Autorecenze Hummer H1 6.0 l nafta - Bez chyby !!! - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Hummer H1
 
 

Recenze Hummer H1 STRarm Terenní pickup
“Bez chyby !!!”

Autor recenze: Johnystreet (24 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:6.0 l nafta Stav km při koupi:32 000 km Stav km nyní:112 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 40 l/100 km Vloženo: 30. 3. 2006

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.0

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

1
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Toyota Land Cruiser

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne auto bylo v naprosto skvělém stavu dovezeno z Los Angels.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Po tomhle autě jsem již delší dobu toužil a snil jsem, že ho jednou budu mít ve své garáži. Sen se mi splnil a teď toho drobečka vlastním. Koupil jsem ho po prvním majitely za cenu 1 864 000 Kč.

Určitě si tohle auto nemůže dovolit každý, má dost velkou spotřebu a díly také nejsou nejlevnější. Je pravda, že ale nejsou zase tak často potřeba, vždyť je to auto, které používá Americká armáda.

Nádherný pocit ho řídit, všude vzbuzuje respekt.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Hummer H1

Vložit komentář

pan majitel 24 let by se neměl tolik dívat na filmy.Rád si občas přečtu nějaký forum ale nikdy nereaguji,ale po tom co jsem si přečetl tady tak musím pár řádků napsat.Už dlouho jsem se tak nepobavil.Ten člověk(Johnystreet) tady píše o něčem o čem neví vůbec nic.On nezná ani tu nejzákladnější věc a to je obsah motoru,a o spotřebě vůbec nemluvím.No zřejmě by to chtělo aspon neco si o háčku přečíst.Nechápu člověka,kterej tady píše jak je hrdej majitel háčka a přitom ho viděl tak akorát na obrázku.Chtěl bych tě poprosit,nepiš na žádný fora svoje zkušenosti s autíčkem na dálkový ovládání,zbytečně se ztrapnuješ.Napiš mi sem a jestli dudeš hodnej a nebudeš zlobit tak tě v háčku svezu at máš aspon trochu představu jaký je to auto.

30.12.2012 | 02:21:38 | hahaha  | 77.48.106.* Reagovat

kde to jsme

člověk který neumí česky dobere se takového auta???
Asi jeden z těch co píší o svých snech.

25.03.2008 | 07:57:05 | Alfik Reagovat

červená karkulka

Hehe, tady mistr nascar3 tu napsal 6. ledna 2006 recenzi na Nissan Sunny r.v. 1991 - http://www.autorecenze.cz/auto-recenze-nissan-sunny-1-4-lx-3125.htm - a 30. března 2006 už nás tu krmí tim, že má HUMMERa a navíc ho používá už 3 roky.
Chlapče, děláš ze sebe dementa dobrovolně nebo máš k tomu nějakej zvláštní důvod?

09.02.2008 | 16:06:48 | Klementův moped Reagovat

synáčku

H1 a manul. převodovka? Motor 6L v naftě? R.V98 a jen tak málo jetý v USA? Seděl si někdy vůbec v H1, asi né! To by si tady nepsal takový blbosti. Abys ses něco naučil o H1:
motor Duramax 6.6L V8 TDiesel 223kw, 705N.m., max 134km/h, průmer na silnici 20l na 100km,nádrž to má na 160litrů.
tak ted ses něco o H1 dozvědel a můžeš jít někde oblbovát puboše.

12.11.2007 | 18:01:52 | AUDI-man Reagovat

??????

Jak to tu čtu tak si tato recenze protiřečí.

27.08.2007 | 19:06:08 | Bob Conti Reagovat

nascar3@seznam.cz

Tento týpek pod email nascar3, je nečistého svědomí a podvádí lidi a já nevím co ještě,zřejmně nemá žádného H1 a vymýšlí si:-)nazchle.

14.04.2007 | 08:51:17 | pedroschuega Reagovat

Ale veď všetci dobre vieme, čo majú malinkaté muži, čo potrebujú obrovské autá. A mimochodom, ako to budeš živiť, keď Ti na tie drogy prídu?

01.04.2007 | 18:37:20 | Petrík Reagovat

Ještě existuje 6.2 atm. diesel, ale tech je, jako šafránu.

19.02.2007 | 17:18:11 | Radek Reagovat

Ten pán nas asi krmí...

Při běžném provozu nejsou náhradní díly potřeba,tý nafty si to taky nevezme zase tolik, pres 30 l to nebylo nikdy, běžný průměr je kolem 18 l.A manuální převodovku jsem tam taky nikdy nepotkal.Komfort je naprosto perfektní a jízdní vlastnosti vzhledem k určení auta a jeho hmotnosti také nejsou nejhorší.A objem 6,0 se snad dělal jen benzinový, nafta je 6,5l s turbodmychadlem.

21.01.2007 | 16:42:52 | Honzik Reagovat

Spotřeba

Tak takový auto bych chtěl živit. 40 litrů na sto to je na volnoběh ne? Mě stačí živit toyotu 20 litrů na sto. Na blbnutí dobrý auto, ale daj se koupit levnější (samurai za 30000,--) a přitom víc projedou. Lesní úvozové cesta nejsou na náklaďáky dělaný.

25.09.2006 | 20:09:56 | AL Reagovat

trošku obrácené hodnocení ne?
No jinak v tomhle věku mít takovouhle káru, to se jen tak nevidí

02.08.2006 | 14:20:37 | Diego Reagovat

Syn

To je super komentář :-)))))

20.06.2006 | 11:09:12 | David Reagovat

foto

tu fotku by to chtělo, ale reál...24let a auto za 1,8mega?!?!? povoláním...SYN?!

19.05.2006 | 13:07:20 |  Reagovat

Jestli máš,dej sem fotku:-),těch tady moc nebude.

31.03.2006 | 19:11:12 | RRAAFF Reagovat