Autorecenze Hummer H1 6.5TDI - Super auto!!!! - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Hummer H1
 
 

Recenze Hummer H1 HUMMER H1 6.5
“Super auto!!!!”

Autor recenze: hull (27 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:6.5TDI Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:155 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 23 l/100 km Vloženo: 19. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 15 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Subaru Impreza II WRX STI

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

pár jo
-asi po ujetí 15000km tak se musela měnit převodovka ale naštěstí v hummru uznaly svojí chybu vozidla a vyměnily mi převodovku a mě to nestálo ani korunu
-tím že často jezdím do terenu když sem s kámošema jen tak blbnul v jednom lese a křup mi tlumič!(17000.-)
-a zatim odstrašující věc když sem projížděl jedněma serpentýnama tak se najednou vyřítil nějaký chlap s mercedesem E ze zatáčky. Já sem naštěstí pro něj jel asi 40km/h zatim co on jel asi 75km/h a ještě k tomu byl vožralej (1.36promile) a jel v protisměru. Já nemohl nic dělat, akorát strhnout řízení, ale to bych spadl do příkopu a rovnou do řeky. Jak říkám, mě se vůbec nic nestalo, hummru taky moc ne, akorát rám na přední masce. Tím že jezdim často v off-roadu, tak mám zvedlej podvozek cca na ( 550mm ) a tak trochu nějaký maličkosti na podvozku. Zatím co jeho éčkovej meďour byl na tom huř, auto na odpis a celková škoda mercedesu ( 450000.- ). Řidič byl odvezen rychlou do nemocnice, nebyl připoutaný, takže rozmlácený obličej, dále zlomená noha, zlomené 4prsty na rukou, otřes mozku, zlomený nos a byl poměrně ve velkém šoku. Nikomu bych tuto zkušenost nedoporučoval, protože vidíte takovou bezmoc, všude krev a vyděšený spolujezdec, který měl zaklíněnou ruku, ale naštěstí mu jí zachránili. Cítíte, že ho to bolí a nemůžete nic dělat. Ten řev, no prostě strašný, ale dobře to dopadlo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

hummer se mi úžasně líbí, taky to byl jeden s klíčových důvodů, proč jsem si ho koupil, je to hodně luxusní a pohodlné auto, což jsem neočekával a kupoval jsem ho hlavně kvůli schopnostem v terénu, které má skvělé, ale na silnici to také není tak uplně zlé. Zavazadlový prostor v celku dobrý a dostačující.
-brzdy na to jak je to těžké auto fungují skvěle
-výkon celkem dobrý a má to krásný chraptivý zvuk
-koroze žádná
-spolehlivé auto, vždycky mě odvezlo tam kam sem chtěl
-spotřeba se pohybuje okolo 23l na 100km nafty
-tento vůz jsem si vybral hlavně kvůli terénu, ale také kvůli prostornosti, bezpečnosti a dráždivosti. Jak já řikam, je to nádherné auto a doporučoval bych všem, co uvažují, že si ho koupí, tak neváhejte a kupujte.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 15


Komentáře uživatelů k recenzi Hummer H1

Vložit komentář

Česi su tupy jak boty Hummer H1 je top auto

24.10.2017 | 01:39:31 |   | 195.91.16.* Reagovat

RE:

Hmmm, tak to asi proto je Praha a ČR vůbec plná zas..ejch Čobolů, zejména na vysokých školách, víš jak vznikli Slováci? Maďar nap...al opici a hodil ji přes Dunaj kašpare, nebejt Čechů, tak dnes mumláš maďarsky (pokud by jsi byl vůbec na světě)a tvá domovina zove Horní Uhry.

26.10.2017 | 18:18:20 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

RE:

No je vidieť, že tupci sa nájdu na Slovensku aj v Čechách. Až by som tak od oka povedal, že je to pol na pol.

30.10.2017 | 11:18:05 | Toky  | 195.146.10.* Reagovat

RE:

Špatně jsi ve škole poslouchal, akce vyvolává reakci.............

31.10.2017 | 07:35:19 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

RE:

www.iq-test-naroda.sk/iq-narodov/

31.10.2017 | 11:45:15 | Toky  | 195.91.47.* Reagovat

RE:

A to má být jako co ? :-)))

01.11.2017 | 16:12:40 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

RE:

Hovorí tu niekto o inteligencii? V tej ja vynikám. Som už 3 týždne spokojný majiteľ Renault Laguna 2001. Toto auto som kúpil po zrelej úvahe odpovedajúcej môjmu intelektu.

01.11.2017 | 16:34:24 | Vševed Anton  | 78.98.142.* Reagovat

RE:

Tak pak to odpovídá.............

02.11.2017 | 10:35:07 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

RE:

Tu je vidieť, že v IQ ste v Čechách lepší o jeden bod. Čo je cca temer to isté. Analogicky sa dá povedať, že tupcov je tam u vás tak na rovnako ako u nás.
Jeden chudobný duchom začne z nejakého dôvodu urážať všetkých Čechov a ty sa chytíš a pustíš sa rovnakou nôtou do Slovákov. Zaujímalo by ma, či si to čo si napísal fakt o Slovákoch myslíš alebo si sa len nechal týmto indivíduom vyprovokovať a napísal tu veci ktorým sám neveríš. Ak si to ozaj myslíš, tak si tak asi na jeho úrovni. Ak píšeš veci, ktorým sám neveríš len preto aby si vytočil niekoho konkrétneho ale urazil celý jeden národ, tak mi vychádza opäť to isté.
A áno, v škole som veľmi nepočúval. Každopádne vážim si rovnako Slovákov aj Čechov. V tomto mi ale školské vzdelanie pomáhať nemuselo.

02.11.2017 | 09:15:26 | Toky  | 195.146.10.* Reagovat

RE:

No přímo o tvé inteligenci svědčí už to, že věříš tomu článku........to za 1), a za 2)IQ je hodnota přirozené inteligence jedince, která nemá nic společného se vzděláním - přestože dotyčný článek tvrdí něco jiného.

IQ zkrátka nelze ovlivnit vzděláním, tím lze zvýšit vědomosti, nikoliv výši inteligenčního quocientu, s tím se jedinec rodí.

02.11.2017 | 10:38:14 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

RE:

Myslím, že si pochopil, čo chcem povedať. Aj ja, čo si chcel povedať ty. Buďme lepší ako iní, nie ako oni, prípadne horší.

02.11.2017 | 20:09:49 | Toky  | 188.167.251.* Reagovat

..? -)

..i když pominu šílenej pravopis na úrovni druhý třídy ZŠ, nemůžu se zbavit neodbytnýho dojmu, že tahle recenze je vycucaná z prstu a že i tu fantazii má autor tak nějak..... ..mizernou.. :-D :-D Co nějaký fotky, nebyly by..? -)

02.08.2017 | 16:01:35 | Šutrák  | 37.48.49.* Reagovat

Prosim mel bych nejake dotazy ohledne H1.Mohl by jsi mi napsat mail?Diky

02.08.2011 | 21:45:42 | fiky  | 62.240.184.* Reagovat

teren cha

vim určitě že cherokee 4.0L by té tvé H1 dal naprdel ani bys nemrk.Hummer je velka obluda ktera se jen těšcě nese.Byl jsem svědkem toho jak na jednom off road zavodu ho utopil,Všichni projeli jen hummer tam zustal.A ve sněhu?nabere se mu před napravu snih a muže fungovat jako odhrnovač...

14.01.2010 | 17:49:55 | Anonym Reagovat

HAHA

chcel by som vidiet tie serpentyny pri rieke? netrepe tu niekto ?

04.09.2009 | 19:20:41 |  Reagovat

to angel-m

ty čobolo auta od GM jsou nezmaři,muj 20let starej chevrolet ješte odveze do šrotu všechny francouzký paštiky i slavný fauvéčka co dnes stojej na prodejnách! mam na něm 300tis. mil,a motor i špajzka jak nový!

10.08.2009 | 18:59:35 |  Reagovat

Nejspíš to bude tím, že na H1 potřebuješ skupinu C.

10.08.2009 | 18:28:19 | Radek Reagovat

Koupě

Dost by mě zajímalo, zda není problém při koupy H1 tady v ČR jako vozidla původně určeného pro armádu. H2 tu vidím neustále, ale H1 vůbec...

10.08.2009 | 14:41:29 | Burakkk Reagovat

Pokud chcete velkýho teréňáka, tak bych doporučil vétřiesku, ta se vyhrabe všude. Pokud chcete něco menšího, volte pandu, jemalá, lehká a hlavně levná...Jízdní vlastnosti v terénu jsou na tak malé autíčko přímo famózní!!!!!!!

31.05.2009 | 17:16:11 | kraken Reagovat

no myslím že o hummeru toho moc nevíte do ČR se dováží hlavně naftový motory, a spotřeba udávaná výrobcem je 20 l na 100km u nafťáku, takže těch 23l je tak reálný...

31.05.2009 | 15:47:46 | Pepa Reagovat

dik. mám kámoše který maj taky patrola a nikdy mě v žádnym terenu neporazily já neviim mě vyhovuje

03.03.2009 | 19:49:14 | hull Reagovat

ať si každej jezdí v čm chce,ale Hummer neni 3x vhodnej do terenu,neříkám že je špatnej,ale je prostě je velkej,vím o čem mluvim,protože sám mam Patrola Y60 a párkrát se stalo,že sem projel vic než H1 právě kvuli jeho velikosti a neohrabanosti.H1 a luxus? to nejde do sebe,osobně bych si H nikdy nekoupil...na to jak žere tak nepodává odpovidajici výsledky.nicméně přeju hodně šťastnejch KM ;-)

25.02.2009 | 11:44:57 | Honza Reagovat

Jamieson

Hummer je taky benzíňák. Tos nevěděl? V Americe si na nafťáky moc nepotrpí a není nic neobvyklého, že tam jezdí 6ti litrový benzíny. Spíš mě zaskočila ta spotřeba - vždyť tolik nežrala ani poválečná P V3S. Proto jsem měl zato, že jde o benzíňák - tam by mě to nepřekvapilo.

24.02.2009 | 15:15:38 |  Reagovat

to Anonym 20.unora 2009

Hummer je naftak, tos nevedel?

24.02.2009 | 13:51:50 | jamieson Reagovat

Hull

Já zírám, týýý brďo !

21.02.2009 | 16:09:08 |  Reagovat

no 4x a používám na těžkej terén

21.02.2009 | 14:12:47 | Hull Reagovat

Hull

Na tu porci km jsi měnil všechny gumy alespoň 3x ?

20.02.2009 | 19:07:30 |  Reagovat

To je dost podstatný. Bohužel, v Hummeru je prý nejlepší volba 6.0i Vortec. Mimochodem by mě zajímalo, kde se motory GM nebo Duramax diagnostikuji.

20.02.2009 | 18:54:49 | Radek Reagovat

radek:myslím že General Motors ale nevim to jistě
Angel_M:na to se časem zvykne

20.02.2009 | 18:38:25 | hull (autor) Reagovat

Kdo je výrobce motoru?

20.02.2009 | 17:16:01 | Radek Reagovat

???

pište jestli mam rači dojít do opravny ale mě se ta spotřeba zdá docela dobrá autor

20.02.2009 | 17:10:14 | autor Reagovat

nafta

tak se koukněte na cokoli ale je to naftak

20.02.2009 | 17:08:38 | autor Reagovat

V Hummeru jsou diesely 6.2D a 6.5TD. V testu byla spotřeba 15L s motorem 6.5TD, čili 23L je velice hodně.

20.02.2009 | 12:57:42 | Radek Reagovat

Jaj, to je H1? Som si až teraz všimol. Ako s tým môžeš jazdiť po našich cestách???????
Na tomto videu sú vyobrazené tie základné problémy http://www.youtube.com/watch?v=s_QNgGGX7DA

20.02.2009 | 12:55:08 | Angel_M Reagovat

Jenom jestli nás pisatel trochu nehoupe. Najet v Hummeru 40 000 km za rok, se spotřebou 23 l/100 km, (nafty? mám za to že Hummer je benzíňák), to je docela nářez. Předchozí auto Subaru imprezza - není to tak trochu snílek?

20.02.2009 | 12:54:07 |  Reagovat

Ľudia nadávajú na Francúzov, ale stačí ísť na Americké fóra, a prečítať si skúsenosti s autami z koncernov GM a Chrysler, aby ste videli, čo je to naozaj poruchové auto.

20.02.2009 | 12:53:21 | Angel_M Reagovat

Tak se to potvrzuje, závady jsou opravdu všeříkající, auto tvářící se jako super offroad, skutek ale utek.

20.02.2009 | 11:42:12 | Honza Reagovat