.
Pak na dojeti civic 1.4 1995 kratkej a po tom aeordeck civic 1.4 toho mi pred dvema tejdnama baba zrusila na totalku ted dojdou kacky od pojistovny a kdyz to financne klapne jdu do integry dc dvojka. Mam pujcenou fabku tsi z pujcovny lidi to je katastrofa zlate hondy. Mel jsem v pacu accord 2.2 150 koni z roku 98 nebo novej jazz ale integra kdyz vyjdou kacky.

13.03.2016 | 18:49:37 | jirka  | 93.91.49.* Reagovat

RE: nekolik hond mi proslo pod rukama. Nemenil bych

Ty jsi Demolition Man :-) Pro tebe je těch hond škoda.

12.08.2019 | 18:37:30 |   | 89.176.46.* Reagovat

Zkušenosti

Ahoj. Uvažuji o koupi www.aktualnivozy.cz/osobni/honda-prelude-2-0-16v-98kw-4201046/, máte někdo zkušenosti s tímto motorem, případně na co si dát pozor. Předem díky...

25.11.2011 | 11:45:33 | Honza  | 193.179.69.* Reagovat

RE: Zkušenosti

je třeba jen pravidelný servis jinak žádný probl a servis podle knížky nešidit

23.12.2011 | 21:08:42 |   | 92.62.224.* Reagovat

Tak ta preludka co jsem psal recenzi jde do světa a budu asi kupovat honda acord coupe 3.0 obsah 147 kw už se na ni těším a až s ní něco najedu napíšu recenzi.

17.11.2011 | 22:39:03 | jiří  | 92.62.224.* Reagovat

Tu recenzi co jsem psal tak nejsem závodník někdy se rád svezu a taky tam píšu že na adrenalinovou jízdu tu silnější preludku. Jinak jsem s ní spokojen a do budoucna přemýšlím integra nebo s2000 mě je jasný že panamera ujede když bude chtít ale ten den hodně chcalo i já jsem měl toho plný volant s tou panamerou. Jinak všem mnoho štastných kilometrů

13.10.2011 | 11:43:24 | jiri  | 88.83.173.* Reagovat

Z křižovatky můžež být vždy první protože chceš být první.Těm ostatním o to vůbec nejde.Většinou je to jen tím.Nechápu proč bych měl závodit s každým magorem na světlech.Je mi to srdečně jedno jestli odpálí rychleji 1,2 HTP.Vím že když bych chtěl bylo by to přesně naopak.O nic nejde.Komu jde jen o to měl by se občas objednat u psychologa.O to víc je to k smíchu když se tak někdo snaží s vylítanou hujdou ukázat všem jak mu to teda gumuje.

11.10.2011 | 21:17:22 |   | 88.102.67.* Reagovat

RE:

Tak nějak jsem to chtěl přesně vysvětlit:)Že v provozu těžko hodnotit výkon a samotné auto.

11.10.2011 | 21:41:31 | luke20  | 78.45.38.* Reagovat

A to mám jedno auto 2.0 16v 99kw a další 1.8 16v 99kw.A může to být lehčí silnější atd.Ale na auto co má nad 150kw to nemá šanci.Maximálně to že 1.8 16v 99kw váží 980kg tak prvních pár metrů bude rychlejší a to asi vše.V běžným provozu můžu říct že jsem s každé křižovatky první a to nejezdím nějak extra rychle.Po cestách co jezdím více jako 120-130km nejedu.Ve městě nejedu více jako 80km takže neznamená že když mě uhne nebo se budu držet za rychlejším a dražším autem že ho mám lepší.A vychloubat se že jsem dal Q7.:)

11.10.2011 | 18:35:03 | luke20  | 78.45.38.* Reagovat

Ono spíš Panamera neměla zájem závodit.Když to člověk vezme tak předjede i s š120 Mercedes a to proto že v Mercedesu pojede klidně a ví že pokud má silný motor ujede všem.Za to v š120 pojede na plno co to dá.Mercedes přidá je a po všem.Taky mě uhýbalo Porsche Cayanne jel jsem 110km on o něco méně.Kdyby chtěl ujede mě.Ale neměl důvod závodit.tak to bude asi tím.Ono co se týče provozu těžko srovnat výkony.To se pozná na okruhu nebo na sprintu co je rychlejší.Nebo když někdo opravdu vyloženě se nahání.Ale to by ta Panamera byla na 100procent vítěz.

11.10.2011 | 18:27:48 | luke20  | 78.45.38.* Reagovat

RE:

za dažďa som na P 406, al. Primere švihal "čo to dalo", lebo som mal úzke pneumatiky, 185, resp.195. 180-200 sa dalo s prstom v nose.

na 607, audi 6, al. BMW x5, za hustého dažďa pekne dole nohu z plynu, pneu od 225, až do 265?, tuším, tam, kde na 406, Primere 120-130 a ešte len začal náznak klzania po vode, tak na širokých lietam už od 80-90 km/h.

Panamera na vode, rovnako ostatné kraksne so širokými pneu... NEMAJU šancu na úzke pneu, hoci aj o 50-70% slabšie autá...

11.10.2011 | 21:04:55 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

RE: luke

Luke, to Porsche ti uhýbalo zřejmě ze strachu z tvého vozidla s pí ve znaku...nebo že by snad z respektu???

16.10.2011 | 13:48:40 | tom  | 88.103.169.* Reagovat

RE: luke

Se dívám že musíš pořád rejpat.Tak aby bylo jasno tak za 1. to bylo se 406stkou.Za 2. to nebylo ani ze strachu a s respektu.To jsi zase všechno jen obrátil.Moje reakce na tento komentář byla kvůli tomu že i auto co má 300 koní uhne autu co má 150koní.Protože v běžném provozu to nehraje žádnou roli.A tím jsem chtěl říct že když někdo píše jak mu uhýbají a natírají to silnějším autům není, o tom že ho mají lepší ,ale o tom jak kdo jede atd.Takže když pojedu 80km a za mno use bude naplno tlačit š120 a uhnu mu tak to neznamená že má snad lepší auto ne?To co jsem napsal si akorát vše obrátil.Jinak s tím autem s pí..ve znaku jsem spokojen.Jinak s tím respektem s tou Corrolou ho taky moc neuděláš tak raději prve přemýšlej co chceš napsat.:))

16.10.2011 | 15:10:58 | luke20  | 78.45.38.* Reagovat

Ta Panamera sa nebála..., ale na širokých gumách na mokru jednoducho nemá NIKTO šancu ani na 1,6 Felíciu...

11.10.2011 | 12:09:32 | ľuboš  | 213.151.218.* Reagovat

Puberťácké myšlení...

Občas se jeden domnívá, že pokud jede někdo rychleji jak 130km/hod, tak hned s někým závodí... :-)))

11.10.2011 | 08:09:37 | Pán s vejcema za oknem  | 195.22.40.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Honda Prelude