Autorecenze Kia Sportage - Je to sráč - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Kia Sportage
 
 

Recenze Kia Sportage 2.0 tdi
“Je to sráč”

Autor recenze: Zdeněk (52 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2017 Typ motoru: Stav km při koupi:134 km Stav km nyní:34 000 km Způsob řazení: Jak dlouho auto používáte? 2 roky Palivo: Diesel Vloženo: 18. 11. 2019

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.0

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

3
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Pravidelný servis


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto bylo necelé dva roky staré,najeto 34000 km!!!a schořelo mi díky technické závadé.Když jsem auto reklsmoval u Kia motors,tak se mi automobilka vysmála,takže sedmi letá záruka jenom keci.Kiu už si nekoupím já ani moje rodina

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Kia Sportage

Vložit komentář

Reportaz

Take jsem cca pred tydnem videl reportaz s panem. Je mi vas hrozne lito, to je neskutecne, my se tady radu mesicu trapime a rozhodujeme, jestli ma smysl jeste udrzovat ty nase dvacet let stary ovce a golfy apod, anebo teda jit do noveho - s novym autem prece nemate zadne starosti, ze... Zaruka apod... Achjo.

28.11.2019 | 08:40:26 | TommyDr1v3r  | 194.228.32.* Reagovat

Nasel jsem reportaz Pana na YouTube a zda se ze podle Kia a pojistovny kabely poskodili hlodavci a vypary nebo palivo kolem turba vzplalo. Proto my nic nedaj

27.11.2019 | 22:37:35 |   | 85.90.142.* Reagovat

RE:

Nikdy se nemůže stát, že by výpary z nafty vzplály. To se může týkat benzínu, ale ne nafty. Ani sama nafta není natolik snadno zápalná. Když hodíš do nafty hořící sirku, zhasne. Je to celé velká hloupost.

28.11.2019 | 21:54:05 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

Co ti dělá směs nafty a vzduchu v motoru a chytne bez zážehu navíc

29.11.2019 | 16:09:10 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Pod kapotou jsou úúúúplně stejný podmínky jako v motoru, směs nafty a vzduchu... góóól!

29.11.2019 | 16:34:22 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

S tebou je to těžký sirko a nehořlavá nafto.I dítě na základě ví,že nafta hoří.

https://m.youtube.com/watch?v=H5E3Wyq6O84

29.11.2019 | 17:02:25 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

No, sirko, právě to co tam tak hoří, je benzín. Ta nafta trvala skoro půl minuty, než chytla - od plamene. Ne od nějakýho jiskření kablíků. Tak už se neztrapňuj, vono i hovno hoří, když pámbu dopustí. A nechlastej.

29.11.2019 | 17:54:39 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

Všechno hoří to máš pravdu i ta nafta jde zapálit rozžhaveným vejfukem za motorem nebo od rozžhavenýho turba.Akorát tvůj mozek ne,protože kde nic není,nic nehoří 😁😄

29.11.2019 | 18:17:33 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Ač nerad, musím souhlasit s Vaškem. Ty musíš mít, Jirko, moooc jednoduchý život.

29.11.2019 | 20:38:34 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

Standíku jsi mimo to jsem nepsal já.Nauč se počítat do desíti.S tebou je švanda dneska.

29.11.2019 | 21:15:52 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Jo, to byl jinej Jirka, ale asi tvůj příbuznej. Sedí to na vás oba. Hlavně sem nedávej na podporu svých blábolů video, který je proti tobě. Jestli nejsi úplně vylitej, tak vidíš sám, jak dlouho tý slečně trvá, než zapálí plamenem naftu. Použila dost dlouhý hořící klacíky.Kdyby měla v ruce sirku, tak si dřív popálí prsty a sirka jí dohoří. Už za války předváděli důstojníci, proč Němcům hořej tanky jako fagule. Páč byly na benzín. A předváděli to tak, že zapálenou louč strčili do kýble s naftou. A představ si, Jirko, ona ta louč zhasla. Aby nový auto shořelo podle tvých debilních teorií, muselo by mít do červena rozžhavený výfuk, prasklé plastové (jak jsi psal) palivové potrubí (kdo má na dýzlu vysokotlaké potrubí u motoru z plastu? KIA?) a ještě ukrutnou souhru náhod. Nafta na výfuku nehoří, kdyby ses zbláznil.

29.11.2019 | 22:01:18 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

Hele ty nevíš vůbec o čem tu je řeč.Vysokotlakej přívod paliva jsem ještě neviděl a zkus si udělat faguli a nasáknout jí naftou a ona chytne od sirky normálně.To je kouzlo viď.

29.11.2019 | 22:49:59 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

To není kouzlo, to je chemie. Jenže on neměl v motorovém prostoru faguli. Je to o vzplanutí (v prostoru motoru) a vznícení (u fagule). Protože rád používáš google, tak si to třeba najdeš, když to nevíš. Ale nejsem si jistý, že pochopíš rozdíl. Asi nepomůže ani to kouzlo...

30.11.2019 | 08:30:29 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

Hele já se ti tu snažím vysvětlit,že nafta je hořlavina a ne voda,aby si pochopil že i nafťák může shořet,ale je to marný.Vzdávám to.

30.11.2019 | 08:46:01 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Hoši :-))) do vaší odborné diskuse nehodlám zasahovat, páč bych přišel spolu s ostatními o tu zábavu - ale tanky, které byly známé svým snadným vzplanutím byly americké Shermany - proto jim také říkali Rhonson….:-)))

30.11.2019 | 07:57:08 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

RE:

To nevyvracím, ale německé taky. Jinak je tu konečně živo, ne? Vždyť tu jinak chcíp pes. A že Jirka nezná vysokotlaké potrubí od čerpadla k trysce mě nepřekvapuje. On toho nezná mnohem víc.

30.11.2019 | 08:27:00 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

Ty kecko,ty si nikdy evidentně neviděl moderní motor zblízka, protože takovou kravinu by si nikdy nenapsal.Auto není tank nebo lokomotiva.Já o vysokotlakým z plastu nepsal nic,ten nesmysl si vykotilil ty.Víš kolik nafťáků už shořelo přesně jak tahle Kia?I já jsem to viděl a když nevěříš zajdi si k hasičům oni to určitě evidujou.

30.11.2019 | 08:39:49 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Co ti dělá směs nafty a vzduchu v motoru a chytne bez zážehu a navíc mluví tam spíš o úniku.To kdyby rozhryzaly kuny plastový palivový potrubí a teklo to na rozpáleném vejfuk tak není se zahořením problém.

29.11.2019 | 16:13:11 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE:

Jirko, ty profesore, co ti dělá směs nafty a vzduchu v motoru? Nic. Pleteš si to s benzínem, a ještě navíc karburátorovým. Ale tvůj pokus mi oponovat chápu - srovnáváš vznícení rozprášené nafty (nikoli výparů) v přesně daném množství do kompresí stlačeného velmi horkého vzduchu. Žádný vejfuk není tak rozpálený, aby od něj chytla vytékající nafta. Ani cigaretu si nepřipálíš na výfukových parohách. Jediná možnost, jak by se naplnily pohádky servisáků by byla, že došlo ke kraťasu mezi vodiči pod napětím, ty zapálily nějaký plast, a od toho by mohla zahořet nafta. Kdyby ovšem někudy vytékala. Což ale zase potvrzuje šlendrián výrobce vozidla, protože nafta nemůže odnikud vytékat. Teda u normálního auta. Pokud nedošlo k nehodě s destrukcí palivového vedení u motoru. A výpary, jak píše (to sis asi nepřečetl) jsou pitomost, který věří jen oni a asi i ty.

29.11.2019 | 16:30:47 |   | 89.176.46.* Reagovat

RE:

Ty googlisto mudrlante nafta od vejfuk chytne.Viděl jsem to.Co tam máš dál?

29.11.2019 | 21:13:24 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

Ze zákona je záruka 2 roky, pokud nemělo 2 roky jsou povinni vrátit plnou cenu a když ne přes soudy i s urokama a klidně napsat i do fabriky do jižní koreje obchodní oddělení.

23.11.2019 | 18:34:56 | Jirka  | 85.90.142.* Reagovat

RE:

Hrdinooo……, ty máš život hodně jednoduchý viď?

25.11.2019 | 11:20:26 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

-Je to sráč-
to jsme přece věděli. Jenom nám to nikdo nevěřil.

18.11.2019 | 10:13:41 |   | 89.176.46.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Kia Sportage
  • Kia Sportage
  • Kia Sportage