Auto recenze Lada - rozcestník pro recenze Lada

Nejčtenější auto recenze

7,2Lada Niva (1990) Lada Niva (1990) autor: TomasNM Přečteno: 13276x
8,6Lada Niva (2001) Lada Niva (2001) autor: baron Přečteno: 10085x
6,0Lada 111 (2001) Lada 111 (2001) autor: plavec Přečteno: 8685x
4,6Lada Niva (1991) Lada Niva (1991) autor: vik. Přečteno: 7959x
6,2Lada Niva (2000) Lada Niva (2000) autor: hardiron Přečteno: 7002x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Lada

V nasej rodine sme mali troch zigulikov.Kombicko 1200 a dve 1500..vyrastali sme na nich a az na jednu zavadu ked mi zblblo na ceste dobijanie/ stacilo prihnut pliešky na regleri/ sme nikdy nič važne riesit nemuseli.. Dnes ked vidim ako sa mladenci s teplym vodičakom smeju z tychto aut, tak mi je do plaču..
Nevedia si nič vážit a o aute prd vedia..
Pravdou však je po roku 2000 sa situacia s dielmi zmenila a vozili sa sem diely pochybnej kvality takže napr.čapy vydržali max.5000km...to ma v roku 2006 donutilo zmenit uplne auto a zaobstaral si Mazdu 323. S klimou, vynikajucimi sedačkami,perfektnymi jazdnymi vlastnostami.To zvezenie bolo niekde inde..a hlavne aj bezpečnejšie. Predsa len uz v dnešnej dobe naložiť deti do Lady je hazard. Ladu beriem ako krasnu nostalgiu, navrat do mladosti plnej radovanok..😍. Ved asi žiadne ine auto tej doby nedokazalo behom dvoch sekund zmeniť polohu sedačky na ležanie..😇. No myslim ze tie auta majú buducnosť na zrazoch a nedelnom vozeni, ale do velkych miest a dialnice už nie. Ladám zdar😊!

29.12.2017 | 21:30:23 | Hanter | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

Lada 1600

Měl jsem také Ladu 1600 koupenou v prodejne TUZEX v Praze. Auto sloužilo opravdu bez jakékoliv závady dlouhá léta. Tyto modely už byly i lépe ošetřené proti korozi. Po čase jsem nechal zamontovat pohon na LPG. Nádrž byla v kufru a trakční vlastnosti více zatížené nápravy se podstatně zlepšily. Scházela pouze pětistupňová převodovka. Používal jsem v zaměstnání i Ladu 1500, která nebyla tak dobře ošetřená proti korozi a opravdu po třech letech už dveře kvetly. Strojový celek ovšem přežil v pohodě dvě kastle. Je pravda, že dnešní vozy mají daleko lepší jízdní vlastnosti, nižší spotřebu, ale ani zdaleka nedosahují takové spolehlivosti strojového celku. Honza

07.08.2017 | 00:10:59 | Honza | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

RE: Lada 2016 je nejlepší

Jéééj, to akoby som seba počul, keď som mal cca. 20 rokov a vozil sa na otcovej staručkej Octavii SUPER. Všetky tieto názory vydržali do chvíle, pokiaľ sme si nezadovážili moderné auto. Potom som na tie staré autiaky spomínal už len s nostalgiou. V dnešnej premávke by som mal rešpekt sadnúť si za volant takéhoto auta a ísť na dlhšiu cestu. Bezpečnosť okrem pásov nula bodov, predsa len tieto autá patria do minulého storočia. Na druhej strane chápem nadšenie autora z prvého auta, sám som zmýšľal v jeho veku tak isto. Ono časom príde vytriezvenie :-), tak nech slúži!!!!

Pamätaj si, max. rýchlosť ti je pri predbiehaní kamiónu alebo kolíznej situácii na prd. Tá tak zaujíma buď pretekárov, alebo nevybúrených pubertiakov. Caf

07.01.2017 | 16:33:23 | axel | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

RE: Lada 2016 je nejlepší

Iba vek Ťa ospravedlňuje...:), neboj nič, vyrastieš z toho a zasmeješ sa na tom..:)) pekný nový rok bez nehôd prajem!!

03.01.2017 | 17:30:13 | ľuboš | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

RE: Lada 2016 je nejlepší

...jedu dál..........., ale jen k prvnímu zasněženému kopci kámo:-), jinak pochopitelně auta z dob krále klacky netrpí poruchou elektroniky, protože žádnou neměla, to je celkem logické, ale to platí téměř o všech vozech i ostatních značek s tímto rokem výroby................ vydávat dobovou zaostalost za přednost, to chce hodně hodně odvahy (nebo naivního mládí).

02.01.2017 | 10:40:58 | Vašek | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

Lada 2016 je nejlepší

Zdravím všechny žiguláky..Je mi 19 let a 2 roky jezdím s Ladou 2106(1600) U tohoto auto nejde o žádné ABS,ARS a podobně..Jde o ten vztah k těmto autům a o tu spolehlivost,která se jen tak nevidí u jiných aut.. Kdo nikdy toto auto neřídil,tak nemůže soudit..Minulý rok jsem s ním byl v Chorvatsku bez jediné známky poruchy....Komenty typu Podpálit všechny žiguly si strčte do prdele :D ..Aby vás jednou nějaký takový žigulák nemusel táhnout na laně ,až se vám posere vaše zánovní kára...Nejvíc na tom autu zbožňuju to minimum elektriky,které se v něm nachází..Navíc u žigula si 3/4 věcí opravíte pomocí kleští a šroubováku..Což u nových aut jaksi nehrozí a musíte volat odtah..A o ceně náhradních dílu (2106) se nemá cenu ani zmiňovat..je to obrazně ZADARMO..Auto funguje a poslouchá jak má,zimní starty pro něho nejsou žádný problém..Mám v něm 5-ti stupňovou převodovku ,takže spotřeba okolo 7 litrů a max rychlost okolo 170 tachometrových..Všichni mi říkají,abych toho šrota prodal a koupil si konečně normální auto,ale vždycky se jen pousměju a jedu dál :) Potom mě baví poslouchat sousedy okolo,jak si stěžují kolik peněz dali za opravy svých zánovních Audin,BMW a podobně..Zkrátka bych toto auto nevyměnil za nic na světě..Proč taky ..Nenáročné,svižné,rychlé a hlavně spolehlivé..Má někdo stejný názor ?

01.01.2017 | 16:05:42 | Michal | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

RE: Po 6 rokoch a 2 mesiacoch.. (12. rok celkovo)

mam teraz zaujem o novu ladu kalinua co som počol že to nie je bohvie čo ale moje prve auto bolo lada bol to žiguli a bol som velmi spokojny aj ked už ked som ho kupoval mal už 20 rokov tak teraz neviem každy hovori niečo ine

16.09.2016 | 21:09:35 |  | Recenze: Lada 111 1,5 16V 93hp (2003)

RE: v puberte si akurát tak Ty..., máme tu cvoka, čo jazdí s C1 160-170 km/kopec nekopec,

KDE sa chválim ?! Chápanie textu Ti robí evidentne problém. použi prekladač, ked nerozumieš slovensky.
jeden cvok tu vypisuje, že jazdí s C1 160-170..., t.j. on sa chváli, že píše o zrýchlení cca 10 sekúnd, to je už iba perlička.
další exot vychvaľuje Ladu. že 8 sekúnd na 100..., KDE sa chválim JA ?:)))
ani sa nečudujem..., dnes je moda vyťahovať sa a robiť zo seba pilotov F1, iba na nette, ale na ceste zavadzať.

16.08.2015 | 23:17:14 | ľuboš | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

RE: v puberte si akurát tak Ty..., máme tu cvoka, čo jazdí s C1 160-170 km/kopec nekopec,

No hlavně že tady máme Vás, Luboši. To jen k tomu "cvokovi". Nemyslíte, že lidé mají svůj vlastní rozum, a nepotřebují tady někoho jako jste vy, kdo je bude třídit na cvoky a ostatní ? Nejsem tady sice dlouho, ale Vaše přítomnost zde působí díky vašemu sebechvastounství docela rušivě.

16.08.2015 | 20:24:30 |  | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)

RE: v puberte si akurát tak Ty..., máme tu cvoka, čo jazdí s C1 160-170 km/kopec nekopec,

Ty zase pre zmenu z 0 na 100 za 8 sekund....

keby som ten ruský zázrak nevyskúšal, aj Ti uverím.
bolo to zastarané už v čase výroby.

16.08.2015 | 17:39:49 | ľuboš | Recenze: Lada 2106 1600 (1986)