Recenze Lancia Lybra kombi
“Nádherný komfortní prožitek z jízdy.”

Autor recenze: Ricardo (21 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1.9 JTD Stav km při koupi:143 000 km Stav km nyní:158 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 7. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot 405

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Nefunguje ovládání (nastavení) světel, nejde mi elektrika do předního zapalovače cigaret, nechce mi navigace číst cd.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zdravím všechny fajn lidičky kteří vlastní Lancii tak jako já má ji asi 4 měsíce a jsem více než spokojen, ale pár věcí mi trochu vadí. Trochu hůř se schání náhradní díly ale když člověk chce jde všechno.

Moje Lybra je dieslová takže spotřeba 6l na 100km je krásná a když poškádlím 115 koňový motor krásně mě to usadí do sedadla jezní moc hezky je tzo svižné autíčko moc moc pohodlné mám ho v plné výbavě takže mi tam nic nechybí a jsem velmi spokojen.

Jezdí moc dobře jak ve městě i když někdy mám trošku problém s parkováním ono mít auto dlouhé 4,5 metru není žádná sranda. Každému doporučuje aby si tohle autíčko vyzkoušel protože jak říká můj strejda je to Italký Mercedes a má pravdu řídit tohle auto je nádhera sedí krásně v zatáčkách je svižné, pohodlné, prostě luxusní.

Za pár peněz hodně luxusní jízdy. Italové vědí co dělají. Jakmile s mým miláčkem budu mít větší zkušenosti tak sem určitě něco přidám a naftu každému doporučuji i když její cena dnes už není tak příznivá.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Lancia Lybra

Vložit komentář