Auto recenze Hummer - rozcestník pro recenze Hummer

Nejčtenější auto recenze

8,2Hummer H1 (2004) Hummer H1 (2004) autor: hull Přečteno: 9635x
8,8Hummer H2 (2003) Hummer H2 (2003) autor: meloun Přečteno: 7100x
3,0Hummer H1 (1998) Hummer H1 (1998) autor: Johnystreet Přečteno: 3261x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Myslím, že si pochopil, čo chcem povedať. Aj ja, čo si chcel povedať ty. Buďme lepší ako iní, nie ako oni, prípadne horší.

02.11.2017 | 20:09:49 | Toky | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

No přímo o tvé inteligenci svědčí už to, že věříš tomu článku........to za 1), a za 2)IQ je hodnota přirozené inteligence jedince, která nemá nic společného se vzděláním - přestože dotyčný článek tvrdí něco jiného.

IQ zkrátka nelze ovlivnit vzděláním, tím lze zvýšit vědomosti, nikoliv výši inteligenčního quocientu, s tím se jedinec rodí.

02.11.2017 | 10:38:14 | Vašek | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

Tak pak to odpovídá.............

02.11.2017 | 10:35:07 | Vašek | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

Tu je vidieť, že v IQ ste v Čechách lepší o jeden bod. Čo je cca temer to isté. Analogicky sa dá povedať, že tupcov je tam u vás tak na rovnako ako u nás.
Jeden chudobný duchom začne z nejakého dôvodu urážať všetkých Čechov a ty sa chytíš a pustíš sa rovnakou nôtou do Slovákov. Zaujímalo by ma, či si to čo si napísal fakt o Slovákoch myslíš alebo si sa len nechal týmto indivíduom vyprovokovať a napísal tu veci ktorým sám neveríš. Ak si to ozaj myslíš, tak si tak asi na jeho úrovni. Ak píšeš veci, ktorým sám neveríš len preto aby si vytočil niekoho konkrétneho ale urazil celý jeden národ, tak mi vychádza opäť to isté.
A áno, v škole som veľmi nepočúval. Každopádne vážim si rovnako Slovákov aj Čechov. V tomto mi ale školské vzdelanie pomáhať nemuselo.

02.11.2017 | 09:15:26 | Toky | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

Hovorí tu niekto o inteligencii? V tej ja vynikám. Som už 3 týždne spokojný majiteľ Renault Laguna 2001. Toto auto som kúpil po zrelej úvahe odpovedajúcej môjmu intelektu.

01.11.2017 | 16:34:24 | Vševed Anton | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

A to má být jako co ? :-)))

01.11.2017 | 16:12:40 | Vašek | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

www.iq-test-naroda.sk/iq-narodov/

31.10.2017 | 11:45:15 | Toky | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

Špatně jsi ve škole poslouchal, akce vyvolává reakci.............

31.10.2017 | 07:35:19 | Vašek | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

No je vidieť, že tupci sa nájdu na Slovensku aj v Čechách. Až by som tak od oka povedal, že je to pol na pol.

30.10.2017 | 11:18:05 | Toky | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)

RE:

Hmmm, tak to asi proto je Praha a ČR vůbec plná zas..ejch Čobolů, zejména na vysokých školách, víš jak vznikli Slováci? Maďar nap...al opici a hodil ji přes Dunaj kašpare, nebejt Čechů, tak dnes mumláš maďarsky (pokud by jsi byl vůbec na světě)a tvá domovina zove Horní Uhry.

26.10.2017 | 18:18:20 | Vašek | Recenze: Hummer H1 6.5TDI (2004)