Recenze Hyundai Accent sedan
“podprůměrné auto”

Autor recenze: moje čtvrté auto: (59 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:1,4 i Stav km při koupi:8 km Stav km nyní:24 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: dle období l/100 km Vloženo: 17. 1. 2010

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

4
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat 125

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

bez ev. poruch.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jednoznačné zklamání. Výkon motoru - pokud se nevýtáčí, auto nejede. Bylo mi sděleno, servisem, až se najedou kilometry..., jak se výkon zvětší. Nyní 24000, zlepšení 0. Jízdní vlastnosti - pohroma. Tvrdé zavěšení kol, při nerovnostech odskakuje, tluče, nestabilní při bočním větru. Hlučné pneu. Dle mne sporné - při jízdě v dešti. Nemají vodící drážky. Auto jde snadno do smyku. Ten se však překvapivě lehce koriguje.(myšleno na mokré vozovce). Sporné projíždění zatáčkami, není-li klopená vozovka. Někdy při sportovnější jízdě pocit, že se snad strouhají pneu. Málo pohodlí. Nízko a zbytečně měkká sedadla. Horší výhled řidiče při projíždění levotočivou zazáčkou, díky sloupku střechy vepředu. Spotřeba slušná. Dá se jezdit svižně pod 6. litrů. Vadí časté kolísání otáček, než se zahřeje motor. Myšleno v chladnějším a zimním počasí. Poukazováno, v servisech, prý nahrán nový program (?) chodu motoru, nezlepšeno. Brzdy slušné, mohly být účinnější. Problematické řazení. Občas jakoby překážka před rychl. stupněm. Povedla se snad jen karoserie. Až na menší prostou nad hlavou na zad. sedadlech.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Accent

Vložit komentář

hyundai

Zdravim , je mi dost divne , ze ste si dane auto kupili. Podla vasej recenzei je skoro cele na prd-lepsie povedane nevyhovuje vam. Neviem ako ste testovali auto pri skusobnej jaze pred kupov. Ja osobne som skusal Getza a nasledne hned na to Accenta. prehnal som ich u nas po retarderoch , vzpadovkach atd. ta ista trasa. Za tych 10 km som zistil urcite rozdiely napr. getz bol v zakrutach stabilnejsi a tvrdsi atd. Takze som si vedel urobit aky taky usudok o aute co asi mu budem musiet tolerovat a co mi vyhovuje. Ale suhlasim , ze urcite prekvapenia pridu az jeho pouzivanim. Pekny vecer

29.05.2010 | 19:33:32 | hugo Reagovat

0dpověď na "komentář"

Vážený "mistře volantu" . S recenzentem, kterého vy jste zkritizoval, souhlasím ! Máte asi první auto a jste z něj unešený, např. i z jízdních vlastností. Pročítejte i jiné názory a hodnocení. Např. si najdětě na I-netu H.Accent - jízdní vlastnosti. Pak vás ty nálady na vychvalování Accenta přejdou. Netvrdím však, že je nutno Accent zavrhnout. Je jaký je. Napište raději své celkové hodnocení a nekritizujte názor jiného. Já už jezdím s Accentem jako se 6 autem a tak sporný podvozek jsem nezažil. Chová se daleko líp, až je auto zatížené např. třemi lidmi. Při jízdě "solo" po nerovnostech USKAKUJE. !A to nezměnítre !

29.05.2010 | 17:23:31 |  Reagovat

Mám dojem, že píšete o úplně jiném autě, než máme my. Přesně v tom, čeho si na Accentu nejvíce ceníme, to haníte. Nemohu se zbavit dojmu, že s tím zkrátka neumíte jezdit. My to občas pěkně kalíme a ani náznak smyku nebo odskakování na nerovnostech, auto sedí na silnici jako přišité. Motor máme benzínovou čtrnáctistovku (97 koní) a jsme s ním velmi spokojeni, skvěle táhne do kopce a výborně se s ním předjíždí. Jestli máte jiný, pak nemohu hodnotit. Zbytečně měkká sedadla? Já mám velké potíže s páteří, ale sedadla v Accentu na ni působí skvěle.

22.03.2010 | 13:07:50 |  Reagovat